Sista Augusti 2014

 
 
 
Ja då var Augusti snart slut och imorgon börjar september. Det är alltid lite sorgligt varje år. Förra året minns jag dock att det var riktigt varmt i början på september så jag hoppades att det kunde vara så i år igen. 
 
Igårkväll åkte jag hur som helst till Niclas efter middagen och såg först Fångarna på Fortet med hans familj och sen såg vi på filmen Hit and run (som jag inte tyckte var så bra ändå). Sen idag tog vi det lungt hela förmiddagen (efter en natt där Niclas pratat i sömnen, haha). Sen åkte jag hem och gjorde en räkmacka och försökte få i ordning på lite grejer. Bland annat skolgrejer.
 
// Elaine

Outfit 30/8 - 14 Mintgrönt & Guld

 
Blus - H&M / Halsband - Gina Tricot / Byxor - H&M / Örhängen och solglasögon - H&M / Sandaler och väska  - New Look 
 
Så här gick jag klädd igår. Älskar att kunna ha sandaler till långbyxor innan det blir för kallt för det.
 
// Elaine

Augusti 2014

 
Augusti har gått ritkigt fort och har ärligt talat kännts lite halvtråkig. Jag hade hoppats på lika bra väder som i Juli men det har börjat märkas att det snart är höst. Den gick så himla fort den här sommaren.
 
 
I Augusti har jag:
  • Varit ute vid havet med Niclas och sen med Niclas, Makrkus och Fredrick en gång.
  • Fyllt 20 år och firat det med två kalas. Ett för släkten och ett för vännerna.
  • Träffat Ellinor på stan.
  • Tagit ett kvällsdopp med Niclas.
  • Gjort en utflykt till Niclas gamla folkhögskola och badat.
  • Varit och hälsat på mormor och morfar med lillebror. Det blev en nostalgisk resa genom gamla lekplatser.
  • Badat i en del av Niclas (delvis) nya damm.
  • Firat att Sevana ska åka och plugga i Paris med en avskedsfest hos henne.
  • Jobbat några dagar.
  • Ätit kräftor.
  • Varit på personalmöte på jobbet. 
  • Varit på första träningspasset för hösten.
  • Varit på inskrivning på universitetet och försökt kommit igång med pluggandet igen.
  • Ätit på Pizza hut.
  • Börjat övninsköra igen.
  • Firat att Niclas fått jobb.
  • Letat å och hittat nya glasögon. 
// Elaine
 

30:e Augusti 2014 - Letat nya glasögon

 
Idag har jag och mamma varit på stan för att köpa nya glasögon till mig. Det blev massa spring mellan några optiker (då jag hittade två på olika stället som jag gillade) men tillslut bestämde jag mig för att handla ett par och fick ett par till på köptet hos synoptik. Nu ska jag bara på synudersökning.I mellan velandet tog vi en varsin sallad till lunch och sen lyckades båda köpa en varsin väska också. 
 
Nu på kvällen har vi ätit färska räkor, skaldjurspaj, kräftor och vitlöksbröd - en liten kräftskiva till ungefär.  Men resten av kvällen blir det filmmys med Niclas.
 
// Elaine
 
 
 

Outfit 28/8-14 Beige, Jeans & Fjädrar

 
Blus - Gina Tricot / Kjol - Gina Tricot / Jeansjacka - Haléns / Örhängen - Glitter / Armband - H&M / Sandaler - La redoute / Solglasögon - New Yorker / Väska - New Look /
 
I torsdags gick jag så klädd så här. Jag vägrar sluta använda kjol och shorts innan Augusti är slut i alla fall. 
 
// Elaine

Pennfodral

 
H&M - 49 kr 
 
H&M har börjat med små anteckningsblock och pennfodral. Jag föll för detta lilla guldiga och köpte det då mitt andra är helt slut. Det känns mycket mera mig än de tråkiga man kan köpa på andra ställen.
 
// Elaine

29:e Augusti 2014

 
Dagens middag och sen var jag så sugen på glass och laktrissås.

Idag har den välbekanta stressen kommit över mig igen. Niclas kom hit vid 2 så då blev jag lite bättre. Sen gjorde vi och Robin tacogratäng tills mamma kom hem. 
 
// Elaine
 

Outfit 26/8-14 Pasteller & Guld

 
Topp - MQ (egentligen en kjol) / Jeans - Cubus / Cardigan - Gina Tricot / Halsband - Gina Tricot / Örhängen - H&M /  Gummistövlar - Tretorn
 
I tisdags hade jag på mig en vardagsoutfit. Det regnade ju så bekväm som jag har blivit nu för tiden hade jag såklart gummistövlar ( Det trodde jag aldrig om mig själv för några år sedan). 
 
// Elaine
 

3x från provhytten

 
Plagg 1 - H&M's rea - 75 kr / Plagg 2 - New Yorker - 99 kr / Plagg 3 - Cubus - 179 kr
 
Som alltid när jag är på stan kan jag inte låta bli att prova alla dessa kläder som jag hittar (egentligen ingen bra idé kanske). Detta var vad jag hittade/provade igår.  Köpte dock inte någon av dem.
 
// Elaine

Pizza hut

 
Idag åkte jag till stan för att gå på inskrivning på univesitetet. Före det gick jag en stund på stan och efter gick jag  och letade böcker. Det slutade dock med att det var slutsålt på två ställen. Därför har jag nu testat att beställa från en fransk sida så vi får se om det blev rätt och jag får någon bok..
 
Hur som helst mötte mamma och pappa upp mig och Robin efter för att åka och äta på Pizza hut. Det var riktigt gott och mättande. Vitlöksbröden på andra bilden bara smällte i munnen och det fanns mycket att välja på tiöö huvudrätt. Vi valde pizza allihoP ( Jag som annars inte äter restaurang-pizza sen 5/6 år).
 
 // Elaine

Kimono

 
 
Kimono - Victoria's secret 
 
 Några bilder på en solnedgång och en Kimono på Gotland. Det var bara att gå några meter från stugan så var man nere vid havet och möttes av denna bild. 

Silver & Guld

 
H&M - 10 kr (ord.69 kr)
 
Dessa örhängen hittade jag på H&M's rea för ett tag sedan. Eftersom jag hade kikat på dem innan och de var nedsänkta till 10 kr slog jag till. Silver och guld är riktigt snyggt tillsammans.
 
// Elaine

In French

 
In French
 

H M white crop tee, 150 SEK / H M jersey top, 80 SEK / H M pink sweat shirt, 170 SEK / T shirt, 91 SEK / Pink laptop case, 345 SEK / Brian Lichtenberg embroidery hat, 290 SEK / Rifle Paper Co iphone hard case, 250 SEK / J Crew tech accessory, 105 SEK / Tröjor koftor / Tröjor koftor / Linnen
 
Vad vore världen utan dessa plagg med fransk text? Inte för att jag äger mycket liknande (är inte mycket för plagg med text över huvudtaget egentligen) men jag blir ändå så glad varje gång jag hittar ett plagg som påminner mig om La France.
 
Tröjorna över kommer från H&M, Cubus och Gina Tricot. 
 
// Elaine

26:e Augusti 2014

 
Idag har regnet öst ner så jag har varit inne och läst i en fransk roman, som igår. Sen nu på kvällen var vi iväg till farmor på fika då släkten från Finland var och hälsade på. Det var farmors syster, man och son. Riktigt roligt att träffa dem igen! Sist var det nog mer än 5 år sedan.
 
// Elaine 
 
 

Söt!

 

Rivers Island Sale

 
Klänning - 20 pund - ca 230 kr / Vit skinnjacka - 50 pund - ca 580 kr / Bälte - 7 pund - ca 80 kr / Handskar - 7 pund - ca 80 kr / Svart jacka - 40 pund - ca 465 kr / Armband - 2 pund - ca 20 kr
 
Jag var in på Rivers Islands rea och hittade dessa fina saker som ändå var lite höstiga. Handskarna, den svarta jackan och bältet skulle jag faktiskt vilja ha i min garderob.
 
// Elaine
 

25:e Augusti 2014

 
Igårmorse var det molnifritt och soligt så jag tog en promenad med musik i öronen (eller ett rättare sagt). Sen satt jag på balkongen resten av dagen och försökte läsa en fransk bok. Jag håller på och förbereder mig lite inför franskakursen som startar senare i veckan. 
 
Sen på kvällen var jag iväg och tränad ( Härligt att komma igång igen! ) och efter det var jag iväg på personalmöte.
 
// Elaine 

Snö of Sweden

 
Det här armbandet önskade jag mig i födelsedagspresent och fick det sen utav min snälla morbror. Jag tycker det är så himla fint! 
 
// Elaine

Jobbhelg

 
Lite godis från i helgen.
 
Måndag morgon igen. Anledningen att jag inte uppdaterat om mina dagar i helgen är att jag har jobbat. 8-18 i lärdags och 11-21 igår. Det sistnämnda passet känns mycket längre än det första, även om det är lika lång tid. 
 
Hur som helst sken äntligen solen när jag vaknade denna morgon. Det har jag längtat efter nu Då nåstan bara regnade och var mulet förra veckan. Änn är väl inte sommaren och grönskan helst slut?
 
// Elaine

Accessories

 
Accessoarer
 

Giuseppe Zanotti black sneaker, 6 000 SEK / River Island platform shoes, 770 SEK / Miss KG red handbag, 515 SEK / Chicnova Fashion one shoulder bag, 175 SEK / ASOS handbag, 255 SEK / River Island white bracelet, 130 SEK / Asos necklace, 92 SEK / Mulberry black bangle, 1 485 SEK / River Island jade jewelry, 450 SEK / Roberto Cavalli clip earrings, 4 670 SEK / Club Manhattan gold ring, 185 SEK / MARC BY MARC JACOBS tech accessory, 275 SEK / Impulse trilby hat, 92 SEK
 
Jag bara älskar accessoarer. Ett drömjobb skulle vara att få sitta i ett design team och designa både skor, väskor och smycken för en klädkedja.
 
