Outfit sista Oktober 2013

 
Tröja - H&M / Väst - H&M / Halsband - Gina Tricot / Jeans - Serious Sally / Boots - Ellos / Ring - Guldfynd By Kenza 
 
Så här har jag gått klädd idag, i en blandning av marinblått och svart tillsammans med lite grått och silver.. Jag ville verkligen passa på att ha min väst nu innan det blir kallt, samma sak gäller mina boots. Men de går att ha sockor i dem också. Tyvärr så blir förövrigt inte den här tröjan bra på bild, den är för mörk.
 
// Elaine 

Sista Oktober 2013

 
 
Det börjar verkligen gå mot mörka tider nu och det är ju dessutom sista oktober idag. Alla löv har snart fallit Av träden och de som är kvar är oreanga. Dock tycker jag att det är riktigt vackert men den oreanga marken. Bilderna tog jag mitt på dagen när det regnade lite och jag gick från skolan. Jag hade en lektion i grammatik imorse och sen var jag på stan en stund. 
 
Nu har jag försökt plugga lite och ätit middag. Men om en stund blir det träning! :)
 
// Elaine

Gym och bad

 
 
Phu. Snacka om att jag är trött...
 
Jag och Niclas var och gymmade imorse och efter det badade vi i bassängen bredvid. Efter det åkte vi hem till honom och åt lunch tillsammans med hans bror och mamma. Efter det pluggade jag medans Niclas bakade. Tillsist fikade vi och spelade spel.
 
När jag kom hem satt jag mig och pluggade massa grammatik. Jag blev klar halv 9 och sedan dess har jag sett på Tv. Jag är verkligen jättetrött nu men tillskillnad från igår är jag glad att jag gjort något av dagen.
 
// Elaine

Plugghjälp

Det är den första bilden som rubriken syftar på.
 
Ja då fick jag lite plugghjälp. Mellvin bara kom och hoppade upp i mitt knä utan att bry sig om att han hoppade upp på mina böcker. Haha.Samtidigt som jag också får rygg och nackmassage.
 
//Elaine

Småköp

 
 
Iförrgår blev det bara några små nödvändiga köp som strumpor och hårtoffsar (mina lyckas alltid försvinna). Sen hittade jag ett par örhängen och badsalt som luktar melon. 100 kr blev det för allt. Roligare än så blev det inte. haha
 
// Elaine

Tråkig dag

 
Idag har varit en riktig regnig höstdag. Jag har pluggat som bara den men känner ändå att jag inte lär och hinner något. Jag borde plugga utan stopp ända tills helgen men jag vill ut också och rensa hjärnan.
 
Jag var i alla fall och tränade nu på kvällen. Det är inte lätt att ta sig iväg men det känns så bra efter. 
 
// Elaine

Lyx

 
27-10-13
 
 
 
3.1 Phillip Lim peplum top, 2 855 SEK / 7 For All Mankind slim jeans, 1 835 SEK / Topshop black high heel pumps, 1 015 SEK / Dune black suede purse, 665 SEK / Oscar de la Renta gold plated ring, 1 870 SEK / H&M bracelet, 61 SEK / Clarins curling mascara, 330 SEK / Lipsy black perfume, 255 SEK
 
Jag älskar dessa skor sen är det snyggt med läderdetaljerna På bpde byxor och topp.
 
// Elaine

Lillebrors födelsedag

 
dag fyller min lillebror år så därför har han fått presenter nu på morgonen och sen åt vi en god frukost. Av mig fick han detta halsband och biopresentkort.
 
Men nu måste jag verkligen försöka plugga. Eftersom både Niclas och Robin har lov nu (samt att jag hade många lektioner som jag skulle ha den här veckan, förra veckan) känner jag mig slö och procastinerar.( = skjuter på pluggandet = inte bra)
 
// Elaine

28 Oktober 2013

 
Idag gjorde jag en liten shoppingutflykt på eftermiddagen ihopp om att hitta ett par träningsskor. Men istället hittade jag en fin blus och en fin och billig tröja (50 kr) på rea. Jag har sett båda förr och verkligen gillat dem. Dock satt inte den guldiga tröjan bra på och den vita blusen såg jag ut som ett tält i så det blev inga nya köp.
 
Annars har jag bara försökt att plugga idag. Jag har varit och tränat nu på kvällen också, superhärligt. Men nu blir det ett avsnitt av CSI och sen kanske lite mer plugg.
 
// Elaine

Efter färgning

 
Ja såhär blev mitt hår när jag färgade det och jag är supernöjd! Det är precis den bruna färg som jag har letat efter.
 
// Elaine 

Roliga jumpsuits

 399 kr Haléns.se 
 
Jag älskar dessa Jumpsuist! Så himla söta, roliga och framförallt musiga att gå runt i hemma kalla vinterdagar.
 
// Elaine 
 

Ny maträtt

 
Idag har jag försökt att plugga den större delen av dagen. Det är bara det att det är så mycket så allt tar sådan tid. Hur som helst gjorde en mamma en god ny maträtt till middag då hennes kommpis är på besök. Det är pasta, bacon, kött, basilika och champinjoner i en pastagratäng. Riktigt gott!
 
Så ikväll känns det lite som lördag!
 
// Elaine 
 

Outfit 26 Oktober 2013

 
Topp - Sisters Point / Byxor - H&M / Armband - Glitter / Örhängen - Baglady 
 
Såhär såg jag ut igår. Älskar kombon utav marinlått och beiget!
 
// Elaine 

17-års Kalas

 
Igår firade vi lillebrors födelsedag med kalas. Förrutom lunch blev det som ni ser blåbärsprinsesstårta plus lite annat. Jag åt aldrig tårtan dock men ska snart äta en bit som finns kvar. Niclas var också med så vi satt och pratade med de äldre. 
 
// Elaine 
 
 

Lördagkväll 26 Oktober 2013

 
Niclas är hemma för höstlov och ikväll ser vi på film och bara tar det lungt. Den här veckan har varit lite tung så det känns bra med en lugn lördagkväll tillsammans. Tänk att det är en vecka sen vi sågs sist.
 
// Elaine
 

Guldbrunt

 
Igårkväll färgade (tonade) jag håret. Det är faktiskt flera veckor sen jag köpte färgen och jag hade planerat att färga håret i mitten på agusti men nu blev det nu istället. Det känns liksom som att det passar bra till hösten, mitt hår blir ändå mörkare då. Men mörkare än såhär har jag aldrig färgat det...
 
Reslutatet kommer senare! 
 
// Elaine

Lila detaljer

 
Här är små skymtar av gårdagens outfit, denna gång blev det bara bilder på detaljerna. Dock är det svårt med ljuset nu när det blir mörkare ute men jag gör mitt bästa. 
 
Temat var i alla fall lila. Armbandet fick jag i present förra året utav Niclas mormor, tröjan är gammal och från New Yorker. Sen tror jag klämman är köpt på ICA en gång för längesen.
 
// Elaine 

25 Oktober 2013

Fina höstbilder som jag tog idag. Tänk att alla löv har fallit på vissa träd...
 
Idag har jag kännt mig effektiv och gladare än tidigare i veckan. Jag började morgonen lungt och sen åkte jag till skolan tidigare för att läsa igenom lite Saker.Sen hade jag en uttalslekton i något som kallas språklabbet ( Det var den sista språklabbslektionen t.o.m). Innan jag åkte hem fixade jag lite ärenden på stan.
 
När jag sen kom hem drog jag direkt ut på en härlig sprintur i det soliga vädret. Jag har sedan dess och den goda middagen städat lite. Men jag blev helt slut efter springturen så det känns som att jag kan somna när som helst. Men så är det väl på fredagar? Eller är det bara jag? