28: Februari 2014

 
 
Idag har jag jobbat från 8 - 18. Det var full rulle hela dagen så nu sitter jag med värkande ben och huvud. Mamma och jag kom i alla fall hem samtidigt och åt varsin hamburgare till middag.
 
Men nu väntar myskväll. Jag tänkte se premiären av Let's dance. Jag tycker att det har varit så ensidigt så jag har inte sett det på flera år, men i år tänkte jag faktiskt kolla. Så det är vad mina fredagskvällar kommer handla om. Haha
 
// Elaine
 

Februari 2014

 
Konstraster...Två dagars mellanrum.
 
Den här månaden har gått otroligt fort ( Fast ja Februari är ju alltid kort). Det har i alla fall hunnit med att töa och komma snö igen. Annars har jag:
 
  • Bokat en resa till Paris!
  • Jobbat några dagar.
  • Fikat med Maria.
  • Pluggat och kommit igång bra (även om jag direkt inte ligger helt i fas)
  • Firat alla hjärtans dag med lite gélehjärtan. Haha
  • Vaccinerat mig mot TBE inför sommaren.
  • Följt melodifestivalen.
  • Börjat se TV-serien "Mitt liv som död" och "Drop dead diva".
// Elaine 

Outfit 27/2-14 - Beige, Svart & Guld

 
Cardigan - Gina Tricot / Jeans - Serious Sally / Topp - H&M / Halsband - TGR / Örhängen - Pieces / Stövlar - Tretorn / Sandaletter - Bikbok
 
Antingen matchar man den här otufiten med världens bästa gummistövlar, som jag gjorde igår. Eller så väljer man sandalletter. Dock får det bara bli för synens skulle på outfitbilder än så längre.
 
// Elaine 

Fika med Maria

 
Vilken dag! Efter en hel pluggdag hemma igår började skolan kl 8 imorse. Kl 10 var lektionen slut och jag satt mig och fortsatte plugga till klockan 2.
 
Efter det var jag så trött men då träffade jag Maria och piggnade till. Vi tog en promenad i regnet, nerpå stan och tog en fika. En liten sådan men det var otroligt trevligt ändå. Vi hade mycket att prata om, speciellt om franska (hon gick samma kurs som mig i höstas). Senast vi såg före var på en tenta i början på året. Vi hoppas på en till fika inom den närmsta tiden med två personer til. :)
 
Sen har jag varit och tränat nu, jag är riktigt trött och hungrig!
 
// Elaine

Kimono

 
 
Kimono - Victoria Secret ca 400 kr
 
Ja nu har jag en riktigt lyxig kimono, som jag har velat ha ett bra tag. Dock kunde man ju få tag i billigare men den känns ju lite glamorösare för att det är Victoria's Secret, även om den är gjord i Kina som det mesta annat.
 
Egentligen var jag ute efter en Pyamas i första taget men som jag trodde fanns ju inte det på Victoria Secret i London. Men så när Niclas ringde var det självklart att han skulle köpa denna. Så med andra ord var det här inehållet i den andra påsen ifrån Victoria Secret.
 
// Elaine

H&M's accessoarer - Vår 2014

 
Jag älskar H&M! Skorna och accessoarerna är alltid supersnygga. Speciellt i år tycker jag att de har lyckats med skorna. Hade de svarta med kedjan varit beiga hade de kunnat blivit mina nya vårskor. Jag gillar när man blandar in guld och mönster tillsammans med snygga sulor.
 
Vad gäller smycken går alla färger superbra och sen på med ett par snygga solbrillor. Det är de bästa accessoarerna. Skor, smycken occh solglasögon!
 
// Elaine 
 

3 VS

 
Kan det bli mera rosa? 
 
Detta från Victoria`s Secret var min beställning (via Niclas) från London. Eller rättare sagt så var body splashen - " Such a flirt"och bodylotionen - " Strawberry and Champagne" min beställning. Det vänstra Body buttret - " Pure Daydreamer"köpte Niclas som sen julklapp till mig tillsammans med strumpyxorna och örhängena som jag visade förrut. 
 
Det här inlägget har jag nästan glömt bort (tiden går så himla fort) men blev påmind av en kommentar igår. Det kommer ett till också, snarast.
 
// Elaine 
 

Leighton Meester for Nelly

 
Jag älskar bilderna från Leighton Meesters sammarbete med Nelly. Sen är dessa två mina favoritoutfits. Jackan är riktigt cool och jag bara älskar legginsen med det utklippta spetsmönstret. Sååå snyyggt! 
 
// Elaine

25:e Februari 2014

 
Idag har jag varit hemma. Första halvan av dagen sprang fort iväg, trots att jag gick upp klockan halv åtta... Så jag kom igång med pluggandet först vi två efter att snabbt ha hämtat lite luft och ätit. Till lunch blev det den köttfärsbiffar och sen massa grönsaker som ni ser.  
 
Nu ska jag ta mig iväg och träna ett skivstångspass (tungt att ta sig iväg den här tiden) och när jag kommer hem ska jag kika på tv.
 
Imorgon kommer förresten inlägget om innehållet i Victoria's secret-påsarna (plus ett till sen). Någon fick påminna mig, tiden går så fort.
 
