Outfits Juli 2013

 
 
Juli har mest bestått utav jobb, rättare sagt tre utav fyra veckor. Därför har jag inte haft så mycket tid att klä mig i andra kläder än arbetskläder men lite har jag ju hunnit med ändå. Det kunde varit värre. haha
 
Någon som har en favorit? Min ärden första!
 
// Elaine 

Gariner Pure Active

 
Garnier Pure Activ - H&M 79 kr och rougeborste - H&M 29 kr
 
Jag tänkte testa någon ny ansiktsskrubb och bestämde mig för att denna från Garnier fick bli nästa på tur. Den från Netrogena med grapefrukt fungerade inte så bra för mig. Så nu får vi se hur bra eller kanske för stark den här är? 
 
// Elaine 

Skopunkten 399 kr

 
Skopunkten 399 kr 
 
Medans Niclas provade skor i måndags gick jag såklart runt och kollade på jagskor också. Vad annars kan man vänta sig av en skogalen tjej i en skoaffär? haha. Jag hitta dessa som jag provade. Till jeans och t.ex min beiaga skinnjacka skulle de vara snygga men men ärligt talat har jag inte plats för ett par till klackar. Om jag ska ha ett nytt par skor ska de vara ett par sneakers. Jag äger bara ett par och de är trasiga.
 
// Elaine 
 

30:de Juli 2013

 
Idag har jag bara tagit det lungt. Det började regn a på eftermiddagen vilket kändes bra. Under tiden försökte jag baka drömrulltårta till min födelsedag tillsammans med lite utav mammas hjälp men gick inte alls bra. Nej baka är inte min grej! Haha. Det överlåter jag till andra. T.o.m om man jämför Niclas och mig är det hans som är mer och duktigare i köket än mig. 
 
Nu ska jag äta jordgubbar och glass framför tv:n. Det är bäst att njuta av jordgubbarna nu, innan de tar slut.
 
// Elaine
 

Bronz

Bianco 
 
Dessa skor fick jag igår som en tidig födelsedagspresent utav Niclas. Jag såg den på Biancos rea redan förra veckan och bestämde mig för att köpa dem nästa gång jag var på stan om de fanns kvar (för 70 % på ordpris). Men istället så gjorde Niclas det och det är verkligen en present som jag vill ha och uppskattar. Jag har kikat på dem förrut och de känns så jag!
 
// Elaine 

Frozen Yogurt Passion

 
Igår köpte Niclas och jag Frozen Yogurt. Den här gången valde jag passionsfruktyoghurt med jordgubbar center och minimarränger som topping. Nästa gång kommer jag definitivt ta minimaränger och jordgubbar på igen. Supergoda var dem!
 
// Elaine 

Outfit 29:de Juli 2013

 
Blus - Gina Tricot / Shorts - Mango / Ballerina - Skopunkten 
 
Igår hade jag en vanlig somrig vardagsoutfit och ett par väldigt slitna och gamla skor på fötterna. Även fast det var mulet är jag riktigt glad att jag inte tog långbyxor för jag svettades så mycket ändå trots lite avsvalkning när vi var och simmade.
 
På tal om att simma har jag nyss varit och simmat 500 meter. Får se om det blir ett litet joggingpass ikväll sen!
 
 
// Elaine 

29:de Juli 2013 - Tidig födelsedagspresent

 
Idag har jag varit till stan med Niclas. Jag fick med mig en tidig födelsedagspresent från Niclas (som ni ser här över). Utöver det köpte Niclas nya skor och sen kikade vi på några framtida mobiler till mig. Men inte minst var vi och simmade. 1000 meter blev det och sen när jag kom hem drog jag på träning. Det var ett riktigt jobbigt pass och fuktig luft. Jag har nog aldrig svettats så mycket!
 
Nu är det tv för min del hela kvällen!
 
// Elaine
 

Mariehamn

 
 Här är några bilder från Mariehamn. Detta är förövrigt sommar för mig!
 
// Elaine 
 

Outfit 26:e Juli 2013

 
Topp - Gina Tricot / Jeansshorts - Mango / Nagellack - depend / Ballerina - Primo Piano 
 
Färgerna på både kläder och mig blev väldigt starka och annorlunda på sista bilden. Sen ser mitt hår väldigt mörkt ut på bilderna, i verkligheten ser jag dock ljusare ut än vanligt. Solen bleker alltid på mitt hår på sommaren. Hur som helst - här är min outfit från andra/sista dagen på Åland.
 
// Elaine 

28:e Juli - En envis katt

 
Ikväll har jag jobbat ett extra kvällspass som gick fort. Före det var jag hos Niclas hela morgonen. Jag åkte dit igår eftermiddag - mellan åskdundren och innan skyfall. Sen lagade vi middag och kollade på Pearl Harbour - som jag måste tilllägga var en onödigt lång film, hela 3 och en halv timme! Men den var ändå bra för jag höll mig vaken. Sen Imorse åt vi frukost framför en annan film.
 
Som ni ser på bilderna över snodde Niclas katt Pricken, Niclas säng hela lördagen. När vi skulle sova låg han fortfarande där och lyfte man bort honom kom han tillbaka. Han bredde verkligen ut sig dessutom och låg på allt mitt täcke. Vilken katt! Har aldrig sett honom så kelig. Jag vaknade inatt av att han var borta sen men han kom han tillbaka. Haha
 
// Elaine

Bombo

 
 
Just nu lyssnar jag mest på de här låten och går runt och sjunger "Bailar al son del Bombo, Bailar al son del Bom- bom -bom - bom - bom - bo" . Jag börjar bli lite spansk alltså? haha. Fast jag har alltid tyckt om toner från spansk gitarr. Hur som helst trodde jag inte att den här låten kom från Norge men ser man på. Tvåa i norska melodifestivalen kom Adélen med den här låten. Vad roligt att den tagit sig längre trots att det inte blev någon vinst!
 
// Elaine 

Guldpärlor

 
 
Nelly.com (Baglady) - 50 kr (ord. 100 kr)
 
Med beställningen från Nelly som jag gjorde för ett tag sedan beställde jag också dessa örhängen. De var på rean så jag betalade 50 kr istället för 100 för dem. Jag kände att jag skulle passa på då jag letat efter ett par gudiga pärlörhängen ett tag.
 
// Elaine
 
 
 

Outfit 25:e Juli 2013

 
 
 
Klänning - H&M / Sandaler - Bikbok / Solglasögon - H&M / Örhängen - Baglady 
 
Så här såg jag ut på första dagen av resan, med andra ord - i torsdags. Den här klänningen ska verkligen användas. Som sagt var det min avslutningsklänning i nian.
 
// Elane

Minisemester

 
 
 
Jag har precis varit och morgonsimmat 800 meter. Annars sov jag länge och somnade som en stock igår efter en minsemster igår och torsdags. Jag var till Åland med båt och bodde på ett hotel (som jag ska visa sen). Där åt jag trerättersmiddag, (Jag gillade dock bara varmrätten som var rökt lax). Annars har jag kollat på båtar vid hamnen, gått i små butiker.Jag hittade på en butik som sålde Victoria Secrets dofter men jag var för snål, dock ångrar jag mig nu.
 
På eftermiddagen igår var vi upp på ett berg, badad i iskalla havet vid en kär gammal camping och spelade minigolf innan det var dags att åka hem igen. Som ni ser var vädret toppen!
 
// Elaine

26:e Juli 2013

 
Dagens shoppngskörd - för mycket godis! 
 
// Elaine

Silvercollar

 
Halsband - Guldfynd (I.me.my)
 
 Här är inehållet ur den lilla I.me.my-påsen. Jag har länge velat haft ett sånt här halsband och nu när jad hittade detta, lie annorlunda på rea fick det bli mitt. Det hade kostat 120 kr men jag betalade 37 och dessutom fick man ta 2 för 3 men där behärskade jag mig själv.
 
// Elaine
 

Now you see me

 
 
Filmen Niclas, Robin och ag såg i tisdags var som sagt "Now you see me". Jag hade ganska höga förväntningar på den och var lite rädd att bli besviken men det blev jag inte. Den var spännande, underhållande och riktigt bra. Jag rekomenderar den verkligen!
 
"Den stora magigruppen The Four Horsemen, ledd av den karismatiske Michael Atlas, utför ett par högteknologiska magishower. De förbluffar publiken genom att först utföra ett bankrån på en annan kontinent och för att sedan ge publiken alla pengarna. FBI-agenten Dylan Hobbs är fast besluten att sätta fast magikerna, men att stoppa dem visar sig vara svårare än väntat. Dylan tvingas att arbeta tillsammans Interpolagenten Alma Vargas, som han hyser stor misstro till. I desperation vänder han sig till den berömde magikern Thaddeus Bradley, som hävdar att bankrånet utfördes med hjälp av maskerade personer och videotricks. Dylan och Alma är dock överens om är att magikerna måste ha en extern kontaktperson, och att hitta honom eller henne är nyckeln till att stoppa magikergängets brottsvåg. "
 
// Elaine 

Solhatt

Åhlens 39 kr (ord 149 kr)
 
Jag har tänkt att det skulle vara bra att ha en solhatt. För när man är ute på sjön eller badar kan det bli jobbigt med solen ibland  När jag hittade på den här solhatten på Åhlens kände jag mig lite rolig men ändå lite cool in den på samma gång.
 
Hur som helst bestämde jag mig för att köpa den för 79 kr (trodde jag) men när jag kom till kassan var det halva reapriset. Då kändes det bra. Dessutom passar den ju till det mesta men blir ändå lite rolig med silverstänken i. 
 
// Elaine 

Apelsin

 
 
 
 
 
OreangeTopp - Mossimo , 120 kr / jeansshorts - kirnazabete.com, 1 030 kr / Clear platform sandals - gojane.com / handväska - Tory Burch, 1 370 kr / Klocka - Marc by Marc Jacobs, 2 575 kr / Örhängen - Bing Bang, 280 kr
 
Jag älskar dessa skor! Både om man kollar på modellen och färgen. Jag skulle matcha dem med en oreange väska och ett topp i gult. Jag gillar att kombinera färger som ligger nära varandra i färgcirkeln. Sen skulle det vara snyggt och enkel med ett par mörka jeanshorts till och smycken i guld.
 
// Elaine
 

Sommarnostalgi

 
 
Fast att jag inte levde när den här låten släpptes är den nostalgi för mig. Jag minns alla sommarkvällar då vi suttit i bilen och lyssnat på den här låten från en sommarskiva. Den var min favorit. Sen finns det även andra låtar - som " Sommartider", "Sommarnatt" och "Ta mig till havet" som alltid kommer få en att längta efter sommaren och minnas gamla sommarkvällar.
 
// Elaine 

24:e Juli 2013

 
Idag har jag legat ute och solat den största delen av dagen. När jag vaknade vid halv åtta tog mamma jag en promenad, det är den störtsa anstränging jag gjort idag. Jag hade tänkt att springa också nu på kvällen men mina smalben gör ont så tror att det är bäst att vila. Istället ska jag se på Morden i Midsommer snart.
 
Till middag blev det köttbullar, potatismos och lingosylt. Jag har inte tyckte att det har varit så gott någongång som jag tyckte Idag. 
 
// Elaine
 

I.me.my

 
Igår fick jag med mig en liten påse hem från stan. Dock itne tom, utan alla förstår väl att det är något smycke i? Närmare bestämt ett halsband kan jag tala om. Jag ska visa det snart.
 
// Elaine 
 

Outfit 23:e Juli 2013

 
Jacka - Haléns / Jeans - H&M / Bälte - Gina Tricot / Topp - Lindex / Skor - Dinsko / Nagellack - Depend /
 
Igår var det blåsigt och mulet så därför valde jag att ha jeans på mig. Till det blev det sen svarta plagg och mina knallröda naglar som en sista touch.
 
// Elaine

Bio med Robin och Niclas

 
 
Igår var jag på bio med Niclas och Robin ( Pojkvän och lillebor). Vi såg filmen " Now you see me". Före bion var Robin och jag på stan en stund medan Niclas hade körlektion. Efter det mötte vi upp Niclas och köpte mat och satt oss ute och åt. Jag valde samma sallad som jag åt när jag träffade Ellinor för några veckor sen. Till bion sen åt jag varma chips och drack en aloveradryck. Det var ett tag sen nu.
 
Det där var andra gången jag var på bio på två veckor men så blir det ibland. Före det var sista gången jag var på bio i november förra året. Då med Sara och Ninni på Breaking Dawn part 2.
 
// Elaine 

Sommaren är kort

 
 
Igår blev jag påmind av den här låten under träningen. Den passade så bra då himmel verkligen var molnfri. Nu när jag har jobbat klart (för mesta delen) vill jag bara ha sommar men mysiga sommarkvällar. Sommaren är kort så man får ta vara på den. Precis som jag tycker man ska ta vara på alla årstider.
 
// Elaine 

Bästa salladen

 
Det här är den godaste sallade man kan äta! Jag har ätit den till lunch ibland under min jobbperiod de senaste fem veckorna. Den består av nudlar, kraftskärtar, några bitar festa ost (eller annan) ruccola, majs, krutonger och cesarsallad. Mums så gott!
 
// Elaine 

22:a Juli 2013

Nymålade naglar och en gamal svart kjol från H&M.
 
Igår var jag till Niclas. Solen sken men så det blåste! Jag börjar faktiskt bli trött på att det blåser så om dagarna nu. Men vi hittade ett ställe där det inte blåste, där satt vi och solade. Sen tog vi en promenad med Åsa och hundarna och fikade.
 
Sen på kvällen var jag på ett härligt jumpapass i kvällsolen. Jag blir verkligen så glad under dessa jumpapass. Jag mår så bra! Efter det där fastnade och somnade jag sen nästan framför tv:n, därav inget bloggande igår.
 
// Elaine 

Ute ur jobbbubblan

I brist på bilder tog jag en konstärlig bild på sommarkvällen från fönstret.
 
Idag har jag abretat min sista schemalagda dag utav de här fem veckorna. Tänk var tiden har gått fort! Det känns lite tråligt att sluta nu när man kommit in i arbetet och rutinerna. Jag har dessutom lärt mig mycket på dessa veckor. 
 
Idag jobbade jag från 8 - 6 och igår från 11 - 21. Så nu är jag lagom slut. Eftersom det ska bli skönt att få sova ut imorgon och ha lite sommar firade jag det och att jag jobbat på de här veckorna med tacos till middag när jag kom hem (som mamma hade gjort till mig). Nu är det lördagskväll för mig och inte söndag. Men ja det är ju faktiskt sommar!
 
 //Elaine

Chain

 
Jag tycker det här armandet är himla snyggt! Den kommer ifrån en sida som heter cravingsbyic.se. 65 kr kostade det också!
 
// Elaine
 

Stars Dance Tour

 
 
Jag har kommit på att jag gärna skulle vilja gå på Selena Gomez konsert, när hon kommer till Sverige i slutet på augusti. Jag har alltid tyckt om hennes musik och jag tycker att hon verkar så jordnära trots hennes framgång. Samma tycker jag om Hilary Duff.  Om Hilary kom till Sverige skulle jag utan tvekan åka då hon var min stora idol när jag var yngre precis som jag också gillat Selena. Nu har hennes musik utvecklats lite men det är bara bra.
 
Hur som helst är det svårt att hitta någon som skulle vilja följa med mig. En biljett kostar 400 kr (sen resa på det), så den som följer med ska ju själv vilja gå. Sådana här gånger är det otur att man inte har samma musiksmak som sina kompisar. Haha
 
// Elaine
 

Steve Madden

 
Steve Madden
 
 

Klänning - Chiarafashion.co.uk, 175 kr / Skor - Steve Madden  1 300 kr / Väska - Yves Saint Laurent 10 540 kr / Örhängen - asos.com, 430 kr / Halsband - Theiconic.com.au 85 kr
 
Jag älskar dessa skor från Steve Madden och jag tror att de skulle bli riktigt snygga till en kornblå men enkel klänning. Tillsammans med smycken och väska som matchar skorna blir outfiten perfekt! 
 
// Elaine

20:e Juli 2013

 
 
Jag har ätit en riktig brakfrukost med både yoghurt, ägg och mackor nu på morgonen. Jag provade något nytt bröd med äpple i. Annars har jag duschat och gjort mig redo för en lång arbetsdag. Men det här är den sista helgen  utav fem, tänk vad tiden har gått fort!
 
Igårkväll var Niclas hit. Vi hade en lugn filmkväll. 
 
// Elaine

19:e Juli 2013

 
Bild från April.
 
Jag har för ett tag sedan kommit hem efter ett kort arbetspass. Dock kände jag av migrän på morgon men jag hade tur (som vanligt) för det blev ingen attack. Efter lunchen försvann det.  Nu är det skönt att vara ledig och ladda inför helgen som bara kommer bestå av jobb. Ikväll vet jag dock inte vad jag ska göra.
 
// Elaine

Lovely JC

 
Dessa skor från Jeffrey Campbell är favoriten utav alla olika varianter. Den glittriga varianten var väldigt fin men kändes svåranvänd - det gör inte dessa. Dock gillar jag de här i svart mer än i brunt. Men själva lädret som är utskuret i ett spetsaktigt mönster känns så jag! 
 
// Elaine
 

Seg ledig dag

 
Just nu har jag tappat lite blogginspiration. Förhoppningsvis kommer den tillbaka efter den här veckan eftersom det här är sista jobbveckan. Hur som helst har jag varit ledig idag. Dock blev dagen väldigt seg. Jag har bara simmat några vänder på morgonen och sen fikat med farmor och faster.
 
Jag tog en välbehövlig dusch, testade nya bodyskrubben och smörjde in mig ordentligt nyss. Det behöver min hy nu, speciellt när det är sommar. Nu blir det tv-mys! 
 
// E,akne
 

Island fantasy

 
Jag är riktigt nyfiken på Brintey Spears nya parfym. Den är en sommrig variant av hennes vanliga fantasy. Jag har både den första (rosa) och Hidden famtasy (den röda). Jag gillar också hemmes cirkusverison som matchar albumed med samma namn. Ärligt talat är den första lite väl tung, den här ser ut att vara lättare och mer sommrig. Hur som helst älskar jag färgkombinationen!
 
// Elaine
 
 
 

18:e Juli 2013

 
Frukost
 
Idag kunde inte vädret bli bättre! 
 
 
//Elaine

17:e Juli 2013

 
 
Jag tror inte att jag varit så slut efter ett arbetspass som jag är nu! Jag orkade knappt gå hem och efter 4 timmar kändes det som att jag hade jobbat i 10, men då var det 6 timmar kvar av dagen. Därför känns det otroligt skönt att få slå sig ner framför morden i midsomer nu. De gamla avsnitten år så myclet bättre än de nya. John Nettles är den bästa och rätta Barnaby! 
 
// Elaine
 

Let me dream about Paris

 
Vero Moda (Nelly) - 299 kr
 
När jag hittade Paris-tröjan (som jag bloggade om nyligen) på Nelly kunde jag inte låta bli att göra en bestälnning. Jag har köpstopp på blusar men när hösten och kylan kommer brukar jag faktiskt inte ha så mycket tröjor att ta på mig. Då kommer den här bli mysig. Dock kommer jag inte matcha den med ljusa jeans och converse som i mitt kollage, utan med mina nya svarta jeans.
 
Jag tycker bilden är sååå vacker!
 
// Elaine 
 
 

16:e Juli 2013

 
Idag började jag dagen med ett jobbpass till två och efter det tog jag en sprintur. Jag la mig sen ute i solen innan middag. Som ni ser blev det grillat! Supergott! 
 
Så det känns som jag utnyttjat dagen idag i alla fall, vill ta vara på sommaren nu.
 
// Elakne

Face:UK

 
Rusta - 15 kr
 
Jag köpte den här bodyskrubben på Rusta igår. Pågrund av det låga priset kan man ju inte låta bli att undra om det är skräp men jag kanske blir väldigt överraskad?
 
Någon som testat denna?
 
// Elaime
 

Outfit 15:e Juli 2013

 
Topp - VILA / Shorts - Mango / Skor - Primo Piano / Klocka - Ur&penn / Solglasögon - H&M / Väska - Joy / 
 
Så här gick jag klädd igår. Dessa två plagg är just nu två favoriter i min garderob!
Tänk vad tur jag hade som hittade toppen ensam på rea!
 
// Elaine

15:e Juli 2013

 
Idag har jag och mamma varit och hälsat på mormor och morfar. Sen blev det också en snabb tur till IKEA, Rusta, Media markt och Elgiganten. Vi är både lite inne på att köpa nya mobiler. Jag känner dock att det är svårt att släppa min gamla och ärligt talat tycker jag att det är på tok för dyrt. Som ni ser blev det i alla fall en mjukglass också. Jag ångrar att jag inte valde laktrissteössel som mamma. Jag väljer alltid det men ville variera mig lite. 
 