Favoriterna av det över (även om jag älskar allt) är alla tre väskorna. Såå söta!
 
// Elaine

Hilary Duff

 
 
Hilary släppte ytterligare en ny låt för ca två veckor sedan. Denna gillar jag bättre än Chasing the sun.
 
// Elaine

15 kr

 
 
Jag kan verkligen inte gå in i en affär när det är rea för jag ser direkt något att köpa. Sist jag var inte på Gina Tricot var det en enorm rea på smycken då ALLT såldes ut för 15 kr. Jag fick behärska mig för att inte köpa allt och valde då dessa halsband vilket var passande då jag tidigare samma dag kommit på att jag knappt äger några guldia halsband längre.
 
Det långa halsbandet överst hade kostat 129 kr och det med vingarna 99 kr. Nu fick jag alltså båda för 30 kr.
 
// Elaine

Intervju med Indila

 
 
Indila gör inte bara bra musik. Hon verkar också vara väldigt jordnära och trevlig. Det är dessutom rogivande att lära franska och lyssna på henne.
 
// Elaine
 

22:a Augusti 2014 -´´Två slappdagar

 
Igår och idag har varit riktigta slappdagar. Ingen av dagarna var direkt tänkta att bli så men så blev det. Jag har dock försökt förberett mig lite på franska kurserna som drar igång snart. Sen tog jag en lite cykeltur idag också. 
 
Nu blir det dock lite fredagskväll!
 
// Elaine

Rosa små blommor

 
Gina Tricot - 65 kr (ord.129 kr)
 
Denna topp hade jag på mig på Sevanas fest förra fredagsen. Jag hittade den på Ginas rea men köpte den inte första gången. Men sen blev den min några dagar sendare när priset dessutom hade sjunkit ytterligare 25 kr.
 
// Elaine
 

Mörkt möter pastell

Mörkt & Pasteller
 

Cameo Rose vintage black dress, 140 SEK / Ivanka Trump blue leather sandals, 325 SEK / Steve Madden long strap purse, 455 SEK / Niels Peeraer genuine leather handbag, 5 590 SEK / Versace watch, 8 935 SEK / ALDO stacking rings jewelry, 83 SEK / Sence Copenhagen pearl jewelry, 300 SEK / Essie nude nail color
 
Den här outfiten pysslade jag ihop precis när jag hade kommit hem från Paris och hittat massa klänningar från New Look (den här klänningen är därifrån). Dessutom kändes det lite mer aktuellt med pasteller då än det gör nu men jag kan ju inte låta bli att visa den. 
 
Kanske lite inspiration tills nästa år?
 
// Elaine

Påfågel shorts

 
Madlady - 99 kr (ord.299 kr)
 
Jag har ju inte visat dessa påfågelshorts som jag fick för ca 2 veckor sedan och redan använde nästa dag. Dock får jag väl vänta till nästa sommar med att använda dem igen..
 
Äääälskar mönstret!
 
// Elaine

SOS Indila video

 
 
Indila är min nya favorit inom fransk musik och musik över huvudtaget nu. Jag älskar hennes kraftfulla låtar. Denna tillhör top 3 och har nu fått en video.
 
// Elaine

2 dagars jobb

 
Igår jobbade jag från 9-17 och idag från 8-16. Igår och i måndags var jag också ut och övningskörde igen. Det var ett tag sen sist och jag har lovat mig själv att ta tag i det igen nu. Sen har jag kikat på idol och ätit cantaloup-melon.
 
// Elaine
 

Outfit 16/8-14 Leopard & Jeans

 
Klänning - New Look / Jeansjacka - Haléns / Örhängen - Gina Tricot / Armband - H&M (present) / Ballerina - Skopunkten / Väska - Glitter
 
Här är min outfit från i lördags. Det var lagom med en lång klänning då det blåst mycket vid havet. 
 
// Elaine
 
 

Oui

 
Tally Weijl 130 kr
 
Ytterligare ett plagg från Paris som jag inte har visat (Fast det är tre månader sen). Det känns som den blir en så där lagom cool vardagströja i höst. 
 
// Elaine

Lie a little Better

 
 
Ytterligare en till låt av Lucy Hale. Denna gilar jag också.
 
// Elaine

Outfit 12/8-14 Pastell & Paisly

 
Blus (Egentligen en kjol) - MQ / Shorts - Mango / Sandaler - New Look / Örhängen - Click.-six / Väska - New Look 
 
Här är en outfit från förra veckan som jag inte hann med att visa. 
 