// Elaine
 

Outfit 24/2- 2014 - Rutigt &Kjol

 
 
 
Skjorta & Kjol - Gina Tricot / Örhängen - Cubus / Skor - Deicchmann
 
Såhär såg gårdagens outfit ut. Nu när det känns som vår får jag värsta klädinspirationen. Vill bara klä mig i ljusa jeans och springa runt i vårsolen och lyssna på musik.
 
// Elaine
 
 

Clara Henry

 
 
Jag gillar Clara Henry (som bland annat leder eftersnack i melodifestivalen). Hennes humor kanske inte är något för alla men jag tycker att hon har bra inlevelse och skåderspelerska egenskaper. Sen så älskar jag den här videon. Hon säger precis det jag tycker.
 
// Elaine

24:e Februari 2014

 
Idag började min lektion 2 så först vid tio hängde jag på låset på stan och gjorde ett ärende (ledtråd -påsen, obseververa att vissa saker ska ut ur garderoben). Sen var jag till skolan vid tolv och pluggade två timmar innan lektionen. Dock vat jag otroligt trött under lektionen eftersom jag har testat på att fasta idag. Men jag orkade med att träna ändå nu på kvällen. Det var förövrigt ett tag sedan jag tränade sist. Men nu ska jag komma igång igen!
 
...och nu ska jag äta mina sista kalorier i form av varma koppen och se reprisen utan dagens säsongsstart av Top Model Sverige.
 
// Elaine

Jordgubbsdoft

 
The bodyshop 55 kr
 
Jag är ju en sån som alltid har handsprit med mig vart jag än går så därför behövdes förrådet fyllas på lite nu. Förrut har jag testat mango och grapefrujt från The bodyshop men nu blev det jordgubb och den lukat otroligt sött och gott. Nästa gång får det bli apelsin. Dock är min favoritdoft mango.
 
// Elaine
 
 

Sötisarna

 
Den här söta bilden tog Niclas i lördags. Mellvin har verkligen gosat ner sig så sött. Sen brukqr de inte ligga så här nära varandra. Jag bara älskar detta! 
 
Igår var jag hos Niclas och åt god potatisgratäng, gick ut med hundarna och bara myste. Det var ju ändå söndag. Sen när han åkte hem till skolan efter en veckas höstlov pluggade jag en stund. Trots att jag var mycket trött. men sånt är livet och efter fick jag lite söndagsmys framför tv:n innan läggdags.
 
// Elaine

Paljettärmar

 
Den här snygga tröjan höll jag på att köpa i veckan. Den var så himla cool och kostade bara 79 kr. Jag velade fram och tillbaka och bestämde mig för att köpa den. Men sen i affären lät jag bli. Hur fin den en var var så kändes det inte helt rätt. Nu frågar jag dock mig själv varför...haha
 
// Elaine

Chicken peanut

 
Detta var minb lunch igår. Det var första gången jag testade den här smaken ( Har testat lila - Pad Thai och den röda förpackingen också). Mitt omdöme om den här var att den var ganska lika den röda, dock var det nudlar istället för ris till den här - godare. Smaken var dock lite speciell, det är någon krydda i som man inte är van vid. Så min favorit är ändå Pad Thai även om den här också var god. 
 
Så ska jag köpa någon mat att värma föredrar jag Pad Thai, Fiskgratäng med skaldjurssås, Taco paj eller Creps med räkor. Även om jag vet att sådan här mat innehåller massa dåliga transfetter.
 
// Elaine
 

Nyheter från Indien


 
Sen igårkväll kom pappa hem från två veckors jobb i Indien. Därför har jag ägnat morgon till att lyssna på honom och ätit frukost. Jag fick lite godis och guld också. Nja inte riktigt äkta men. Haha. Armbanden var tyvärr på tok för små för mig... Riktigt tråkigt! 
 
// Elaine

22:a Februari 2014

 
 
Idag har jag pluggat från eftermiddag till kväll. Jag tog en paus vid tre också och tog en snabb powerwalk, åt middag och pluggade sen igen. Nu har jag precis tagit en dusch och ska se mellodifestivalen med mamma. Tänk att de redan är sista deltävlingen. Dock tycker jag inte att någon har varit särskilt bra i år. 
 
// Elaine
 

Outfit 20/2-14 - Blågrönt, guld och beiget

 
Blus - VILA / Byxor -. H&M / Stövlar - Dinsko / Örhängen - Glitter 
 
Så här såg jag ut i torsdags.
 
// Elaine 

Smågrejer

 
 
Strumpor - New Yorker 50 kr / Foundation - Maybeline 145 kr / Understrykningspennor - FaberCastell 49 kr.
 
I torsdags köpte jag lite nytt smink och rengöringsprodukter, plugggrejer och strumpor.Även ett par solglasögon som jag ska visa sen.
 
Pluggandet blir vekrligen roligare med understrykningspennor enligt mig. Förrut var jag dålig på att använda det men nu har jag insett hur bra det är.
 
// Elaine
 

Choklad & Jobb

 
Ikväll har jag jobbat så nu tänker jag slå mig ner framför en film eller tv-serie och äta lite choklad. Förrutom Marabou Sensation hallon så är dessa två min favoritchoklad från Marabou. Daim och jordgubb är också gott. Det fanns dock en mörk marabou premuim med passionsfrukt som jag älskade förr men nu inte finns längre. Men nötter och sånt i choklad tycker jag dock förstör det, är jobbigt och inte särskilt gott.
 
