Mina sommarlåtar

Igår lyssnade jag på massa musik som jag hade i mobilen under bilfärden, riktigt högt. Resan känns inte lika lång då och man blir peppad. Speciellt nu på sommaren och när solen lyser är det så härligt med sommarkänsla och allt känns så bra- Även om jag blir förvirrad nu8 bland, har inget att göra, samtidigt massa och vill börja skolan lite men ändå inte - så är jag jättelycklig just nu! :)

I alla fall så är det vissa låtar som jag förknippar extra med sommar, t ex de jag mimade till mest igår. Jag som är en franskafantast som blir gladast till popig musik har kommit fram till att det här är mina sommarlåtar! Spela dem för mig så blir jag förhoppningsvis glad på ett kick! ;)

Jag har fastnat för Heart´s in the air - Erik Saades låt nu, så det är nog tillsammans med Alexandra Stans låt Mr Saxobeat denna sommars låtar. Hade Alexandra Stan på huvudet hela de veckorna som jag jobbade x)

Men som sagt, låtarna var det:

Översta videon är lite konstig men älskar sommarkänslan!










Som ni ser gillar jag speciellt Olas och Timoteijs musik på sommaren. Det är verkligen sommarkänsla i dem!
Tyvärr hittade jag inte låtar utan video på timoteij... Men det får duga ändå.

Någon som gillar mina låtar? Eller vilken är era sommarlåtar? (jag skriver era för hoppas det är några som läser x)
Vill ni ha några sommarlåtar så lyssna på Ola, Timoteij och Erik Saade säger jag! Plus min pojkväns musik såklart ;) <3


// Elaine

Tävlar hos Alexandra

Jag tycker att den här ringen är så himla fin!! Den finns i massa färger och fast att jag gillar lila är den djupblåa min absoluta favorit. Bloggaren Alexandra som har bloggen http://vadfanskajagheta.se hat en tävling där man kan vinna ett valfritt smycke på hennes webshop. Jag kunde inte låta bli att tävla. Har sett den här förr och skulle väldigt gärna vinna :)
Ring 12
Uppdate: nej inte tror jag man vann ringen... :(

// Elaine   

Vattenkrig

Idag har jag och gänget - Frida, Niclas, Markus, Isabelle och Linnea haft vattenkrig. De har varit planerat ett bra tag men det tog ett tag innan alla kunde. I alla fall så hade Linnea varit jättekreativ och sytt flaggor och allt till det. Hon och Issa hade till och med införskaffat en varsin jättestor vattenpistol! :O haha Så allt blev vi blöta med hjälp av dem, brukar att fylla vatten med, blomsprutor och vattenballonger. haha Jag klarade mig med en fjuttig vattenpistol och en blomspruta. Men det var svalkande och riktigt kul faktiskt. Frida, Markus och jag vann förresten ;)


Det blev såklart inga bilder under själva kriget. Sen gissar jag på att de andra inte vill se några andra bilder här heller och jag såg så schaffsig ut. Så aj det blir den här bilden som är dagens bild.

De rosa naglarna är Isaebelles, svarta skorna Fridas och min fot är den högst upp. 
// Elaine


Yesterday

Hej!

Igår var en lång dag. Jag var iväg och hälsade på min pappas kusin och hennes man i Västerås. Vi hade aldrig varit där så det var mysigt att åka en sväng dit tillsammans med farmor och hennes bil. Maten vi fick var jättegod, färska hallon och glass till efterrätt och sen bärkaka och kakor till fika. Snacka om gott men mätt var man!

Sen när jag kom hem drog jag iväg till Niclas och störde honom lite x)

Jag tänker visa en rolig sak lite senare men just nu blir det några bilder från gårdagen:




Hade min tunika som jag köpte på semestern förra året, nya ringen och min egensydda väska som jag gjode när jag typ gick i 4/5:an tror jag.

// Elaine

Pricken

Min mammas kompis älskar katter, hon har sedan lite mer än ett år tillbaka en katt som heter Estellle. Hon är vit och lite grå längst ut på pälsen (har visat bilder på henne här nyligen). I alla fall så har Niclas också en vit katt som heter Pricken. Han hade en prick på huvudet när han föddes och har fått sitt namn från det. Men man ser honom inte så ofta, inte jag i alla fall. Det är mest hundarna som visar sig och hörs därför har jag inte nämn om Pricken för mammas kompis Carina, konstigt det är det men... Men när hon fick höra det av Niclas själv efterlyste hon några bilder på honom.

Jag lyckades ta dessa två här under en kväll när han var påväg in. Men mörkret gjorde bilderna lite konstiga. Sen så tittade han bort varje gång blixten kom...x)
Jag kan säkert ta bättre bilder sen men jag gissar på att Carina nog vill se dessa nu så därför lägger jag upp dem nu :)



Sen snodde jag dne här bilden av Niclas:


Vad säger du Carina?

// Elaine


Minigolf med farmor

Jag blev på bättre humör eller rättare sagt mindra knasig av att komma ut och spela lite minigolf idag. Lillebror, pappa och jag hade lovat farmor dt i hennes födelsedagspresent. :) Farmor var den som vann, hon kan hon! ;)

Jag lyckades i alla fall få en spik på sista! haha


// Elaine


Solnedgång

Idag är en sån där dag då ajg varken vet ut eller in. Jag har massa att göra men ändå vill jag inte. Jag vill vara ledig men sammtidigt vill jag kanske börja skolan? Nej det vill jag inte, jag har ju sett fram emot sommarlovet så länge... Ja jag är på konstigt humör idag...x)

På onsdag - om mindre än en vecka, är det i alla fall min födelsedag. Då är man inte 16 längre och om ett år är man då myndig! :O



Vilken solnedgång va?!
Tagen någonstans på havet utanför Lettland.

// Elaine

Ännu en baddag

Hej!

Denna dag har som gårdagen varit en baddag- dock badade jag bara en gång till skillnad från igår. Vi hade bestämt att vi skulle bada igår men vädret var ju inte så bra...Men Niclas lyckades peppa oss (Linnea, Isabelle, Markus och jag ). Sen vi var nästan själva och badade. Jag hade med mig en flytmadrass som jag lyckades blåsa upp tillsammmans med hjälp från Issa och Linnea :) Hade ju glömt att jag egentligen hade behövt haft med en pump..haha. Men vi fick upp den men sen skulle den ju pumpas ur igen..

Vi fikade i alla fall med kakor som Niclas köpt och sen påvägen besökte vi en gammal övergiven gruvruin sen början på 1900-talet som de andra ville se. Lite läskiga vibbar fick jag där...x)


Jag blåser så mycket jag kan

// Elaine


Tisdagskvällens kläder

Tisdagkvällens kläder har vi här under. Alltså ett par shorts, ett linne med ett spetslinne över, ballerina skor och en axelväska som jag hade när jag träffad Ellinor på stan.


halsband- fått av Niclas, toppar (linne under och den i spets) - JC,  väska - fått av farmor 
Jenasshorts . Veromoda,  armband - Gina Tricot och skor - H&M 


// Elaine

Riktig baddag!

Hej!!

Detta har varit en fullspäckad men superrolig baddag!!! :) Äntligen får man bada lite när det är sommar! ;)
Först fick jag med mig Isabelle och Linnea och badade på dagen. Vi var kanske lite för skrattiga och fjantiga i poolen med det var bara kul för oss såklart ;) Sen fikade vi med lite bullar som mamma bakat. Det var ju varmt så det var ju också svalkande att bada.

Sen på kvällen han jag bara komma hem, så kom Niclas och hans föräldrar och hämtade mig. Vi åkte ut med deras båt till några klippor och badade. Det var jättemysigt i solen som sedan blev till en solnedgång.  Först var bara den korta resan dit fin då Niclas och jag satt längst fram på båten och kände viden i håret och även ögonfransarna?! x) haha. Sen så hoppade vi i och badade. Det var 19 grader varmt så det var skönt i vattnet. Niclas och jag tävlingssimmade lite på låtsas, klättrade upp på en flytring och bara simmade i solen. Sen grillade hans pappa korv till oss som vi åt på klipporna och sen fick vi bullar :)

Tyckte verkligen att det här var en toppendag. Har sett fram emot att åka ut och bada med dem och deras båt ett tag. Det var ju nästan första gången jag åkte en liten båt ( har väl åkt ca 2 gånger innan). Men som sagt det var jättekul och mysigt - en av de bästa dagarna på sommarlovet! :)

Lite bilder..

...från kvällen






..och dagen


// Elaine

Reasmycken

När jag var uppe i stugan lyckades jag storfynda smycken - alla på rea. Hittade även lite andra saker (tröjan något inlägg under t ex).  Här under har vi alla fall det jag pratar om. Fick allt på närmaste understa bilden för ca 105 kr!!!! Jag har räknat att alltihop till ordinarie pris hade gått för ca 250 kr. Tuben med bodypeeling, hårklämman och "pedikyrborsten" var försig inte på rea men kostade bara 20, 10 och 10 kr....




Armband, trosor och ring gick tillsammans på en 50-lapp på Lindex
Örhängen 15 kr på Åhlens



Gillar ringen mycket måste jag tilllägga!

// Elaine


Fotbollskväll med Ellinor

 Igår kom Niclas till mig efter jobbet och då gick vi och spelade minigolf. Jag vann! ;) Kan inte alls putta på långgolf men minogolf kan man ju lite ;) Speciellt på de banor jag spelat vid varje år. Konstigt att igår var första gången för i år när jag andra år i princip har spelat varenda dag...Minigolf är jättekul !!

Men sen så träffade jag i alla fall Elllinor på stan, åt hamburgareoch hämtade ut en förpackning med linser som hade kommit till mig. Efter hamburgaren tog vi en promenad igenom parken och tittade på en fotbollsmatch. Solen sken fast det var lite regnmoln på himlen och det blev en mysig sommarkväll trots lite lite regn :)

Jag försöker verkligen ta vara på varenda sag av sommarlovet nu innan hösten är här igen och skolan börjar. Vet att tiden går fort...

Ellinor



Ellinor och jag



// Elaine


99 kr

När jag var och shoppade med Josefin i helgen kunde jag ju inte låta bli att handla. Så typiskt mig! x) Men allt var i alla fall på rea så det så! ;)

Hittade den här tröjan som ser finare ut på, visar bilder sen när jag använder den. I alla fall så var det på Åhlens och där hade de "ta 3 reaplagg betala för 2" Jag hittade också en söt korallfärgad/ orangea t-shirt/blus också. Så va bra nära att köpa den med. Men eftersom jag inte hittade något annat plagg att utnyttja kampanjen med höll jag emot och lämnade kvar den orangea. Vilket jag ångrar lite nu men det är inget att göra åt :(

I all fall fick jag ju den här för 99 kr ju :)



// Elaine


Spelkväll och skotjuv

Hej!

Igår var jag hos Niclas :) Fick en jättegod middag som hela hans familj - utom vi två lagat. Vi stod bara för dukningen. haha. Sen efter speclade vi mitt frågespel - mini MIG. Jag lyckades komma två efter Niclas mamma men det var nära att jag vann. Niclas och hans brorsa slogs lite sen när det bara var de kvar. De hade lite svårt att koncentrera sig men det tyckte jag bara var kul. De var roliga de ;)

Mellvin (minsta hunden) var också på lekhumör och förrutom att hoppa upp i Niclas säng och skrapa på mina fötter med sin pipiga fågel (kallad Pippi) i munnen snodde han också min sko. Jag undrade var min sko var och då såg vi att någon hade lagt den vid en buske ute på gräsmattan. Man kann ju inte annat än misstänka lilla busiga Mellvin x) haha Åh vad jag gillar de hundarna! <3 
 

En bild från Riga-resan


// Elaine

Eric Saades nya video



Nu har Eric släppt en video till låten hearts in the air och jag tycker fortfarande att den är jättehärlig! :)
Tänk att snart är det en månad sen vi tjejer var och lyssande på honom! Det var allt en mysig sommarkväll och idag ska Josefin se honom. Hon kommer inte bli besviken kan jag lova:)

So put your hearts in the air
Put your hearts in the
Put your hearts in the air
Put your hearts in the
Put your hearts in the air
Put your hearts in the
Put your hearts in the air

Please excuse me if I sound rude
Not a typical nine to five dude
I put my pants on one leg at the time
But they have chains, leather, and diamond lines

I start my weekend up on Monday
I rip a show in town on Tuesday
I feel a twitch without my melodies
I got no switch to stop my fantasies

So put your hearts in the air
You gotta love being you
Do it like I do
Hearts in the air
Don’t be a fool
Do it like I do

Why should I care what they say?
Just want them out of my
‘Cause I’m the king of my own life
So put your heats in the air
You gotta love being you
Do it like I do

Please excuse me if I scared you
Just take a minute to prepare, dude
I’m gonna play dress-up
And do colored hair
Gonna sing my lungs out
‘Till I pop some air

You keep telling me to grow up
Get a job and stop the kid stuff
Well, I hate to disappoint you then
‘Cause I have walked the stage since times began

So put your hearts in the air
You gotta love being you

Do it like I do
Hearts in the air
Don’t be a fool,
Do it like I do

Why should I care what they say?
Just want them out of my
‘Cause I’m the king of my own life
So put your heats in the air
You gotta love being you
Do it like I do


Någon mer än jag som gillar låten?

// Elaine

Traktor-race

Hej! :)

Idag är det inte en så värst fin dag ....
Men gårdagen, speciellt kvällen var allt det :)
Jag var på ett traktor-race. Trots att de hållt på i några år så var det första gången jag var dit och det var faktiskt mer folk och mysigare än jag trodde. Jag och Lovisa åkte dit eftersom det är vår kompis Saras farbror och släkt som ordnar det. Så hon och Amanda vår andra kompis (de två är som syskon) stod och tog inträde. Men sen så var ju de lite upptagna så jag och Lovisa träffade på min kompis Frida, så vi gick där och pratade lite - med Amanda och Sara för den delen med. Det var så mysigt i solen och allt att vi dock missade det mesta av racet och motorcycklar som gjorde en uppvisning x) haha

En rolig sommarkväll!






Så vi gick omkring där och pratade medans jag åt lite godis och sprang runt och tog kort. Att jag alltid får rollen som " den fåniga fotografen"...! haha

Just det, när vinnaren hade vunnit så råkade han välta :O Men han klarade sig men det blev dramatiskt en stund...

// Elaine

Stugan

När jag var uppe i stugan var vädret inte riktigt på vår sida. Det regnade när vi kom dit på sen sken det upp lite på kvällen (Sen var också en nyckel spåröst försvunnen när vi kom dit haha). Men sen så var det mulet nästa dag så då åkte vi och handlade lite för att ha något att göra. Sen på kvällen grillade vi och satt och fikade. Robin och jag tog även cyklarna längs en grusväg för att få pytte lite motion.

Tillsist så åskade det riktigt igår och då hade jag bestämt en "gå-på-stan-dag" med Josefin. Hon bor vid vår stuga och vi ses ungefär en gång varenda år och hör vad som har hänt den sensaste tiden. Jag är dock väldigt duktig på att börja prata så jag babblar på om allt och inget ibland. Men vi har i alla fall träffats sen vi var 10 kanske? Men vi har alltid spelat spel eller något så jag tyckte att vi kunde göra något nytt om det gick. Så vi åkte alltså iväg och gick på stan och tog en fika mitt i regn och åskovädet! ;)

Just det: Jag träffade på min klasskompis Hanna i en affär. Visste att det kunde hända men blev ändå lite ställd när det hände x) haha Men det var kul!

Här är lite bilder:

Den här bilden blev jättekonstig med skärpan men underbart fin också. Färgerna flyter ihop på ett fint sätt.
Bilden är utsikten från stugan!


Fika på stan med Josefin :) Det blev en macka eftersom jag hade bara ätit frukost innan.
Josefin sitter såklart mittemot ;)


Jag är ute och promenaerar..haha

En kosntig bild...tagen från "promenaden"




En regning dag innan man ska åka hem

// Elaine


Jeffrey Campbell

Alltså den här jeffrey Campbell modellen har ju blivit riktigt populär och även jag skulle inte tack nej till ett par skor. Dock skulle jag inte klara av att gå i dem måste jag erkänna...:( Sen skulle jag vara så himla rädd för att förstöra dem. Men jag tycker verkligen att de är coola!

De här bilderna kommer ifrån en sista som heter nastygal, läste om den på Kenzas blogg.
Där ksotar dessa 160 - 170 dollar.
 
Här är de snyggaste mönstren! Åh jag vill bra gärna ha ett par!!! X)
Lita Platform Boot - FloralLita Platform Boot - Denim



Vilka skulle du välja? :)  Jag tror jag skulle ta dem i denim eller glitter.
// Elaine
 

23 Juli

Hej!!
Jag måste bara som de flesta säga att jag är så chockad och ledsen över det som hänt i Norge...Vet inte vad jag ska skriva mer än det eftersom jag antar att de flesta hört om det. Ibland är det som att vissa människor tycker att det hänt för lite hemskheter på sistonde så något nytt hemskt måste hända igen...

Jag skrev inget om det igår, när det hände eftersom jag var i min sommarstuga och fick höra det på radion där. I alla fall så har jag alltså levt lite landsliv i någon dag.. fast att jag shoppat varenda dag x) Vad är det för landsliv? X) haha I alla fall så har jag haft en shoppindag med både mamma, pappa (då vi handlade både onödigt och behövligt skräp..haha) och med min kompis Josefin + fika idag :) Tänker visa mina små (observera billiga!)köp snart och även berätta lite mer!


Carinas blomma

// Elaine

Escada & godis

När jag åkte till Riga kunde jag självklart inte låta bli att gå in i TaxFreen. Jga gick där och luktade på mina favorit parfymer som jag inte har riktigt råd och får köpa än - Hugo Boss orange, Ninia Ricci, DKNY, Jennifer Lopez och Mark Jacobs.Men hoppas på dem om några år. Om man köpte en Mark Jacobs - parfym (älskar designen på flaskan!!) så fick man en gåva. Hade bra gärna velat haft en gåva och parfym men det fanns bara en kvar och det var inte den doften jag ville ha i så fall och då var det ju lite mycket att lägga ut 600 kr...haha

Men jag gick i alal fall där inne ett bra tag tills jag inte kände så mycket dofter alls. Velade lite fram och tillbaka om jag skulle köpa en duschgel och det gjorde jag sen. Det blev Escadas nya sommardoft som ju luktar jättegott, fast då på duschgel. Tycker det var för mycket att köoa parfymen för 400 kr när flaskan inte år så speciell...

Men fick ju något för 170 kr och såklart lite godis! ;) Min lillebror köpte en ferrariparfym som han drömt om ett tag:)




S här ser flaskan ut. Den är fin men jag kände inte för att lägga ut 400 kr...


Sen har vi godiset! Niclas fick påsen med nappar i utbyte mot att jag fick smaka lite och sen delar jag och min lillebror på två påsar. Så jag äter inte allt själv :P haha


// Elaine

Bilder

Jag fick lite roliga bilder från mina vänner Linnea och Isabelle. Bilderna är ifrån en dag då vi gungade, käkade jordgubbar och var ute och gick. Jag gillar inte bilderna på själv egentligen men dessa var lite roliga:

Snyggt skutt och fall på volangerna va?






// Elaine


Clowndräkt

Från början var det Lovisa som skulle ha den här shortsdressen från H&M men hon ville inte ha den sen. Jag blev då lite kär i den och hade svårt för att skicka tillbaka den. Men då blev det svårt för då ville Lovisa också ha den..så vi bråkade lite ;) Men sen sa Lovisa att jag fick ta den. Tack Lovisa för det!! :) Håller med henne och att den är väldigt clownaktig men jag tycker det gör den cool och annorlunda också! :)

Jag hade den på mig för första gången på båten tillbaka från Riga till Stockholm och jag kom då på att jag såg ut som en ryss med tanke på att den tillsammans med de vita skorna var rysslands flagga haha. Så min lillebror började kalla mig Olga på båten och jag blev lite skakis att några ryssar på båten skulle börja prata med mig då elelr tro jag var ett fan av Ryssland x) haha

Jag vet, det är väldigt dålig kvalité men bilden är tagen på båten.






Förlåt Lovisa om jag påminde dig om det här igen :( haha

// Elaine

Top 4 i choklad

Lovisa bad mig en gång lägga upp ett inlägg om min favoritchoklad i top 3 typ. Tror det var så...
I alla fall så kom jag på att göra det nu :)
Jag älskar hallon och passionsfruktsmak, kola är också gott ;)
Dock kunde jag inte ta bort en av dessa fyra så det blev helt enkelt 4 istället för 3 chokladsorter. Men dessa är alltså de godaste enligt mig. Är inte döförtjust i mörk choklad men 2:an - prenium, är riktigt god! :)


Vilken choklad gillar ni egentligen?

