Outfit 26/4-15 - Grey New York

 
T-shirt - Mango / Jeans - Cheap Monday / Skinnjacka - Dorothy Perkins / Halsband - Ellos / Ring - Click-six / Boots - Ellos 
 
Här är min outfit från i söndags. Jag invigde det nya halsbandet.
 
// Elaine
 

Bikbok flowerdresses

 
 
Bikbok - 299 kr / 349 kr
 
Jag älskar det här mönstret och färgerna från Bikbok. Detta skulle passa så bra tilsammans med en krans i håret till midsommar. 
 
// Elaine
 

Flowernecklace

 
 
Gina Tricot - 29 kr (ord. 99 kr)
 
Här har vi ett halsband som är så jag! Såklart fyndade jag det på rea.
 
// Elaine

Klippta får och Allena

 
Fåren har gått och blivit nakna (klippta) och Lilla Allena (7:an) har blvit rikgit gosig. Hon står vid en hela tiden och blir gärna upplyft. När hon blir det lägger hon huvudet mot axeln och gosar ner sig.
 
// Elaine
 

Begravning

 
Idag har vi begravt morfar. Så det har varit en tung dag... Men annars var det en fin dag med sol som jag tror morfar hade velat ha det.
 
// Elaine

Träden blommar

 
Det vackraste på våren!
 
// Elaine 

27:e April 2015

 
Idag har jag varit på en promenad med mamma, ätit årets första mjukglass, tagit min tredje dos med vaccin mot TBE, suttit på balkongen i solen och sen varit och tränat ett medelpass nu på kvällen. Jag var riktigt taggad då jag inte har tränat på måndagar sedan ca 1,5 -2 månader då jag hade teorilektioner på körskolan förrut. Så idag var det härligt att träna (det är det ju nästan alltid men). 
 
Nu ska jag kika på Project Runway! 
 
// Elaine

Outfit 23/4-15 Go Gangsta

 
T-shirt - Gina Tricot / Byxor - Homeshop / Skinnjacka - Dorothy Perkins / Örhängen - Cubus / Skor - Converse 
 
Här är min outfit från i torsdags. Jag tyckte det blev snyggt att matcha "slappbyxorna" med skinnjackan och conversen. Förresten tror jag inte att jag skrev ut var byxorna var ifrån förrut men som ni kan läsa här ovan är de (se man på) köpta på homeshop.se. Man kan hitta bra saker där också!
 
// Elaine
 
 

26:e April 2015 - Gudstjänst & Landetmys

 
Igår var jag på gudstjänst på förmiddagen då de läste upp morfars namn. Sen tog jag bussen till Niclas. Där möttes jag av två glada pudlar som ville gå ut och gå i vårsolen. Så vi tog en promenad. Sen var jag också ut till lammen såklart. Till middag åt vi fyrspizza ute på altanen i solen och sen såg vi Thor (2) innan jag åkte hem. 
 
// Elaine
 

Nya festis

 
Jag testade nyss den här, en av de nya festisarna, med kolsyra. Den var god, i alla fall en törstsläckare när jag var törstig men den slår tyvärr inte mina favoriter - Cactus Lime, Exotix och Pineapple Guanabana.
 
Har ni testat de nya smakerna? 
 
// Elaine

Blåsippor och vitsippor

 
 
Jag hittade lite vårbilder i mobilen som är tagna de senaste två veckorna. Den första är tagen förra veckan och den sista den är veckan.Jag blir alltid så glad varje vår när blommorna vaknar till liv.
 
// Elaine

25:e April 2015 - Jobb

 
Det här är så typsik jag..(sorry om jag redan har lagt upp det här jag minns faktiskt inte...)
 
Idag har jag jobbat från 8-18 och igår jobbade jag från 11-21. Ikväll, efter att jag slutat åt jag en god middag med kyckling tillsammans med mamma och pappa. Sen ska jag nu snart se femteklassaren och sen mysa ner mig framför en film.
 
