La La Love

Idag är det sista april och nästan lika fint väder som det var i helgen därför har jag varit ut på en promenad med mamma idag och sedan städat upp på rummet. Resten av dagen ska tillbringas med min fina pojkvän! :)

Den här låten är Cyperns bidrag till Eurovison song contest men låten är skriven av svenskar. Jag gillar den  mycket och musikvideon är cool - gillar inspirationen av snövit!  



Vad tycker ni?

// Elaine

Vårigt






Idag bestämde jag mig för att ta ballerinaskor och en tunn jacka. Så jag kände mig riktigt vårig och till och med nästan sommrig! Skorna är i alla fall ett par gamla från Skopunkten, jeansen från Bikbok, t-shirten från Gina tricot och solglasögonen har följt med något tidning.

Nu efter att ha varit och tränat blev jag slut på något sätt så nu tänker jag bänka mig framför tv:n resten av kvällen. Såg att de visar Titanic sen! Fast den klarar jag inte av, börjar alltid gråta..x)

// Elaine


Varit i stan

Hej!

Idag har jag varit i stan med mamma och pappa. Pappa behövde kläder och sen behövdes lite andra saker. Jag klarade mig i alla fall från att köpa mer kläder men det blev två ansiktsmasker (2 för 20 - billigare än på h&m), den färgade dagkrämen BB från garnier, en silvrig hårklämma och godis. Just det, olja till moppen också. Nödvändigt men tråkigt. Fast det betyder att jag snart kan åka moppe igen. Hoppas det fina vädret håller i sig! :D

Men eftersom jag köpte godis och käkade lunch på IKEA känner jag verkligen för att träna så det är vad jag ska göra ikväll! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2749722/images/2012/pic_200447258.jpg" class="image">


Sandaletter






Före att jag köpte de andra sandlaerna med träklackar så hade jag skickat efter de här skorna här över som jag titttade på i påskas. Då kunde jag ha fått dem för halva priset men det erbjudandet försvann ju men sen hittade jag de här skorna på en annan sida som hette shoestyle där det var 20 % rabatt. Så jag beställde dem därifrån istället och den anlände tidigare i veckan.

Men sen var det ju lite komiskt att jag skulle bli så förtjust i de andra skorna när jag redan hade beställt de här och att jag nu har två nya skor BÅDA i mocka och med träklack. Men de här blir som jag hade tänkt ett par mer vardagsskor. Nog för att jag har skor. Jag vet - Hej, jag heter Elaine och jag är en skoshopaholic...haha

// Elaine

Je partirai



Här är ännu en låt med sångerskan Anggun som represtenterar Frankrike i årets Eurovison. Jag har lyssnat på den några gånger på bussen och tycker  att den är fin.

// Elaine

Vårpromenad

Hej!

Idag hade jag tänkt att vara ute och städa lite men då dök två killar upp och drog med mig på en promenad i det underbara vädret. Det hade jag inget emot då killarna såklart var Niclas och Markus! Vi såg massa vårtecken som alla möjliga fjärilar, tussilago, blåsippor och en sädersärla. Mycket trevligt och det var snällt av Markus att han delade med sig av Niclas fast att det var hans dag att vara med Niclas ;) Vi bråkar lite om han (Niclas alltså) ibland ;D haha

Sen hann jag ändå med lite städning så nu har jag städat lite på rummet och ätit hemagjord pizza. Jag funderar på att städa lite mer nu och sen ta kväll och sätta mig framför tv:n. De visar den mysiga filmen Kärleken checkar in på 4:an kl 21.30 så den ska jag se!





Tyvärr var den här fjärilen död :(

Där var lite vårbilder från dagen! :)

// Elaine

Studentdröm




Om jag tog studenten i år skulle jag vilja bära den översta klänningen från www.StylebytTyra.se. Den är helt underbart söt med glittret och volangerna! Det gäller den undre också men den översta kan jag knappt slita ögonen ifrån!

Båda är också designad av självaste bloggaren Tyra själv!

Någon mer än jag som gillar den/dem?

// Elaine


Min parfymförpackning




Förra onsdagen blev jag klar med min parfymförpackning. Så efter mätande på vanliogt papper och sen illustrator skrev jag ut och vek ihop den. Dock blev den inte helt proportionelig. Men det fungerar ändå eftersom det bara är en modell. Tanken är att den ska likna ett smyckeskrin eller skattkista för att parfymen är tänkt att vara som ett smycke - vakert, dyr och fint.

Sen ska den snart redovisas tillsammans med parfymen och så ska jag se till att ta kort på alltihop tillsammans! :)

Det fungerade inte att vattenstämpla bilderna på sidan som jag har gjort det på förr så jag fick göra det i Paint vilket såklart inte gav lika bra resultat.

// Elaine

Amel Bent



Jag hörde den här låten av den franska sångerskan Amel Bent på radion och kände riktigt fredagskänsla. Nu ska jag titta på tv och läsa tidningar. Alltså ha en lugn fredagskväll. Je l´aime! :)

// Elaine

Äntligen helg!

Idag har varit en stressful dag och pågrund av lång väntat innan lunch ( fast jag åt en frukt innan) blev jag lite konstig och trött efter några lekioner. Jag måste verkligen ha mat, annars blir jag trött, ledsen och får ont i magen. Men nu är jag i alla fall glad över att ha kommit hem och har fyra lediga dagar framför mig. De ska jag tyvärr tillbrinda med damsugaren, damtrasan, franska boken och svenska texter. MEN också lite roliga saker hoppas jag - som t.ex att "fira" en valborg med Niclas :)

Jag har känt mig hemsk i dag i håret så jag hade inte något lust med "outfitbilder" men här är en bild ändå. Hade min knalliga tröja från cubus, örhängen från guldfynd och armband ( det med kedjorna) fick jag från Niclas mamma förrut.

Förresten, vad det har varit fint väder idag (lite blåsigt dock men äsch)!




// Elaine

Glamour + sött

Glamour

Åh vad fint jag tycker att det här är! Glamoröst och sött på samma gång :) Ge mig allt!

Klänning - allyfashion.com, örhängen - charmandchain.com, skor - alexandermcqueen.co.uk, väska/clutch - wetseal.com, ring - astleyclark.com, parfym (elli saab) harrods.com och nagellack - essie (finns på kicks t.ex)

// Elaine

Mini Cola Light




Nu har jag varit och tränat och det gjorde min dag. Jag längtade efter att få gå och röra på mig. Jag mår så bra av det för att det också är så kul! Så nu känns det som att dagen inte blev för tung ändå.

Jag sprang förresten också på stan en snabbis med min kompis Ninni på eftermiddagen. Då fick jag den här lilla mina Coca colan som de stod och delade ut på H&M. Se så liten och söt den är! Den passar mig ;) haha

Nu blir der Revenge på tv!

// Elaine

Dagens jag




Idag hade jag min strandtunika (från haléns) instoppad som blus med en långärmad brun tröja under (från only) och jeans (bikbok) till det. Hade Niclas halsband runt halsen också. Plus matchande örhängen i öronen från Guldfynd.


// Elaine

Hörförståelse i franska & ingen bra dag

Hej!

Idag har jag haft nationellt härförståelsetest (dock har jag hört att andra hade det förra veckan, vi är lite efter). Men det gick helt åt helskotta! :(

Jag blir så besviken på mig själv när jag så gärna vill lära mig och också tycker att jag lägger ner tid på det. För jag satt och lyssnade på en intervju med Alizée på franska med engelsk text i tisdags och både igår och i tisdags lyssnade på fransk radio . Allt för att försöka öva lite för hörförståelsen som jag ändå tycker är väldigt svårt. Fast det gick ganska bra förra året... Men ja nu gick det inge bra och det är jag verkligen ledsen över. Jag antar att skriva och uttal är mer min grej där?

Sen har dagen inte varit något vidare då den började med en hemsk bussresa. Jag var livrädd. Bussen guppade som bara den och det kändes som att det gick riktigt fort. Eller var det bara jag som kände det? Sen kom jag inte så långt på lägenheten i sketch up fast att jag satt med den i 2,5 h och den snart ska vara klar...

Här är i alla fall intervjun med Alizée. Ska försöka lyssna på hela utan text sen en dag. Fast just nu har jag tappar engagemanget för franska lite...