// Elaine

Peplum & Flowers

 
Peplum & Flowers
 
 

Blue dress, 340 SEK / Steve Madden leather sandals, 530 SEK / Kate spade bag, 1 735 SEK / MARC BY MARC JACOBS watch, 1 170 SEK / Flower earrings, 450 SEK / Seashell jewelry
 
 Ge mig denna klänning (från New Look)! 
 
// Elaine
 

18:e Augusti 2014

 
Idag har jag inte gjort mycket. Tog en promenad på dagen och sen en till på kvällen. Igårkväll jobbade jag däremot. Före det kom Niclas över en stund fö att se klart sista säsongen av The Nanny.
 
//Elaine
 

Väska från Visby

 
Denna fina väska var det första jag såg i Visby (om man bortser från hus då). Den låg ute på ett reabord utanför en affär och kostade 99 kr. Niclas tyckte dock att jag skulle vänta och se om jag hittade något annat men den som känner mig vet att jag inte kan släppa något som jag verklgien tyckt varit fint. Så det blev ett köp samma dag ändå.
 
Jag gillar det utskurna mönstret i fram. Det gör att den inte ser ut som alla svarta väskor - Precis vad jag vill ha.Sen  tror jag att märket var Don Donna.
 
// Elaine
 

Outfit 15/8-14 Vitt & Ljus denim

 
Topp - Gina Tricot / Jacka - Freequent / Örhängen - Guldfynd / Armband - H&M (presenter) / Jeans - Cubus / Sandaler - Skopunkten
 
Detta hade jag på mig på Sevanas avskedsfest. Toppen är ny.
 
// Elaine
 

Outfits Juli 2014

 
 
Det blev ingen sammanfattning av Julis outfits i slutet av månaden då jag precis kom hem från Gotland och inte hade hunnit lägga upp alla outfitbilder. Men nu, så här 17 dagar in på nästa månad, är det gjort. haha
 
 Jag gillar första outfiten mest. 
 
// Elaine
 

20

 
Jag ville föreviga synen av mina fina ballonger som jag hade på min middag förra helgen, så jag tog kort på dem. Häftigt att luften inte har gått ut ännu, efter en vecka...
 
För dem som vill veta beställde jag dem på Partykungen och de kostade 49 kr st. Dock glömde jag bort att man ju skulle fylla dem med helium så det fick bli luft istället. Men då kunde jag ju inte få dem att sväva. 
 
// Elaine

16:e Augusti 2014 - Vid havet

 
Igår var vi till havet, Niclas, Markus, Fredrik och jag. Vi skulle bada men det var så blåsigt. Därför var det bara Niclas och Markus som vågade sig ut i vågorna. Istället vandrade vi vidare längs klipporna tills vi kom in till samhället bland marknader och musik. Vi tog en glass på torget och strosade lite. Efter det åkte vi hem.
 
Det var dock synd att de andra i gönget inte kunde följa med på denna traditionella resa i år. Det får bli nästa år helt enkelt.
 
// Elaine
 

Kräftor

 
Idag har jag varit till havet med Niclas, Markus och Fredrick. Nu på kvällen blev det sen kräftskiva med mamma och pappa. 
 
// Elaine

Avskedfest för Sevana

 
Igår tog jag en rask promenad som jag varvade med lite springning på förmiddagen för att göra någonting av dagen och dessutom komma igång med träningen (längtar tills passsen drar igång igen snart). Sen värmde jag en god mozzarellapizza innan jag åkte iväg till Sevana. Hon hade en liten anvskedfest eftersom hon åker till Paris och pluggar nu i september.Först var det bestämt London för att plugga Mode. Visst var jag avundsjuk då men nu är jag såklart ännu mer avundsjuk. Hoppas hon får det auper i Paris i alla fall.
 
Hur som helst åkte Josefina och jag dit. Jag köpte med mig toblerone och ett halsband (Näst sista bilden). Det var mycket trevligt och Sevana bjöd på friterat och cupcakes! Ni ser lite bilder över. Sista bilden är ju den bästa selfien! 
 
// Elaine

Outfit Gotland 30:e Juli 2014 (Kväll)

 
Klänning - New Look / Sandaler - New Look / Örhängen - H&M / Väska - Don Donna, D&D Gotland 
 
Så här såg jag ut sista kvällen på Gotland när vi firade min och Elinor (Niclas brors flickvän) på Krusmyntataträdgården med grillbuffé.
 
// Elaine

Gotland dag 5 - Tofta strand, Visby & Grillbuffé

 
Sista dagen på Gotland var vi till Tofta Strand. Dock åkte in ett helt otroligt åskoväder på vägen dit. Därför blev det en visit till Ekstakusten före. Medans vi var där sken vi upp så efter det hamnade vi på Tofta där vi tog en snabbt dopp vid den fina stranden. 
 