Men förrutom jobb och choklad, pluggade jag i några timmar innan jag gick och jobbade. Fast jag hade planerat att plugga mer. Jag får ta igen det imorgon. Någon som vill slå upp typ 600 franska ord till mig och kanske skriva lite meningar?
 
// Elaine

Elfelenben & Guld

 
 
Gina Tricot - 29 kr (ord 129 kr)
 
Dessa örhängen är nog ett av det mest orginella köpet på rean. De känns riktigt lyxiga (tur att de inte är äkta ellfenben dock). 129 kr hade de kostat men jag betalade 29 kr. Otroligt! Sista paret var det också.
 
// Elaine 
 

20:e Februari 2014

 
 
Igår var jag i skolan från 8 - 12 och sen efter det var jag ner på stan för att fixa några ärenden. Detta slutade dock i beslutsångest (som vanligt), ett trasigt byxben, ont i knät och en varm och ofräsh jag. Sen på kvällen kom Niclas hit och stannade över natten. Vi hade en mysig morgon med vara mackor medan snön föll och blåste utanför fönstret
 
Bilden över tog jag förövrigt igårmorse när snön hade lagt sig och det hade börjat ljusna. Tänk så fårt det kan svänga mellan "vår" och vinter nu. Jag kände ju på mig att vintern inte var över...haha
 
// Elaine

Outfit 18/2 - 14 Rutigt, Brunt & Svart

 
Skjorts - Gammal från MQ / Jeans - Serious Sally / Skor - Deichmann / Örhängen - Cubus / Ring - Guldfynd by Kenza
 
Så här såg jag ut i tisdags. Klädd i en gammal skjorta från MQ, matchat med svart, brunt och vitt.
 
// Elaine
 

Bronz

 
Dessa lagom utstickande boots såg jag hos Scorett. 1400 kr kostade de (men jag tror dock att det var 20 % rabatt just nu på det märket.  Sen fanns Dinskos silvriga boots från i höstas på rea för ynka 99 kr. Jag fick påminna mig själv om att jag har tillräckligt med boots och just nu bara letar efter tygskor eller sneakers (har dock beslutsångest när det kommer till det).
 
// Elaine
 

19:e Februari 2014

 
Idag gick jag upp hyffsat tidigt och pluggade. Sen vid kl 1 hade jag en vaccinationstid. Efter det gick jag hem igen, lite öm i amrne, och pluggade igen.
 
Nu har jag ätit hamburgare till middag (ovanligt lyxig vardagsmat) och sett ett avsnitt av "Mitt liv som död". Mer än så var inte den här onsdagen.
 
// Elaine

Outfit 17/2 -14 Koppar & Guld

 
 
Blus - Åhlens / Jeans - Serious Sally / Cardigan - Gina Tricot / Gummistövlar - Tretorn, Zalando / Jacka - H&M / Armband - Gina Tricot & Nelly / Örhängen - Guldfynd /
 
Jag invigde mina nya gummistövlar i söndags. Sen i måndags trodde jag att det skulle bli regn men det blev ju så strålande sol, så det var ju lite onödigt.
 
// Elaine

Butikernas provrum

 
 
Det måste finnas vissa saker som bara jag går och tänker på här i världen?  T.ex senast var det vilka butiker som har de bästa provrummen. Ja det märks väl att jag är en shoppaholic men det är något speciellt när en butik både har jättefina kläder, snygg inredning, bra musik OCH mysiga och bra provrum?! 
 
Här har jag listat och bedömt butikerna i staden där jag bor, kanske skiljer det sig massor från butik och butik men:  
 
Bikbok - Bikbok hade förrut tre små hemska provhytter som var otroligt trånga men nu när de flyttat till en större lokal är provrummen helt magiska med en snygg målning (i form av kamera eller fotoljus) längs ena sidan, en bra spegel och bra ljus, flera krokar och två draperin. 4/5.
 
Gina Tricot - Gina har en hylla att lägga t.ex i mtt fall glasögonen på. Dock är draperit inte så mycket att hurra för. 3/5 tackvare hyllan som många andra provrum saknar.
 
VILA - Vila har lyxiga provrum med härliga och rediga draperier och textilier. Sen finns det på en VILA en soffa utanför. Perfekt för personer som väntar utanför! 4,5/5
 
Lindex - Lindex är nog den butik som har allt. Bra utrymme och draperin, en pall och flera krokar där det över står om det ska hängas tillbaka eller köpas samt storleksrekomentationer. 5/5 toppbetyg! 
 
New Yorker - Jag struntar nästan i att handla eftersom jag inte orkar prova när jag går in på New Yorker (För jag handlar aldrig utan att prova). Provrummen är mitt i butken och inte alls mycket att gömma sig i med sneda dörrar och lite plats. Dessutom är det inga vägga mellan provrummen vilket känns obekvämt. Med andra ord är det verkligen en provHYTT. 1/5
 
Cubus - Cubus har det mesta som man frågar efter i ett provrume. Två speglar, en bänk längs ena väggen (superbra!) och krokar. Dock vet jag inte varför det alltid känns lite smutsigt där... 3,5/5
 
H&M - Det är riktigt bra att H&M's dörrar har handtag, det känns bekvämt. Annars är de väl ganska vanliga. 3,5/5
 
Vero Modas - Deras provrum andas också lyxiga med draperin, speglar, krokar och ofta pall. 4/5
 
Helst ska alltså ett provrum ha flera krokar, bra ljus, rediga draperier, ligga avskillt från övriga delen av butiken, fler speglar, bra utrymme och en stol/pall. 
 