// Elaine

Militärgrön skjorta




Igår invigde jag som sagt min nya skjorta. Eller nya och nya, jag fyndade den på julrean i januari som man kanske inte ska kalla den ny? haha MEN invigde den, det gjorde jag i alla fall. Och så himla mysig den var att ha på sig! Transparanta plagg är luftiga men sammtidigt så fryser man inte i dem. I alla inte om de inte sitter tight.

Så jag stormtrivdes i min skjorta så jag ska försöka använda den mycket nu innan det blir att man bara vill ha linne på sig och sen ska den verkligen användas i höst men så långt vill jag inte riktigt tänka nu! x) haha

// Elaine

Dagens outfit - 25/4




Här är ringen som jag köpte förra veckan!

Skjorta - Gina Tricot, Ring och örhängen - Guldfynd, Jeans - Bikbok och solglasögonen har jag fått med en tidning för länge sen.

// Elaine

Onsdag 25/4

Hej!

Den här dagen har varit bra (så här långt i alla fall). Solen sken när jag vaknade utvilad så jag var på bra humör redan då. Sedan kom jag igång ganska bra med en ny uppgift på arkitekturen och efter det var det dags för god lunch. På GK:n han jag desutom börja lite smått med att färglägga min serie som jag ritade i ettan.

Efter skolan sprang jag sen upp på stan och köpte ansiktsrengöring som var slut hemma. Jag råkade dock se ett par jeansshorts på rea. Fast jag hade ingen tid att prova tyckte jag och jag har ju tänkt att inte handla mer nu, den här månaden. Fast jag vill ha ett par jeansshorts och finns det något bättre än rea..? haha. Nej men idag blev det inget i alla fall! Usch fy på dumma klädgalna mig! x)





Jag idag med en skjorta från Gina Tricot, solglasögon och linser. Ljuset gör att jag ser lite likblek ut på första bilden men jag kan inte låta bli att gilla det faktiskt. Tycker ljus hy är fint! :)

Vad har ni gjort idag?

// Elaine

Färgbomb

Colourbomb!
Här är en riktigt färgbomb!

Jag är inte så mycket för slitna shorts, massa nitar och överhuvutget vet jag inte om jag passar i sådana där shorts... Men hur som helst tyckte jag att de här shortsen bara för för snygga pågrund av all färg. Visst man blir lite yr men jag tycker att det var coola. Sen slängde jag på lite mer färg ändå. Det hade inte varit lika snurrigt om man bara matchat shortsen med neutrala färger men nu kände jag för en riktigt färgexplosion!

Limegrön topp - farfetch.com. vit topp - misselfridge.com, shorts - etsy.com (guess), oreanga skor - thecorner.com, turkosa skor - axparis.co.uk, lila väska - boticca.com, rosa väska - stefaniebags.se och gult armband - oxygenboutique.com.

// Elaine

Tisdag 24/4 - Dans och intervju

Hej!

Den här dagen har varit bra. Efter hålan hade vi idrott och då dansade vi. Jag fick testa på bollywood (Indiskt) och zumba vilket var rikttigt kul! Jag som funderat på att börja dansa började därför fundera på det igen. Såklart är/var det ovant i början med alla steg men sen är/var det kul när det sitter/satt lite :)

Eter det for jag i alla fall hem och åt och sen drog jag iväg igen på en liten intervju om sommarjobb. Sen har jag försökt proppa huvudet fullt med franska inför nationellt prov i hörförståelse senare i veckan. Men nu är det dags för Top model 17! :)


Blommigt kap





I förra veckan var jag in på H&M en snabb sväng och stötte på den här klänningen av en slump. Jag belv så dragen till den att jag bara var tvungen att prova den. Men det skulle jag inte har gjort för när jag stod där i provrummet fick jag för mig att det passade mig perfekt. Därför var jag bar tvungen att köpa den för den kostade bara 149 kr. Det blev alltså ett impulsköp men jag känner mig ändå så himla nöjd ändå.

Men jag kom på sen att det är ju ofta de där billiga kläderna som barnarbetare tvingats göra. Usch jag vill inte tänka på det och hoppas att det inte gäller den här klänningen. H&M har ju så fina saker ibland och billigt är alltid så bra för plånboken...

Men nu glömmer vi det...: Var den inte fin i alla fall?

Den passar förresten jättebra till mina nya skor!

// Elaine

Dagens accessoarer

Hej!

Jag sitter i skolan med lite ont i huvudet och lång håla framför mig men efter en god lunch och solen skiner utanför fönstret känner jag mig glad ändå :)

Dessutom träffade jag Niclas igår. Han kom och tittade på när jag tränade och skjutsade mig både dit och hem. Efter det såg vi på ett avsnitt av vänner :)

Nu idag har jag på mig min fina blus med matchande accessoarer!


Romantiskt

Romantique

Vad jag skulle älska att bära de här kläderna?!

Jag älskar blusen och väskan. Tillsammans med jeans tror jag också att det skulle bli en lagom konstrast av sött och coolt. Men sen kan det ju inte skada med lite pärlor och rosor för att sockra outfiten yttligare ändå? Att ha den berömda Chaneldoften i väskan dessutom vore väl inte så fel? ;) haha

Blus - Romwe.com, jeans -bankfashion.co.uk, väska - mango.com, armabnd - farfetch.com & ros - monsoon.co.uk

// Elaine


Frågor eller länkar

Jag tror att det här är en ganska fånig idé egentligen men jag har alltid tyckt att det varit kul att svara på frågor och funderat på om man ska ha en frågestund som andra bloggare har. Men det känns inte som att det kommer bli så mycket frågor... Men skulle det bli det skulle det vara kul så ställ gärna en fråga till mig eller länka och berätta om er blogg om ni har någon. Jag har ett hum och vilka som läser min blogg men det vore kul och se om det kan vara några andra också :)


Jag har märkt att jag får stora pupiller av mina linser ibland x)

// Elaine

Måndag 23/4

Hej!

Jag har börjat den här måndagen med min sista formgivninglektion för den här terminen. Därför målade jag klart och resovisade min hårtork då. Sen har jag ätit fisk till lunch och snart väntar svenska, typ en föreläsning för att det är världsboksdagen, historia och franska!

Innan dess sitter jag nu och övar franska, spelar rumble och drömmer om att ha en av de där fina klänningarna från inlovewothfashion. De är så himla fina!

Dagens outfit går i alla fall i brunt och till det har jag smycken i form av hjärtan och diamanter. Örhängena köpte jag på guldfynd i onsdags och halsbandet har jag fått av Niclas <3


In love with these




Jag har blivit väldigt såld på blommigt på senaste tiden så jag går och drömmer om blommiga plagg till sommaren ( ett ska jag visa senare i veckan). Men därför faller de här klänningarna mig i smaken. Dels för att de är blommiga men sen tycker jag också att det är snyggt med klännigar som är lite längre i bak än i fram. Dock har jag ingen aning om den här modellen skulle passa mig eller inte. Men snygg tycker jag att den är för det! De ser så underbara ut men lätt svävande tyg.

De alla är från shoppingsidan inlovewithfashion.com kostar mellan 400 kr och 500 kr! Mina favoriter är de översta tre men de under är också jättefina!

Jag hoppas att jag skulle kunna vinna den blå gula hos ANNAWII.blogg.se så mycket!


Men ja då börjar den här söndagen lida mot sitt slut då. Jag an inte påstå att jag har gjort så värst mycket. Försökte göra lite franska sen och ska göra lite mer nu. Sen har jag sett på repriser och snart efter franskan blir det lite mer tv.


// Elaine

Là oú je vais



Det går sådär med franskan just nu, har fastnat vid datorn hela eftermiddagen men nu ska jag försöka pallra mig ifrån den och istället få lite vettiga saker gjorda.  Här över är en ny fransk låt som jag hittade på Youtube. Sångerskan heter Judith och låten heter Lá oú je vais - dit ska jag åka, på svenska.

// Elaine

Från Niclas

Hej!

Vilken gråmulig och regning dag det är idag... Så därför känner jag inte direkt för att gå ut eller så, dessutom har jag franska att göra men jag har inte hunnit gjort det än för Niclas var här. Jag var dit en stund igår och sen åkte vi hem till mig och åt mammas goda kyckling och tittade på film. Det var lite kul för vi båda somnande till en film. Den slutade ju aldrig x) haha Sen i morse såg vi på en annan film, Vänner och åt varma mackor till frukost.

