Outfits Februari 2015

 
Det blev inte så många outfits den här månaden heller... Hur som helst är min favorit den första (sista använda) outfiten. 
 
// Elaine

Februari 2015

 
Den här månaden har gått riktigt fort. Men sen är det ju också den kortaste månaden på året... Den här månaden har jag hur som helst:
 
  • Jobbat väldigt mycket.
  • Hälsat på både mormor, morfar och farmor.
  • Varit hos Niclas och varit ute med hundarna några gånger.
  • Följt mellodifestivalen. 
  • Firat alla hjärtans dag med Niclas.
  • Varit på bio med Niclas.
  • Fikat på stan med Sevana. 
  • Fortsatt att hålla igång träningen.
  • Börjat pluggat körkortsteori. 
 
// Elaine

27:e Februari 2015

Gårdagens lunch. 
 
Idag har jag jobbat ett kortare pass på jobbet. Fast igår jobbade jag det tuffaste passet (engligt mig) från 11-21 och sen gick jag hem och sov. Men idag har jag fått ätit pappas hemmagjorda pizza med familjen och Niclas. Före middagen hälsade dessutom Niclas och jag på Matte, hans brorsa.
 
// Elaine

3 silversmycken från rean

 
Gnistrande örhängen - Glitter 50 kr (ord. 249 kr) / Armband - Mango 59 kr (ord. 149 kr) / Runda örhängen - Cubus 9 kr (ord. 59 kr)
 
Här är tre silvriga smycken som jag har fyndat på rea den senaste tiden. Billigast var de runda örhängena från Cubus som kostade ynka 9 kr. Billigast procentuellt var de andra örhänga som var nedsatta 200 kr. Sådana fynd älskar jag! Armbandet var en grej i paketet från Mango.
 
// Elaine
 
 

Oh snap!

Camera
 

ONLY scoop neck tee, 180 SEK / Cowhide handbag, 840 SEK / Change purse, 52 SEK / Black purse, 425 SEK / Kiel Mead Studio necklace, 1 695 SEK / Stud earrings, 85 SEK / Betsey Johnson collar necklace, 465 SEK / Dangle earrings, 110 SEK / Tech accessory, 375 SEK / Woouf ipad mini case, 280 SEK / BlissfulCASE tech accessory, 210 SEK
 
 

Spy Trailer

 
 
När Niclas och jag var på bio förra veckan såg vid den här trailern och bestämde oss genast för att vi ska se den här filmen när den kommer ut på bio. Jag tror det var  närmare sommaren. Det roliga förrutom att den verkar rolig är att Björn Gustafsson är med i den.
 
// Elaine

Mer från e.l.f

 
E.l.f - 49 kr st 
 
Jag var och skulle köpa lite mer concealer från e.l.f när jag ändå var på stan häromdagen. Då hittade jag på en settingspray från samma märke som jag har läst bra saker om och funderat på att köpa. Så nu ska jag prova den och se om sminket sitter bättre/håller längre utav den. 
 
Sen impulsköpte jag en plommonlila eyeliner. Jag har ju gröna ögon så lila ska ju framhäva ögonen så jag tänkte att det kunde vara kul att testa. 
 
// Elaine
 
 

25:e & 26:e Februari 2015

Dagens frukost
 
Igår jobbade jag från 8-18 och sen fick jag sällskap hem utav mamma. Efter det kom Niclas hit och så tittade vi på roliga youtubeklipp. Mer än så var inte gårdagen...
 
//Elaine
 

Outfit 23/2-15

 
Skjorta - H&M / Jeans - Cheap Monday / Halsband & Armband - Gina Tricot / Örhängen - Glitter / Boots - Deichmann
 
Här är min outfit från i måndags när jag var och fikade med Sevana. Jag älskar ryggen på skjortan. Jag är ju svag för gulddetaljer.
 
// Elaine

Tvådelat

 
Sets
 

H M crop top, 195 SEK / H M peplum top, 155 SEK / H M short skirt, 235 SEK / H M short skirt, 195 SEK / Felina hame, 285 SEK / Felina toppi, 285 SEK
 
Vad snyggt det är med tvådelad plagg!
 
// Elaine

24:e Februari 2014

Del av gårdagens look. Bättre bilder kommer imorgon.
 
Idag har jag varit hemma och tagit det lungt. Sen nu på kvällen var jag och tränade zumba/afrodans. Amanda går också på det så det var som vanligt kul att träffa henne.
 
Nu ska jag äta melon och titta på något roligt.
 
// Elaine
 

Debatt - Avsnitt 5

Bildkälla:svt.se
 
http://www.svtplay.se/debatt
 
Jag måste säga att debatten från förra veckan är otroligt intressant. Första ämnet som handlar om att rökning ska förbjudas på busshållplatser och lekplatser t.ex, tycker jag är helt rätt. Jag tycker inte att folk som är allergiska, eller inte gillar röklukt, ska behöva anpassa sig till rökarna. Gert Fylking säger att polis och lagar inte ska behövas kallas in i den här situationen utan att rökarna ska kunna förstå det själva. Men jag tror tyvärr inte på att det är så lätt och tycker bara att han gör bort sig i den här debatten där han dessutom smutskastar nuvarande regerningen. 
 
Sen såg jag dessutom avsnittet från Uppdrag granskning där de intervjudade en IS-krigare. Därför var det extra intressant att se den här debatten som handlade om i fall de som åker till Syrien för att kriga ska ha rätt att komma tillbaka för vård och sen åka tillbaka igen eller om de (som har dubbla medborgarskap) ska tas ifrån det svenska. Det var livliga diskussioner och jag kan säga så här . Att IS lyckas med att skrämma hela världen med sina videos där de halshugger krigsfångar och dödar för att själva dö och komma till paradiset det är värre än hemskt. Jag finner inga mer ord just nu.
 
 


 
 På senaste tiden har jag verkligen blivit intresserad utav debatt, uppdrag granskning och andra samhällsfrågor.
 
// Elaine
 

Familjen Bélier

 
 
Den 27 mars har "Familjen Bélier" premiär på bio här i Sverige. Det är en fransk film som jag nämnde nyligen (och la upp en låt ifrån - " Je vole"). Den verkar lite rolig och handlar om en familj där alla är stumma utom dottern bl.a. Dessutom tycker jag att det är kul att så många franska filmer börjar komma upp på svenska biografer. 
 
Jag får se om jag går och ser denna. 
 
// Elaine

23:e Februari 2014 - Fikat med Sevana

 
Idag har jag träffat Sevana (såg henne sist den 26:e November innan tentan i kultur och samhälle). Vi försökte ses redan förra veckan men jobb kom ivägen. Så idag hade vi båda äntligen tid för en fika. Jag tog en hallonlakrits cheescake och iste. Till det fick jag massa frukt.
 
Efter detta tog vi en kort sväng på stan och sen tog jag sällskap med mamma hem. Nu tillsist har jag varit på träning och ska krypa ner framför tv:n.
 
// Elaine

Cool Sweatshirt - Paris Dreams

 
299 kr - Madlady 
 
Behöver jag ens säga att jag älskar denna tröja?! Nej jag tror inte det va?
 
// Elaine
 

Två kvällars jobb

 
 
Igår jobbade jag från 11-21. Så det blev en lång dag och två kvällar i rad som jag jobbade i helgen. Jag hade goda luncher/middagar båda dagarna i alla fall. Först en thailåda i lördags och mammas hemmagjorda (supergoda) kyckling igår.
 
// Elaine

Rotfrukstchips

 
Jag har blivit riktigt förtjust i dessa chips som är gjorda på potatis, palsternacka och rödbeta. Dock är det av lite dyrare sorten...
 
// Elaine
 

Guld & Denim

 
Gold & Denim
 
 
 
Burberry sweater, 16 725 SEK / Blue jeans / Giuseppe zanotti sandals, 11 605 SEK / ALDO beige purse, 380 SEK / Tiffany Co 18 karat gold jewelry, 11 760 SEK / Red gold jewelry, 260 SEK / Linda Farrow mirrored sunglasses, 10 250 SEK / AERIN volumizing mascara, 250 SEK / Gucci citrus perfume, 680 SEK / Michael Kors nail polish, 150 SEK / Essie nail polish, 180 SEK

Deltävling 3 mellodifestivalen 2015

Bildkälla: Magnus Sandberg, Aftonbladet.se
 
Igår jobbade jag kväll så jag fick kika på melodifestivalen i repris när jag kom hem. Äntligen röstade svenska folket som jag ville! Med andra ord var mina favoriter Isa och Jon Henrik (även om jag saknade någonting i hans låt eller tyckte det var lite för mycket grejer... Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är). Men jag tyckte faktiskt inte att någon låt var dålig. Så detta var bästa deltävlingen så här långt. 
 