Nu ska jag iväg på träning. Jag har längtat efter det eftersom jag jobbat så mycket nu. Det känns bra att man längtat i alla fall! :) Jag var förresten och simmade 750 meter i morgonsolen imorse också. Det var härligt, känns bra att man blir brun av det också ;)
 
// Elaine

Colorful Mqueen

 
Mqueen
 
 
McQ by Alexander McQueen pattern dress, 6 055 SEK / Carvela Kurt Geiger leather shoes, 1 315 SEK / Marc by Marc Jacobs leather handbag, 1 670 SEK / Hervé Van Der Straeten , 4 045 SEK / Rare London wrap bracelet, 100 SEK / OPI nail polish, 115 SEK
 
Jag älskar älskar älskar den här klänningen! Såklart är den av märket Mqueen. Kan inte sluta förnundras. Hur som helst hade den varit riktigt snygg till svarta skor och väska tillsammans med assoccearer i guld och rosa naglar eller kanske läppar!
 
// Elaine 

14 Julliete

 
Igår var det ju Frankrikes nationaldag! Det kom jag på när Niclas och jag såg på Rosa Pantern. En sådan grej firas stort i Paris med parader på Champs-Élysées, flygplan i luften och fyrverkerier. Någon gång vore det roligt att uppleva det trots trängseln. Men jag kände att jag måste nämna det för jag är ju en riktigt frannskanörd!
 
Vive la France! 
- leve Frankrike!
 
// Elaine
 

Min kille

Niclas igår, han är så fin på alla sätt.
 
Idag var det tänkt att det skulle bli en baddag men det ville inte vädret. Istället var jag till Niclas och hade en mysdag. Vi såg på filmer och busade med hans hundar. Därför är det bra att ha regniga sommardagar ibland också.
 
// Elaine

Outfit 13:e Juli 2013

 
Blus - Halens / Shorts - Mango / Sandaler - La redoute / Väska - Joy / Solglasögon - H&M / Bälte - H&M / Örhängen - gammal present från Isabelle 
 
Igårkväll var jag klädd såhär - i toner av beiget, guld och jeans. 
 
// Elaine 

Sommarbio

 
 
Igår jobbade jag från kl 8 till en kort stund in på eftermiddagen. Sen bar det iväg in till stan för middag och bio. Jag åt en italiensk pastarätt till middag som var okej. Filmen som jag såg var The lone ranger. Jag hade inte alls några höga förväntningar om jag ska vara ärlig men därför blev jag positivt överraskad. Den var både roligt och spännande. Dock en aning lång - hela 2 h och 39 min. Före bion blev det också lite strosande i sommarsolen.
 
// Elaine 

Dagens jag

 
Ha en mysig lördag och sommarkväll! :)
 
//Elaine
 

Solnedgång på ängen

 
Jag måste bara ta fram kamera när det är så här fina solnedgångar på sommarkvällarna. I fredags förra veckan (tänk att det redan gått en vecka!) var jag bara tvungen att försöka fånga solnedgången och jag tycker att jag lyckades ganska bra med tanke på att jag fattade ganska fel på fotlektionerna i skolan (Fota A) och inte har en systemkamera.
 
// Elaine 

Körsbär

 
Jag är heeeelt trött och slut efter dagens jobbpass - hela 10 timmar blev det.  Nu sitter jag och äter lite körsbär men ska snart sova för morgondagen börjar med ett tidigt jobbpass. 
 
Sen har jag precis fått reda på att jag konmer läsa franska i höst - en hel termin med franska. Det kan ju inte bli så dåligt? Hade det inte blivit det hade det (förmodligen) blivit estetik eller engelska.
 
// Elaine
 

Roséguld

 
Smycken - Nelly.com 
 
Med beställningen från Nelly kom blanf annat dessa saker. Jag har velat haft smycken i roséguld länge nu men inte hittat några. De här örhängena föll jag direkt för eftersom att de liknar ett par från märket Rebecca. Jag har insett att jag inte kommer få dem. Haha. Men dessa kostade 100 kr istället för 3000 som de från Rebecca. Men inte nog med de så fick jag dem för halva på rean. Armbandet kostade 40 kr ( ord. 79).
 
Jag tror och hoppas att de här kommer bli använda flitigt!
 
// Elaine
 

The best of Alizée

 
Här en repris och bättre bilder på skivomlsaget som jag designade på GK B:n i skolan (grafisk kommunikation). Jag är nöjd med idén men inte riktigt med utförandet. Man lär sig av sina misstag - som man brukar säga.
I alla fall så är omslaget designat till min favorit inom fransk musik - Alizée Jacotey.
 
Förvrigt är det här det näst sista designen som ni får se utav min tid på designlinjen. Nu har man ju tagit studenten. Men det har ändå inte riktigt gått in än. Som Amanda sa - det inser man väl i höst?
 
// Elaine 
 

Paket från Nelly

 
 
Idag jobbade jag en kortare pass från kl 8 och sen när jag kom hem tog jag en sprintur och tränade sen lite styrka hemma. Jag måste komma igång med träningen igen. Jag har kommit av mig lite nu i sommar. Till lunh testade jag pasta med lax i spenat sås. Fast det var frysmat var smakerna helt okej. Nu på kvällen har jag varit till Niclas.
 
När jag kom hem hade jag också fått ett paket från Nelly. Vad det var i förrutom den här gratistidningen får ni se sen. Jag lyckades i alla fall få 100 kr rabatt på beställningen och gratis frakt. Inte så illa!
 
// Elaine 

Serious Sally

Serious Sally - 249 kr (ord. 299 kr)
 
Under den lilla shoppingturen igår provade jag massa svarta jeans eftersom att jag vill ha ett par till hösten och tänkte passa på att prova när man kunde få allt lite billigare än vanligt. Dock trodde jag inte att några skulle sitta så bra som dessa gjorde. Därför slog jag till även om jag hade tänkt att hålla lite i pengarna nu. Men jag känner mig väl själv? haha
 
Hur som helst är dessa superstretchiga och sitter precis som jag vill i bak och i midjan - det är sällan det händer!
 
// Elaine 

Outfit 10:e Juli 2013

 
T-shirt - JC / Jeans - H&M / Bälte - Gina Trcicot / Ballerina - Skopunkten 
 
Igår valde jag jeans då det inte var någon värme på grund av blåsten och regnet. Annars så har jag helst inte långa jeans på sommaren. Jag vill hellre ha ett par i chaprimodell - men det ska ju vara så svårt att hitta!?
 
// Elaine 
 

10:e Juli 2013

 
Idag har jag varit ledig och därför har jag haft en dag med mamma. Pågrund av det regniga vädret gjorde vi en lite shoppingtur och trängdes med andra som hade tänkt likadant. Sen åkte vi hem och gjorde en god middag som förrut var min favoriträtt - kyckling i färskostsås (...heter det typ). Vi kunde inte heller motstå bireosten i affärem så det blev lite sånt till förrätt. 
 
// Elaine

Frida

 
Två fina bilder på min vän Frida från i fredagskväll. Fotade av moi.
 
Tyckte att dessa bilder skulle lysa upp nu lote i regnet. Inteför att jag klagar egentligen. Regniga sommardagar  är mysiga och behövs de med.
 
// Elaine
 

Jordgubb och Kiwi

 
Idag regnar det. Igår när jag jobbade var det ju superbra väder men jag fick ändå utnyttja det på förmiddagen då jag simmade på morgonen och sen tog det lungt i solen på dagen. Sen på jobbet blev min middag en god plocksallad tillsammans med en Celciusdricka. Jag testade den på bilden över och den var god. Det blir en andraplats för Jordgubb Kiwi så här långt.
 
// Elaine

Outfit 7:e Juli 2013

 
Blus - H&M / Shorts - Gina Tricot 
 
Så här var jag klädd i söndags. Kanske lite väl sött för en båttur men nu när man jobbar tar jag vara på alla dagar att bära mina fina kläder som hänger i garderoben.
 
// Elaine 

Sommar vid havet

 
Här är några bilder från i söndags när vi var ut på sjön. Det var så avkopplande och härligt. Vi åt lunch, badade, solade och fika. På vgen hem fick jag också styra båten lite. Jag var livrädd. Niclas provade även på att åka badring bakom båten men det vågade inte jag (jag hann inte heller för ringen gick sönder efter ett tag). På ena bilden ser ni när han ramlar i vattnet (långt bort). Åsa och jag stannade i stället på de soliga klipporna. 
 
Vad svensk sommar är mysigt!
 
Idag är vädret lika härlIgt!
 
// Elaine 

8:e Juli 2013

 
Idag har jag jobbat igen. Det roliga är att jag inte alls är lika slut efter ett pass från 9 - 19 (som idag) som när jag jobbar från 15 - 21. Sen när jag kom hem hade jag i alla fall fått studentkatalogen. Dick har jag inte beställt den, har helt glömt bort det och de övriga studentkorten. Angånde var gruppbild är jag inte alls nöjd med mig själv - usch att jag ska lägga huvudet på sne hela tiden, den här gången förstörde det allt! Haha
 
Själva boken var i alla fall fin med guldtext!
 
Förvrigt har det också varit mammas födelsedag idag. Vi firade dock henne och pappa förra helgen.
 
// Elaine
 

Paris och pastell

 
4-7-13Tröja - Vero Moda 305 kr / Jeans - Mytheresa.com, 2 915 kr / Converse  
 
Det här är ingen klädsel som jag vanligtvis brukar bära. Jag är mer för sandaler eller skor med lite klack och blusare snarare än en långärmad tröja. Men alla förstår väl att jag älskar den här tröjan?  En tröja kan inte bli mer jag? Jag älskar pastellfärgerna!

Selena

 
 
Selena Gomez börjar likna Rihanna och Beyoncé mer och mer. Både låten och videon känns som något de skulle kunna göra eller gjort. Jag gillar det och tror att hon börjar bli större och större med det här. Dock gillade jag hennes gamla låtar lite mer. Men den här låten växer för varje gång jag hör den.
 
// Elaine

7:e Juli 201:

 
I brist på biler för tillfället får en bild från studenten göra att detta inlägg inte blir bildlöst.
 
Vilken solig och varm dag det har varit idag! Jag är riktigt glad över att att jag efter fem dagars jobb i rad var ledig. Men nu är jag helst slut efter en dag ute på sjön med Niclas och hans föräldrar. Det var riktigt avkopplande. Förövrigt har det varit pappas födelsedag idag!
 
// Elaime
 

Bikinihysteri

 
Alltså, vad jag blev chokad över hur mycket fina bikinis Rivers Island har!
 
Jag var in där för Tyra (Tyras.se) hade köpt den aprikosa i vitt därifrån men när jag kikade in på Rivers Island tappade jag hakan helt. Här är mina favoriter (!). Men ändå har jag de som är ännu mer favoriter och mer jag. T.ex de fyra högst upp. Sen är den blå med blommor den som är mest jag, kanske dock i en mörkare färg.
 
Vilken är er favorit?
 
 
// Elaine 
 

Walks like Rihanna

 
 
Älskar Refrängen - " She can´t sing, she can't dance but she walks Rihanna"
 
Men är Rihannas sätt att gå så speciellt? 
 