Men det var verkligen kul och mysigt att få träffa honom igen efter att båda hade haft en full vecka! :)




Här är armbandet som jag fick som en liten överraskning förra söndagen av Niclas. Han hade gjort det själv så bara det var så fint. Sen är det så enkelt och elegant. Men lite coolt ändå - så det är lite mer "Niclas-design" än mig då jag har mer glitter och guld. Men jag gillar det här just för att det verkligen är så mycket Niclas. Det är så fint och han är så fin!


// Elaine


Träklackar i mocka







Titta vilka skor som blivit mina! Jo Skorna som jag gått och drömt om. Jag köpte dem i torsdags och sen dess kan jag nästan inte sluta titta på dem. De är så himla fina! Dock vet jag att jag har massa skor men de här var som sagt mina drömskor. Jag tyckte att jag kunde få unna mig dem. Sen blev det också ett par spetsstrumpor.

Men jag hade tur för de fanns bara ett par kvar i varje storlek ungefär och som tur fanns de bruna i min. De fanns också i en underbar blå färg men jag kände att de här var lättast att matcha och dessutom väldigt fina!

// Elaine

Grönt och guld

Green and gold

Klänning - ambercrombie.com, skor - prada (flannelsfashion.com) väska - H&M, ring - nordstrom.com,, halsband- pink mascara.com

Grönt och guld tycker jag ser otroligt lyxigt ut därför satt jag ihop en outfit med det. 
Vad tycker ni?

// Elaine

 


Winner Winner Chicken Dinner

Hej!

Jag har haft en lugn morgon efter en rolig kväll igår. Niclas och hans band Winner Winner chicken dinner hade en konsert som jag, Markus ( Niclas bästa kompis), hans familj och vissa släktingar var och såg + massa andra som de andra i bandet kände. Säkert några andra intresserade också. Hur som helst kom det minst 80 pers :)

Jag var riktigt stolt över att Niclas var min pojkvän när han stod där på scen som alltid. Ibaland var det så himla kul så jag höll på att börja gråta av skratt! Jag blev dessutom utpekad av Niclas kompis och bandmedlem när de pratade om att Niclas inte hade tid för mig (på skoj då ;) ). Haha Det var lite småkul! xD

Tyvärr blev det inga kort fast att jag hade kameran med men om det kommer upp en film på youtube ska jag lägga upp den :)


Niclas, Hampus och Erik

Bilden har Niclas lärare tagit och vill man gilla deras band på facebook för att höra om fler konserter ska man klicka här.


// Elaine


Drömmen om Frankrike...

För ett tag sedan kom jag på hur mycket jag verkligen vill åka till Paris/ Frankrike och stanna där ett litet tag. Jag vill sitt på ett litet franskt café, känna smaken av macarons, känna lukten av baguetter och sammtidigt sitta och försöka tjuvlyssna på fransoser vid bordet bredvid. 

Jag fick uppleva det där lite när jag var i Paris för tre år sedan och det är jag jätteglad för. Men det var långt ifrån allt som man kan uppleva. Tänk om jag en dag verkligen kunde förstå de där fransoserna vid bordet brevid också. Om jag åkte på språkresa eller liknande till Paris i några veckor skulle jag nog verkligen få uppleva det jag drömmer om. Tänk dessutom vad bra jag äntligen skulle kunna bli på franska!

Jag skulle behöva den inspirationen för just nu känner jag mig lite osäker och knagglig på franskafronten. Så jag hoppas att jag kan hålla franskan vid liv lite nästa år när jag inte ska läsa det och sen kanske dra iväg dit. Det skulle bli svårt för hemmakära jag men tänk vilken dröm det skulle vara!

Vi får se vad framtiden har framför sig för mig sen!



// Elaine


Fredag 20 april

Idag är jag i skolan, i Paris och på en strand i solnedgången! Nejdå, men om det var så att jag befann mig i Paris skulle jag inte vara ledsen. Men det är skolan som gäller i några timmar till i alla fall.
Innan lunch hade jag svenska, engelska och sen såg vi filmen Die welle (det enda ord som jag kan på tyska nu - våg betyder det ;) ). Nu har jag i alla fall lagt in bilderna som jag fotograferade igår och ska lämmna tillbaka kameran. Sen blir det engelskan!
// Elaine

Favorit på favorit






Igår såg jag ut såhär - klädd tre av mina favorit plagg och med nya örhängen i öronen samt ett halsband som jag fått av Niclas runt handleden. Det är klädd så här som jag trivs som bäst! Blusen kommer från H&M och har sen jag såg det i butiken ( eller ja Isabelle hittade det ) älskat det. Samma gäller jeanskavajen ( också från H&M) och mina favoritjeansen från Bikbok.

En outfit i 100 procent "Elaine-anda"!

// Elaine

Fint från Gina




Jag var in på Gina Tricot här om dagen och såg massa fina saker. Annars brukar jag inte tycka att Gina har så mycket. Men ja nu skulle jag ha kunnat plocka på mig massor om jag fick. Däremot så skulle inte allt passa mig. Men hur som helst är ändå shortsen, den svarta pennkjolen med volang, det rosaglittrande linnet, den gula volangtoppen samt den blåblommiga kjolen och toppen. Jag har fått någonting för blommigt den senaste tiden..

De hade också fått in massa fina vita klänningar och toppar!

Nu blir det ett avsnitt av Revenge med yoghurt och musli :)

// Elaine


Fotat reportagebilder




Hej!

Idag har jag agerat fotograf på mammas jobb! Jag skulle ta bilder till ett reportage om ett yrke så mamma fick bli min modell. Fast det gick ju som det gick... jag råkade göra något när jag ställde in alla inställningar som jag försökt lära mig i höstas. Så jag fick ta hjälp av en snäll tekniker på mammas jobb. Det var väldigt snällt men pinsamt eftersom jag ju var "fotografen". Typiskt mig! xD haha

Men jag tror att jag fick några bra bilder. Mamma var en bra modell. Men jag kan ju säga att kameror med säkerhet nog inte är min grej. I alla fall inte systemkameror... Men jag gjorde mitt bästa i alla fall!

Sen har jag övat ir-verb på franska, gjort gamla nationella prov på engelskan inför det här årets prov och pysslat ytligare på min lägenhet i sketch Up. Jag börjar faktiskt tycka om att jobba i det programmet riktigt mycket och jag gillar det jag gör :)

// Elaine

Trés cool

Jag ramlade av en slump över den här häftiga låten/videon/framförandet på youtube. Jag tyckte mig höra franska så jag var bara tvungen att leta upp lite fakta om sångerskan. Jag tänkte att jag kanske har hittat en ny fransk favorit..Och ja det hade jag. MEN framförallt är det Frankrikes bidrag till eurovison i ! :O

Ju mer jag lyssnar på låten desto mer gillar jag den. Jag är så glad att jag äntligen tycker om frankrikes bidrag i ett år. Så nu är det verkligen - Hej Frankrike. Vive la France!





Vad tycker ni?

COOL säger jag! ;)

Smart att hon sjunger på engelska också!

// Elaine

Nytt vardagsglitter






Igår handlade jag upp det sista av pengarna på ett presentkort som jag fick när jag konfirmerades (alltså snart 3 år sedan!). Hade länge gått och kollat på den där ringen (rosetten) och sen tänkte jag att jag skulle passa på att köpa lite vardagsploppar. Dock tyckte jag att ett par i äkta silver var bra och de där "diamanterna" var riktigt glittrande så detta fick det bli. Jag fick lägga till en 20 så fick jag också en skraplott fast jag vann tyvärr inget. Men det känns bra att ha skänkt 10 kr till cancer i alla fall. Hoppas min lilla tia hjälper! :)

// Elaine

Jeansväst och blus





Dagens outfit bestod av jeans från bikbok (199 kr), blus från Vila (299 kr) och en gammal väst från H&M (ca 200 kr och ett av mina favorit plagg) som passar otroligt bra till jeansen. Därför är jag riktigt nöjd med dem som jag ju köpte för några veckor sen. Blev överlycklig när jag kom hem med dem och såg att jeansfärgerna gick ihop otroligt bra! Även nya jeansjackan passade bra till! :)

Sen har jag som sagt fått armbandet av Niclas. Ska försöka få en närmare bild på det sen!

// Elaine

Onsdag 18 april

Hej!

Dagen blev så bra som jag hade hoppats. Det var cesarsallad till lunch (hade aldrig smakat det förr tror jag) och på grafiska illustrationen blev jag äntligen klar med min parfymförpacking. Så nu är den ihop tejpad och klar och väntar på att bli redovisad tillsammans med parfymen om några veckor. Nästa vecka tror jag att jag istället ska börja färglägga en serie i Photoshop som jag ritatde för ett år sedan i ettan. Får se hur det går. Det är en lång serie så det lär ta ett tag x)

Sen gjorde vi en ritövning på arkitekturen så jag har ritat vispar, hörselskydd, klädnypor och lite annat idag. Låter spännande va? haha. Tillsist blev det sen lite spring på stan innan jag bar iväg hemåt!



Idag har jag haft blus och väst och armband som jag fick av Niclas i söndags! :)

Nu funderar jag att sätta mig och titta på ett avsnitt av förhäxad - fast inte på engelska utan på franska! Jag tänkte försöka öva min hörförståelse till nationella i franska.


// Elaine

Hittat min favorit!

I Måndags såg jag som sagt på "Inför Eurovison song contest". Där de bedömmer låtar som ska vara med i Eurovison song contest. I år var Lena Ph, Måns Zelmerlöw, Gina Dirawi, Christer Björkman (som vanligt), Thomas Lundin, Lizette från musikalen Romeo och Julia med. Thomas Lundin som är finne pratar så himmla gullig finlandsvenska. Jag tycker det låter så sött!

Men tillbaka till ämnet - jag föll för en låt den här veckan och det är Greklands låt. Den har dock lite galen text men rythmen är så glad att jag inte kan låta bli att tycka om det. Älskar melodin och farten! Jag tror faktiskt att jag har hittat min favorit i ESC 2012! ;)



Jag hörde (och man ser ju också) att finalen hölls i ett köpcenter pga av ekonomikrisen förresten.

Stylingen är ju lite cool också med den gröna skorna;)

Här är mer bilder på sångerskan!



// Elaine


Drömskor


De här skorna går vi och drömmer om i skolan 4 st av oss. Jag har varit och provat men då var det knapert om tid och 38 fanns inte så jag provade 37 som ändå satt bra. Men de var lite konstiga vid spänningen. Hur som helst skulle jag nog inte kunna låta bli dem om de kom på rea... Jag skulle vilja ha dem i brunt med de fans i blått och var otroligt snygga också!


Scorett som de kommer ifrån har över huvudtaget otroligt snygga skor. Är lite svag för dessa också!










Märks det att skor faktiskt är en av mina svagaste laster eller? haha
Förresten, kan man söga så? x)

// Elaine

Underbar morgon!

Hej!

Vilken underbar morgon! Jag vaknade av att solen lös och fåglarna kvittrade utanför fönstret. Blev på så bra humör! :) Sen åt jag en god frukost och sen var det dessutom en härlig busschaufför på bussen som sa " ha en trevlig dag " när man gick av bussen. Så min dag har börjat bra :)

Nu hoppas jag att fortsättningen blir lika bra. Tror inte att lektionerna kommer bli så jobbiga och dessutom är det ändå en lätt dag. Jag hoppas också på en smarrig lunch! Snälla dag, svik mig inte nu! x)


Efterlängtade Top model:All stars

Top model 17

Ikväll ( om ca 45 min) är det äntligen dags för en ny säsong av Top model. Men det är inte helt som det brukar vara utan det ärgamla deltagare som är med och tävlar - All stars. Jag har verkligen längtat efter det här och hållt utkik efter det på 3:an så jag kommer absolut inte att missa det! Det är så roligt med alla utmaningar och eftersom jag har sett alla säsonger ska det bli roligt att se gamla ansikten och hur de har förändrats.

Så här står det påt tv3's hemsida:

"Revanschsugna tittarfavoriter skapar mer drama än någonsin i ny stjärnspäckad säsong av America’s Next Top Model: All stars.

Den här gången handlar det inte bara om att hitta en toppmodell. Det handlar om att hitta en stjärna. Tyra Banks har gått igenom arkivet från Top Models begynnelse till idag för att ge programmets oförglömliga tittarfavoriter en andra chans. Vad händer när så många stora egon vässar naglarna under samma tak? Bered dig på en helt ny sorts modelltävling: America’s Next Top Model: All Stars.

Fler åtråvärda priser, juryöverläggningar inför livepublik, större stjärnor, större egon. När Tyra Banks satsar på ett helt nytt koncept i Top Models historia tar hon i ordentligt. De rutinerade och ärrade Top Model-favoriter hon samlat ihop i sitt all star-team är alla hungriga på revansch. Som modellernas mentorer har Tyra kallat in superstjärnor som La Toya Jackson, Nicki Minaj, Tyson Beckford, familjen Kardashian, Ashlee Simpson, Kristin Cavallari och många fler. "


(Bilden är från tv.3.se och mer finns att läsa om man klickar på den)


Så vad jag gör om en lite mer än en halvtimme är jag sätter mig framför tvn med en kopp ingefärate (jag dricker det åt Niclas med när han är sjuk. .. haha) och slår på 3:an!

Någon mer som ska göra det? :)

// Elaine


Hurtig dag

Hej!

Vilken hurtig dag det här har varit för mig. Jag har hunnit med ganska mycket men känner mig inte så trött än i alla fall fast att jag gick upp tio i 5. Det gjorde jag för att följa med mamma och simma. Dock höll jag på att somna på vägen dit men i vattnet piggnade jag till och simmade 700 meter. Efter det åkte jag till mammas jobb och åt frukost. Sen bar det iväg till skolan för en kort historielektion och sen lunch på det.

Men min dag var inte slut efter det för då var det dags för en lång håltimme och sen en idrottslektion beståennde av lekar. Dock blev det lite aggresivt. Vi sprang runt och skrek mycket ganska mycket -  tjejer (tror jag man kan säga). Jag gjorde det delvis för att jag ibland blev lite rädd  för alla bollar. x) haha Men jag kom också in i tävlingsandan tror jag man kan säga! ;)

Jag idag, fast på två olika sätt



// Elaine

Sommrig klänning

Den här klänningen såg jag en gång när jag var på stan emd Lovisa och för två veckor sen när jag var på stan med Isabelle provade jag den. Den var fin, speicellt när den hänge där och ropade mitt namn. Men den kändes lite onödig att betala 270 kr för. Men kanske om det kommer på rea? Fast då lär jag behöva en mindre storlek än den jag provade tror jag...

Den är ganska "Elaineig" ändå ! ;)




Den finns på New Yorker i alla fall

// Elaine

Inför Eurovison song contest

Hej!

Jag har varit och tränat nu på kvällen vilket var skönt. Jag känner lite i axlarna från igår men det är egentligen bara mysigt. Men jag hoppas att jag kan hålla mig frisk nu med en sjuk lilebror omkring mig. Jag vill träna men framför allt vill jag inte missa en rolig sak som jag ser fram emot senare i veckan! Därför ska jag ta och dricka lite te nu och titta på "Inför Eurovison slng contest"!


Piloten Elaine

Så här ser jag ut med mina nya solglasögon. Jag känner mig som en pilot! ;) haha



// Elaine


Måndag 16/4

Hej!

Efter en morgon med utvecklingsamtal och formgivning sitter jag och väntar på att dagen ska fortsätta med svenska, historia och franska. Egentligen känner jag ingen ork för det men går man i skolan så går man i skolan. Haha

Igår var jag och tränade. Det blev ett lite extra långt pass med skivstång och sen kondition. Jobbigt men det kändes bra. Fast skivstången är lite jobbig ibland och med risk för att låta som en riktig tjej säger jag att jag ibland är rädd för att bryta naglarna när jag ska lyfta upp vikterna med händerna x) haha. Men Niclas kom och tog hand om mig en stund efter träningen ändå. Min fina Niclas.

Före det satt jag bara inne (var lite arg på mig själv ändå som inte tog någon promenad i det fina vädret) och skissade upp min gucci-hårtork, åt godis och läste tidningar. Riktigt lat söndag - tills träningen då!

Den senste tiden har jag hämtar inspiration från Gucci. Tycker den här lilla saken är så söt!


Tjejkväll

Hej!

Vilken härlig söndag det är idag! :) (det trodde jag inte igår bär jag skrev det förra inlägget). Hur som helst blir den här dagen en fortsatt lugn dag som igår.