// Elaine

Parachute

 
 
Igår jobbade jag. Slutade vid kl 6 och gick då hem och åt pizza. Fick sen skjuts till Niclas utav lillebror. Så imorse vaknade jag alltså hos Niclas (efter att han hade väckt mig inatt kl 2 och fått panik för han trodde att vi hade försovit oss... Haha). Vi åt frukost med hans föräldrar och sen skjutsade han mig till core-träningen. 
 
På tal om träning så tränar vi till denna låt på skivstången. Tycker den är en bra träningslåt! 
 
// Elaine

Emoji

 
Emoji
 

Cropped sweatshirt, 495 SEK / H&M skinny fit jeans, 375 SEK / Giuseppe Zanotti synthetic shoes, 10 560 SEK / Canvas knapsack, 535 SEK / Tory Burch medallion jewelry, 730 SEK / Stephanie Kantis 24 karat gold jewelry, 2 445 SEK / Salvatore Ferragamo butterfly sunglasses, 2 865 SEK / NARS Cosmetics pink nail color, 185 SEK
 
Jag skulle gärna klä mig i denna färgglada outfit! Jag älskar kedjorna på skorna och tröjan (som förövrigt finns liknande på Madlady för 349 kr).
 
// Elaine

Outfit 18/2-15: Mon petit chéri

 
Tröja - H&M / Jeans- Cubus / Örhängen - Åhlens / Ring - Glitter
 
Här är min outfit från i onsdas. Jag invigde mitt reafynd från H&M (för 35 kr) och sen tog jag på mig ett par gamla jeans.
 
// Elaine
 

Limited Edition från Lindt

 
Dessa praliner från Lindt köpte jag till mig själv på alla hjärtansdag. Det var väldigt söta men jag tyckte verkligen om dem. Därför är det synd (eller kanske bra egntligen) att det var begränsad utgåva.
 
Var det någon mer som smakade/har smakat dessa?
 
// Elaine
 

En liten mopsvalp

 
Här ser ni den söta lilla mopsvalpen (och en pudel) som jag blev så förtjust i från filmen Kingsman som vi såg igår.  Jag tror man kunde se mitt stora leende trots mörkret i biosalongen. Den var verkligen riktigt söt.

 
Här har det inte hänt mycket idag. Jag har kikat på Pretty little liars, ätit lunch med lillebror och varit och tränat med Isabelle. 
 
// Elaine

Flowerearcuff

 
Mango - 99 kr (ord.249 kr)
 
 

Bio igår: Kingsman

 
Igårkväll var Niclas och jag på bio. Vi såg filmen Kingsman men egentligen hade vi tänkt att se Taken 3 eller Jupiter Acending. Men vi ändrade oss helt enkelt och filmen var bra och underhållande. Dock fanns det vissa skämt som sänkte nivån lite på den och den var en aning lång. Men den var en bra film att se på bio så den rekomenderas om man vill se en actionfilm med lite humor. 
 
Jag älskade en liten mopsvalp som var med i filmen! 
 
// Elaine

Throwback thursday

 
 
 
Jag hittade på "Nu blåser vi Sverige". Det var en serie 2011 där ett gäng åkte runt i landet och gjorde roliga skämt.  I det andra avsnittet råkade min dåvarande gymnasieklass utför ett skämt när vi åkte skridkor under en idrottslektion. Då kliver en kille ut på isen i rosa konståkningsdräkt och verkar tro att han kan åka bättre än han kan.vi förstod ju att det var något skumt men det var ändå kul att se och jag tror vi anade att det fanns en dold kamera i bilen bredvid.  
 
Ni ser ju lite bilder här över men för att se avsnittet så kan ni gå in på denna länk: 
http://www.tv6play.se/program/nu-blaser-vi-sverige/242173?autostart=true
 
// Elaine
 

Shut up and dance

 

London & New York

 
Mango 49 kr/st (ord. 99 kr st) 
 
I paket från Mango låg dessa två toppar. Jag har mest blusar i min garderob så jag ville ha lite t-shirts. Dock fanns alla tryck med Paris inte kvar i min storlek så¨det fick bli London och New York istället. Det är två städer som jag vill besöka.
 
Sen så var de ju på rea för 49 kr/st, så jag passade på. De är dessutom i ekologisk bomull.
 
// Elaine

Fettisdagen 2015

 
 
Idag har jag pluggat lite körkortsteori och sen var jag och köpte en semla. Förrutom det har jag varit och tränat skivstång. Igår var jag istället och tränade ett medelpass.
 