På eftermiddagen tog vi sen en cykeltur in till Visby för att ta en till glass och kika lite mer i gamla stan. Jag och Niclas mamma, Åsa gick i butiker medans Niclas och hans pappa drack öl.  Efter det cycklade vi hemåt och gjorde oss klara för födelsedagsmiddag på Krusmyntaträdgården (där vi var andra dagen). Niclas föräldrar bjöd mig och Elinor (flickvännerna) på Grillbuffé för att Elinor fyllde år den dagen och för att jag fyllde år några dagar senare.
 
// Elaine
 

Outfit 14/8-14 Mint & Guld

 
Blus - H&M / Kjol - Gina Tricot / Smycken - H&M (Armbanden är födelsedagspresent) / Sandaler - New Look
 
Här är gårdagens outfit. Än är inte sommaren slut så jag försöker använda upp mina somriga outfits nu.
 
// Elaine

Rosa paket

 
 
Förhoppningsvis det sista som jag har handlat på ett tag nu. Det innehåller något höstigt i alla fall. Så jag ser lite fram emot hösten fast att jag inte vill släppa sommaren än...
 
// Elaine

14:e Augusti 2014

 
Idag kom Niclas hem från en jobbgrej mitt på dagen så då fick jag honom att åka och köpa glass. Sen efter åkte vi hem till honom och badade i något som ska bli en till damm hos dem. Enkelt men mysigt. 
 
// Elaine

Outfit Gotland 30:e Juli 2014

 
Shorts - Gina Tricot /Blus - H&M / Hatt - Åhlens / Örhängen - Cubus / Ballerina - Primo Piano /
 
Så här såg jag ut på Gotland när vi åkte till Tofta och badade.
 
// Elaine

Jeanskjol

 
 
Gina Tricot - 49 kr (ord. 199 kr)
 
Jag tycker det är så dyrt att köpa en jeanskjol till fullpris för 199 kr. Så istället passade jag på när den kostade 49 krm på Ginas rea. 
 
// Elaine

13:e Augusti 2014

 
Vad trött jag är. Jag gick upp före kl 6 imorse och började 7. Sen jobbade jag till 3. När jag kom hem gick all energi ur mig. Men jag orkade ändå med en vända till affären med mamma. Men nu är jag som sagt riktigt slut..Fast jag förstår inte riktigt varför.
 
//Elaine

Kväll i Visby

 
 Sista bilden visar min nya favoritdryck. 
 
Trots att vi var väldigt trötta efter utflykten till norra Gotland den fjärde dagen ville vi se Visby på kvällen. Så vi hyrde cycklar av vår stugby och cycklade in till Visby. Niclas och jag köpte en varsin panin först och sen mötte vi upp de andra för att köpa kulglass i hamnen. Jag smakade bl.a hallon-laktris.
 
Efter det cyklade vi upp på berget ovan för domkyrkan och såg på solnedgången, vandrade bland små hus och deras rosor. Det var extra mysigt där uppe. Efter det satt Niclas, jag och hans föräldrar oss på en krog och njöt av en fin kväll i Visby.
 
Det var verkligen den bästa kvällen på den här sommaren!
 
// Elaine

Make you believe

 

12:e Augusti 2014

 
Idag var jag och Robin till mormor och morfar. Vi fick fika och satt och pratade med dem en stund.  Sen efter gick vi förbi en lekplats som vi lekte vid när vi var mindre så vi blev lite nostalgiska.
 
Efter stoppet vid lekparken gick vi en snabbis genom ett köpcenter innan vi åkte hem och åt lite mellanmål.
 
Men efter lite åska har jag nu klipptid.
 
//Elaine 

Zebra

 
99 kr  (ord. 299 kr ) - Gina Tricot
 
Här är en bättre titt på min nya zebraklänning som jag fyndade i torsdags förra veckan. Jag älskar ryggen och mönstret!
 
// Elaine

Outfit Gotland 29:e Juli 2014

 
Blus - Tally Weijl / Shorts - Mango / Ballerina - Primo Piano / Örhängen - Cubus / Hatt - Åhlens 
 
Så här gick jag klädd fjärde dagen på Gotland, när vi åkte runt på norra delen av ön.
 
// Elaine
 
 

11:e Augusti 2014

 
Idag har jag jobbat från 7-15. Hela förmiddagen var lite stressfull och passerade fort. Sen nu på kvällen tog mamma och jag en promenad och nu till sist har jag pratat med Niclas. Det var hans första dag på hans nya jobb idag. Jag är så glad för hans skull.
 
Igår var förresten en väldigt slapp dag. Jag satt på balkongen och somnade.... Efter det var dagen förstörd. Sen på kvällen, och ikväll ocksp faktiskt åt jag upp resterna från tårtan i lördags,
 
// Elaine
 

Gotland dag 4 - Blå Lagunen & Raukfält

 
Dag 4 på Gotland blev det strålande sol så vi begav oss äntligen dit jag hade längtat - till blå lagunen. Jag älskade det badet (rekomenderas verkligen!) med turkost vatten, dock var det väldigt djupt fort. Sen åkte vi upp till fårösund för att åka över till Fårö men kön till förjan var löjligt långm (ca 2 timmars väntetid). Istället åt vi lunch där begav oss sen vidare för att leta raukar som jag speciellt gärna ville se. Tillslut hittade vi ett fält vid Lergrav.Trots att de inte låg på en strand som jag hade väntat mig (Det är kanske på Fårö) så var det riktigt häftigt at se.
 
Bilfärden fortsatte sen ner längs östra kusten genom Slite och sen åkte vi in mot landet igen där vi gjorde ett kort visit vid Källunges kyrka för att se en avbildning av en spelman och nyckelharpa. Något som Niclas mamma gärna ville se.
 
// Elaine
 
 
 

Fina presenter

 
Jag fick dessa fina presenter i lördags. Det guldiga halsbandet, pärlarmbanden och neccessären fick jag av Markus och Fredrik.  Utav Isabelle fick jag ljuskyktorna som är på samma bild som neccessären. Av Sevana fick jag de silvirga och de rosa örhängena. Tillsist fick jag också blomman och godisen av Linnea.
 
Tack så hemskt mycket alla! Det var roligt att få så fina saker och inslagningar.
 
// Elaine
 

Outfit 9/8-14 Middagsoutfit

 
 
Blus (Tunika egentligen) - Bikbok / Kjol - Gina Tricot / Örhängen - H&M / Armband - Snö of Sweden / Sandaler - Bikbok
 
På min middag igår använda jag en gammal tunika från Bikbok som topp till min svarta kjol. Det matchade jag med lite accessoarer i guld. Både tunikan och skorna är några av de få plagg jag äger från bikbok men det är faktiskt plagg som jag verkligen tycker om. 
 
// Elaine

Födelsedagsmiddag

 
Igårkväll hade jag en födelsedagsmiddag för vännerna. Det var riktigt mysigt. Jag hade fördrink och jordgubbar. Efter det serverades kyckling i sås av färskost med klyftpotatis, fetaost/vattenmelonsallad och vitlöksbröd. Till fika hade jag sen gjort en marrängtårta (som var gudomlig!)med choklad, hallon och jordgubbar som också serverades med lite glass. Sen när det började mörkna tog vi fram chips och godis.
 
Imorse vaknade jag med Niclas och åt en god frukost. Sen var jag ner och simmade 1000 meter med mamma. Det var härligt! Sen blir det till att äta rester!
 
// Elaine
 

Födelsedagskväll - 14

 
Klänning - Sisters Point / Tights - Åhlens / Tröja - Vero Moda / Skor - Scorett / Smycken  - Glitter
 
Jag fick en väldigt fin födelsedafskväll det här året också! Snart har det redan gått en vecka...Gud vad tiden går fort!
 
// Elaine
 

Outfit 8/8-14 Zebra & Guld

 
Klänning - Gina Tricot / Väska - Don Donna (Köpt på Gotland) / Sandaler - New Look / Örhängen - Click-six / Solglasögon - Jysk (Tro det eller ej)
 
Så här gick jag klädd igår. Klänningen hittade jag på Ginas rea iförrgår (fanns i en turkos variant också). Jag tyckte om den så mycket att jag var tvungen att inviga den redan igår. Den var riktigt luftig och härlig. Till det hade jag sen accessoarer i guld från Paris och väska från Gotland. 
 
// Elaine

8:e Augusti 2014 - Bad och promenad

 
Den här dagen började bra, med tårta på morgonen för att fira en rolig sak. Sen åkte Niclas och jag ut till hans gamla folkhögskola och badade. Före stannade vi och köpte med oss färdiga mackor. Jag tryckte i mig min på vägen dit men Niclas åt sin när vi kom fram. Efter det blev det bad i ett varmt vatten. Innan vi åkte hem tog vi sen en promenad genom skogen och för att kika på Niclas gamla elevhem en gång till.
 
Sen åkte vi hem till mig och grillade med min familj och nu har jag bara en lugn kväll. 
 
// Elaine

Outfit 7/8-14 - Påfågel & Guld

 
Blus - H&M / Shorts - Madlady / Sandaler - New Look / Örhängen - Glitter / Väska - Lindex / Ring - H&M / Solglasögon - New Yorker 
 
Gårdagens outfit blev dovt färgglad med vingar, fjädrar och trollsländor. Shortsen är nya. Fick dem i förrgår och hade inte ens hunnit visa mamma dem. 
 
// Elaine

Hundarnas personligheter

Lilla Mellvin i onsdags.

Jag tycker det är så roligt att hundarna har sådana personligheter. Mellvin som ni ser här, kan ibland vara väldigt skällig och jobbig men sen ibland blir han så lugn och trött. Som t.ex när det åskar är han inte rädd, utan ligger bara och koppalar av (om det inte är ett sätt att vara rädd på då?) medans Zingo som är större är livrädd och sitter spänt och skakar. Stackarn. Zingo och jag är lika vi.
 
// Elaine
 
 

Ångra mig?

 
Funderade på denna topp igår... Den satt riktigt bra. Den enda var att jag gärna vill ha breda axelband, men den var ju snygg med smala också...
 
Gjorde jag fel som inte köpte den? Kommer jag ångra mig nu?
 
// Elaine

7:e Augusti 2014 - Gjort stan med Ellinor

 
Mitt på dagen idag tog jag mig ut i spöregnet för att åka till stan (vad jag plaskade omrking i vattenpölar i mina sandaler!). I stan hade Ellinor och jag bestämt träff. Så det blev en vända på stan och efter tre timmar köpte vi med oss pommes från max och satt ute i solen.
 
Sen köpte vi jordgubbar och drog hem åt varsitt håll. Nu har jag lite och planera inför helgen bl.a.
 
// Elaine

Outfit Gotland 28:e Juli 2014

 
 
Blus - New Yorker / Jeans - H&M / Väska - Gotland / Ballerina -.Primo Piano 
 
Dag 3 på Gotland hade jag detta på mig. Vädret var först lite mulet men sen sken det upp så då önskade jag att jag hade korta shorts.
 
// Elaine
 

Chasing the sun

 
 
Hilary Duff släppte denna nya singel i förra veckan. Eftersom det varit tyst från henne ett tag nu var jag spänd inför releasen men ärligt talat är det som hon har gjort förrut så mycket bättre. Visst låten är inte dålig. Men jag blev besviken.
 
Men jag gillar Hilary! När jag var yngre prydde affisher på henne mina väggar. haha
 
// Elaine
 

Massa åska

 
Oj vad det har åskat här nu. Igår smällde det till riktigt ordentligen tre gånger i rad på eftermiddagen/kvällen. Sen nu på morgonen vaknade jag av att det åskade. Jag tycker att det är obehagligt (speciellt når det är ovanför och slår ner nära) så nu får det ta och sluta...
 
I tisdagskväll var i alla fall Niclas och jag och badade en snabbis. Sen åkte vi hem till Niclas och såg på Morden i Midsommer. Sen var jag hos Niclas igår innan jag precis kom hem till det började åska.  När det hade slutat åkte jag och storhandlade inför helgen.
 
// Elaine
 
 

Presenter 2014

 
Här är de presenter som jag fick i söndags:
 
Boken fick jag av Niclas, Kittet från Ted Baker, neccessären från VS och toppen från Dorothy Perkins fick jag av min faster som precis varit i England. Halsbandet med stjärnan fick jag av farmor och av min morbror fick jag armbandet från Snö of Sweden och filten från Chili. 
 
Av mamma och pappa fick jag sen en guldkedja och av de andra lite bidrag till porlin tills jag flyttar hemifrån (vet precis vad jag vill ha)  och nya glasögon.
 
// Elaine

Gotland dag 3 - Minigolf & God middag

 
Tredje dagen på Gotland åkte vi till Kneippbyn och spelade äventyrsgolf. De hade riktigt fina banor så det var riktigt kul. Till en början var det molningt men sen sken det upp och blev riktigt varmt. Därför var vi tvungen att ta en dopp när vi kom hem medans Matte och Elinor (Niclas bror och hans flickvän) lagade asiatisk mat till oss med ätpinnar(!). Efter det blev det sen en promenad åter igen.
 
// Elaine
 

MQ

 
 
99 kr (ord.399 kr) MQ 
 
Denna kjol hittade jag på MQ på Gotland. Även om jag såg att det var en kjol såg jag den direkt som en söt poteniell blus. Så så ska jag använda den nu den sista tiden av sommaren.
 
// Elaine

Outfit Gotland 26:e Juli 2014

 
T-shirt - H&M / Shirts - Gina Tricot / Ballerina - Primo Piano / Hatt - Åhlens / Örhängen - Cubus 
 
Så här såg jag ut den dagen vi åkte till Gotland. Ska jag vara ärlig så är t-shirten egentligen en pyjamas. haha
 
// Elaine

4:e Augusti 2014

 
Igår var sommarens varmaste dag så då tog jag ett topp morgonen och sen gick jag hem och satt ute hela dagen. Jag försökte planera saker inför i höst och en middag jag ska ha i helgen mm. (Dock måste jag fortsätta idag). Sen på eftermiddagen tog jag ett dopp igen mend lillebror. 
 
På kvällen blev det sen ett tufft intervallpass i värmen med Frida, hennes syrra och mamma. Det var riktigt tungt så idag har jag träningsvärk i benen.
 