Isabelle kom hit igår och stannade tills idag. Linnea kom också en stund igårkväll så vi hade lite tjejkväll. I och med det spelade vi rumble, buzz och såg en film! :) Filmen, Bad teacher blev kag dock riktigt besviken på :(

Jag har ingen bild från igår och idag ser jag hemsk ut. Så det blir en bild på mig från i veckan.


Färgglatt

Jag tror jag får fortsätta med att bära lite färg nu nästa veckan precis som jag har gjort den här veckan. Allt känns lite deppigt annars med allt prat om miljöförstöring, snö och inte få träffa sin pojkvän...

Men så här såg jag ut i onsdags. Gul och blommig som sagt!



Dock åkte det gula nagellacket igår och jag tror att det är bäst att mina naglar får vila ett tag innan jag målar på nytt.

// Elaine

Flowerbomb

Flower Explosion

Från vänster högst upp till höger längst ner: asos.com, wetseal.com, asos.com, welikefashion.com, wetseal.com, heels.com, pinterest.com , asos.com, misssixty.com, ahoptaintedkiss,com, romwe.com & couture.zappos.com.  

Det är så himla svårt att som sagt glömma allt som har med kläder att göra när man är omringad av det överallt - samma gäller teknik. Som de här blommiga skorna här över. Jag tycker att det är så himmla sött med blommönster på skorna så jag skulle gärna vilja ha ett par av dessa. Kanske de med träklack, de blåa eller de längst ner till vänster. Eller kanske de med blommor bara på klacken (som var lite lite udda)?

Men ja eftersom det varken går eller är bra att köpa allt så kan jag väl åtminstonde få blogga om det? Och det skulle vara mycket finare att se blommor i rabatten hellre än snö nu. Men som sagt vi lever i Sverige med konstigt väder och inte blir det bättre med tanke på vad vi gör med vår värld.

Jag har vekrligen blivit påverkad av Lovisas miljöprat och filmerna vi såg på engelskan i veckan märker jag! x)

// Elaine

Gårdagens




Jag har lugnat ner mig lite nu så jag tänkte uppdatera med lite roligare inlägg. Fast egentligen stödjer det inte det jag skrev i det förra så bra... Det här här nämligen gårdagens "look". Jag matchade mina gula naglar en sista gång med blusen från vila innan jag tog bort det idag. Till det blev det sen jeans, skinnjacka och halsbandet som jag fick av Annette. Samt matchade eiffeltornsörhängen till det.

Vad jag menar med att det inte stödjer mitt förra inlägg är att dagens konsumtion (vi pratar om det på engelskan nu)förstör världen så mycket och jag vet att jag bidrar till den. Egentligen borde vi alla handla mer på secon hand och köpa miljövänligt. Men det svåra med det mer miljövänliga är ibland priset. För mig är också kläder en stor grej av vem jag är, en hobby. Så är det nog också för de flesta och många som bloggar gillar ju just att visa upp kläder (modeblogga). Så jag vet inte vad jag ska säga. Kläder behövs ju men jag ska försöka fundera lite på vad jag köper mer i framtiden. Men det vore bäst om bara alla klädföretag kunde granskas mer och dra ner på allt. För när massa kläder finns så köper man. Det är engentligen så hemskt. Men jag älskar kläder.Jag kan inte förneka det.

Men ja angående det där med att gå i bikini i april... Det kommer nog en dag då alla får som de vill. Då isarna har smält och det är så varmt på hela jorden att man inte står ut. Det finns kanske ingen kall plats i alla fall att fly till... Men ja då har de som vill gå i bikini i Sverige i april ( kanske t.o.m i januari) fått som de vill.

// Elaine

Irriterad!

Usch, jag vaknade halv 11 idag - vilket jag inte gillar att göra. Dagen blir omvänd liksom. Men jag vaknade faktiskt tidigare men då såg jag snö utnför fönstret så jag somnade om. Jag orkar inte med mer snö nu, jag som ville övningsköra... Och jag skulle ju snart ta fram moppen..!

Jag har märkt att många ändå är mer arga än mig på det här vädret för de vill gå i bikini nu som man kunde göra förra året vid den här tiden. Men att gå i bikini nu ska inte var normalt. Det ska bara vara vår tycker jag. Det jag blir less på är alla som ska ha sommar direkt och att årstiderna ska förflytta sig.

Men varför är det egentligen så här konstigt väder? Jo för vi människor förstör vår jord och det gör mig så ledsen. Nu när vi sitter här med
den här miljöförstöringen är det så svårt att vrida tillbaka klockan, att sluta med alla våra vanor. Jag vet att jag också
bidrar till det jag med och är ingen miljömännkska egentligen men vi måste börja tänka till nu. Jag hörde t. ex igår att 2015 så kommer jorden inte se ut som den gör nu. Och hur varmt eller kallt kommer det egentligen vara? Hur kommer egentligen min framtid att se ut? Jag blir faktiskt less på att det som folk klagar på är att de vill gå i bilkni i April - hallå lite viktigare saker finns det väl?!

Jac blir äcklad av allting...

// Elaine


Oemotståndlig

Har jag verkligen förklarar hur god den här chokladen är?! Jag kan inte sluta äta för den är så oemotståndlig. Lätt min favoritchoklad!


Fredag den 13 april

Äntligen hemma!

Det tog ett tag innan jag kom hem nu på kvällen. Fick stå still med bussen i en halvtimme ungefär och yttligare 20 min senare (alltså 50 efter "avgång") var jag där jag annars brukar vara efter 10 min. Det blev lite otur fredag den 13 april ändå alltså. Hur som helst var Jag ganska hungrig, trött och frusen nu när jag kom så det är i alla fall skönt att vara hemma. Nu blir det bara att kryp ner framför tv:n hela kvällen.

Annars började den här dagen ganska bra. Jag hade sovmorgon, fick gå tidigare och äta (maten var god också) och lektionerna var lättamma.

Då imorse, såg jag ut såhär i alla fall:


Drömmar om USA

Den senaste tiden har jag blivit väldigt inspirerad att åka till typ New York eller Chicago. Jag drömde till och med här om dagen att jag åkte till Ney York. Dock fick jag åka själv..:( haha.
Jag tror det är för att jag har läst bloggar där bloggaren varit eller är där. En av de är AnnaWii (en blogg som jag överhubvudtaget har blivit helt fast vid) som är i Chicago just nu. Det verkar helt magiskt med underbara byggnander, gamla som nya och parker i varje gatuhörn, som hon beskriver det. På inte tal om all shopping som finns där men inte här. Sen skulle jag vilja testa sån där frosenyoghurt också!
Men ärligt talat är jag för rädd för att flyga så långt och jag lär få åka dit om flera år om jag nu någonsin kommer dit. Men jag hoppas att jag gör det någon gång i alla fall!
Chicago
New York
Ser det inte häftigt ut?!
Men jag måste ju bara påpeka att Paris är den underbaraste staden ändå! ;)
// Elaine

Rött och vitt

Romantique

Phase Eight ivory wedding dress
£450 - johnlewis.com

 

 

Maybelline cosmetic
£99 - nelly.com

 

 



Underbar drömblus

Oj sådan underbart fin topp!

Fast att jag kände mig deprimerad idag när jag såg en kort film om den globala uppvärmningen som konsumtionen i världen orsakar kan jag inte låta bli att bli förtjust i fina kläder då och då. Det är hemskt egentligen hur vi handlar i i-länderna. Det är det. Men jag inte låta bli att i alla fall blogga om allt fint! xD

Den här var så fin och billig - 111 kr! Jag verkligen funderade på att köpa den. Den hade varit så söt till ett par shorts i sommar. Men den var slut i min storlek och från Asos. com så det var tydligen inte meningen. För jag är lite fundersam med att handla från utländska kedjor också...

Underbar är den i alla fall så det var otroligt synd! Skulle vilja hitta något liknande på stan fast att min garderob är full... Haha


Från Paris

Jag är nu hemma efter en lång dag i skolan. Jag hade en fotolektion sista lektion där vi fick en ny uppgift. Den går ut på att jag ska fotografera som repotagebilder på någons yrke. Det är faktiskt kul med en lite större uppgift fast att jag inte kan så mycket! Dessutom är det ljusare ute nu så bilderna kan bli lite roligare :)

Idag har jag haft mina örhängen från Paris på mig. Jag köpte dem på en affär som hetter Clair's i forum-hallarna!