Nu ser jag på tv-serien Mordet. Jag tycker verkligen att denna programserie var bra. Likså har jag börjat gillat Draknäste och Realitystjärnorna på godset.
 
// Elaine

Klumpiga klackar från Rivers Island

 
Rivers Island
 

River Island platform sandals, 715 SEK / River Island platform sandals, 715 SEK / River Island platform sandals, 650 SEK / River Island platform shoes, 650 SEK / River Island high heel shoes, 585 SEK / River Island evening shoes, 520 SEK
 
Dessa skor från Rivers Island vill jag ha till sommaren. Jag har ju alltid älskat klumpiga träklackar men nu skulle jag vilja ha ett par som dessa - inte så höga och därmed lite träskosaktiga.
 
// Elaine

Rosa tulpaner

 
 

Så jag!

 

Från H&M´s slutrea

 
H&M - 35 kr (ord.179 kr)
 
Ni har säkert sett denna tröja på H&M´s rea och i ett kollage här i bloggen? Jag har själv kikat på den här tröjan några gånger men på mellandagsrean kände jag att jag redan hade shoppat lite för mycket. Därför kunde jag inte låta bli att köpa denna för två veckor sedan när det var halva rea priset och jag hade ytterligare 15 % rabatt på rean som klubbmedlem. Så jag fick den till ett riktigt bra pris - 35 kr.
 
Det roliga är att den är som gjord för mig - jag älskar ju franska, parfymer, glitter och är född 1994.
 
// Elaine

Hallonsmak och jordgubbar

 
Dagens frukost ser ut så här. Hallonkvarg med jordgubbar och "Start". Till det lite c-vitamin med smak av hallon att dricka.
 
// Elaine
 

14 & 15:e Februari 2015

 
Igår jobbade jag tre timmar extra på dagen. Efter det gick jag hem innan Niclas hämtade mig. Vi åkte och handlade middag och sen åkte vi hem till honom där vi skulle vara hundvakt. Så vi hade en alla hjärtans dag med en enkel middag, mellodifestivalen och promenad med hundarna. Framför tv:n åt vi vaniljhjärtan, gélehjärtan och doppade jordgubbar i choklad. 
 
Sen imorse var vi ut med hundarna igen och resten av dagen har jag bara tagit det lungt. Det blev en köttgryta till middag nu på kvällen och efter det har jag kollat på tv3play.se. 
 
// Elaine

Melodifestivalen deltävling 2 2015

 
 
Jag såg melodifestivalen igår och tänkte berätta lite om vad jag tyckte om deltävlingen:
 
Jag gillade denna deltävling i sin helhet bättre än förra veckan. Jag hade faktiskt 2/3 låtar som jag gillade. Den första var Magnus Calrsson och den andra var Linus Svenning. Jag gillade inte Linus förra året men hans låt i år var fin och bra. Samir och Viktors titel kan ju diskuteras lite (musiken och deras röster gick inte ihop så bra heller) men jag gillar ändå att det var fart i låten och att den var så glad (även om den lät som deras sommarplåga från i somras).
 
Mariettes låt tyckte jag var hyfsad men det är ingen vinnarlåt i mina öron ( som det låter på många).
 
// Elaine

Nail Wraps

 
Nail Wraps i guld med dimanter från Nail Rock via Eleven.se.
 
Jag fick dessa på köpet när jag beställde från Eleven men ordinarie pris för dessa är 229 kr.  - Inte dåligt att jag fick dem gratis.
 
// Elaine
 

Bebe Sheer

 
Bebe Sheer - Eleven.se/ Nordicfeel.se -  ca 300 kr
 
Så här passande på alla hjärtans dag tänkte jag visa denna vackra hjärtformande parfym. Jag ser den som en alla hjärtans dag present till mig själv. 
 
Jag älskar förpackningen och hur man öppnar den, flaskan, doften och alla små detaljer. Denna parfym finns också i en verision som bara heter Bebe. Den doften ska vara lite mindre söt än blommig.
 
// Elaine

Glad alla hjärtans dag

 
 
Idag vill jag önska er som läser denna blogg och mina vänner en glad alla hjärtans dag. Men sen vill jag också säga att jag hoppas inte folk tar denna dag på för stort allvar. Det kan leda till besvikelse. Förrut gjorde jag det men nu har jag taggat ner och Niclas och jag har kommit övverens om att ha inte hålla på och köpa massa saker till varandra. Det är roligare att bli överraskad en annan dag i så fall. 
 