Vad säger ni? Någon som håller med mig? 
 
// Elaine

18:e Februari 2014

 
 
Idag har jag suttit och pluggat i skolan från halv 11 till 2. Sen vid två, halv tre hade vi en delkontroll (den kändes mycket bättre än förra gången, precis som det ska vara). Efter det gick jag sen ner på stan och provade ett par sneakers, köpte busskort och frestades med massa fina kläder i affärerna. 
 
Förresten, vad vårigt det har varit igår och idag. Det har verkligen kännts som vår i luften och fåglerna har kvittrat som bara den. Visst känns det härligt och jag blir glad av solen. Men kan det verkligen blir vår i februari? 
 
 
// Elaine

Fina djur

 
De är så himla fina och mysiga alla tre. Pricken, Zingo och Mellvin. Igår fick jag som ni ser till en rolig bild på Pricken när han står på ett skåp, en bild på Zingo när han ligger nerbäddad och sover. Bilderna på Mellvin brukar väl mest se lika ut men han är lika söt på alla. Dock gillar han inte att posera för mig direkt.
 
// Elaine
 

Miss Manga

 
 Jag tänkte testa den här mascaran från Loreal. Såhär några appliceringar efter kan jag säga att den är bra. Men jag gillar inte borsten. Jag föredrar gummiborste istället som det är på mina andra från Loreal. Men annars är nog borsten bra för att att inte vara en gummborste.
 
// Elaine
 
 

Skola & jobb

En del av dagens jag, outfitbilder kommer snart.
 
Idag har varit en fullspäckad dag med skola och jobb.  Först åkte jag till skolan och pluggade där i en timme innan jag hade en lektion på två timmar. Sen var det bara att skynda sig hem och sen jobba ett kvällspass. Dock känner jag mig inte särskilt trött nu. Men det känns kanske imorgonbitti. Så jag missade träningen idag men jag får ta igen det sen.
 
// Elaine

Pärlor och rosetter

 
 
TGR - 20 kr
 
Här är en bättre bild på mna nya pärlörhängen som jag av en slump sprang på och eftersom jag är en sådan som alltid tappar bort mina vita ploppar till örhängen behvöer jag typ alltid nya. Dessa var ju lite extra söta och dessutom billiga (hoppas dock att de håller ett tag) då de kostade 20 kr.
 
// Elaine 
 

How do you define yourself?

 
 
Den här tjejen är så himla inspirerande. Hon kallas för " Worlds most ugly woman" pågrund av en skjukdom hon har. I videon berättar hon om hur hon har gjort en fördel av situationen istället för att låta den och omvärlden förstöra henne. Ni måste lyssna!
'
Allt berättar hon så bra och trots allt jobbigt med humor!
 
// Elaine 

16:e Februari 2014

 
 
Dagen har spenderats med att plugga halvan av dagen och sen varit hos Niclas andra halvan.Vi spelade Settlers efter maten och jag vann trots att jag aldrig hade spelat det. Haha
 
// Elaind

Favoriter Project Runway Season 12

 
I finalen av Project Runway sänsong 12 stod Justin, Dom, Bradon och Alexandria. 
 
Justin berättade om sin historia från att gå från helt döv till att börja höra i sin kollektion. Jag gillade idén och jag tyckte han var en otroligt inspirerande människa. Här är mina re favoriter..
 
 
Dom hade verkligen f'ärgstarka och mönsterrika plagg i sin kollektion. Här är mina tre favoriter:
 
 
Bradon hade en otrolig vacker vår kollektion. Jag gillade kombinationen av vårfärger och metallic. Och jag älskar den här första klänningen mest av mina favoriter.
 
 
 
Alexandria hade otroligt fina byxor i sin kollektion. Annars var den lite för blev för min smak men vissa plagg var verkligen coola.
 
:
Bildkälla: Projectrunway.com
 
 

15:e Februari 2014

Bild från svtplay.se
 
Igår var en sån där jobbig dag då ingeting var bra för mig. Jag försökte plugga men tålamodet försvann. Men sen kom Niclas hit och då blev jag på bättre humör. Vi köpte pizza (jag äter dock inte köpt) och kollade på melodifestivalen med mamma. (Denna deltävling var verkligen tråkig dock.) Samtidigt var vi ännu mera onyttiga och åt chips och géléhjärtan.
 
// Elaine

Paris i Maj!


Beautifulplacestovisiit.com
 
I lördags (Är det redan en veckan sen?!) bokade jag och Niclas en resa till Paris. Så i Maj får jag äntligen visa Niclas Paris. Som jag berättat om Paris och tjatat på att han måste se det i alla tre år som vi varit tillsammans . Nu ska det förhoppningsvis bli av och jag ska få se mitt fina Paris igen. Dock tror jag inte att jag har förstått det riktigt än. Man förstår väl några dagar innan.
 
Så istället för att hålla på att fira alla hjärtans dag tar vi det i Maj istället :) Förhoppningsvis har jag filat på franskan tills dess också.
 
// Elaine 

Lambi

 
Hur barnslig är man inte? Jag såg detta lilla lam från lambi ( som man fick om man köpte en förpackning hushållspapper) och blev så förtjust. Det roliga är att man ska måla den själv också, Jag ska komma på något riktigt roligt eller snyggt. Tills dess får han stå och se så här söt ut.
 