Ont i halsen

Hej!

När jag vaknade imorse var jag inte på humör för jag vaknade från och till hela natten. Har fått ont i halsen nu och jag är rädd att jag kan ha smittat Niclas för jag var dit igårkväll. Han får verkligen inte bli sjuk för han har en viktig konsert snart. Det är mitt fel om han är det...Så jag oroade mig för det inatt när jag kände av hur det sved när jag svalde. Dessutom hade jag någon dum dröm också.

Så min morgon började inte bra och dagen har fortsatt varit tung. Men jag kom igång nu på 3D-designen riktigt i alla fall. Är snart klar med kök och vardagsrum! :)


Otippad duo

Det här är en väldigt övverraskande duo för mig. Popiga och belgiska (belgiska, säger man så?) Kate Ryan tillsammans med svenska Charlotte Perelli? Jag belv väldigt förvånad när jag gick in på Kate Ryans hemsida och såg den här videon. När jag sen lyssnade på låten kände jag igen den, jag måste ha hört den på radio. Men den är inte så bra så att jag har lyssnat på hela. Jag känner mig faktiskt lite besviken på Kate Ryan. Tycker att hennes nya låtar saknar saker som de gammla hade :(



Vad tycker ni?

// Elaine

Blommig och gul





Idag har jag varit blommig och gul!

Topp - Gina Tricot, jeans - Bikbok, skärp - av mamma, Örhängen - Guldfynd & nagellack - depend.

// Elaine

Redovisning möbel - klar!

Hej!

Idag har det varit en estetisk dag i skolan. Jag han konstigt nog inte klart med min parfymförpackining. Men däremot redovisade jag min lampa. Jag gjorde den till en uppgift när man skulle förbättra eller designa en ny möbel till en annans café. Caféet jag fick hade mycket färg och liv på väggarna så jag valde att designa en lampa som skulle ta upp väggarna och den coola atmosfären i caféet men ändå balansera upp det hela. Dessutom tyckte jag att det behövdes lampor övet borden så efter beslutsångest över om jag skulle designa en lampa eller en soffa blev det sen en lampa pågrund av att jag tyckte det behövdes mest.

Jag blev dock inge nöjd med min modell men jag gjorde mitt bästa och var klar i tid. Så nu kan jag ta tag i näsa uppgift!:)
Här ser man lite hur den såg ut:


Ljuvlig Dior


Jag vet att jag har så himla mycket parfymer....Jag är medveten om det. Men jag kan inte sluta drömma om dem för det.
Om jag bara fick köpa en parfym (motvilligt att bara välja en dock) är jag  ganska säker på att det skulle vara den här från Dior. Den doftar så himla otroligt gott. När jag testat den någon gång och jag sen gått runt och frågat mig själv " Är det jag som doftar så otroligt gott?!"

Ni måste lukta på den någon gång. Den doftar ljuvligt och jag tror att alla tre i den serien gör det - utan tvekan!




På tal om parfym - idag hoppas jag verkligen att jag blir klar med min paryfmförpacking på GK:n!

// Elaine


Mjukstart

Hej!

Jag började skolan igen efter loveg med en mjukstart. Jag hade bara en lektion men stannade ändå lite längre och ritade klart lite skisser och skrev en presentstionstext till min lampa som ska redovisas imorgon på arkitekturen. En lagom och lugn skoldag :)

Sen när jag kom hem tog jag det lungt en stund och försöker nu traggla lite franska. Jag försökte nyss öva hörförsåtåelse med att lyssna på en intervju på franska med Alizée. Men det var riktigt svårt! :s

Nu blir det snart en god middag i alla fall och sen ska jag testa på ett skivstångspass! Jag missar finalen sv Top model Sverige då, men det lovar jag att ta igen sen ;)

Jag idag, det är kanske inte ofta som man tycker att man ser mig i glasögon men jag har det varje dag i skolan.


Vitt och guld







Här är min underbart fina nya väska som jag kastade åt mig på H&M i onsdags. Jag har sett den på nätet (den gula från h&m i ett collage tidigare - http://mademoiselleelaine.blogg.se/2012/march/alska-gult.html#comment) tidigare så jag var redan förtjust i den. Därför var jag bara tuvngen att ha den då jag också vill ha en vit mindre axelremsväska till sommaren. Dock hade jag trott att den var lite större men jag kunde inte låta bli den. Den är så söt!

149 kr kostade den. Jag kanske behöver köpa en lite större senare då jag gärna vill ha en brun väska också så kanske var det lite dyr egentligen? Men som sagt, jag kunde inte lämna kvar den på H&M, det gick bara inte.

Är den inte fin?

// Elaine  

Om man är "bloggare"...

Jag har alltid gillat att ta kort.Inte att ta den finaste bilden då utan att bevara minnen. Jag älskar verkligen att se på kort från när jag och andra var små. Dock har jag inte alltid gillat att vara med på kort. Utan jag föredrar att ta bilder på andra men om någon ska ta kort på mig vill jag att den inte ta rmed blixt för det är stor sannlolikhet att jag blundar då. haha

Men som sagt är jag en sån som smygtar kort på andra. I skolan var jag jobbig förrut med det och eftersom jag bloggare   vill jag gärna ha kort till bloggen och därför tar jag kort på det mesta - ibland onödiga saker... 

Isabelle lyckades i alla fall fånga mig på kort när jag gjorde det på vårmiddagen och jag ser ju minst sagt lite konstig ut. eller? haha




Ja är man bloggare så är man! xD Jag gör allt för att mina trogna läsaer ska ha lite bilder att titta på! haha
 
// Elaine

Tillbaks till träningen

Ikväll har jag varit och tränat och det känns så bra. Hade verkligen längtat efter det. Speciellt efter allt man har ätit nu i helgen. Jag var till och med både ute och gick idag och igårkväll. Om jag får skryta lite? ;) haha.

Jag hoppas att jag kommer kunna träna mer i veckan som jag vill också. Är rädd för att jag har en förkylning i kroppen så jag dricker ingefärate lite då och då nu.

Sen var det skönt att byta ut påskmaten för till middag blev det rosépeppar rökt lax med memåsasallad. Mums! :)


Otur!

Var inte den här tävlingen verkligen något för mig? För att vinna en resa med Niclas till Paris var det enda jag hade behövt göra varit att skriva en motivation till varför jag skulle vinna. Sånt där är svårt men jag hade kunnat skrivit att jag verkligen vill visa honom min fina stad Paris. Han verkar inte förstå vilken magisk stad det är :p haha.

Men ja, den planen gick i kras när jag läste att man behövde vara 18 år för att tävla. Attans att man inte hade fyllt 18 nu! :(

Det känns som jag har otur med lite saker nu. Skorna igår t.ex - var riktigt besviken på det då jag hade kunnat fått ett par riktigt fina pch bekväma
Skor för 325 kr (med frakt) när de annars kostar 550 kr ( alltså 600 kr med frakt) Skulle ha beställt i lördags... Men jag hoppas att det var en mening med det då... Haha


Glittrande påskpresent



I lördags så fick jag det här halsbandet som en påskpresent av min faster. Hon har satt ihop det själv och gjort det personligen till mig. Tror någon att jag blev glad när jag såg eiffeltornet? ;) haha

Det ser ut som ett armband på bilden men det är ett halsband som ska sitta ganska tight runt halsen.

// Elaine

Tiden går fort

Hej!

Vad skönt att vara ledig idag också så det blir en dag mindre i skolan. haha Dock har jag ändå lite saker som jag behöver göra idag. Till exempel plugga och lyssna på franska. Jag har egentligen inte så mycket till drivkraft nu men så är det.

Jag kom en än gång att tänka på hur fort tiden går. Idag är det redan en vecka sedan vi hade vårmiddag hos Linnea och påsklovet är strax slut... Men jag har försig fått för mycket sömn så det borde jag klara av. 

Hur som helst fick jag lite fler bilder från vårmiddagen av av Issa och här är några av dem. Fotografen till i stort sätt alla av dem är alltså Isabelle!

Niclas och jag


Här satt jag och valde musik till en spellista och Issa hoppar fram och skrämmer mig som bara den så jag ger ifrån mig värsta skräckfilmsskriket! x) haha




Värden

// Elaine

Påskdagen

Hej!

Usch vad jag mår illa av allt sött jag ätit nu i helgen. Jag har nämligen varit hos min morbor och ätit ännu mer påskmat och godis idag tillsammans med mormor och morfar. Men gott är det ju ändå eftersom man äter x) men just nu känner jag mig lite äcklad...

Sen är jag irriterad på mitt internet till vanliga datorn som inte funkar - dumma telia! Och dumma La radoute! Jag hade bestämt mig för en färg på skorna nu och skulle beställa dem men då finns inte erbjudandet om 50 % rabatt kvar! :0 fast det rullar ändå runt på sidan och det står att det gäller tills idag. Inte kan man väl då ta bort det förrens dagen är slut?! jag vet att jag är fånig men jag tillåter mig att vara det nu! :(

Imorse var jag glad i alla fall och då såg jag ut så här när jag bar iväg till min morbror.

Solglasögon från H&M, spetsblus JC och örhängen guldfynd och gina tricot. Dock kan den här irriterade tjejen meddela att ett örhänge (det stora) dessutom gick sönder idag :(


Skoproblem

Jag har fått ett skoproblem. Igår skrev jag det här inlägget men hann aldrig posta det:

"Jag har ett fånigt problem... I den vevan att jag föll för de där träklackarna hittade jag också två andra fina skor med träklack. De kostar 450 och 550 kr men tills på söndag är det halva priset. Ska jag då köpa dem nu när de är billiga. Eller ska kag hindra mig själv? Men jag vill ju ha ett par sånna här...men pengar är ju alltid pengar.... De flesta tycker förstås att jag ska låta bli antar jag? Haha

För mitt stora problem är också att jag inte  bestämma mog för vilka av dessa. Antingen de över i den färgen eller de under i beiget ( gick inte att kopiera den bilden, därför de i grönt)" ? De är riktigt coola. Men kanske har de andra stabilare? Men de beiga är lättare att matcha..."



....Men sen bestämde jag mig för att de var de turkosa skorna som är bäst. Men när jag då har bestämt mig för de ser jag att de finns i beiget. Det gjorde att jag fick beslutsångest igen. Ett par beiga skulle vara väldigt lätta att matcha men de turkosa dras jag lite mer till och till svart skulle de vara riktigt snygga. Men hur mycket har jag som matchar till det?




Vilken färg ska jag välja?

// Elaine

Påskoutfit



Blus - VILA, Jeans - Bibkok, örhängen - Guldfynd (bytte dock de sen) och nagellack från depend 

Idag passade jag på att matcha påsknagellacket med den här blusen med samma gula färgstänk i. Sen till det mina nya jeans - de är vekrligen supermysiga!

// Elaine

Påskafton

Hej!

Idag har jag firat påsk och min fasters födelsedag hos farmor. Förrutom påsk mat fast det lax och paj att välja på och till fika fanns det självklart tårta. Sen förgylde en puss från min fina pojkvän min dag. Det blev bara en när vi träffades i alla hast men det är alltid något :)

Sen har jag spelat kort och fått påskgodis av farmor och ett halsband av min faster - det ska jag visa sen. Nu blir det TV!

Matchade naglar och blus idag, gjorde även en ring av presentsnöre. Haha


Glad påsk!

Jag var bara tvungen att pryda det här inlägget med söta små kycklingar! Jag skulle så gärna vilja ha en sån här liten i handen och pussa på. Fan att jag inte hann träffa Niclas medans de hade sådana här små söta varelser (om jag har fattar rätt på honom i alla fall).


Påsknaglar




Nu är mina naglar påskfina. Jag kände att det här nagellacket behövde komma till använding. Det var två år sedan jag hade det sist. Då blev dock mina naglar även gula efter att jag hade tagit bort det så därför har jag varit lite försiktig med att använda det. Men det här gången har jag målat en underskick så jag hoppad att det inte blir så den här gången.

Men vill man vara påskfin får man lida lite pin! ;)

// Elaine

Långfredagen

Hej!

Igår var jag och lyssnade på Niclas tillsammans med hans mamma och pappa,när han sjöng i en musikal i en sånggrupp som han är med i. Hela gruppen och jag gjorde riktigt bra ifrån sig! Sen efter följde jag med hem till honom och åt mackor med påskskinka. Sen idag började vi dagen med att se på de sista avsnitten av säsong 8 av Vänner - nu är det alltså bara 2 säsonger kvar.

Nu mår jag illa eftesom jag har ätit både påskmat och godis. Redan efter några godisbitar kände jag att jag redan är klar med påsken. Haha. Pappa har varit i Tyskland och jobbat i veckan och han hade med sig choklad hem till mig. Den mjölkchokladen kan jag meddela är riktigt svår att motstå! x)



// Elaine

Träklack


Mamma hittade ett par skor som skulle passa mig perfekt i en katalog från La redoute ( de översta) . Hon lyckades sälja in dem till mig då jag vill ha ett par bruna kilklackar i trä. Jag gick med andra ord en väldigt lust att köpa dem. Jag går i alla fall in på la redoutes hemsida och ser du att det också är 50 % rabatt på valfri vara - superbra när det kostar 600 kr! MEN då är de slut i brunt. Otur! :( 

Sen hittade jag paret under som också var snygga. Men jag gillar de översta snäppet mer. De var dock mindre gula i katalogen.


// Elaine

Nya jeansen på



Dagens klädsel ser ut så här. Jeansen är de som jag köpte igår på Bikbok - än så länge är jag lika nöjd med dem som igår. Jag gillar färgen som inte är för ljus men ändå inte mörk, så de blir nog inte så lätt smutsiga. Blusen är sen en gammal favorit från vila (tror jag) som jag fyndade för 100 kr på rea en gång. Jag såg nu att armarna är olika på kortet. Det var ju lyckat... x) haha

I alla fall så begav jag mig ut på en gå/springtur idag efter lunch. Det kändes bra men jag fick inte ut så mycket av det egentligen med tanke på vad jag kommer äta i helgen... Men bättre än inget! :) haha Och det är ju faktiskt påsk nu ändå!

// Elaine  

Gårdagens shoppingfynd




Här är gårdagens shoppingfynd! Det blev ett par jeans, ett nattlinne och en väska. Jeansen kunde jag nästan inte vara mer nöjd med. Alla jeans är ändå alltid för långa på mig vilket är det enda negativa med de här i så fall... Men jag hittade de på Bikbok för 199 kr - påskerbjudande. De har den härligt blåa, våriga jeansfärgen som jag ville ha och passar min nya jeansjacka och jeansväst perfekt! Dessutom sitter de som en smäck men är ändå mjuka och bekväma. Nu hoppas jag bara på att de inte sviker mig och håller ett tag.

// Elaine


Skärtorsdagen - städning!

Hej!

Jag har börjat den här skärtorsdagen med att dammsuga och torka golvet i mitt rum. Före åt jag en frukost bestående av youhurt med musli och sen några skivor vattenmelon.

Just nu väntat jag på att golvet ska torka och sen ska allt ställas i ordning igen. Sen blir det lunch och efter det känner jag för att motionera lite.

Det är idag som min faster fyller år också. Grattis Annette!

Jag i måndags


Glittrande ringar




Idag har jag haft ett par stora glittrande ringar i öronen medan jag sprungit tunt och provat kläder på stan. Kanske inte de bästa örhängena som man kunde välja en sån dag. haha. Men coola är det! Minns att det var mina favoritörhängen för några år sedan. Jag köpte dem på glitter ( såklart med tanke på hur de ser ut;) haha). Men för att göra klädseln lite enkel i alla fall så hade jag en ganska enkel, gammal svart topp med diskreta pärlor på axlarna, från Lindex.


// Elaine

5 timmar shopping

Hej!

Mina ben och fötter riktigt värker efter den här shoppingdagen. Isabelle och jag började kl 12 och slutade kl 5 så i 5 timmar sprang vi runt i affärer. Både soecond hand och "vanliga" affärer blev det. Den enda rast vi hade var när vi köpte en varsin mcflurry med tobleronesmak på mcDonalds. Annars var det full rulle. Fast vi handlade dock inte så mycket. Men det blev en roligt och lyckad shoppingdag! Kom hem med bra saker och har gjort av med lagom mycket pengar :)

Sen när jag kom hem åt mamma och jag en varsin supergod räkmacka till middag och nu är vi duktiga och städar båda två. Jag dammar till tonerna av Alizée, Jennifer Lopez, Avicci, JLS och Nicki Minaj. Sen blir det tv och vattenmellon. -  Mysig onsdag!

Isabelle under glasspausen


Den goda räkmackan!

// Elaine

Nya tunikan




Här är min nya tunika på. Jag invigde den igår som en blus. Dock var det lite svårt att få den lika i kanterna dp men den var underbart mysig. Luftig fast ändå något att "krypa in i". Jag tror att jag kommer hinna använda den här flera gånger i vår och sen massa gånger i sommar!  Bara 70 kr från haléns - Ibland fyndar man riktigt! ;)

Förlåt att jag ser lite arg ut på bilderna x) Jag på kort alltså...speciellt med blixt...- inte bra! x)

// Elaine

Mot staden

Nu sitter jag och Isabelle på bussen in till stan för lite storshopping! :) Är på riktigt shoppinghumör! Haha


Victoria secret & I love...

 


 



 

 

 



Jag är ju svag för parfymer och hudvårdsprodukter som doftar riktigt gott. Så därför står de här produkterna över på min "hudvårdsönskelista". De översta är de omtalade Victoria secret produkterna som sägs dofta oroligt gott! Några dushtvålar har jag sett finns på shoppingsidan nordicfeel - därifrån jag beställde min parfym.

Sen är duschtvålarna/badskumet från märket I love... i dofterna melon, citron & lime, svartavinbär och tropiska frukter några som jag vill testa. Jag har ju redan hallon och bjönrbär med tillhörande handkräm och bodylotion som jag fick i julklapp av min faster så jag måste göra slut på dem först. Men ja melon vore riktigt härlig att testa. Såg att dessa fanns på nelly.com.

// Elaine


17 månader

Vet ni var det är för dag det gar igår?? Den 3 april - min turdag - har jag läst i något horoskop ;) haha. Men först och främst var det Niclas och min dag. 17 månader! Tiden går väldigt fort!


Den här bilden gillar jag inte mig själv på men jag tyckte Niclas var fin som alltid så jag bortser från mig hur jag ser ut nu...

// Elaine

TV-mys!



Jag lyckades få lite ordning på dagen efter den där promenaden. Var och kollade mitt bloddtryck och hjälpte mamma att påskhandla nu på eftermiddagen. Sen rensade jag ett skåp där jag hade massa pysselsaker, slängde lite torkade färger mm. Så nu är det lite mer ordning där! :) Jag tog en paus i det och åt tacos också. Jättegott fast att jag åt tacogratäng igår ;)

Om en timme är det dags för TV. Jag ska se Top model och sen finalen på Project Runway (kl 22 på3:an). Jag älskar finalen när man får veta vem det är som vinner efter att länge ha spekulerat i det och se tre fina kollektioner. Nu har jag råkat sett vem det är som vinner genom att jag googlade programmet en gång för lite bilder. Jag brukar vara försiktigt med det annars. Men det är ändå lika kul att se kollektionerna! :)

Just det, till det blir det kladdkaka med vaniljsås! Jag har varit så sugen på det i några dagar nu och det är ju lov så det får gå för den här gången ;) haha  

// Elaine


Motivation

Jag tog mig ut på en snabb promenad i mina easy tone så nu känner jag mig piggare än jag gjorde innan. Det jag hatar med lov är att jag aldrig går upp och sover bara för att jag kan sova. Dagen blir liksom upp och nervänd och börjar inte förrens vid 11. Annat är det när jag går i skolan och dagen börjar halv 9 typ. Men jag klagar inte på lov ändå, det är skönt att få koppla av och hinna med saker som man annars inte hinner med :)

Men som sagt känns det bra att hinna med de där sakerna ändå och göra något bra. Som att träna. Jag har märkt hur bra man verkligen mår av det. Läntar redan tills nästa träning. Det är så bra när man har betalat träningskort så man måste gå och träna och när det är fler. Det och speciellt musiken ger mig motivation. Som låten Levels med Avicci. På träningen tränar vi till den ( eller så är det en liknande eller mix) men jag hade ändå inte hört namnet Avicci förrens i fredags när min engelskalärare visade ett klipp om honom, att han blivit stor i USA. Jag bara " Va, vem är det?" och de andra bara kollade på mig. Iblad undar jag själv var jag varit de senaste månaderna eller lever i för liten värld..x) haha

Här är låten levels med Avicci och några andra låtar som ger mig motivation:



// Elaine

Vårmiddag








Igårkväll var jag, Niclas, Isabelle och Markus till Linnea och åt en vårmiddag berstående av tacogratäng (som alltid ;) haha) och Linneas chokladmousse med glass. Sen tillsist lite chips på det. Jag mådde illa efter för det var så gott alltihopa så därför känner jag att jag kanske borde röra lite på mig idag.

Sen under tiden hade vi utmaningar som man skulle göra, musik på i bakgrunden och så blev det några omgångar med spel. Närmare bestämt Alias, absolut överens, sätt sprätt på miljonen, typ rapakalja och en "gissa-vem-man-är-lek".

Det var ett tag sen vi alla sågs nu så det var på tiden att vi gjorde det!

// Elaine


Jag idag



Testade min nya strandtunika som jag beställde från halens. Den är riktigt mysig!

// Elaine

Vitt och spets på fötterna



Jag har fruktansvärt massa skor. Jag behöver inga fler. Men jag kan inte låta bli att vilja ha de här söta tygskorna från dinssko. Vitt är så fräsht att ha när det blir vär. Sen gillar jag spetsen! Det är ju det som gör de här skorna speciella Och SPECIELLT - det gillar jag!

// Elaine

Dance again

Hej!

Gud så det snöar utanför mitt fönster! Är det verkligen vinter igen?! Varför kunde inte den här snön ha kommit på jullovet istället för på påsklovet?! Jag vill ha vår nu... Aja, jag ska försöka varva ner lite nu. haha Jag har i alla fall ätit en god frukost med smultronyoghurt och musli med torkade bär i - underbart gott! Och sen vattenmelon till det. Sen har jag duschat och bäddat sängen. Så det känns ändå som om jag har börjat dagen på ett bra sätt och nu lyssnar jag på musik. Min nya favoritlåt är Jennifer Lopez och Pitbulls låt Dance again. Hörde den på radion i fredags och sen dess har jag lyssnat på den. Jag gillar refrängen! :)



// Elaine

Fruktsallad




Jag har nu slagit mig ner framför tv:n och precis ätit en fruktsallad efter att ha testat ansiktsmasken med melon och paronsmak. Den doftade ljuvligt (fast den sved lite). Men sen fick jag ett ryck att varta nyttig eftersom jag var på träning tidigare. Det var riktigt tungt intervallpass men bra kändes det efter när jag dessutom kämpat mig hem i snöstorm. Jag får verkligen de där nyttiga rycken efter träningen. Jag har inte alls samma sug efter typ chips eller godis då. Fast jag är ändå lite sugen på coca cola nu om jag ska vara ärlig... x) haha.

Men aja, snart ska jag börja se på filmen Har du hört ryktet om Morgans? Det var ett tag sedan jag köpte den nu så tänkte att det är dags att jag ser den. ´

// Elaine

Olivgrönt och guld

olivegreen lace
Klänning - glitzyangel.com.uk, skor- dws.com, ringar och väska reissonline.com, nagellack - macys.com 

Jag älskar den lyxiga och söta känslan som olivgrönt, guld, spets och vitt ger. Tillsammans och med lite brunt och någon avstickande färg tycker jag att det blir underbart fint. Kan någon ge mig klänningen och skon tack?
// Elaine

Första april

Hej!

Har ni lurat någon idag?

Jag försökte mig på att lura Niclas för en liten stund sedan i alla fall och lyckades till häften. Om man kan göra det? haha. Först gick han på det men han hann bli misstänksam innan jag hann säga "april april". Men jaja, jag har testat att lura någon nu i alla fall. Men jag är på min vakt resten av dagen ;) haha

Sen så var Niclas här igår. Vi åt middag med mamma och pappa. Sen efter det kollade vi på finalen av Gladiatorerna och några avsnitt av Vänner. Sådana kvällar älskar jag! :)


Bilden är tagen igår för idag ser jag ganska hemsk ut x)

// Elaine

RSS 2.0