Sen får vi inte heller glömma att det här egentligen är handlarnas dag och att det finns att köpa rosor överallt sätter en enrom press på oss alla. Jag tycker bara att vi ska ta hand om varandra och ha det extra mysigt  med något gott att äta. Det behöver inte konsumeras så mycket för det.
 
Vad säger ni om alla hjärtans dag? 
 
// Elaine
 
 

Fredag den 13:de 2015

 
Så, då har jag jobbat 11-21 två dagar i rad. Annars är det det det jobbigaste passet men nu flöt det på bra. Dessutom jobbade jag med Josefin och Matilda ikväll. Sen ser ni också vad vi fick till fika... 
 
// Elaine
 

Blommigt halsband

 
15 kr (ord. 99 kr) Gina Tricot 
 
Jag hittade detta halsband till ett magiskt pris - 15 kr. Bättre kan det inte bli så då kunde jag inte låta bli. 
 
Jag har redan andvänt detta två gånger och jag är säker på att det kommer bli fler gånger! 
 
// Elaine
 

3 Favoritfilmer

 
 I samma veva som jag gick igenom mina gamla filmer hittade jag dessa 4 som jag än idag kan se om och om igen. Speciellt den i mitten. Så här har ni fyra filmtips om ni inte har sett dessa.
 
// Elaine

Fåren i svartvitt

 
Här är några bilder som jag tog på fåren hos Niclas i förra helgen. Gillar effekten utav det svartvita och vädret tillsammans. Dessutom verkar jag ha gjort ett bra köp när jag köpte min Olympus xz-10.
 
// Elaine

Outfit 11/2-15 Blått & Beige

 
Kjol - H&M / Tröja - Ellos / Örhängen - H&M / Strumpbyxor - Cubus / Skor - Deischmann
 
Igår var jag och hälsade på farmor. Jag hjälpte henne att tvätta och sen vid 3 kom Niclas och hämtade mig. Före fikade vi lite. Sen åkte Niclas och jag hem till honom.
 
Jag såg ut som här över. Jag hittade på ett par blåa gamla favoritörhängen som matchade den här kjolen bra. Strumpbyxorna (som inte ser så speciell ut på långt håll). fyndade jag på Cubus för ynka 9 kr.
 
// Elaine

Sidoine - Man lever bara en gång

 
 
En härlig låt och video att sluta onsdagen med. Längtar tillbaka till Paris när jag ser den.
 
 
// Elaine

Presenttips till alla hjärtans dag

 
Bebe sheer - Eleven 300 kr (ord.379 kr). 
 
I paketet från Eleven fanns det faktiskt en parfym.Egentligen har jag lagt parfymköpandet på hyllan ( jag var värre för några år sedan). Men det är inte vilken parfym som helst... Jag har länge velat haft denna så när de hade rea på Eleven där man dessutom fick 3 produkter till priset av 2 kunde jag inte låt bli. Dessutom fick jag ett läppglans på köpet. 
 
Idag kostar parfymen 300 kr på Eleven men jag betalade bara 200 kr. Så jag tänkte tipsa om denna som en alla hjärtansdag present. Vissa gillar ju att köpa dyrare saker till varandra (inte jag och Niclas dock) och då kan denna vara ett riktigt bra tips då flaskan är hjärtformad.
 
Jag ska visa bilder på själva flaskan senare. 
 
// Elaine

Dagens söta bilder

 
 
Detta är dagens bilder.
 
Den här tvåriga flickan och grisen är bästa kompisar. Så sött! har jag förresten nämnt att jag älskar små minigrisar? 
 
// Elaine

10:e Februari 2014

Dagens lunch : panerad fisk med räksås.
 
Idag har det blivit en träningsdag. Först blev det en promenad i det våriga vädret. Jag längtar ju tills våren så därför är det härligt med sol och fågelkvitter mer samtidigt vill jag ha riktigt vinter ett litet tag till så därför är jag kluven över vad jag tycker om vädret. Men det jobbigaste är såklart halkan. Hur som helst var jag och tränade skivstång nu på kvällen också.
 
Annars har jag börjat körkortspluggat lite igen idag också.
 
// Elaine

Nostalgisk

 
Jag har fått ett nytt element i mitt rum (har inte kunnat använda det på mer än ett år) så därför har det varit lite som behövdes plockas ur rummet och sen in igen. Ett exempel var min samling av filmer. Så när jag plockade in det igår blev jag lite nostalgisk. Speciellt över dessa filmer/serier som alla var mina favoriter när jag var yngre. Ni kan ju dessutom se att det är några få återkommande skådespelerskor - Hilary Duff, Lindsay Lohan och systrarna Olsen. Jag älskade allt med dem  och idag gillar jag fortfarande Hilary Duff och systrarna Olsen. 
 