Så det är väl jag och alla barn som sitter och målar söta lamm i helgen. haha
 
// Elaine

Tråkigt

 
 

 
Nej vad ledsen jag blev när den här fina ryggsäcken som jag ändå tänkte beställa var slut (på två ställen). Jag tyckte den fanns igår när jag tittade...Ingen vidare tur dag idag eller...
 
Jag har i alla fall pluggat näst intill hela dagen men nu blir fredagskväll. Sen till middag blev det tacos.
 
// Elaine

Outfit 13/2 - 14 - Svart & Militär

 
Skjorta - Gina Tricot / Topp - H&M / Jeans - Serious Sally / Stövlar - Dinsko / Örhängen - Asos / Ring - gammal
 
Gårdgaens outfit varganska mörk och svart. Men med lite guldaccessoarer.
 
// Elaine

Glad alla hjärtans dag!


 
Idag är det alla hjärtans dag och jag fick en hjärtask av snälla mamma igår. Annars kommer jag inte fira alla hjärtans dag något mer. Niclas har musikteater både idag och igår så han är upptagen. Men vi träffas nog i helgen så det gör inte så mycket.
 
Annars tycker jag att alla hjärtans dag är mysigt men det skapar också höga förväntningar och egentligen kan bli för mycket. Det räcker med att vara lite extra snäll mot alla engentligen tycker jag och äta lite gélehjärtan. Men visst, jag tackar inte nej till någon flashig present (även om det skulle kännas för mycket) eller men jag har fått mina genom åren.haha
 
// Elaine

13:e Februari 2014

 
Min morgon började med att försova mig en halvtimme, sen skynda till bussen och börja en lektion kl 8.15. Trött som bara den tog jag mig igenom det och efter satt Sevan och jag och diskuterade, pratade, pluggade i nästan fyra timmar (!). 
 
När jag kom hem var jag trött. Jag orkade med att diska men träningen kändes dock otroligt tung. Jag har dessutom känns mig ganska borta och klumpig igår och idag... Hm... Jag ska dricka lite te nu i alla fall och såklart se Revenge! 
 
(Update - nej ett avsnitt kunde jag visst glömma...)
// Elaine
 

Gina Tricot - Vårfavoriter

 
Gina Tricot vår 2014 
 
Här är mina favoriter bland Gina Tricots nyheter. En av jackorna (som även finns i andra färger) tycker jag verkligen om!  Samma gäller smyckerna. De passar verkligen mig i allihopa. Speciellt de i mitten.
 
Älskar!
 
// Elaine

Les Espace & Les Sentiments

 
 
Vanessa Paridis nyaste låt har spelats några gånger hos mig. Den är ganska orginell men allt Vanessa Paradis gör blir lite charmigt. 
 
// Elaine 

12:e Februari 2014 - Accessoarer

 
Efter att jag hade pluggat idag bar jag iväg för att jobba ett kvälllspass. Nu är jag precis hemkommen och är ganska trött.
 
Jag ivingde två söta accessoarer idag. En hårsnidd med silverrosett och örhängen, också med silverrosetter på. Allt är från TGR och kostade mig totalt 30 kr.  Jag ska visa bättre bild på örhängen sen.
 
// Elaine

Outfit 10/2 -14 - Svart, jeans & guld

 
 
Tröja - Gina Tricot / Jeans - H&M / Örhängen - Pieces / Armband - Gina Tricot / Boots - Deischmann
 
Detta var min outfit både i söndagens och måndags. Gillar nya tröjan från Gina, enkel men ändå rolig.
 
// Elaine
 
 

Nappar och persikor

 
Jag har börjat den här morgonen med en ordentlig frukost ( Turkisk yoghurt, banan, pumpa och solroskärnor, russin tillsammans och avokado). Men mest av allt har jag pluggat i en och en halv timme (något jag inte hade uppskattat) men har yttligare två timmar plugg framför mig. 
 
Dagens bild och rubrik har inget med dagen att göra då jag försöka undvika onyttigheter på vardagen. Men detta godis köpte jag med mig till Niclas i söndags. Det var så där lagom mycket att dela på men både persikor och nappar är barnsligt gott!
 
// Elaine 
 
 

Te, Mango & blodapelsin

 
Aprlsinen/mandarinen ser ju lite rolig ut..
 
Idag har jag jobbat från halv 9 till halv 6. Sen ätit en middag, pluggat lite och tagot mig iväg och tränat ett skivstångspass. Så jag känner mig nästan lite för produktiv. Men de följande dagarna kommer kanske att bli/kännas så. 
 
Nu sitter jag i alla fall och rundar av med dagen och kvällen med te, mango och blodpelsin.
 
// Elaine

Western

 
 
Cubus - 49 kr (ord. 299 kr)
 
Den ser kanske lite rolig ut hängandes såhär och många kanske "blir rädda" för fransarna på armarna. Men inte jag, för jag älskar det. Den känns så himla charmig och tanken på att jag fyndade den för 50 kr, när den kostat 299 kr gör mig så glad. Bättre rea kan det väl knappast inte bli?
 
Jag ser fram emot en riktigt Western-inspirerad look med den här i vår!
 