// Elaine
 

It's my life

 

Inne hos lammen

 
Två bilder på lammen från i torsdags.
 
// Elaine

Kenza Farah - Quelque Part

 

Golden butterflies

 
Ur&Penn - 25 kr (ord.69 kr)
 
Jag gillar fjärilar som smycken. Det,blommor och rosetter är mina favoritsymboler. 
 
// Elaine
 
 

23:e April 2015

 
Igår var jag och hälsade på farmor. Hon bjöd mig på lunch ute och sen gick vi i lite butiker innan vi gick hem till henne och spelade kort. Sen hämtade Niclas mig när han hade slutat och så åkte vi hem till honom. Först tog vi en liten promenad, hälsade på lammen och sen åt vi middag framför filmen "Non-stop" med Liam Nesson. Det var riktigt bra och sevärd! 
 
// Elaine

Outfit 20/4-15

 
Jacka - Dorothy Perkins / Byxor - Cheap Monday / Skjorta - Gina Tricot / Hlasband - Gina Tricot / Ring - Guldfynd by Kenza / Boots - Ellos 
 
Här är min outfit från i måndags. Skjortan är en gammal från Gina Tricot.
 
// Elaine

Elena - Mamma mia

 
 
Jag rammlade över den här låten på Spotify av en slump och älskade den direkt. Jag har spelat den så många gånger sen dess.
 
// Elaine

22:a April 2015

 
Idag har jag jobbat från 8-18. Sen nu på kvällen tog jag en promenad och pratade i telefon med Niclas. Det råkade bli i en hel timme eftersom att fötterna var tunga då de gjorde ont efter dagen. Men det var behövligt då jag kände mig riktigt nedtyngd efter jobbet. Jag vet inte riktigt varför.
 
// Elaine

Slappbyxor

 
Mamma beställde två par lösa, slappa och tunna byxor att ha hemma men gillade bara ett par. Så jag tog det andra paret, vilket är dessa på bilden. Jag kommer ha dem både hemma (då mina mjukisbyxor ha gått sönder) och när jag går ut genom dörren. De är riktigt sköna att ha på sig.
 
// Elaine
 

Translucent powder

 
Elf- 50 kr 
 
Jag har verkligen snöat in mig på Elf den senaste tiden och vill prova allt från detta märke. Så det senaste köpet blev en genomskynligt mattande puder. Jag blir väldigt lätt glansig i pannan trots primer och puder så hoppas att det hör ska hjälpta lite bättre.
 
// Elaine

21:a April 2015 - Toppendag

 
Idag har varit en riktigt bra dag! Först fick jag till en springtur varvat med gång före lunch. Sen efter lunch satt jag mig i solen på balongen (det kändes som sommar) och började göra ett inspirationskollage. Då kom min inspiration tillbaka (som jag har saknat på väldigt länge). Äntligen kände jag mig kreativ igen. Så där satt jag i flera timmar.
 
Nu har jag varit och tränat det sista zumba/afrodanspasset för min del. Det har varit roligt att få varva det med skivstång på tisdagarna den här våren. Så idag tog jag i lite extra och det kändes. Men nu blir det hollywoodfruar.Sen inför Eurovision.
 
// Elaine

Outfit 19/4-15

 
T-shirt - Vero Moda / Jeans - Cheap Monday / Skinnjacka - Dorothy Perkins / Skor - Converse / Örhängen - Ur&Penn
 
Jag invigde mina nya converse tillsammans med min matchade t-shirt från Vero Moda i söndags. Så det blev blingad outfit vilket ju är så jag.
 
// Elaine

Time of our lifes - Notre Moment

 
Time
 
Det här är min nya favoritlåt. Den finns i två verisioner och min favorit är såklart den franska. 
 
Låten har i alla fall samma känsla som mina andra favoriter "C'est la vie" och "Magic in the air". RedOne och Chawki är med på dem precis som i denna. 
 
// Elaine

Mormor, körskola och Frozen yoghurt

 
Idag var jag och hälsade på lilla mormor på eftermiddagen.  Först promenerade jag till henne från bussen. Där åt vi paj tillsammans och sen promenerade jag vidare ner på stan för att han en teorilektion på körskolan. Före det köpte jag en frozen yoghurt och sen på vägen hem stannade jag till hos Matte, där Niclas var. Men nu kikar jag självklart på Project Runway. 
 
// Elaine

Blommor & Bling

 
Lindex - 40 kr (ord.79 kr)
 
Vad jag älskar dessa örhängen! Det var kärlek vid första ögonkastet!
 
// Elaine
 

Spex och sallad i solen

 
Igår var jag på Spex med Maria, Sevana och hennes kompis. Vår kompis Josefina var med och stod för smink och styling i spexet så det var hennes idé att vi skulle gå så vi nappade på det.Skådespelarna var duktiga, roliga och det var roligt att se ett spex, vilket jag faktiskt aldrig tidigare gjort.
 
Före spexet köpte jag och Maria en varsin sallad som vi åt ut i det supervåriga (nästan sommriga) vädret, precis som alla andra. Sen efter spexet åkte jag vidare till Niclas en stund. Han hade precis kommit hem från Frankfurt där han hade varit på en musikmässa. Så jag fick höra lite om resan och äntligen träffa mina lamm igen.
 
// Elaine
 

Outfit 13/4-15

 
Blus - Adc panacher / Jacka - H&M / Byxor - Cheap Monday / Skor - Skopunkten / Örhängen - Click-six / Ring - Gina Tricot 
 
Outfit från i måndags.
 
// Elaine

Adelén -Always on my mind

 
 
Ett år gammal och först nu får jag upp ögonen för denna låt. Jag vill på något sätt inte tycka att musik är bra direkt när den släpps och alla andra lyssnar på den...eller så behöver jag höra musiken omedvetet mycket innan jag börjar tycka den är bra? Eller så är jag bara dålig på att hålla mig uppdaterad när det kommer till musik helt enkelt?
 
// Elaine

18:e April 2015

 
Idag har jag jobbat från 7-16. Det var full rush på jobbet för min del  så efter lasagne till middag och en promenad med pappa på det är jag skapligt trött. Men jag ska försöka kika på Femteklassaren och en film sedan. Det är ju ändå lördagkväll.
 
Igår däremot gjorde jag inte mycket vettigt. Men jag åt en god middag (bilden över) bestående av rosépepparröktlax och romsås. Det var gårdagens höjdpunkt.
 
// Elaine

Viollakritsdöskallar

 
 
 
Jag hittade på dessa nya viollakritsdöskallar bland smågodiset en dag och var direkt tvungen att köpa några att prova och nu kan jag meddela att betyget blev bra. De var nästan lika goda som orginalet med hallonlakrits. Men observara ordet "nästan" då inget slår hallonlakritsdöskallarna. Men gillar man dem och viol så kommer man inte att ångra sig om man lägger dessa i lösviktsgodispåsen.
 
// Elaine
 
 
 

Like a drum

 

Rosa naglar

 
Nagellack från Gina Tricot 
 
 Jag målade naglarna i lördags med mitt nya nagellack. 
 
// Elaine

Hej från lammen

 
Jag får inte nog av dessa söta lamm. Adam (Bild 1-3 med svart ansikte) har nästan blivit som min hund och kommer nästan när jag ropar. De andra är också mina gullungar men de är lite mer blyga. 
 
// Elaine
 

16:e April 2015 - Konstigt väder

 
Idag har vädret varit riktigt till och från. Jag tror det har regnat 5/6 gånger och mellan den sken solen. Sen smällde det till en gång (jag trodde det skulle bli värsta ovädret då). Så det jag har gjort idag är att läsa körkortsteori och tränat nu på kvällen. Jag hoppas jag får mer gjort imorgon.
 