Ser ni att några filmer är Vhs:er t.o.m?
 
// Elaine
 

Matchande grått från Gina Tricot

Tröja - 249 kr / Kjol - 299 kr - Gina Tricot
 

Jag älskar denna tröja med dekorationer som ett halsband. Det är en nyhet från Gina Tricot. Sen har jag som aldrig tidigare varit ett fan av grått börjat gilla det. Sen är det ju riktigt snyggt att matcha två lika gråa plagg så här. Så det ger intrycket av en klänning. 
 
// Elaine

9:e Februari 2014

 
Idag har snön börjat smällt bort, vilket jag tycker är tråkigt. Dessutom är det jobbigt att det blir så halt ute. Förrutom det har jag tagit en kort promenad med Robin och sen städat upp lite smått på rummet. Jag jobbade igår  från 11-21 och var riktigt trött efter det så det var skönt att träningen nu på kvällen var största ansträningen för dagen. 
 
Nu ska jag titta på revenge som börjar igen ikväll efter lite uppehåll!
 
// Elaine
 

Promenad i ett snöigt landskap

 
Jag hade en jättemysig promenad i fredags som ni ser på bilderna här över. Eller i alla fall till en början... När vi kom in i skogen var det såklart mycket snö. Det var något som hundarna gillade till en början. De började springa och Niclas hängde på. Men det var ju lite jobbigare för mig så Mellvin drog nästan omkull mig. haha. Dessutom fick lilla Melllvin massa snöbollar i pälsen (ni ser ju första bilden) så vi fick gå hem och duscha av honom.
 
// Elaine
 

Outfit 6/2-15 - London Skyline

 
Topp - Mango / Jeans - Ellos / Boots - Deischmann / Armband - H&M /
 
Här är min outfit från i fredags. T-shirten/toppen är ny.
 
// Elaine
 
 

Spring

 
Spring
 

White blouse, 205 SEK / J Crew denim jacket, 1 240 SEK / Sparkz blue jeans, 410 SEK / Alice + Olivia beach shoes, 2 445 SEK / Forever New white backpack, 260 SEK / Stackable ring, 91 SEK / Bracelet charm, 75 SEK / Alex and Ani earrings, 395 SEK
 
Jag börjar längta till våren nu. Skulle vilja klä mig så här.
 
// Elaine

Kopparspänne

 
Glitter - 10 kr (ord. 59 kr)
 
Jag hittade det här hårspännet för pangpriset 10 kr hos Glitter så kunde inte riktigt låta bli. Jag har lite kopparsmycken som det kan bli snyggt till i sommar.
 
// Elaine
 
 
 

6:e & 7:e Februari 2015

 
Igår jobbade jag så när jag kom hem var jag jättetrött. Men då åt vi megoreng med Niclas här hemma (första bilden - det är så himla gott!). Sen såg vi på melodifestivalen. Jag var dock besviken. Jag kunde nästan inte hitta en favorit. Men det fick bli Erik Saade. 
 
Sen i fredags var jag hos Niclas. Vi var ut med hundarna och lagade sen en riktig hamburgemåltid till middag som ni ser. Efter det såg vi på Taken 2. Den var nästan nästan lika bra som första filmen.
 
// Elaine
 

Cheap Monday

 
250 kr (ord. 399 kr)
 
Mina svarta byxor från Rut&Circle gick sönder för ett tag sedan. Så sen dess har jag varit på jakt efter ett par nya  svarta (eller mörka) jeans sen dess. Jag hade nästan gett upp jakten på stan när jag hittade dessa från Cheap Monday på rea. Så jag fick betala 250 istället för 399 kr. 
 
Jag har faktikst aldrig provat Cheap Monday tidigare. Jag har tänkt att göra det ett tag så nu var det ju perfekt.
 
// Elaine

Margaux Avril

 
 
Jag har hittat på en ny fransk sångerska. Hon verkar vara ganska ny i franska musikvärlden. Hur som helstvill man inte leva som hon gör i videon? Sommar i frankrike med kameran i högsta hugg.
 
// Elaine

Floral

 
Coral & flowers
 

Flower print crop top, 49 SEK / Roland Mouret viscose skirt, 8 660 SEK / Stella luna shoes, 515 SEK / Rebecca Minkoff mini crossbody, 1 615 SEK / ESCADA bracelet bangle, 4 345 SEK / MARC BY MARC JACOBS rose stud earrings, 395 SEK / Versace fragrance, 1 620 SEKä
 
En liten fin outfit har vi här lagom till helgen! 
 
// Elaine

Outfit 4/2-15 Ellos & Gina Tricot

 
Tröja & Jeans - Ellos / Smycken - Gina Tricot / Kängor - Deischmann
 
Här är min outfit från i onsdags. Som både titteln och bildtexten säger är både tröjan och jeansen från Ellos. Det är lite roligt eftersom att jag inte äger så många plagg från Ellos.
 
// Elaine
 
 
 

Confession of a reaholic

 
Igår plingade det på dörren. Det var ett bud med ett paket från Mango. Ni förstod väl att jag inte kunde låta bli den där hemsidan när jag bloggade så mycket om alla deras fina blusar som fanns på rea? Dock lovar jag att det inte låg någon blus där i. Någon måtta får det vara. Men när jag ändå håller på och bekänner vissa saker måste jag visa ett paket från Eleven som jag fick förrut. Jag ska visa båda innehållen senare. Jag sprider ut det lite.
 
När det är rea går jag loss. Jag fyller på min garderob för nästan hela året under reatiderna känns det som. Speciellt den här tiden på året och i alla fall med smycken. Men det är inte oftast så att jag köper grejer som jag inte hade köpt annars. Grejen är (om jag får förvara mig?) att jag hittar många grejer före det kommer på rea men jag avvaktar tills att de blir rea. Men sen blir det ju pengar i slutändan ändå. (Det kan jag inte sticka under stolen med.) och inte minst en full garderob (jag håller snart på att växa ur mitt rum) Haha. Men jag bara älskar rea. 
 
Det är inte alls lika roligt att handla till ordinarie priser (det blir ju så dyrt då). Jag som älskar t.ex väskor, och skulle ändå aldrig handla något sådant för 20 000 kr. Visst, det finns ju ett värde i det och det är bra kvalité. Men jag köper inte saker med tanken över att kunna sälja det. Så att köpa en märkesväska skulle värka så i mig. Det är för mycket pengar att lägga på endast en sak. En utbildning kan jag dock tänka mig att lägga de pengarna på. Men visst, jag ska aldrig säga aldrig. En dag kanske jag bloggar om en nyinköp väska för ca 10 000. Men det får bli när jag har ekonomin för det.
 
// Elaine 

5:e Februari 2015

 
Idag har jag sovit ut, sett det senaste avsnittet av Pretty little liars, ätit en god laxrätt till lunch, jobbat några få timmar mitt på dagen, gått runt i plattat hår, blivit på bra humör utav solen (ni ser ju bara bilden över) och tillsist varit och tränat.   
 
När det kommer till Pretty little liars börjar jag bli lite otålig nu. Jag har hört att "A" (mördaren/boven bakom dramat) ska avslöjas i slutet på den här säsongen. Vilket är snart. Det har ju gått 5 säsonger snart. Så jag följer PLL ordentligt nu precis som jag nu mera älskar Vampire Diaries också. Nu har jag börjat på säsong 4- Jag får försöka dra ut på den lite för sen blir det jobbigt eftersom det inte finns fler säsgoner på Netflix.
 
// Elaine
 

The french girls of Marais

 
25 kr (ord. 99 kr) Gina Tricot 
 
Från slutrean på Gina Tricot. Bättre än 25 kr kan det nästan inte bli.
 
// Elaine
 

Fånga ögonblicket

 
Några bilder från i fredags när vi var ute. På sista bilden halkade fåret. Det var lite roligt att se. 
 
// Elaine
 
 
 

Hämtat ut tentor och intyg

 
Idag har jag varit och hämtat ut de två tentorna som jag skrev i december och ett intyg på att jag är klar med kursen. Sen när jag ändå var till universitetet passade jag på att prata lite med en syv. 
 
Efter det gjorde jag några ärenden på stan. Sen skyndade jag mig hem och slängde i mig mat. Nu sitter jag hos frissan och väntar på min tur. 
 
Just det, igår var jag och tränade zumba/afrodans! 
 
// Elaine

Självporträtt

 
Jag ritade det här självporträttet i förr förra veckan. Det var på tiden efter att inte ha tecknat på ca 1,5 år och bara ha hållt i en penna för att skriva fransk grammatik den senaste tiden. 
 