// Elaine

Födelsedagsoutfit 2014

 
Klänning - Sisters Point / Tights - Åhlens / Sandaler - Scorett / Örhängen & Halsband - Glitter / Cardigan - Vero Moda 
 
Så här såg jag ut på min födelsedag igår. Jag älskar att jag hittade ett par tights i samma färg som blommorna på klänningen. Dessutom älskar jag klänningen och mönstret så himla mycket!
 
// Elaine
 

Min 20:de födelsedag 2014

 
Igår var det som sagt min födelsedag. Det firades med att släkten, Niclas, min granne Märta och mammas vän Carina och man Leif kom hit på Kalas. Vi åt landgångar när de kom, fikade sen med hallongrottor, vaniljhjärtan, och en stor tårta. Mamma och Carina hade kommit på den roliga idéen med att skriva " Grattis" på franska så det blev en rolig överraskning. 
 
Efter stannade Niclas kvar och åt middag och lite annat gott. Dessutom var det roligt att det blev fint väder på eftermiddagen/kvällen. På morgonen åskade det och regnade. Även om jag vet att man inte får låta vädret styra en för mycket blir jag lätt lite ledsen när det är dåligt väder ändå, speciellt på en stor dag.
 
// Elaine

3:e Augusti 2014

 
Detta har varit en toppen födelsedag! (Trots regn och åska imorse).
 
// Elaine

Birthday girl!

 
Idag fyller jag hela 20 år! Vad har åren tagit vägen?! haha
 
// Elaine

2:a Augusti 2014

En bild tagen på altanen på gotland.
 
Idag har jag jobbat ett pass (mitt i "semestern"). Det blev stressigt men istället gick dagen fort. När jag sen kom hem blev det en god kycklinggryta till middag. Men nu ska jag städa upp lite på nitt rum för imorgon fyller jag 20!
 
// Elaine

Outfit 1/8-14

 
Skjorta - La redoute / Jeans - H&M / Sandaler - New Look / Väska - Joy / Solglasögon - H&M / Örhängen - Glitter. 
 
Så här gick jag klädd igår. I en gammal skjorta som egentligen är en tunika.
 
// Elaine
 

Gotland dag 2 - Krusmyntagården & Lummelundagrottorna

 
 
Andra, men första riktiga dagen på Gotland besökte vi Krusmyntagården (örtträdgård bl.a) och Lummelundagrottorna. Vi ungdomar var ner i grottorna och tyckte det var en häftig upplevelse. Sen på eftermiddagen vandrade jag och Niclas lite på stan själva. Vädret var inte det bästa som ni ser...
 
När vi kom hem sen var det dags för oss att laga middag! 
 
// Elaine

1:a Augusti 2014 - Utflykt till havet

 
Precis hemkommna från Gotland släpade jag med trötta Niclas på en ny utflykt idag. Vi åkte till havet, och träffade på hans jobbarkompisar. 
 
Nu är jag helt slut. Tröttheten från resan har kommit ikapp mig nu. Trots att jag inte kunde sova inatt. Sen har jag väl sovit lite konstigt om nätterna på Gotland då jag vaknade av åsksmällar nästan varje natt.
 
// Elaine

Gotland dag 1 - Strosande

 
 
Första dagen på Gotland kom vi fram mitt på dagen. Då åt vi lunch uppe i innerstan och strosade runt i stan lite. Sedan åkte vi och handlade mat innan vi åkte och checkade in i stugan. När vi hade gjort oss hemmastadda (dock i en mögglig stuga som vi sen fick byta...) gick vi ner till stranden ett stenkast bort och tog ett dopp. Efter blev det sen middag och sen en lite promenad ner till stranden igen med  Åsa ("Svärmor"/Niclas mamma) för att ta lite fina kort.
 
// Elaine
 

Juli 2014

 
Vi har redan lämnat juli (och jag hinner inte alls med) men jag måste ändå göra en liten sammanfattning av juli. 
 
Så i Juli har jag:
  • Jobbat på mycket!
  • Köpt två par Jeffrey Campbell-skor
  • Tagit någon power walk (med vänner) eller två men överlag tränat ytterst lite.
  • Handlat lite på rean.
  • Varit riktigt förkyld i några dagar.
  • Firat pappa och mammas födelsedagar med en liten utflykt med mormor och morfar.
  • Sett Niclas musikal, Les misérables.
  • Överraskat Niclas på jobbet och i samma veva fått kika på bilar.
  • Tagit ett kvällsdopp med Amanda och hennes mamma.
  • Åkt Viking Grace med mamma och hennes vänninga Carina.
  • Tagit semester.
  • Haft grillkväll med gänget.
  • Börjat fundera på vad jag önskar mig i present.
  • Tagit första båtturen med lilla båten.
  • Haft Picknick med universitets vännerna.
  • Haft en dag på stranden med Amanda.
  • Varit på Gotland. Det bästa denna sommar! 
Nu hoppas jag att Augusti blir lika sommrig! 
 
// Elaine
 

RSS 2.0