// Elaine

Bikbok vår 2014

 
 
Dessa fina grejer hittade jag hos Bikbok. Jackan är ingen vårnyhet dock och finns på rean. Men jag tycker den är riktigt fin. Lite speciellt mycket tycker jag också om läderamrbandet med en rosett (finns i silver också) och den korallfärgade blusen högst upp.
 
// Elaine 
 

10:e Februari 2014

 
 
Dagens lunch: En banan, wasa-macka och en ny Witamin well smak som jag inte har testat tidigare (passion citron, helt okej).
 
Igår var jag till Niclas och stannade där tills imorse. Då började han skolan och efter lite pluggande drog jag också iväg till skolan, för en lektion. Innan lektionen slängde jag i mig en banan och en hårdmacka men jag var ändå jättehungrig efter lektionen så då ville jag bara åka hem. 
 
Sen när jag kom hem har jag läst bloggar, pluggat, ätit korvstroganoff och tillsist varit och tränat. Nu sitter jag med en kopp te och frukt framför en film.
 
//Elaine

Zoella

 
 
Jag har nyligen upptäckt Zoella, en otroligt charmig youtubare. Jag älskar hennes brittiska accent, hennes humor och hennes sätt att berätta på. Hon gör allt så lätt att lyssna på.
 
I den här videon har hon precis flyttat hemifrån och köpt lite nya inredningsprylar. Men i hennes arkiv finns allt ifrån sminkvideos och annat roligt. Så har man ingeting för sig kan man alltid kolla på någon av hennes videos!
 
// Elaine 

Träningströja i neon

 
Gina Tricot - 29 kr (ord 169 kr)
 
Fasiken så svåra vissa färger ska vara att fota. Mörka färger är inge roligt, Dock var den här en aning jobbig den  också.
 
Hur som helst är den yttligare ett av mina reafynd. 30 kr för en cool träningströja som har kostat 170 kr är inte illa!'
 
// Elaine
 

Guldigt från Tretorn

 
Tretorn - Zalando - 550 kr (ord. 850 kr)
 
Jag har ju länge varit på jakt efter ett par nya gummistövlar. Dock länge utan resultat men när jag hade hittat de här, sett de sjunka i pris lite (och de hade gått hål i mina andra lite barnsliga som jag fick när jag var typ 12) beställde jag hem de här. Jag är riktigt glad att de passade mina vader eftersom att de är lite kortare, är ett kännt gummistövelsmärke, har det där lilla extra och var på rea. Dessutom verkar de otrolgit mjuka att gå i, plus att de är lite fodrade innuti.
 
Det var faktiskt i mitten av December som jag fick hem dessa. Men det är väl nu som de ska använda, när snön redan har försvunnit och regnet öser ner? 
 
// Elaine 
  

Roliga soffor

 
Roliga soffor
 
 

Vitra ivory sofa, 63 700 SEK / MOROSO upholstered furniture, 65 455 SEK / Meritalia upholstery fabric sofa, 43 005 SEK / Herman Miller circular sofa, 23 175 SEK / Modern couch, 18 830 SEK / Slide lacquer furniture, 10 400 SEK / Vitra mini sofa, 1 645 SEK / Black sofa, 435 SEK / White fabric couch / Upholstered furniture / Black furniture / Victorian era furniture
 
Vad mycket roliga soffor de finns. Inte vet jag om jag skulle vilja ha en så galen soffa men de är allt roliga att titta på! Designmässigt (säkert inte bekvämt dock) är den röda i mitten min favorit!
 
// Elaine 

8:e Februari 2014

 
 
Den här dagen gick otroligt fort. Jag hann inte med mycket pluggande som jag hade tänkt... men jag fick dock en annan sak gjort. Sen började jag också morgon med ett corepass.
 
Nu är det melodifestivalen och jag försöker vara nyttig med att dipa paprika och äta mango. Till middag blev det dock pommes fritt, korv och räksallad. 
 
// Elaine

3 Ryggsäckar

Asos 318 kr och Have2have 498 kr, 398 kr
 
Jag har bestämt mig för att trots mitt köpförbud, köpa mig en ryggäsck. Jag orkar inte släpa på tunga böcker i väskor på axeln och armen längre. Dessutom blir det förhoppnmingsvis en resa eller två i år och då kan det vara bra med en ryggsäck.
 
Dock är den stora frågan vilken av dessa tre som jag ska välja. Den svarta (fanns även i kamel) har jag redan valt bort eftersom det var en aniing för liten. Men de andra då. Silvrig eller fjärilar? Den med fjärilar kan kostar 300 kr om man beställer den innan imorgon då det är 25 % på alla väskor innan söndag.
 
Hjälp mig snälla! Jag kan verkligen inte bestämma mig.
 
// Elaine 

Smått från rean

 
 
Nagellack - TGR / Underkläder från New Yorker och Cubus.
 
Att fynda fina saker billig är något utav min favorit hobby. Så därför passade jag på att köpa ett vanligt vitt nagellack, som passar till allt (fransk manikyr t.ex) när jag hittade det billigt på TGR ( 20 kr). På samma dag hittade jag också underkläder för minst halva priset. Jag betalade ca 170 kr för något som hade kostat 400 kr tillsammans. 
 