När det kommer till resultatet är jag inte helt nöjd (som alltid, men man får se varje teckning som en övning i en lång process). Jag verkar ha ritat lite 3D-liknat och fastnat i en vinkel. Sen har jag aldrig varit duktig på det där med skuggning... Men jag måste ändå tillåta mig själv att vara nöjd för jag känner ändå igen mig själv.
 
// Elaine
 
 
 

Fifth Harmony - Sledgehammer

 
 
Hur har jag inte hört den här låten förrens nu? Hur som helst älskar jag den!
 
// Elaine

Mössa med strass

 
Kappahl - 35 kr (ord.129 kr)
 
Jag är ingen människa som man kan se gå runt i mössa ofta... Det är endast vid kalla tillfällen, som skidåkning eller snöstorm. Men därför kan det ju trots allt vara mysigt att ha en i alla fall. Så jag fyndade denna i söndags på kappahls rea. Det var halva reapriset - alltså 35 kr. Det tycker jag är rimmligt att betala för en mössa när man sällan använder en. Men kanske börjar jag använda den här flitigt nu?
 
// Elaine

Outfits Januari 2015

 
 Ja det blev inte många outfits första månaden på detta år. Tråkigt. Längtar tills våren. Det är mycket lättare att klä sig då.
 
// Elaine
 

2:a Februari 2015 - Snö, träning & melon

 
Idag har jag hållt mig inne nästan hela dagen. Snön har bara vräkt ner ute. Men jag gick och tränade nu på kvällen i alla fall. Men eftersom jag varit förkyld (även om det var en lindrig sådan) var inte alla energi där.
 
Nu ska jag äta honungsmelon och kika på tv.
 
// Elaine

Outfit 1/2-15

 
Tröja - H&M / Kjol - Gina Tricot / Halsband - New Yorker 
 
Här är gårdagens outfit som jag traskade i genom massa fallande snö i motvind. Det kanske inte var det allra bästa valet att välja kjol och nylonstrumpbyxor men det var ändå inge vidare kallt.
 
Det hände något med ameran så det vlev lite suddigt på sista bilden tyvärr.
 
// Elaine
 
 

Roséguld

 
Roségold
 

Givenchy leather pumps, 6 110 SEK / Reed Krakoff platform shoes, 1 020 SEK / Steven by steve madden sandals, 365 SEK / Sophia Webster heeled sandals, 4 715 SEK / DKNY zippered faux leather backpack, 2 470 SEK / Anya Hindmarch rose gold purse, 740 840 SEK / Ted Baker genuine leather purse, 2 130 SEK / Maria Black cutout ring, 1 170 SEK / Vince Camuto bezel bracelet, 2 035 SEK / Dyrberg Kern swarovski crystal jewelry, 740 SEK / Ted Baker bow bracelet, 335 SEK
 
Kan någon vara snäll och köpa ryggsäcken för 2 470 kr?
 
// Elaine

1:a Februari 2014

 
 
Jag hittade dessa plagg här över på HM (50 kr/st) men som tyvärr inte passade så bra.
 
Idag har jag och mamma hälsat på mormor och morfar. Jag tänkte göra det själv tidigare i veckan men så blev jag förkyld...Hur som helst köpte vi med oss en paj och åt till lunch. Sen innan vi åkte hem gick vi i lite affärer och kollade in den allra sista slutrean. Jag fyndade en tröja och mössa för 35 kr/st.
 
Sen åkte vi hem till middag. Jag bjöd över Niclas så vi kollade på vänner efter och hade en slapp söndagskväll.
 
// Elaine

Outfit 30/1-15

 
Tröja - H&M / Jeans - Ellos / Halsband - Gina Tricot / Ring - Click-six / Skor - Deischmann
 
Här är min outfit från i fredags. Jag matchade ljusblått med marint och adderade blommiga smycken i silver. 
 
// Elaine

4 svarta blusar

 
Jag kan inte släppa rean på Mango.com... Dessa svarta skönheter vill jag mer än gärna ha (garderoben tillåter dock inte det). Storleken stämmer inte heller. Allt detta är S så gillar du det har du tur. Alla plagg utom det understa kostar 249 kr (Har kostat 499 kr/st). Den understa kostar bara 139 kr på mangooutlet.com och tills idag är det 20 % extra.
 
Oj det låter  som att jag har blivit sponsrad utav Mango. Jag önskar det vore så bra... Jag råkar bara älska Mangos stil och rea - riktigt bra kombination alltså.
 
// Elaine
 
 

RSS 2.0