// Elaine

Veckans naglar

Jga tänkte att jag skulle testa de här graffitinagellacket den här veckan. För att det ska passa kläderna blir det en en vacka i blå kläder ;) haha



Känns lite oavnligt men häfitgt!

Vad tycks?

// Elaine

Några timmar med Isabelle

Hej!

Idag har jag varit iväg till Isabelle på moppen :) Var där och spelade wii (var svårt så lyckades inte så bra), kollade på studentbilder, läste tidningar och pratade lite.
Vi försökte ta lite bilder men det var svårt med självutlösaren x)
Här har vi i alla fall dagens bild!


Isabelles fönster


// Elaine

Fynd från guldfynd

tisdags var jag ju till stan och köpte en rockring för ett ganska så billigt pris. Vet ni vad jag nästan bokstavligt talat hittade mer? Jo det här halsbandet under. Det var 70 % rea av 90 är på guldfynd. Så jag tyckte det var lite häfitgt och 27 var skillnad frn 90 kr. Men sen så visade det säg att det typ blev gratis för min mamma hade en bonuscheck. Så vi betalade endast 7 kr halsbandet och en lott!!!

En midre rolig sak var att jag var ute efter en Kenza-ring med vingar som jag tittat på länge men inte funnit min storlek av. Nu hade de sagt att de skulle få in nya men då var ringen borta :( snyft...




Sen så köpte lillebror och jag den här att dela på. Vi har inte sett första delen än och den måste man ju se innan man ser sista delen som nu går på bio. Den kostade 99 kr på Åhlens.


Dock förstår jag inte de sista Harry Potter- filmerna. Jga hänger med till den fjärde filmen men sen blir allt lite rörigt tycker jag x)


Den här ringen var den jag ville ha men som var slut. Från Guldfynd by Kenza

// Elaine

Rockring, let's rock!

Ja idag har jag som sagt handlat lite smått. Har införskaffat en ny rockring som jag länge velat ha! Kommer ihåg när jag var mindre och hade två stycken som jag rockade med inför grannarna och jag kommer ihåg att jag en gång rockade i 20 min i sträck..haha

Nu tänkte jag i alla fall börja med det igen i hopp om att komma igång lite. Tänke börja med att rocka 5 min varje dag nu ett tag. Det ska jag väl komma ihåg? Jag ser det som en kul grej, mindre kul var det (eller snarare lite pinsamt) att gå in på BR som man inte gått in på på snart 10 år och köpa en gul glittrig rockring med vatten i för 70 kr. haha! Men nu har jag en igen, som inte ska få bli sönderblekt av solen! :)




// Elaine

Paj med mormor

Idag har jag varit och ätit paj med mormor, Robin och mamma. Det blev både laxpaj och sen bärpaj med vaniljsås till efterrätt då vi väntade på mamma som dragit ivåg och handlat en snabbis. Båda pajerna var mycket goda och det var fint att sitta under ett parasol i solen. En liten utflykt en sommardag helt enkelt. För efter det var vi och shoppade lite ;) Visar vad det blev sen men kan avslöja att fast det var stor sommarea lyckades jag klara mig ifrån att köpa några kläder. Funderade på ett par jeans som jag provade när Niclas och jag var in till stan. Men jag struntade i dem för de var faktiskt lite långa, aven om priset var 150 kr (ord 300) på VILA.




Gott va? ;)

// Elaine

Turkost och fransar

Alltså kolla skorna Amanda Bynes har!
Är det bara jag som tycker att de är lite coola? x) haha



Jag gissar att klänningen är Herve Leger..

// Elaine

Körsbär

Vad har hänt med mig egentligen? Förrut älskade jag att bara vara hemma och pyssla med lite småsaker. Nu har det dock blivit så att jag vill ta vara på varenda dag av sommarlovet. Jag har liksom blivit rastlös men när jag tänker efter orkar jag inte göra något heller x) Man är underlig ibland...haha

Jag drog mig i alla fall ut och plockade lite körsbär. Vi har jättefina kärsbär men ingen plockar dem ju. Det är lite synd. Dock var det lite sura men tyckte allt att jag skulle testa dem innan de försvinner med fåglarna eller något.

Just det jag provade coca-cola med körsbärssmak i lördags. Lyckades hitta den i affär tilll nästan det dubbla priset av en vanlig coca-cola. Men jag var tvungen att prova och jag gillade det. Även de andra i familjen. Smakskillnaden var ju inte jättestor men lite nytt var det. Prova! ;)





Nu ska jag smaka på mammas nygräddade kanelbullar!

// Elaine

Gårdagens kläder

Idag vet jag inte vad jag ska görá riktigt, det är en sån här kosntig dag då jag inte vet vad jag känner och vad jag känner för att göra...Jag funderar på att baka muffins eller något annat till min födelsedag. Om jag nu kan det..haha Egentligen har jag massa saker att göra men väderet gör att det här känns som en dag som man spenderar framför tv:n. Jag funderar om jag faktiskt inte längtar lite till skolan ändå...haha

Kolla den hät videon, den är gullig:
http://video.se.msn.com/watch/video/se-mig-se-mig-se-mig/1js44i1gh
Vill ha en sån där!!!

Igår när jag var till Carina hade jag den här shortsen och toppen, hade samma dagen då vi gick i Riga. Är riktigt nöjd med toppen som jag fyndade på Gina för 49 kr och shortsen som jag köpte på H&M för 99 kr. Så en billig outfit och lika snygg! 


Kände mig fin i mina nya örhängen också!


// Elaine

Söndag hos Carina

Hej!

Igår var jag och hälsade på min mammas bästa kompis Carina, hennes man Leffe och katten Estelle. Hela familjen var med + Niclas. Jag tyckte att det var riktigt kul att han följde med och det hoppas och tror jag också att han och alla andra tyckte. Vi fick grillat till lunch och efter det gick vi till en långgolfbana då Leffe visade Niclas, pappa och Robin hur man skulle slå ut bollar. Jag provade jag med men fick ont i fingrarna. Sen förlorade jag också "putt-tvälingen". haha Robin vann och det gick ganska bra för de andra med. Jag säger bara: Jag är bättre på minigolf! ;)

Sen gick vi och badade en snabbis. Det var mycket höga vågor så jag fick kämpa lite för att inte få mitt hår blött men det gick ganska bra och det var inte så kallt i vattnet. Dock blev jag irriterad när min lillebror stänkte vatten på mig... x) Sen fikade vi lite hos Carina igen. Hallonkakan vi fick var riktigt god och fin!

Sen bara det av hemåt efter att vi sagt hejdå till Estelle som vuxit lite sen jag såg hennes sist för lite mer än ett år sedan. Här under har vi henne och bilder från resten av dagen :)







Golfaren i sin nya t-shirt och skor som han köpte här om dagen. Jag tror nästan att jag är stoltare över hans köp än han själv..haha













// Elaine

På båten

För att komma till Riga här i veckan så åkte vi såklart båt. Eftersom syftet med resan var att komma till Riga så fick efter att vi ätit en buffé till middag höra lite om vad man kunde göra i Riga mm. Sen kunde man såklart shoppa, tänkte visa det jag handlat snart ;) Sitta på däck gjorde man ju lite också, speceillt när man precis lämnat land och ni vet, det är sådär fin solnedgång över havet? :)Men när solen väl gått ner satt man vid en bar, drack cola och åt godis eller chips. Någon bakelse provade jag också för den delen. Plus att jag drack en alkoholfri drink men varma chips till. Alltså var det väldigt mysigt men på hemfärden kändes det som att man hade utnyttjat det mesta x) Discot drog inte igån heller förens vid 11 och då var jag ganska trött x) haha Fast jag fick ju i och för sig lyssna på en lättlandare som sjöng massa långa lettländska kareokelåtarm se bartendrar kasta flaskor hit till dunkande musik och se en vakt föra ut henne lite berusad man ...haha

Så som ni ser var det mesta man gjorde att ÄTA eller handla x)

Här är lite bilder från tiden jag spenderade på båten:

Buffé


Första kvällen åt vi Buffé och den andra blev det en räckmacka med iste.
Sen varenda morgon blev det frukostbuffé (vilket var två morgonar). Alltså jag tänkte på det hur dumt buffé är  Folk äter ju bara för att äta och man bara tar mat som man sen slänger! :O Inte miljövänligt ju! Lovisa? ;)





Min alkoholfria drink






och tittade på solnedgången som sagt



// Elaine

Shoppingdag med Niclas

Hejj!!

Detta har varit en shoppingdag med Niclas!! En riktigt lyckad och rolig sådan :)
Vi fixade oss ett varsitt svart coca-colaglas på McDonalds och strossade runt i affärer. Det var Niclas som var i behöv av ett par skor så det var prio 1. Han hittade också ett par. Men sen fynadade han en massa saker på rea, som två t-shirts, två skjortor och strumpor!!Det var riktigt kul för honom för han verkade faktiskt tycka (han sa det också) att det var kul att handla med mig. Trots att mamma och pappa varnat honom för att gå i affärer med mig x) haha

Sen var han så himla gullig som köpte de guldiga örhängena under, till mig !!! <3
Jag såg dem på glitter och sa att jag bara skulle ha dem och tänkte betala dem själv. Men så tar han dem och går till kassan...hur fin är han inte!?! Jag blev riktigt glad!

Sen så lyckades jag också fynda ett par jeans som kostat 399 kr för 199 kr på New Yorker. Jag är verkligen i behov av ett par jeans för alla jag har har jag gått sönder... Så jag köpte verkligen något jag behövde. Hade också tänkt att köpa ett par på rea på VILA som jag nu ångrar att jag inte gjorde. Sen blev det ju också lite småsaker som det går att se på sista bilden. Mascaran var dock ett impulsköp som jag ångrar lite...men jag fick den för 79 kr istället för ord-pris som var 139 kr ;)

De fina örhängena!!





// Elaine

Riga

Här kommer nu lite bilder från Riga. Jag tänkte visa yttligare lite bilder mer inriktat sen. De här bilderna är mer en översikt och sen går jag in på "fördjupningen" sen, som jag vill kalla det. Men jag kan berätta att det fanns lite olika saker att se där. Vi hade en guidad busstur genom staden då fick veta och se lite saker. Vi fick t ex se några stenar från berlinmuren, mycket fin arkitektur, gamla torn och byggnade i gamla stan, shoppingcenter som hetter Origo och Stockman (stockman finns även i Helsingfors vet jag), statyer och tillsist en jättefin å och park som rann igenom hela staden. Så Riga rekomenderar jag verkligen att man åker till. Det knepiga är ju bara språket - lettiska och rysska... Men det var en trevlig resa. Dock hade jag ju velat shoppat mer eftersom affärerna inte finns i Sverige. Men är man med sin familj och bara har några timmar på sig i staden blir det lite knepigt...x)


Gamla stan








Den här katten hade en stor betydelse för staden tror jag, dock hörde jag inte exakt vad det handlade om :(












Jag läser kartan ;)

En staty som representerade Lettlands tre största lanskap (tre stjärnorna högst upp)




Lämnar Riga bakom mig

// Elaine

Min blogg på bloglovin

http://www.bloglovin.com/blog/2687368/mademoiselleelaine?claim=tm6ax4tmrck">Följ

För den som vill följa min blogg på blogglovin (som att prenumerera på den och andra bloggar, alltså se varje nytt inlägg där) är det bara att klicka på länken och sen knappen "följ bloggen". Tänkte att någon kanske ville göra det för fick en kommentar om att det inte gick. Vet inte om det kan ha varit den gamla (nästan exakt lika bloggen då). Men så nu ska det fungera att följa den här bloggen! :)

Man måste också vara medlem på blogglovin för att kunna följa bloggar där.

Sen är jag förresten jätteglad om någon vill prenumerera och gillar min blogg!!! :) Tack!


Tjejdag

Hej!!

Idag, denna regninga dag, drog jag iväg till min kompis Linnea med ett sällskapspel och hade en riktigt speldag tillsammans med henne, Frida och Isabelle.Vi spelade mitt spel- 5 sekunder + Isabelles spel + Picasso + Linneas spel - Alias = 3 roliga spek (enligt mig). Dock lickades jag inte vinna den hela "tunderingen" och frida och jag slutade på delad sistaplats. Men kul tycker jag att det var ändå. Vi fick även prata lite om det mesta och bara umgås - en tjejdag alltså!

Jag tänkte snart berätta lite mer om den lilla resan till Riga och såklart visa bilder. Men först måste jag få in dem på datorn och även sortera upp lite bland alal bildmappar. Det är tungt med det måste göras...

Just det, fick en supergod middag sen - våfflor med jordgubbar och vaniljvisp!! (dock inte den nyttigaste middag men, haha)




// Elaine


Varit borta - i Lettland

Hej! Vet ni vad jag har varit ute på? Jo jag har varit till Riga och sprungit runt där en dag och alltså sovit på havet i två nätter. Mysigt och tur att jag inte började må illa när det gungade (eller jag tror det gungade, jag kände i alla fall av det, haha). Men jag tänker berätta mer senare. Kan i alla fall säga att jag gillade Riga mer än Tallin som jag var till 2008. Tallin var fint med tycker att Riga hade mer att erbjuda faktiskt. De flesta drar ju till Tallin när om de ska åka till annat än hellsinfors med kryssning. Det såg man på att de flesta som åkte med bussen gick av vid den hamnen. Men jag rekomenderar starkt att istället åka till Riga, till alla letter och ryssar som bor der, fick veta att det är typ lika många eftersom Lettland ju varit ryskt, och dessutom var i alla fall Riga svenskt under 1600 - talet!



