31/7 Sista Juli 2017

 
Sista dagen i Juli blev en ledig dag. Inget oväder som väntat utan sol. Så på morgonen var jag och morgonsimmade med mamma - 1 km. Sen läste jag i solen och sen mot kvällen gick jag till Niclas för att kolla på Reign. Det blev dessutom en kvällspromenad. 
 
Nu väntas fem dagar jobb igen.
 
// Elaine

Outfits Juli 2017

 
 
Här är månadens outfits. De gula glasögonen blev verkligen en ny favorit. Folk får tycka jag ser hur rolig ut och jag kommer skratta åt mig själv om några år men de har verkligen varit sommarens accessoar (så här långt i alla fall). Därför är favritoutfiten helt klart den första, i solglasögonen och i nya sommarklänningen. Sen gillar jag också den vita och bohemiska.
 
// Elaine
 

Juli 2017

 
 
 Jaha då var Juli redan slut... Varför ska det gå så fort?
 
Mest har jag jobbat. Men vädret har ju ändå inte varit så bra. Men några somriga stunder har det varit i alla fall och jag hoppas att det blir mer av det i augusti fast att jag jobbar lika mycket då.
  • Börjat min sommarjobbsperiod och därmed jobbat tre veckor.
  • Ätit glass en kväll med Frida och Linnea.
  • Varit på shoppingtripp med mamma och Robin.
  • Varit en sväng till sommarstugan över en dag.
  • Träffat Ellinor på stan.
  • Firat mammas och pappas födelsedagar - bl.a med paj hos mormor.
  • Tränat ett corepass i kvällssolen.
  • Varit bjuden på glass hos Josefin.
  • Haft en väldigt jobbig och nedstämd helg.
  • Varit i stan med Niclas.
  • Motionsimmat några mornar med mamma och Niclas.
  • Haft en riktigt sommardag med fika och sightseeing på hemma plan.
  • Tagit sommarens första (kvälls)dopp i sjön.
  • Ätit efterlängtad Sushi.
  • Grillat hos Josefin och Ian.
// Elaine

30/7-17 Svårt att varva ner efter jobb

 
En fjäril ville vara med på bild igår.
 
Får man skriva att man är helt slut? Det är jag i alla fall efter 10, 5 timmars jobb från 11- 21.30. Men också femte dagen i sträck. Dessutom mådde jag inte bra under dagen då jag kände mig varm, svimmfärdig och tung i huvudet.
 
Jag kommer antingen drömma om jobbet inatt och jag har med halsbrännan i halsen fruktansvärt svårt att varva ner nu. Sista timmen ikväll var verkligen stressig och det tar tid för mig att komma ner i varv. Usch. Nu hade jag velat att nästa vecka var sista veckan för sommaren men jag är bara halvägs - 3 veckor utav 6 jobbade. 
 
// Elaine

Adam - Charlie

 
Den här lilla krabaten fick jag av Niclas här om dagen. Han hade köpt den till mig i måndags eftersom jag sett den förrut och tyckte att den var söt. Så jag blev barnsligt glad och döpte honom direkt till Adam-Charlie som mina gamla kompisar riktigta lamm (även om detta är en get). Jag är verkligen fortfarade som ett barn ibland. Haha
 
// Elaine
 
 

29/7-17 Grillmiddag hos Josefin & Ian

 
Igårkväll (efter jobb på dagen) var Niclas och jag till Josefin och Ian på middag. De är så bra på mat och grillning så det blev självklart fantastiskt gott. Solen var framme lite också så vi kunde sitta ute tills det blev mörkt. Äntligen en mysig sommarkväll igen.
 
// Elaine
 

Gult & Mönstrat

 
599 kr - H&M
 
Kan det bli mer somrigt??
 
// Elaine
 

Reign

 
Jag har hittat en ny bra serie. Efter Pretty Little Liars slut kände jag att det var dags. Det finns fyra säsonger men jag har precis sett klart på den första.
 
// Elaine

Sjalar från Veniz

 
 
99 kr/st
 
Dessa sjalar köpte jag när jag åkte båd och åt smörgåsbord - för snart två månader sedan. Jag hade tänkt hålla mig till en men det fanns så många fina att det var tur att jag inte köpte fler. Den orangea kommer jag läna hemma och låna ut till mamma när hon vill för den passar henne så bra.
 