Varför betala så dyrt när man sen kan handla på rea? Det är väl lite min fiosofi. haha
 
// Elaine 
 

7:e Februari 2014

 
Idag hade jag fullt upp hela förmiddagen med plugg och städning. Sedan var det bestämt att jag skulle träffa Amanda på eftermiddagen men hon kunde inte komma iväg. Tråkigt nog. Men istället fick jag hoppa in och jobba från halv 2 - 6 så jag fick något gjort ändå. 
 
Sen när jag kom hem hade pappa gjort sin goda pizza och nu ska jag ha fredagsmys framför tv:n. Utan Niclas dock, han är inte hemma över helgen och dessutom har stackarn fått ont i halsen.
 
// Elaine
 

Pastell från Gina Tricot

Gina Tricot - 149 kr 
 
Den bästa med vårens mode är nog ändå pastellfärgerna. Alla dessa tre färger från Gina får en att lysa upp och tänka på vårblommor i rabatterna, solsken, ljusa jeans och lätta kläder.
 
De här topparna verkar dock vara populära då jag såg att de flesta storlekarna var slut på Gina Tricots hemsida.
 
// Elaine 

Outfit 6/2-14 - Svart, vitt, brunt & silver

 
Tröja - H&M / Jeans - Serious Sally / Stövlar - Dinsko / Örhängen - Cubus / Ring - Guldfynd /
 
Gårdagens outfit gick i neutrala färger och så matchades det med lite gnistrande accessoarer.
 
// Elaine 
 

Biblioteket och bokhandeln

 
 
Imorse var den en tidig morgon som startade halv 6 för min del. Jag hade en lektion vid 8 - 10 och sen var jag ledig. Jag och Sevana gick då till stadsbiblioteket för att plugga. Vilket var riktigt behagligt och jag kände mig flitig (till skillnad från tidigare i veckan). Före biblioteket var vi förbi bokhandeln. Jag köpte den där fransk-franska ordboken som jag dragit mig för att köpa (insåg att den kanske var nödvändig ändå), plus ett block och tre pennor. Synd bara att jag också sitter på tre böcker som inte används längre i hela kursen. Det var 300 kr åt skogen.
 
Nu på kvällen har jag varit hos frissan och klippt mig halva tiden och pluggat andra halvan. Nu trodde jag att jag skulle missa Revenge men jag han hem.
 
// Elaine

Klipptid

 
Så här långt har mitt hår blivit nu men ikväll ska det klippas. Det är en månad och tre veckor sen jag klippte mig nu så det är mer tid än jag brukar ha emellan. Men jag känner att det är lagom att klippa det nu. Jag gillar längden, men det blir så platt upptill. Sen om ett tag ska jag också färga håret igen.
 
// Elaine
 

Svart och spets

 
 
Gina Tricot - 49 kr (ord. 149 kr)
 
Denna ganska enkla men ändå roliga vardagaströja fyndade jag på Ginas rea för 50 kr. 
 
Svart och  andra mörka färger är dock otroligt svårt att fota. Jag gjorde mitt bästa men bilderna gör ändå inte tröjan rättvisa.
 
// Elaine 
 

Indila - Dernière Danse

 
 
Jag älskar den här låten! Den är min nyaste franska upptäckt som ligger tvåa på den franska topplistan. Den är så vacker (.och hennes röst!), enkel,men mäktig och jag älskar videon med vackra Paris.
 
En fransk lugn låt kan nog inte bli bättre än såhär. Jag har lyssnat sönder den de senaste dagarna.
 
Vad tycker ni?
 
// Elaine 

Pärlor, diamanter & hjärtan

 
Cubus - 20 kr (ord 69 kr)
 
Jag älskar dessa örhängen! De är de perfekta, vardaliga men ändå lyxiga och maffiga, men inte för maffiga, örhängena. Jag fyndade de hos Cubus för 20 kr. Perfekt!'
 
// Elaine 
 

Lunch och Project Runway

 
Idag har jag fått ltie pluggat på morgonen men jag ska försöka få yttlerigare lite mer gjort snart. Annars har jag ätit rester, lax med pressad potatis, till lunch och kollat på Project Runway. Jag älskar verkligen den.serien! Nu har jag kommit fram till finalen, som visades på tv igår. Jag gillar alla som är kvar så ser verkligen fram emot att se visningarna.
 
Efter slaviskt följande av tolv säsonger känns allt bara bättre (i mitten var jag dock lite trött på det ett tag) och det känns verkligen som att man känner Tim Gunn och alla. Han verkar vara en sådan bra mentor,
 
// Elaine 

4:e Februari 2014

 
Idag har jag gått runt hemma i mn gosiga tröja och försökt få mer gjort än jag fick igår. Jag fick ganska mycket gjort men jag har fortfarande saker kvar att göra. Annars så var jag också och tränade nu på kvällen, ett skivstångspass som sög musten ur mig.
 
// Elaine

Victoria´s Secret

 
Det är ju redan två veckor sedan Niclas kom hem från London nu och jag har inte hunnit visa vad jag beställde utav honom och som han fixade till mig. Här är en lite förtitt i alla fall. Rosa och hela två Victoria´s Secret-påsar!'
 
För de som inte vet kan jag tala om att jag älskar fina påsar! Det känns så lyxigt och man känner sig hundra procent nöjd med sitt köp då. Låter jag som en sann shopaholic?
 
// Elaine 
 

Outfit 2/2-14 - All jeans

 
Skjorta - H&M /Jeans - H&M / Örhängen Pieces / Stövlar - Dinsko
 
Februris första outfit och en jeansig sådan från H&M  har vi här. Jag bar den i söndags och jag älskar skjortan som är otroligt utsmyckad på ryggen. 
 