// Elaine 

Sommarmorgon

 
Det här är sommar! Att sitta ute i solen på morgonen med en brigka frukost. På den ska det vara en skål med yoghurt och färska jordgubbar samt en god macka ( gärna med en paprikaskiva på). Idag år mamma och jag frukost ute precis sådär. 
 
// Elaine
 

En sommarkväll i Juli

 
 
 
 
Igår träffade jag Isabelle, Frida, Linnea, Markus och Niclas hos Isabelle för lite myskväll. Solen kom fram lagom tills  dess så vi speladade kubb, boule och tog en liten promenad innan vi började spela sällskapspel  när Linnea kom. Kvällen slutade med att vi höll på att skratta ihjäl oss åt roliga, verkliga, historier.
 
Precis sådär ska en sommarkväll i Juli vara!
 
// Elaine

Outfit 5:e Juni 2013

 
Blus - JC / Shorts - Gina Tricot / Örhängen - Kicks /
 
(Ursäkta den kassa bildkvalitén)
 
Igårkväll hade jag på mig mina svarta shorts tillsammans med en spetsblus som jag fyndat på JC's mellandagsrea för ca två år sedan. Under det hade jag en brun body från H&M.
 
// Elaine 

6:e Juli 2013

 
Imorse sov jag ut och gick sen och simmade ute i solen med mamma. Jag tappade räkningen men tror att det blev ungefär 600 meter. Sen la jag mig och solade på gräsmattan när jag kom hem. Jag höll nästan på att somna så jag pallrade mig in efter en halvtimme. Jag ville inte få solsting för jag ska snart gå och jobba ett kvällspass.
 
// Elaine 

Fredagkvälll

 
Efter en god middag har solen börjat kika fram och jag ska ta och bege mig för att träffa gängt! 
 
// Elaine

Fredag 5:e Juli 2013

 
Nu är det fredag (vi ignorerar att jag jobbar imorgon). Jag jobbade från 15 - 21 igår men var ändå helt slut vid 7, som om jag hade jobbat hela dagen. Sen idag började jag 8 och slutade nyligen. Jag var så sugen på frysta jordgubbar i yoghurt så jag köpte med mig det hem. Sen fick jag också god tacogratäng till lunch.
 
Ute var det riktigt varmt i solen nu, jag fick ett tryck mot huvudet. Kan det vara åska på gång? Det är nästan så jag funderar på att gå och bada för att svalka mig. Det hade dock varit roligare att ha någon med sig.
 
// Elaine 
 

10 - 1

10 saker jag vill göra innan jag dör: 
  • Bo i Paris eller Frankrike en kortare längre tid. 
  • Gå på Beckmans designskola
  • Ha en liten hund (gärna en pudel)
  • Resa till storatäder (som Rom, San fransisco, London, New York, Paris)
  • Ha en egen modevisning/utställning
  • Gifta mig
  • Få barn
  • Simma med delfiner
  • Diskutera något roligt/intressant med en fransos på franska.
  • Se ett norrsken

9 saker om mig:
  • Jag är effektiv och noggrann när det gäller skola och jobb men lat när jag är hemma.
  • Jag hatar magsjuka.
  • Jag kan verka blyg.
  • Jag mår illa av att hoppa studsmatta och blir lätt åksjuk.
  • Jag tycker inte om att brya en nagel 
  • Jag skulle klarar inte av att se folk bita på naglarna
  • Jag kan dansa bugg.
  • Jag gillar inte kaffe.
  • Jag älskar kombinationen av hallon och laktris.

8 länder jag skulle vilja besöka:
  • Frankrike (igen och igen)
  • Italien 
  • Korsika (om det inte räknas ihop med Frankrike)
  • Malta
  • USA
  • Storbritannien
  • Irland 
  • Norge 

7 kändisar jag tycker är bra:
  • Agnes Carlsson
  • Hilary Duff
  • Tim Gunn (från Project Runway)
  • Tyra Banks 
  • Jennifer Lopez
  • Alizée
  • Ashley Olsen 

6 serier/tv-program jag aldrig missar:
  • Project Runway
  • Revenge
  • Top model 
  • Vänner
  • Förhäxad
  • Melodifestivalen/ Esc

5 saker du aldrig skulle vilja göra:
  • Åka fritt fall
  • Vara med i krig/gör lumpen
  • Klappa en spindel
  • Övernatta i en djungel
  • Hoppa bungyjump

4 Saker jag köpt den senaste månaden: 
  • Beiga jeans
  • Bikini
  • Svart bälte 
  • Peplumtopp

3 sätt att få mig att le: 
  • Överraska mig
  • Säg något roligt
  • Ge mig en komplimang

2 gamla favoritlåtar:
  •  Ella elle l'a 
  •  Voyage voyage

 1 sak folk inte visste om mig:
  • Jag gråter varje gång jag ser Titanic och hör låten "my heart will go on".

 
 
// Elaine

Outfits Juni 2013

 
 
 Här är alla mina outfits från Juni månad. Min favorit är den sista, studentoutfiten och sen den svarta.
 
// Elaine
 

Love you lika a lovesong

 
 
Den här låten av Selena Gomez är bra men videon är betydligt roligare. Konstig så att det blir bra typ.
 
Älskar klänningen med färgglada diamanter som hon bär mot slutet.
 