// Elaine
 

Outfit 12/4-15

 
T-shirt - Gina Tricot / Cardigan - Only / Jacka - Rut&Circle / Byxor - Cheap Monday / Stövlar - Tretorn
 
Här är min outfit från regniga söndags.
 
// Elaine

Fruktsallad och kvarg

 
Igår jobbade jag 9-19 (bland annat med Josefin och Matilda) sen träffade jag Niclas en stund efter då han åker till Tyskland i helgen. Annars har vi dagens frukost här. Jag älskar färska jordgubbar och hallon och med lite banan blir det en god fruktsallad. Jag testade Lindahls kvar med nötchokladsmak till och tyckte att den passade bra till bären men jag hade inte gillat att äta den rakt upp och ner tror jag. Någon annan som har testat den? Jag har sett att åsikterna är delade om den.
 
// Elaine

Militärjacka

 
 
150 kr H&M (ord. 499 kr)
 
Detta är min nya vårjacka. Jag tycker att det kan vara bra att ha en sådan här jacka och inte bara skinnjackor. Dessutom har jag länge velat haft en sån här så jag kunde inte ignorera den när den bara kostade 150 kr på rean förra veckan. 
 
// Elaine

Primers från Elf

 
Faceprimer - Elf 90 kr / Eyelidprimer - Elf 50 kr
 
Min primer (som jag har haft i snart två år, så länge ska man antagligen inte ha den?) håller på att ta slut. Därför köpte jag en ny från Elf. Då passade jag också på att köpa en ögonskuggsprimer. Så det ska bli kul att testa dessa för jag har hört ganska bra om dem. Annars funderade jag på att köpa en från Nyx men då den kostade det dubbla och jag har sett blandade reccensioner om den vågade jag mig inte på att testa den. Det kanske får bli nästa gång i så fall. Nu är jag nöjd med denna. 
 
// Elaine
 

14:e April 2015

 
Idag har jag tagit itu med lite mail och annat. Sen efter lunch var jag ut på en promenad i solen. Sedan testade jag en av de nya marabouglassarna. Den var helt okej men jag hade nog förväntat mig lite mer av den...
 
Sen nu har jag precis varit och tränat skivstång. På det åt jag lite jordgubbar i mjölk. 
 
// Elaine

Bland pudlar och lamm

Här är två suddiga bilder på Isabelle (inte den nya valpen).
 
I Söndags var jag till Niclas. Hans släktingar och kusin var där hela helgen så jag fick träffa dem lite och deras pudlar. De har precis skaffat en valp som var riktigt pigg och busig så jag fick hälsa på henne. Sen var vi ut hos lammen och vägde dem min "svärfar" och jag. Jag kan gå där hos lammen och mysa en hel dag. Jag blir så lugn och fridfull där och lammen är så söta. Men jag måste passa på nu innan de blir för stora att lyfta (Adam har redan blivit för tung). Sen hade vi en myskväll framför TV'n. Före det tog jag och Åsa (min "svärmor") en promenad med hundarna i skogen. 
 
// Elaine

Nagellack

 
2 för 39 kr - Gina Tricot 
 
Nya nagellack i samlingen. 
 
// Elaine

13:e April 2015

 
 
Det blev ingen bloggning igår då min morfar gick bort natten till igår. Så igår var jag hos mormor större delen av dagen. Sen på kvällen hade jag en inbokad teorilektion på körskolan så jag gick på den ändå trots omständigheterna. Det kändes okej ändå då morfar älskade bilar. Men annars var dagen sådär konstig och svår att ta in. Men jag vet att morfar har det bättre nu, han har själv uttryckt det och jag hade svårt att se honom ligga i en sjukhussäng och inte må bra. 
 
// Elaine

Guldringar från Gina

 
Gina Tricot 
 
Dessa två ringar köpte jag på Gina Tricot för halva priset i onsdags. Så de kostade mig ca 65 kr tillsammans. Jag har mest "silverringar" annars i smyckeslådorna så jag tyckte att dessa var fina. 
 
// Elaine
 
 

Habibi I love you

 
 
Mysig låt!
 
//Elaine

11:e April 2015

 
Igår jobbade jag kväll så därför blev det inget inlägg om dagen. Jag jobbade med Josefin så vi åt middag tillsammans och sen gick kvällen väldigt fort.
 
Idag har jag skickat in ansökan på antagning.se. Jag försökte dessutom scanna mina betyg och lite annat igår förmiddag med Niclas hjälp. Annars var jag och tränade Core med Isabellle imorse (det gick inge bra dock) och i onsdags var det skivstång intervall på schemat.  Sen har jag målat naglarna, ätit tacos till middag och tagit en kvällspromenad.
 
 
// Elaine

Outfit 9/4-15

 
Topp - Cubus / Kjol - Gina Tricot / Jacka - Dorothy Perkins / Örhängen - Cubus / Strumpbyxor - Primark / Boots - Ellos
 
Här är min outfit från i torsdags.
 
// Elaine

4 Plagg från stan

 
Här är fyra plagg som jag hittade på stan och tänkte tipsa om:
1. Blommig topp från Vero Moda med både axelband och band på axlarna/armarna.
2. Jacka från Gina Tricot ( har alltid gillat denna modell) för 299 kr på rea (ord.599 kr)
3. Topp med diamanter (som jag visat upp i bloggen tidigare) på rea för 174 kr på Gina Tricot.
4. Skimmrande bombarjacka som inte satt bra på mig (men riktigt fin ändå) för 399 kr på Gina Tricot.
 
Isället för att jag ska köpa allt tipsar jag om det, så stillar jag shoppingsuget lite. haha
 
// Elaine
 

Hilary Duff Sparks

 
 
Hilary har släppt ytterligare en ny låt. Jag gillar visslandet men den får mig tyvärr inte att jubla direkt. Tråkigt..
 
Vad tycker ni?
 
// Elaine

Bio och fika

 
Igår var jag på bio med Sevana, Maria och Josefina (från franskakursen en gång i tiden). Det var jättetrevligt och vi såg självklart den franska filmen " Familjen Bélier". Det var en rolig och mysig film, lite konstig ibland, men ändå en av de få bra franska filmer som jag har sett. Före bion satt vi oss på Waynes Coffee och tog igen lite från sist vi sågs - i somras. Jag tog en varm macka med surdegsbröd då jag bara hade ätit en banan till lunch då jag tidigare hade strosat i affärer.
 
Men före den rundan på stan var jag faktiskt till en Studievägledare och pratade lite om studieplaner och framtiden. Jag vet inte om jag blev mer klokare (läs: superförvirrad) än jag var innan jag gick dit men det var ändå bra att få lite nya synvinklar och så.
 
// Elaine

H&M's vårrea 2015

 
H&M´s vårrea bjuder på detta. Ljusa jeans och en pastellfärgad topp är så fint nu till våren och jag har blivit riktigt förtjust i plaggen med diamanter. Då behöver man ju inte några smycken egentligen. Eller så matchar man det med ännu mera bling.
 
// Elaine
 

9:de April 2015

 
Idag har jag haft en fullsmäckad dag. Jag berättar mer om den imorgon. Jag ska snart kika på debatt eller ta igen senaste avsnitten av draknästet (jag känner mig ganska vuxen när jag skriver detta. haha).
 
// Elaine

Gos med lammen

Här har vi Anders (Bagge).
 
Jag kan inte låta bli att gosa med lammen och lyfta upp dem nu medans de är små. De är mina gullungar och jag känner dem bättre än Niclas. haha. Jag bor nästan ute hos dem när jag är hos Niclas. Ladugården har blivit mitt andra hem.
 