// Elaine 
 
 

3:e Februari 2014

 
Idag har inte varit en sån bra dag. Jag har blivit små irriterad på allt och alla,  nästan. Mest på mig själv. Jag kände på mig att jag inte skulle få mycket vettigt gjort så då försökte jag ta mig i kragen. Detta gjorde att jag fick mycket gjort med bloggen och datorn men pluggandet däremot... det stod ganska still. 
 
På grund av det här åt jag ett vaniljhjärta som jag hade i frysen och fruktsallad eftersom vetenskapen om att det fanns där frestade mig. Dock blev jag arg på mig själv efter. Tur att jag tog mig iväg och tränade. Det gjorde mig glad för studen. Men det var det första medelpasset för den här terminen som jag körde (har missat det två gånger på grund av föreläsningar). 
 
 
// Elaine 

Rosa och brunspräckligt

 
H&M 50 kr (ord.129 kr)
 
Jag hittade dessa träningsshorts på H&M´s rea. Grejen var att det som jag glömde i en påse på bussen och någon tog, också var ett par trämingsshorts i svart med koppardetaljer från Gina Tricot för samma pris. 
 
Men så såg jag ett par andra träningsshorts för samma pris i kaki med silverkedjor (de såg nästan inte ut som träningsshorts). Fast jag tänkte inte handla mer då så jag hängde tillbaka dem. Dock ångrade mig men när jag kom tillbaka några timmar senare var just de i min storlek borta. Så istället köpte jag tillslut dessa som jag kom på passade riktigt bra till min rosa träningströja och Nike-skor.
 
// Elaine 

Outfits Januari 2014

 
 
 
 
Det blev inte så värst många outfits i Januari. Men några är det ju i alla fall. Dock måste jag verkligen försöka lära känna kameran och få bärre bilder resten av året. Så vi hoppas att det bara är en knaglig start på året.
 
Om man inte ska bry sig om bildkvalitén och att jag inte är särskilt fotogenisk så gillar jag alla outfits men de sista tre är favoriterna. Jag kommer alltid tycka att guldaccessorer förhöjer hela outfiten! 
 
// Elaine
 

Söndag 2:a Februari 2014

 
 
Idag har jag tillbringat dagen med Niclas.Efter två dagar med jobb och efter att ha varit ifrån honom i en vecka var det härligt att bara vila och vara. Vi började t.ex söka efter resor... dock är inget säkert så mer kan jag inte säga och kanske inte ens behöver säga. 
 
// Elaine

Januari 2014

 
Ja då var Januari slut då och Februari här (visserligen redan igår.)
 
I januari har jag i alla fall: 
  • Shoppat alldeles för mycket. Jag blir ju helt galen när det är rea och så billigt.Jag tror att jag handlade ca 10 plagg, plus annat och smycken. Kameran och elektroniken får vi ju inte heller glömma. Jag har fortfarande massa att visa.
  • Börjat plugga franska igen.
  • Släppt iväg Niclas till London. haha
  • Lyssnat på Niclas på en bar och ätit middag ute (sällan det händer)
  • Äntligen fått vara ute i snön (som dock smällter bort nu...) och bland annat testat kameran.
  • Börjat och avslutat månaden med att jobba.
  • Månadens Tv-serier har varit Revenge och Project Runway.
// Elaine

Deltävling 1

 
Igår jobbade jag hela dagen nästan, från 11 - 21. Jag var riktigt slut efter och kl 22 kunde jag slå mig ner och vila På riktigt. Då såg jag reprisen/play från melodifestivalen. Ärligt talat var jag inte inponerad av finalisterna. Yohios låt lät verkligen som en Andreas Johnsson låt. Det är ju klart, då Andreas hade varit med och skrivit den men den passade inte Yohio ovh var inte särskilt bra. Den andra låten, Songbird, var väl fin men jag är ingen balad-människa (om det inte kommer till Celine Dion då).
 
Annars var min favorit Helena Paparizou. Refrängen var jättebra så det var synd att den inte gick till final direkt. dansbandssångerskan Elisa hade annars verkligen kvällens klädsel. Dock hade det varit snyggare om dräkten var däkt med franseat hela vägen runt.
 
// Elaine

.Outfit 27:e Januari 2014 - Rutigt & lyx

 
Skjorta - Gina Tricot / Byxor - H&M / Örhängen - Glitter / Klocka - Ur&penn / Stövlar - Dinsko
 
Här är en outfit från tidigare i veckan, i måndags nämligen. Jag trodde att jag hade fått pli på den suddiga kvalitén men inte då... jag jobbar på det. För jag vill ha bra bilder till bloggen.
 
Hur som helst älskar jag att blande lite lyxiga saker, som smyckena tillsammans med en rutig skjorta, det blir en cool effekt. Sen tycker jag vinrött/lila funkar superbra till beiget!
 
// Elaine 
 

Två looks från Grammy Awards

 
 
Jag älskar Katy Perrys not-tryck på klänningen hon bar på Grammy Adwards. Priset tar dock Taylor Swift med denna glittrande klänning och urtjusiga styling. Jag älskar håret och sminket. Det bara glimmar och kan inte bli bättre.
 
// ElaiNe

RSS 2.0