// Elaine

Mellvin

I måndags blev det som visat lite spontanforografering av två underbar hundar - Niclas hundar. Jag visade bilderna på Zingo i tisdags och här under är nu bilderna på Mellvin - den mindre av dem. Men även fast han är liten så är det han som tror att han bestämmer och bland är det väldigt mycket fart i han, på bilderna är det inte det dock, haha. Han är så söt där han ligger där och tittar i fotöjen!








Vilken liten sötis va?

// Elaine

Sagolikt fin



Jag såg den här bilden på en anna blogg (ursprungligen kommer den från posh24.se).
Jag kunde inte annat än tänka "WOW, gud så snygg!!!!" För vem vill inte ha den?
Den är ju sagolik och Blake Lively gör den ännu mer sagolik!

Oj så jag gillar den där alltså...

// Elaine

6 Juli 2011 (del 2)

Nu är det redan en vecka sedan kvällen då vi tjejer såg Eric Saade. Tiden går allt fort! Men än har jag ju inte hunnit lagt upp alla bilder från kvällen så fortsättningen kommer nu:

Linnea, jag och Pimpim

Isabelle, Linnea, jag och Pimpim vid vattnet

Jag och Pimpim

Linnea

// Elaine

Zingo

Igår, innan jag skulle åka hem från Niclas, så satt vi oss och pratade lite med deras lilla hund Mellvin. Han var väldigt trött kan jag säga och Zingo, som är den större hunden förstod inte riktigt att han skulle komma när vi ropade på honom. Men han kom ett tag och satt i soffan med oss han med.  De är ju så himla söta så jag passade på att ta lite kort på dem. Mellvin var vädligt bra på att posera, Zingo också för den delen, men had förstod inte alltid att han skulle sitta still ett tag. haha

Tänkte först visa bilderna på Zingo. Han är jättefin och snäll han. Jag tror mig ha hört att han nästan är eller har varit en av sveriges finaste storpudlar? Stämmer det Niclas?
I alla fall så är han riktigt lugn och snäll, han förstår inte allt ibland men det gör honom bara gulligare. T ex när han lägger huvuder på sned när man säger "åka till mormor?". Dessutom var han så söt och hoppade upp i mitt knä igår för att försöka ge mig en puss, tror jag det var ;)







Häftig bild va? ;)


Den här bilden ser lite läskig ut..haha


// Elaine

Randigt

När jag var på Erik Saade var vädert superfint!! Det trodde jag inte eftersom det var lite halvdant tidigare på dagen. Men sen så lyckades det som sagt bli en fin fin sommarkväll. Men eftersom väder först var lite ostadigt bestämde jag mig hemma för att ta jeans och en randig tröja på mig, sen så insåg jag ju att jag hade kunnat tagit shorts men det vågade jag ju inte innan jag åkte. I alla fall så tog jag också mina vita sandaler med kilklackar. Tänkte att jag alltid brukar vara för kort och inte se något för alla långa människor som står i vägen på koserter. Nu visade det ju sig så att jag hade mest ungar framför mig. Men det var ändå ett smart val av mig, visst jag fick riktigt ont i fötterna men det hade jag också tänkt på genom att ta med mig ett par låga skor i väskan. Ibland är man bra smart va? ;) haha

Sen såg jag att skorna och strumporna gav samma mönster och färg som tröjan, så jag var ganska randig i blått och vitt. Dessutom kom jag på påvägen dit att jag ju hade kunnat måla naglarna likandana. Hur snyggt hade inte det varit? :O Det konstaterade jag rakt ut när mina kompisa, Pimpim och Linnea var mitt uppe i en diskussion om skolor, när jag satt där mellan dem. haha


Seth Aaron blev vinnaren

Seth Aaron vann!!

Gillade kollektionen men tyckte faktiskt om Emilios också och när det stod mellan dem mot slutet visste jag inte alls hur det skulle sluta. Emilio visade en riktigt fantastisk klänning i slutet men den passade inte rikgtigt ihop med de andra kläderna och namnet till kollektionen. Sen tyckte jag att vissa av Seth Aarons kläder var lite för mycket för min stil men som domarna sa: "han visade upp en show".






Den här klänningen under som Emilio designade var dock min favorit, den kom med storm på catwalken!


Sen så vann Emilio en tävling där de designade en klännign åt Heidi klum. Klänningen var riktigt fin, lång och glittrande. Men sen när Heidi bar den hade hon kortat av den och jag tycker genast att den förlorade glansen.. eller?

Var det rätt att han vann?

// Elaine


Final i project Runway!

Ikväll ska jag minnsan se vem det är som vinner säsong 7 av Preoject Runway. Har sett alla säsonger och jag tror jag minns vinnarna i rätt ordning :

Säsong 
     1    -    Jay
     2    -   Chloe
     3    -   Jeffrey
     4    -   Cristhian
     5    -   Leanne
     6    -   Irina

.. och nu återstår det att se vem som vinner säsong 7. Jag har verkligen passat mig för att söka bilder på google för då är det lätt att man råkar få veta vem som vinner, det har hänt mig en gång förrut x)
Det står i alla fall mellan Seth Aron, Mila och Emilio.

Jag har en känsla av att det är Seth Aron som kommer vinna med sina galna, tuffa och välsydda kläder. Men de andras kläder är också välsydda och har lyckats bra i tävlingarna. Men jag tycker att Milas kläder är lite för galna men ändå tråiga på samma gång. Hon har nästan alltid bara svart-vitt och gillar mer färg. Emilio kör på lite klassiskt och jag gillar vissa saker han gjort men ibland tycker jag att han är lite för självsäker... så om nu inte Seth Aron vinner så tror jag att jag hejar på honom ändå. Om det nu inte visar sig att kläderna är HELT galna, haha.

Ja vi får se ikväll kl 20.00 på 3:an hur kollektionerna ser ut och säsongen slutar!

Seth Aron - Röd slips
Mila - längst till vänster stående
Emilio - stånede näst längst till höger

// Elaine

Riktigt bra att ha, kan jag säga! ;)

Igår var Niclas snäll (det är han alltid) och följde med mig och badade. Jag föredrar att bada i pool, där man ser botten som består av kakel istället för sand och lera som jag hatar att stå i eller nudda. Jag vill gärna se botten så jag som är så kort vet var jag bottnar. Men nu har man en lång pojkvän som kan rädda en om man skulle sjunka. Riktigt bra att ha kan jag säga! ;)

Men i alla fall så hade jag nya bikinin från Ellos, tycker att den passar bra när man badar i klor och den nya blå när man badar i havet och sjö.

Sen efter det lagade vi (mest han) mat åt oss som vi satt och åt ute. Det blev kött med pommes och potatiskroketter + bearnaisås på påse som man kokar upp. Det blev riktigt bra, han kan han min pojkvän.
 Riktigt bra att ha kan jag säga! ;) haha



Blommiga bikinin - använd för andra gången i år.