// Elaine
 
 

Roséguld & Ljusa glas


 
79 kr - H&M 
 
Den här sommaren har jag blivit lite extra förtjust i solglasögon och det för att jag de ljusa glasen. Jag skulle egentligen köpa ett par rosa glas på H&M men hittade gröna i stället. De var riktigt coola men eftersom de var silvriga bågar passade de inte mig. Men jag hittade också dessa som hade en bra form och rosébågar - därför blev et dem.
 
Fodralet är även det från H&M.
 
// Elaine
 
 
 

Diamantörhängen

 
 
Glitter 25 kr (ord. 99 kr)
 
Man kan aldrig få för mycket glitter till öronen - speciellt inte om det är 75 % rea.
 
// Elaine

Gula nyanser & Blått i provhytten

 
Jag handlar inte mycket på H&M längre. Men igår var jag faktiskt in. Jag hittade många fina blusar i härliga färger som jag provade. Gula nyanser och ljusblått har verkligen varit sommaren och årets färger för min del
 
// Elaine

25/7-17 Simning, Mormor & Sushi

 
Nu har jag haft min helg. Både igår och imorse var jag och morgonsimmade med mamma. Sen satt jag mest ute och läste i solen igår. Jag försökte rensa/städa men det gick inte bra alls om ja ska vara ärlig. 
 
Men idag var jag och hälsade på mormor. Jag fick med mig Niclas också så vi var också till några butiker och gjorde lite ärenden. Sen blev det sushi till middag (för min del) - jag har varit sugen på det hela sommaren. Kvällen avslutades sen med en promenad i solen.
 
// Elaine

Outfit 23/7-17 Blått, Grått & Silver

 
 
Topp - (Kjol) Gina Tricot) / Tröja - Only / Jeans - Lindex / Sandaler - Skopunkten / Solglasögon - New Look / Örhängen - Cubus
 
Outfiten från i söndags. 
 
// Elaine

Brad Paisley

 
 
Jag tror jag ska börja lyssna mer på Brad Paisley och Country generellt. Niclas gillar ju faktiskt detta och låtar som denna är sådant som vi båda vill lyssna på i bilen. Men Niclas ska faktiskt lyssna på honom ikväll. Lite kul hade det varit att följa med men jag unnar honom tid med sina vänner. 
 
Jag får helt enkelt be Niclas spela mer gitarr för mig sen - speciellt country och aukustiskt. Den senaste tiden har jag inte hört honom spela och har nästan glömt hur duktig han verkligen är.
 
// Elaine

23/7-17 En riktig sommardag - Fika och bad

 
 
Igår var en riktigt sommardag- utan jobb och internet. Jag, pappa, Robin och Niclas gjorde en liten utflykt på eftermiddagen.Vi skulle fika,  vilket vi också gjorde, men vi hamnade också på lite loppis och typ sightseeing på hemmaplan.
 
Sen på kvällen åkte jag och Niclas och badade. Markus tog vi med också. Så det blev ett kvällsdopp (för första gången i år i sjön) och sen en kvällspromenad. Det blev med andra ord en riktig sommardag. Något som jag inte trodde igårmorse när jag vaknade till mulet och kallt väder.
 
/ Elaine

22/7-17 Helg

 
Då var det helg för min del. Jag har jobbat två långa dagar med 10-timmarspass i rad så imorse var jag trött. Men jag jobbade bara till halv 2 och då sken solen upp efter en grå och regnig morgon. Så då blev det fika på balkongen, läsning ute i solen, middag, en promenad med pappa och sen sommarkrysset. 
 
Till middag blev det lite kött och lite räkor för min del. 
 
// Elaine

Plommonlila baddräkt

 
 
Cubus 99 kr (ord. 199 kr)
 
Jag hittade en baddräkt på Cubus rea här om dagen. Det är skönt inte bara ha en.
 
// Elaine

Vattenflaska med filter

 
 
TGR - 30 Kr
 
Nu ska det drickas vatten med färska bär i resten av sommaren - hoppas jag i alla fall.
 
// Elaine
 
 

Neccessär med palmblad

 
 
Hunkemöller  
85 kr (ord. 119 kr)
 
Den här neccessären köpte jag för ett tag sedan på Hunkemöller. Eftersom jag älskar transparans och gulddetaljer passar den bra tillsammans med min shopping/strandväska som också är från hunkemöller. Men denna turkosa palmönster är bara ännu mer somrigt - så detta är ett riktigt strandkit.
 
// Elaine

19/7-17 Morgondopp med Niclas

 
 
 
Imorse morgonsimmade jag med Niclas. 
Sen försökte jag koppla av med lunch på balkongen innan jobb från 15-21. 
 
// Elaine

Outfit 18/7-17 Bohemiskt & Vitt

 
 
Tunika - Second hand från Josefin (Lindex) / Örhängen - Glitter / Choker - River Island / Solglasögon - New Yorker t / Sandaler & Väska - New Look (Paris)  
 
Här är min outfit från igår. Tunikan fick jag av Josefin, i andra hand. Den inspirerade mig till en riktigt bohemisk outfit.
 
// Elaine

Solgult, Volanger, Denim & Blommigt

 
Jag kan inte sluta älska solgult! 
 
Även om det, volanger och blommigt/blombrodyr är trendigt i år kan jag inte få nog ut av det. Jag hade kunnat köpt allt (även om nästan allt var på rea nu)om jag hade haft ekonomin för det.  Fast jag redan äger liknande plagg sol det gula och skjortan. Dock ångrar jag så här i efterhand att jag inte köpte denimblusen. Kanske också den broderade... och den blommiga...? Haha
 
Hur som helst kommer den solgula blusen 250 kr (ord,349 kr), denimblusen 129 kr (ord, 399 kr) och blomblus/skjortan 399 kr från Gina Tricot.
 
Den gula klänningen 199 kr (ord. 399 kr) och broderade skjortan (199 kr) ord 399 kr är från Cubus.
 
// Elaine

18/7-17 Ledig dag & Fajitas

 
Idag har jag haft en ledig dag. Så jag och Niclas var till stan för att handla bilgrejer och annat till honom. När vi kom hem gjorde vi enchiladas till middag, tog en kvällspromenad och hade sen filmkväll (eller seriekväll).
 
Jag hade hoppats på mer sol och därmed strand och bad men förhoppningsvis blir det någon dag nästa vecka (eller veckan efter).
 
// Elaine 
 

17/7-17 Tung jobbhelg

 
Den här helgen har varit tung för jag har jobbat fredag, lördag, söndag och idag. Dessutom har jag känt mig deprimerad och ledsen hela helgen. Ibland mår jag inte alltid så bra alltså. 
 
Men maten piggade upp lite - grillat, räkor och färska bär. Sen idag slutade jag tre och blev då bjuden på middag hos Niclas föräldrar och sen badade vi badtunna. Så jag har slappnat av efter helgen och är nu helt slut. 
 
// Elaine

Måns på franska

 
 
Gammal men bra låt - fast på franska. Gillar att en svensk vågar sig på att sjunga på franska.

Choker från H&M

 
H&M - 30 kr (ord. 60 kr)
 
Det var ett bra tag sedan jag köpte detta och jag har använt det några gånger. Men dessa bilder ger en närmare titt.
 
// Elaine
 
 

New Balance i födelsedagspresent

 
 
Jag fyller inte år förrens om några veckor. Men jag har redan fått en födelsedagspresent från mamma och pappa. Det är dessa skor som jag inviger idag. Jag behövde verkligen ett par stabila gåskor att promenera och jobba i. Därför blev det ett par svarta men vita är jättefräsht. Men det kändes inte så fräsht till hösten och svart var då mer lättmatchat. Men fungerar de bra kanske jag själv köper ett par vita i framtiden.
 
// Elaine
 
 

Ananas till Josefin

 
 
Den korken fick Josefin av mig igår. Jag visste att hon skulle ha den när jag såg den eftersom att hon älskar ananasformen. Hon har redan några guldiga hemma så denna passade in i samlingen. 
 
// Elaine
 
 

13/7-17 Glassfika

 
Idag blev det lite glass hos Josefin.
 
// Elaine

Blommor i guld

 
 
Glitter
 
Halsband, choker - 30 kr (ord. 60 kr)
Örhängen -  17 kr (ord. 65 kr)
 
Det bara stod Elaine på det här halsbandet - och örhängen också för den delen.
 
Detta köptes i Stockholm i en Glitterbutik som det var utförsäljning i med 50-70 %. Så ja jag kunde ju inte låta bli. 
 
// Elaine

12/7-17 Jobb & Core

 
Igår jobbade jag 7-14. Sen på kvällen var jag och tränade Core ute.
 
Det var första gången sen ett år tillbaka. Jag trodde att jag skulle ha tappat allt och även om fysiken inte var som förr satt grunderna i. Så det var härligt att få sträcka på sig ute i solen. 
 
Sen i tisdags var jag ledig och umgicks med Niclas.
 
// Elaine

Svart tyllkjol med volang

 
 
Gina Tricot - 125 kr (ord. 250 kr)
 
Här är kjolen som jag hade på mig i helgen. Den köptes för några veckor sedan, när jag var i Stockholm med Amanda. Den var på rea då men den kanske finns kvar även nu? Har sett att Gina fortfarande har rea i alla fall.
 
// Elaine

Poodle on duty

 
Den här roliga skylten köpte jag och Niclas till hans föräldrar för två år sedan. I London nämligen. Men den försvann när vi kom hem och Niclas hittade inte på den förrens för ett tag sedan - alltså nästan två år senare. Haha
 
// Elaine
 

10/7-17 Första jobbdagen för i år

 
Ja då var jag tillbaka på gamla extrajobbet/sommarjobbet den här sommaren också. Jag trodde att förra året var sista året men jag ändrade mig och i år blev det mer än tidigare - 6 veckor.
 
Hur som helst gick det lättare än förväntat.Även om det förekom stress. Men jag hade trott att jag skulle ha glömt allt men mycket kom tillbaka när jag väl var där. Så jag jobbade från 7-15 (lite mjukstart ändå) och satt sen i solen + gick en promenad med Robin på kvällen. 17000 steg har jag gått!
 
// Elaine

Igelkottskudde till mamma

 
Den här kudden gav jag och Robin mamma i födelsedagspresent eftersom hon älskar igelkottar. Sen fick hon en kort med en blåmes för att hon också älskar småfåglar. Pappa fick lotter och ett motorcykelkort. 
 
Men visst är kudden söt?
 
// Elaine
 
 
 
 

Outfit 8/7-17 Rosa blommor & läppstift

 
 
Topp - Sisters Point / Jeans - Lindex / Choker - Gina Tricot / Ballerina - Skopunkten / Örhängen - Glitter / Kjol - Gina Tricot
 
Här är mitt klädval från i lördags. Dock valde jag en svart kjol (ny från Gina) istället för jeans. Men jeans hade jag en annan ledig sommardag för ett tag sedan.
 
// Elane
 

9/7-17 Sista dagen på sommarledigheten

 
 
Idag har jag haft den sista dagen på min sommarperiod. Då jag har varit ledig och inte jobbat eller pluggat. 4 veckor har det varit så det känns som att gå tillbaka till jobbet efter 4 veckors semester. Dock är det ju inte riktig semester men jag har inte jobbat på ett ca år så det har verkligen varit en ovanlig söndag. Jobbigt.
 
Hur som helst har dagen varit grå. Niclas har varit upptagen med musikal hela helgen men jag fick 1,5 timmes frukost med honom imorse. Annars har jag bara småpysslat och tagit en promenad idag. Inget speciellt.
 
// Elaine

Porslinsinspirerad träningströja

 
XXL - 299 kr (ord. 849 kr)
 
Här är tröjan från Röhnisch som jag köpte förra veckan.
 
Röhnisch har verkligen tillverkat snygga träningskläder den senaste tiden. I vintras föll jag får ett rosa och grönt träningset och i sommar detta porslinsinspirerade. Hade byxorna passat hade jag köpt dem också. Sen var ju som sagt det här priset galet. Tur det för ordinariepris skulle jag aldrig kunna betala. 
 
Jag har i alla fall ingen långärmad träningströja så det var passande.
 
// Elaine

8/7-17 Mammas födelsedag

 
 
Igår fyllde mamma år. Så vi köpte med oss färska bär, blåbärspaj och vaniljvisp till mormor och morbror. Sen åkte vi hem och grillade till middag.
 
På morgonen tog jag och mamma också en promenad. 
 
// Elaine

Bronzigt reskit River Island

 
 
1179 kr /  979 kr/ 249 kr /
 
Rivers Island
 
Älskar detta kitt!
 
 
 

Små blåa blommor, Gult & Toffsar

 
Indiska 99 kr (ord.199 kr)
 
I förra veckan hade jag på mig den här gula toppen med snöre och toffsar. Den är köpt på Indiska. Den kändes som en rolig men avslappnad tröja för varma sommardagar.
 
// Elaine

7/7-17 Pappas födelsedag

 
Idag har det varit pappas födelsedag så till middag blev det på bilden över. Inte jättefestligt men gott. Till lunch åt jag bara kyckling så jag unnade mig en maffigare middag.
 