// Elaine 

4:e Juli 2013

 
Idag sov jag ut och sen gjorde jag en god frukost. Sen har jag bara suttit och ätit den i lugn och ro. Jag kokade också te eftersom det känns som att jag kan ha en förkylning på gång och det vill jag inte ha. Förövrigt älskar jag jordgubbar i yoghurt och grönsaker på mackan. Allt blir så friskt då! :)
 
Nu ska jag koppla av resten av förmiddagen ( jag hade tänkt att simma om vädret varit lite finare eller fått sällskap). Sen blir det jobb ikväll.
 
// Elaine

Vattenmelon efter jobbdag

 
Idag har jag jobbat hela dagen. Innan jag slutade vi sju kände jag  mig riktigt slut i huvudet och trött. Men ändå känns det inte som jag jobbat så länge som jag har gjort. Sen har jag då och då känt lite ont i huvudet under dagen, det brukar jag faktiskt göra väldigt sällan. Men nu sitter jag i alla fall och äter vattenmellon med kvällssolen som lyser in genom fönstret. 
 
// Elaine
 

Outfit 1:a Juli 2013

 
T-shirt - New Yorker / Shorts - Gina Tricot / Sandaler - Skopunkten / 
 
Så här såg måndagens outfit ut. Eftersom jag har haft gymaskor på mig den senaste tiden (i och med att jag har jobbat) kände jag för att ta kilklackar. "De här är ändå mina gamla och bekväma klackar", tänkte jag. Men nej, jag fick skavsår av dem bara efter en kort stund - inte så kul...
 
// Elaine 

3:e Juli 2013

Två bilder från 2011 på Niclas och en med mig på. Jag stör mig på mitt öga men annars tycker jag verkligen om bilden! 
 
Igår var jag till Niclas en stund på kvällen. Sånna soliga kvällar är det bara härligt att ta sig hem på en moppe i solnedgången - tillskillnad från när det är becksvart och kallt på vintern. Självklart åker jag inte moppe då men man måste ändå bege sig ut. Det gäller att passa på att njuta av sommaren.
 
På tal om Niclas så firar vi 2 år och åtta månader idag och dessutom fyller jag 19 om en månad. Inte för att vi firar månader längre men det är ändå lite roligt att tänka på det :)
 
// Elaine

Sallad på bryggan med Ellinor

 
Igår träffade jag Ellinor på stan efter att jag hade varit och simmat och hon hade jobbat. Vi köpte med oss en varsin plocksallad och satt oss på bryggan vid ån. Det var riktigt soligt och varmt. Sedan var också salladen och sällskapet bra. Det var förresten ett bra tag sedan vi sågs nu. Senast var på Markus studentskiva men då var vi där med olika kompisar.
 
Efter detta strosade vi lite på stan innan affärerna stängde och vi begav oss hem, åt varsitt håll.
 
// Elaine 

2:a Juli 2013

 
Idag jobbade jag från 8 till 14 och sen när jag kom hem tog jag en powerwalk med lillebror. Jag diskade sen och nu dricker jag upp min Celsius med mango och persika smak. Sen ska jag hoppa in i duschen. Det var ganska molnigt men ändå varmt ute, speciellt när man gick.
 
På tal om Celcius dryckerna så kan det vara så att jag håller på att bli beroende. Det är min grej istället för kaffe tror jag. Det är te och koffein i dem och det här är den tredje smaken jag testar. Det var okej men den med citrus och lime var godast. Den här kommer i mitten utav citrus, mango och vilda bär. Nästa smak att testa är jordgubb-kiwi!
 
// Elaine
 

Outfit sista Juni 2013

 
Jeansshorts - Mango / Tunika - Paris / Smycken - Ginat Tricot / Skor - Primo Piano
 

Här är en liten repris och närmare bild utav söndagens outfit. 
 
// Elaine

1:a Juli 2013

 
Fast det är sommar här drömmer jag om Koriska eller franska rivieran. Dit ska jag någon gång! Bilden fick jag fram när jag googlade på "Korsika"och pågrund av bildbrist får den bli dagens bild. 
 
Faktum är att jag simmat i sådant där blått vatten idag. Dock inomhus, i Sverige, i en pool. Jag motionsimmade 1200 meter och satt sen i bastun med inpackning i håret. Efter det mötte jag upp Ellinor och tillbringade kvällen med henne. Efter ett avsnitt av Top model ska jag snart sova. Det är arbetsdag imorgon.
 
// Elaine

Toi mon toi & Mango

Niclas var så snäll som tog dessa bilder.
 
Tunika - Toi mon toi (Paris) / Shorts - Mango / Halsband och armband - Gina Tricot / Ballerina - Primo Piano 
 
Igår invigde jag mina nya shorts från Mango tillsammans med min tunika från Paris. Tunikan fick dock bli en blus. Jag tror den är mitt favoritplagg i hela garderoben. Jag är så glad för att den fortfarande är hel och passar mig fast att jag köpte den för fyra år sedan.
 
// Elaine 

Smörgåstårta och kladdkaka

 
Igår var det kalas för mamma och pappas födelsedagar. Robin och mamma hade gjort smörgåstårta till lunch och sen till fika blev det kladdkaka. Dock hade jag vaknat på fel sida och var lite ledsen på allt. Niclas kom i alla fall till efter lunch. Sen efter kalaset tog Niclas och jag en promenad. Jag blir rysligt sådär att jag vill ha soliga sommarkvällar och vill utnyttja dem.
 
// Elaine 
 

RSS 2.0