// Elaine


Bad och speldag

Hej!!!

Igår var jag och badade med Linnea, Markus och Niclas. Vädret var inte riktigt på topp när vi drog iväg men det var inte heller mycket folk som badade. Men det sken upp mer och mer och fler folk kom. Det var en mysig sommardag. Har inte träffat Markus på ett tag (han är min kompis och Niclas bästa kompis). Dock var jag helt trög när det gällde kortspel, fattade inget och sen på kvällen när vi spelade spel hos Markus var jag lika trög haha. För vi åkte hem och åt efter badet och sen såg vi roliga gamla videos som Markus, Linnea och en annan gjort. Jag fick även vara gästskådespelare en gång. Då skulle jag vara en elak och snobbig tjej som stod i en kiosk och var lite nonchalant mot kunden. Haha jag kommer faktiskt ihåg när vi spelade in det.

Sen hos Markus såg vi också på sommarkrysset för att Jedward var med. Linnea och jag hade velat åkt på det men insåg att det var mysigare och billigare att se det på tv. Dessutom var det ju massa folk och bland dem försökte vi se en glimt av vår kompis som var där. haha

Just det, på kvällen när vi satt och spelade spel på altanen fick vi se en lite igelkott!

Jag har blivit en hejare på att ta kort så här kommer naturligtvis lite bilder:





// Elaine

Fransk manikyr

I onsdag bestämde jag mig för att prova på att göra fransk manikyr. Detta tog dock hela dagen eftersom att varenda gång jag målat råkade jag alltid förstöra något och fick typ nörja om. Det hela slutade med att jag åkte ivåg med två lite sådär operfekta naglar. Vad lärde jag mig av det då? Jo fransk manikyr är nog inget för mig x) Fast jag anar att jag kommer prova snart igen. haha

Så här såg det ut på långt håll innan jag förstört lite


// Elaine


Heart´s in the air

Hej

Idag har jag varit med Isabelle och spelat lite spel och så. Blev nästan förstörd imorse när jag trodde att min dator hade dött och jag inte sparat mina nytagna bilder...Riktigt ledsen blev jag men gud så lättad när det inte var så sen. Usch för datorer och all ny teknik egentligen. Känns som att det förstör på många sätt sammtidigt som det också underlättar med mycket saker och till exempel att hålla kontakt med kompisar. Men känns som att jag saknar massa människor nu. Känner det när det är fint väder och jag inte har träffat mina kompisar Ellinor, Lovisa, Sara, Amanda, Josefine, Ninni (även de jag träffade här om dagen) på länge och sen släkt och såklart pojkvän... <3 <3  Att man kan tycka om vissa människor så mycket...

Jag kanske inte låter på topphumör? Det är jag inte heller direkt :( Men jag försöker muntra upp mig med glad musik:



So put your hearts in the air
You gonna love being you, do it like I do

// Elaine

6 Juli 2011 (del 1)

Som sagt var min onsdagskväll fantastiskt!! Vädret var inte bra på dagen så jag trodde att det skulle vara gråmulet när vi såg Erik. MEN nej det sken upp och blev jättevarmt och soligt. Så före satt vi - Pimpim, Linnea, Isabelle, Josefin (Isabelles syster) och jag på en bänk vid vattnet och åt glass. Jag sprang omkring med kameran och försökte ta så många bilder som möjligt här under är några andra :

Förresten ni har väl lyssnat på Eriks nya musik nu? ;)


Linnea och Pimpim

Linnea


Jag valde, kola, laktris och blåbär. Godaste smakerna!!







Linne och Isabelle





Linnea och Pimpim


Jag och Pimpim

Mer bilder kommer sen! 





// Elaine


Mammas födelsedag!

Igår fyllde pappa år och idag fyller mamma år - lika mycket också!
Så jag vill bara säga grattis ännu en gång till världen bästa mamma och det med en söt bild på en lite gris :)


Sååå söt!

// Elaine

Grillmiddag

Hej!

Eftersom det är min pappas födelsedag idag så åt vi en god middag - grillat kött met potatiskroketter. Mums! Sen blev det glass och jordgubbar till efterrätt.

Vad har jag annars gjort idag då? Jo jag har handlat, gått en promenad (själv), solat och läst lite. Har alltså inte haft något stort planerat men det är skönt det med :)
Men som sagt gårdagens kväll var jätterolig. Kommer upp bilder från det imorgon!


// Elaine

Erik Saade!!!

Alltså gårdagen var den bästa dagen så här långt på sommaren!! ( Förrutom alla dagar med min pojkvän då <3 <3 )
Jag och mina 5 kompisar + en syster till dem var och såg Erik Saade!! Jag ville gärna se honom för jag tycker om hans musik, den är cool ;)  Sen var vi sammlade allihopa, vilket var ett tag sen. Frida kom lite senare men vi andra hann sätta oss och äta glass vid vattnet innan det började. Tänkte visa mer av de bilderna när vi åt glass i solen och det. Men nu blir det bilderna på Saade och musik.

Alltså gud vad han gav järnet på scen!! Under en låt gick han ut i publiken och sa att han ville ha upp en tjej på scen. Gissa om alla tjejer räckte upp händerna?! haha Dock var det mest småbarn där...Trodde att det kanske skulle vara mer jämt i åldersskillnaderna... alltså fler i min ålder. Men trots att de framför mig inte var så långa så var det svårt att ta bilder när folk hoppade, han rörde sig på scen och det var massa "jag älskar erik" - skyltar i skyn. Men det blev de här bilderna ändå :)









En mycket bra sommarkväll!!

Tror jag måste önska mig albumet i födelsedagspresent ;) haha




Min favorit av dessa är "hearts in the air"

Jag filmade men kan inte lägga upp filmerna här. Så istället blir det den här som någon filmat på Liseberg. Det var i stort sätt så här det såg ut och han gjorde entré. (spola till 1.27 om det blir för tråkigt x))



// Elaine

Grattis pappa!

Denna fina och soliga julidag fyller min pappa år!! Så jag säger grattis till den bästa pappa som man kan ha, här på bloggen! :)

Bilden för att han gillar att bygga modellplan ;)



// Elaine

Blå bikini

Jag fick den här blåa bikinin i brevlådan från la redoute igår.  Jag har visserkligen köpte en bikini i år men jag tyckte att jag behövde en som inte var delvis vit och kan bli missfärgad av vattnet i sjöar eller hav. Så då är den här färgen mycket bättre anser jag. Dock blev jag på något sätt lite lurad av modellen som var lite annorlunda än jag trodde...Men jag tror att jag ska behålla den och delarna kostade tillsammans 160 kr - den lön jag fick från jordgubbsplockningen igår.

hade tänkt mig en grön/petrol först men den såg lite tråkigt ut på bilden på nätet. Så det blev en fin blå färg istället som ni ser. Men nu vill jag börja använda den och den andra + andra sommarkläder. Jag är ju äntligen ledig och det är ju juli så var är sommarvädret?! Jag vill bada!!

P.s Lovisa har varit i tyskland och jag måste säga att det ser ganska fint ut på bilderna därifrån, de hittat ni här: http://hallplatsverkligheten.blogg.se

   

Vad tycks om färgen?
Jag tycker den är underbar.
// Elaine                               

Country

Tips på låtar från Pimpim:

Country är ju lite mysigt ;)




Fint!

// Elaine

Kladdkaka med glass!

Detta åt Pimpim och jag idag:

Det ser inte så smaskigt ut som jag hoppats att det skulle göra, och såklart var ;)


// Elaine

Jordgubbsplockning med Pimpim

Denna gråmulna tisdag har jag spenderat till en viss del av på en åker bland jordgubbar. Det var Pimpims jobb men jag fick följa med och tjänade 160 kr i 4 timmar. Vilket var ändrå bra med tanke på att jag stod under en gran i 2 timmar och snackade med Pimpim innan vi fick börja jobba...Det kändes ganska taskigt med tanke på att de jordgubbar jag plockat inte riktigt höll måttet och vi dessutom missade två bussar hem. Såklart var jag också väldigt frusen till en början, vid kl 8/9 på morgonen + hungrig... Men sen fick jag mat och efter det tog vi en liten promenad och efter det åt vi kladdkaka med glass och jorgdubbar (dock är jag tyvärr lite trött på jordgubbar nu x) haha) Sen spelade vi spel och pratade :)

Så jag hade ändå kul och det hade jag itne haft utan Pimpim. Det var ett bra tag som vi såg en sån här längre stund nu så det var kul :) Sen fick man ju några slantar på det ju trots allt;)
Men jorgdubbsplockning är nog inget för mig x) haha Fick så himla ont i benen och fötterna med..:( Men det är inte alls synd om mig som sagt! :)

Pimpim



// Elaine


Söndag & Måndag med Niclas

Hej!!

Eftersom gårdagen var Niclas och min dag hade jag bokat dagen för honom och åkte dit på eftermiddagen. Väl där fick jag en otroligt god hemagjort potatissallad med kyckling till middag och sen även kladdkaka på det. Det var Niclas storebrors tjejkompis som hade bakat den och tagit med sig dit. Sen efter det så tittade vi på filmer med Niclas familj från deras semester till Kefalonia i Grekland för några år sedan och när de fick deras hundar. Det var mycket fina och roliga vidor. Mycket mysiga vyer av Grekland också! :)

Jag tror att det var vid den där stranden som han, Niclas, har badat vid...

FINT


Sen så kunde jag inte slita mig från min pojkvän så har mest tagit det lungt och tittat på tv med honom idag. Det kommer bli några dagar som vi får sakna varandra nu tror jag :(

Sen fick jag också se massa söta bilder på honom när han var liten ;)

Nallen som jag fick av honom snodde hans tröja:


// Elaine

Gammalt med Alizée - som nytt

Alizée la upp det här klippet på Facebook idag och då lär det ju vara väldigt färskt! Detta är två av mina favoritlåtar, speciellt den sista som hon byter till. Men den första gillar jag också väldigt mycket, vet också att mammas kompis Carina tycker den är mysig. Om ni lyssnar på den, den första låten alltså så kanske ni tycker att den påminner MYCKET om Coldplays viva la vida? I så fall är det Coldplay som stulit melodin för Alizée kom ut med den 2003 och Coldplay med viva la vida senare. Det har varit lite spekulationer förut om hur lika låtarna är. Men som sagt jag älskar den nya andan hon nu lagt över de gamla låtarna och dessutom tycker jag hon har lite fräcka kläder och frisyr - modernt! :)




Vad tycker ni? visst låter det som Coldplay? Här är den:http://www.youtube.com/watch?v=dvgZkm1xWPE
och visst är sista låten häftig?!

Men faktiskt är Coldplays låt också fin och jag hade faktiskt inte hört att det i grunden är samma melodi förens i julas.


// Elaine

8 månader

8 månader idag med min underbara Niclas <3 <3
Tänk vad tiden har gått fort, hinner inte med. Le temp passe vite!



// Elaine

2:a Juli

Hej!!

Denna andra dag i juli har jag tillbringat ute med Isabelle och Linnea i det varma men blåsiga vädret. Vi promenerade lite i skogen, åt jordgubbar utanför gamla skolan och gungade som små ungar. haha
Sen så splade vi frågespel, bingo, kort och skrattade som bara den åt lite fåniga saker, det hela slutade med att vi tävlade i att bygga korthus X)

Sen så åt jag middag och slängde mig sedan ner till kyrkan på moppen för att höra Niclas mammas och hennes sångrupp sjunga - Allt som allt. De var mycket duktiga och sjöng verkligen fint, hon spelade även piano och nyckelharpa. Det är därifrån Niclas har fått sin musikbegåvning, det går itne att missa :) De är väldigt lika.

Bilder från dagen med Issa och Nea:








Lite rolig bild, var tog Linnea vägen? haha



// Elaine

Sista arbetsdagen!

Äntligen klar med sommarjobbet!!
Det känns riktigt skönt att man gjort något och nu ändå får sommarlov, fast jag hade ju tur och hade det före jobbet. Men jag har faktiskt haft ganska kul på jobbet och det var allt lite synd att gå därifrån.. Fick en glass som en anställd betalat till oss själv, snällt! Plus en t - shirt, ficklampa och magnetisk penna. Dessutom köpte jag en skagenröra macka till frukost. Sen hälsade jag också på min farmor och utmandade henne i yatzy och fyra irad. Så ja dagen har varit bra men lång som de flesta dagar den senaste tiden och nu behöver jag verkligen sova. Känner mig lite ut och in kan man säga :/

Lyssnar på lite musik för att känna mig lite glad, så hittade den här nya med Jedward som jag tyckte var så söta i Eurovision song contest. Den här låten var rolig men kanske lite för galen? haha



Men ni ska bara lyssna på min perfekta och underbara pojkväns musik ;) <3 <3
Den gör mig glad :)

// Elaine

YSL - Paris

Jag tänkte visa en parfym som inte är min (konstigt nog haha). De flesta som sett min parfymsamling, som faktiskt är liten, men de uppfattar som stor blir lite chockade eller tycker åtminstone att det räcker med parfymer. Men jag vet inte om jag håller med..Fast jag vet att jag inte använder dem och jag lägger inte ut vad som helst. Men de är så mysiga, de söta flaskorna som doftar underbart!

I alla fall så är det inte jag som äger parfymen under, utan min mamma. Det är hennes enda och bästa parfym - så som det egentligen ska vara. Behöver jag säga att det luktar underbart och därför finns här på min blogg nu? haha Nej men jag tycker att namnet är så fint också för det är Paris och märket är YSL!! Älskar den!!




I bakgrunden ser ni mina Paris- schabloner som pryder min målade vägg just nu. Tyckte att det passade som bakrund ;) haha

// Elaine  


RSS 2.0