Annars har jag mest solat idag med Robin och tagit en promenad med honom. 
 
// Elaine

Outfit 6/7-17 Turkost & Gult

 
 
Tröja - Gina Tricot / Kjol - Lindex / Örhängen - Glitter / Choker - H&M / Solglasögon - Dollarstore / Skor - Din sko
 
Här är min outfit igår.
 
Jag kände att jag fick några blickar på stan - som om jag var galen som kobinerat gult och turkost. Haha Jag visst att det var en risk (eftersom det är en udda färgkombination)när jag valde outfiten på morgonen och jag gillar att exprimentera med färg.Det är ju nästan komplementfärger så jag tycker att det var spännande. Det roliga är ju trots allt att undersöka hur mycket samhället reagerar på det.
 
Jag hade dock aldrig matchat turkost med rött, rött med rosa, eller rosa med orange.
 
// Elaine

6/7-17 Glass med Ellinor

 
Igår träffade jag Ellinor en stund på stan. Det har mer än ett år sedan sisst vi sågs. Vi njöt av det soliga vädret så vi köpte med oss lite max och hade lite picknick. Jag valde en hamburgare och sen en liten mjukglass. Efter det blev det en kort runda på stan.
 
Sen när jag kom hem tog Niclas och jag en promenad i kvällsolen. Det var härligt med sol innan ledigheten strax är slut...
 
// Elaine

Jag trodde änglarna fanns

 
 
Här är årets sommarplåga för mig. En väldigt fin och behaglig låt. Jag älskar att det är en cover på en dansbandslåt från 1999, av ett norskt dansband och Kikki Danielsson. 
 
// Elaine
 
 

5/7- 17 Roadtrip & Sommarnostalgi

 
Igår åkte jag och Robin till vår stuga. Vi köpte med oss lunch till pappa som redan var där. Sen satt jag ute i solen (mellan molnen) och njöt av lugnet en bra stund. 
 
Det är verkligen sommarnostalgi. 
 
//Elaine

Maxiklänning med fjädermönster

 
Caramelle / Chica London - 229 kr (ord. 399 kr)
 
 Klänningen som ni såg på outfitbilderna ifrån helgen var också helgens fynd. Jag hade ju inte tänkt att handla något på shoppingturen i lördags med mamma och Robin, men det blev såklart inte så. Jag har länge kikat på en maxiklänning och denna var bara för vacker så det gick bara inte...
 
Den fungerar både en varm sommardag med lågaskor eller en sommarkväll med höga klackar.
 
// Elaine
 

De roliga fåren

 
Det var ett tag sedan jag såg fåren nu men i måndags fick jag en skymt av dem igen. Ett lamm stod som ni ser på en sten. Jag beundrar smsidigheten att ta sig upp dit. 
 
I samma veva hälsade jag på Tigge som kom gåendes mot mig. jamandes (och vägrade gå i det blöta gräset). Sen skulle han lägga sig på mina fötter och bli klappad. Han verkar väldigt förtjust i mig men jag är fortfarande lite rädd för honom och hans klor.
 
// Elaine
 
 
 

4/7-17 Klippning

 
 
Igår var en grå dag. Höjdpunkten var att jag var och klippte mig på eftermiddagen. Sen tog jag en promenad och lagade lax till mig och mamma. 
 
// Elaine
 

Gula glas

 
Dollarstore - 30 kr
 
Jag brukar inte falla för trender men det här trenden med färgade transparanta glas på solglasögonen föll jag ganska pladask för. Det är fult så det blir snyggt. Dessa var dessutom väldigt billliga på Dollarstore så de var rena fyndet.
 
Ett annat plus med dem är att hela världen blir så mycket gladare när man har dem på sig. Det blir nästan sorgligt när man tar av sig dem.
 
// Elaine
 
 

Gitarr till badrummet

 
Dollarstore - 10 Kr
 
I och med att de gamla mynten blev ogiltiga i fredags förskte jag bli av med alla som jag hade i förra veckan. Därför gjorde jag en snabbvisit in på Dollarstore och gjorde några fynd. Bl.a denna roliga badsvamp till Niclas. Den ska bara vara en prydnad i badrummet tillsammans med den uppblåsbara elgitarren som jag fyndade på TGR för en billig peng.
 