// Elaine

Nellys vårrea 2015

 
Club L 299 kr (ord. 599 kr) / Miss selfridge 375 kr (ord. 749 kr) Miss selfridge - 419 kr (ord.599 kr) Forever Unique - 1748 kr (ord.3495 kr) / Selected femme - 150 kr (ord. 299 kr) / Club L - 250 kr (ord.499 kr)
 
Jag hittade dessa fina plagg på Nellys vårrea. Guldjackan och tröjan med vingarna skulle jag mer än gärna vilja ha. Skulle jag gå på bal eller något skulle jag utan tvejan ha valt den ljusblå klänningen.
 
// Elaine
 

Outfit 7/4-15

 
Tröja - H&M / Väst - H&M / Boots - Buffalo London / 
 
Här är gårdagens outfit.
 
// Elaine
 

Bikbok Spring 2015

 
Bikbok (Från vänster till höger)
1.179 kr  2. 299 kr 3.179 kr
4.199 kr 5. 179 kr 6. 129 kr 
 
Jag älskar dessa toppar och byxdress både till mönstren och modellerna. Tänk vad snyggt allt skulle bli med ett par ljusa jenas/jeansshorts och en ljus jeansjacka!
 
// Elaine
 

7:e April 2015

 
Idag har jag varit och tränat zumba/afrodans och tagit en promenad med Linnea och Isabelle. Linnea bor ju annars i Göteborg så vi tog igen lite sen från nyår. Sen släckte vi törsten med ett glas saft hos Isabelle.
 
Nu kikar jag på ny säsongen av Hollywoodfruar.
 
// Elaine
 

Blommigt med vida ärmar

 
Adc panacher - 220 kr
 
Den här blusen hittade jag för två veckor sedan. Det var love at first sight och jag älskar att ärmarna sitter ihop med tröjan. Jag hade tur då detta var det sista exemplaret och passade mig. Då är det meant to bee.
 
// Elaine

Outfit 6/4-15

 
Tröja - Vero Moda / Väst - H&M / Byxor - Cheap Monday / Öehängen - Mint 
 
Här är gårdagens outfit. Dock vet jag inte vad jag har råkat ställt in för inställningar på min kamera då alla bilder blir otroligt överexponerade och lite gula...
 
// Elaine
 

Annandag påsk 2015

 
En påskkärring...
 
Idag har jag varit till Niclas på dagen. Jag gosade lite med djuren och hjälpte till att öronmärka lammen genom att hålla i dem. Sen på kvällen var jag med mamma och hälsade på morfar på sjukhuset igen. Därför missade jag träningen men det är värt det sånna här gånger. Men dessutom fick jag en promenad på vägen dit och en imorse.
 
Nu ska jag kika på Project Runway!
 
// Elaine

Therese Lindgren

 
 
Jag har börjat följa den svenska youtubern Therese Lindgen slaviskt sedan oktober/november förra året. Hon är så duktig och inspirerande. Hon får mig nästan till att börja göra egna videos men då jag hatar att höra min egen röst och inte passar framför kameran tänker jag inte lägga ut något sådant på nätet. Haha
 
Men kolla in Therses videos!
 
// Elaine

Påskdagen

 
Idag har jag jobbat från 11-21 så nu värker fötterna. Dessutom får jag påskledigt nu, bättre sent än aldrig.
 
// Elaine
 

Lamm

 
Tyvärr blev bilderna lite över exponerade (lammen är för vita!). Annars hade bliderna kunnat blivit perfekta då jag hade något utav det sötaste motiven. 
 
// Elaine

Liam Neeson

 
Niclas har alltid gillat Liam Neeson ända sen han såg Star Wars för första gången så därför älskade han (och även jag)Taken-filmerna (Första var dock allra bäst). Därför skulle vi såklart vilja se "Run all night" som har biopremiär den 7:e April men vi hade också tänkt att se Non-Stop som gick på bio förra året men vi glömde konstigt nog bort den.
 
Snart blir det tv-kväll med andra ord!
 