// Elaine
 

3/7-17 Åskoväder & Våfflor

 
Imorse tog jag en promenad med Robin. Sen gjorde jag ett litet städryck (måste ta lite åt gången). Sendan drog värsta åskovädret in i 1,5 h (Inge mer sådant för i år tack). Men det avtog lagom till middag så då gjorde Niclas och ja våfflor eftersom jag har varit sugen på det tillsammans med färska bär och vaniljvisp. Till det blev det tv-serier och film.
 
Igår däremot var jag och mamma till mormor för att hälsa på henne. I samma veva var vi och köpte gåvändliga skor till mig som jag fick som en tidig födelsedagspresent. Det var verkligen något jag behövde så det uppskattas.
 
// Elaine

Outfit 1/7-17 Fjädrar, Vingar & Färg

 
 
Klänning - Caramelle / Halsband - Gina Tricot / Örhängen - Glitter / Ring - Lindex / Solglasögon - Dollarstore / Sandaler - New Look / Caridgan - Only
 
Här är helgens outfit - från i lördagskväll och igår.
 
// Elaine
 

Porcelaine från Rönisch

 
 
Tröja - 299 kr XXL (ord. 849 kr)
Shorts - 299 kr -  (ord. 499 kr)
Tights - 299 kr XXL (ord. 999 kr)
 
Jag bara älskar detta träningset från Rönisch! Jag provade det på XXL  i förra veckan men hängde tillbaka det. Men sen jag ångade mig sen och gick därför tillbaka och köpte tröjan (ångrar lite att jag inte köpte shortsen också) då Camilla tyckte att det var så jag som det kunde bli. Men tightsen satt tyvärr inge bra.
 
Till den som är sugen på nya träningskläder är det som sagt ett hett tips. Serien heter Porcelaine och finns som ni ser som underkläder, jacka, t-shirt och linne. Reapriset som jag hittade på XXL är ju galet.
 
// Elaine

Glasögonfodral i koppar

 
H&M 30 kr (ord 59 kr)
 
 Nytt glasögonfodral. Jag gillar att ha flera eftersom jag har så många olika solglasögon.
 
Det är en av de få grejer som jag har handlat på H&M den senaste tiden. Har börjat handla där mindre och mindre.
 
// Elaine
 

1:a Juli 2017

 
Igårkväll var jag in till stan och träffade Frida och Linnea en stund. Vi köpte glass och satt oss ute. Jag valde dulce de leche och saltlakrits. Sen när de gick ut åkte jag hem. Jag glömde dessutom legget hemma. Klumpigt.
 
Men för det åt jag pappas megoreng till middag, tog en promenad med lillebror och mitt på dagen var vi till ett klädvaruhus. Eftersom min budget är begränsad hjälpte jag Robin att hitta kläder. En skjorta och en tröja hittade han tack vare mig. 
 
Sen i fredags blev det plocksallad till middag. Det är favoritmaten på sommaren. 
 
// Elaine

Outfits Juni 2017

 
 I Juni fick jag ihop många outfits. Mina favoriter är midsommaroutfiten och de två med skjortan med broderier.
 
// Elaine
 
 
 

Juni 2017

 
 
Första sommarmånaden är redan avklarad. Hjälp! För mig innebär det också att ledigheten snart är slut och jobbet närmar sig. Hur som helst har jag försökt att njuta av månaden. I början av månaden var det sista slutspurten i kurserna på högskolan och när jag sen kom hem och fick ledigt fick jag en chock. Så där försvann en veckan men jag har ändå hunnit med mycket. 
 
Som detta:
  • Varit på treornas ustsällning samt en stund på deras lilla avslutningsfest i skolan.
  • Äit smörgåsbord och åkt båt med Niclas släkt.
  • Packat väskan hemmåt pch myst med lamm och de andra djuren igen.
  • Varit på Niclas kompis Tessis examensmiddag.
  • Hjälpt Niclas att flytta.
  • Shoppat i Stockholm med Amanda.
  • Häslat på mormor och ätit jordgubbar med henne.
  • Reashoppat lite med Josefin och fikat hos henne.
  • Tittat mycket på fåglar i trädgården.
  • Åkt ut på picknick och badatbadtunna.
  • Träffat gamla kompisar från folkis.
  • Sett Wonder Woman på bio med Niclas.
  • Tagit några promenader med famijen.
  • Firat midsommar med både familjen och Niclas föräldrar.
  • Firat farmors födelsedag.
  • Brunchat och shoppat på IKEA till Niclas.
  • Åkt till mig med lite grejer och haft några lediga dagar, inkl besök på djurpark.
// Elaine

RSS 2.0