// Elaine

Påskafton 2015

 
Idag har jag jobbat från 8-18. Sista timmarna var väldigt sega efersom det var påskafton men jag hade trevliga människor att jobba med i alla fall. Men så nu tänker jag ha en mysig påskaftonskväll med påskgodis som jag har köpt till mig själv och något roligt på tv och sen ska det bli härligt att sova också. 
 
// Elaine

Bikini: H&M

 
 
Vad jag älskar denna bikini! Den är så orginel, girly och härlig. 
 
// Elaine
 

Outfit 1/4-15

 
Blus - VILA / Byxor - Cheap Monday / Skor - Skopunkten / Armand - H&M och Gina Tricot / 
 
Här är en outfit från i onsdags.
 
// Elaine

Långfredagen 2015

 
 
Morfar fick dessa blommor utav oss (och ett påskägg).
 
Idag har jag jobbat kväll, från 15-21. Före det var jag med mamma och hälsade på mormor och sen på morfar. Han ligger på sjukhuset. Så påsken är inte lika rolig i år som den brukar vara...
 
// Elaine

De yngsta lammen

 
Här har vi Anders (som i Anders Bagge), Arma och mamma Céline. De var de sista och 8:de och 9:de lammen. De föddes i söndags. 
 
// Elaine
 
 

L'oréal Potionizer

 
Loréal Potionizer - 129 kr - Lyko.se
 
Det här spraybalsamet kan jag rekomendera! Jag började med för lite än en månad sedan och min frissa konstaterade igår att det verkade ha hjälpt mitt hår att inte bli så slitet. Håret känns verkligen jättelent efter att man har sprayat i det.
 
// Elaine
 
 
 

Skärtorsdagen

 
Idag har jag jobbat från 10-18. Sen hade jag önskat att vi skulle ha lite påskmiddag hemma redan idag då jag jobbar mycket nu under helgen. Så det blev lite påskmat och nu ska jag ha en myskväll.
 
// Elaine
 
 
 

Outfits Mars 2015

 
Mars hade riktigt bra väder så jag kom igång med outfits ordentligt, tillskillnad från de två tidigare månaderna på året.  Mina favoriter är outfit nr 1 och 2 överst.
 
// Elaine

I want You to know

 

1:a April 2015 Jag och Adam

 
Idag har jag varit hos Niclas en stund. Jag var ju tvungen att hälsa på de nyfödda lammen och dessutom gå in till dem alla nu när det gick (de hade egna små hagar förrut) och ta lite kort medans de är små. Adam var som vanligt lika gosig. Han och Syrran Andra, tillsammans med en av de vita skulle hoppa in och leka på matbordet, Celine (som buffas) skulle äta min kamera, Pavan hade ner den i höet och Majken skulle vara nära mig. Adam tilllät mig att lyfta upp honom, trots att han blivit tung och min famn inte var den bekvämast. Men det resulterade i en fin men också rolig bild. Ja ni ser ju själva.
 
Sen var vi ut med hundarna och försökte få ihop mitt CV. Men sen skulle Niclas iväg och ha konsert och jag skulle klippa mig och där sitter jag nu och väntar på min tur. 
 
Förresten; Jag har inte blivit lurad än i alla fall. Har ni?
 
// Elaine
 

Outfit 31/3-15 Svart & Brunt

 
Skjorta - Selected Femme / Topp - H&M / Byxor - Cheap Monday / Halsband - Gina Tricot / Boots - Buffalo London
 
Här är min outfit ifrån igår. Jag brukar inte ha svart och brunt i samma outfit men denna gång fick dessa bli huvudfärgerna.
 
// Elaine

Till sminkhyllan

 
Borstar - Lindex / Ögonskugga - Isadora
 
Igår hittade jag borstar på rea hos Lindex och bästämde mig för att köpa två för 35 och 20 kr. Sen hittade jag en fin ögonskugga på rea för 50 kr. Så det blev ingen stor shopping tack och lov.
 
// Elaine
 

RSS 2.0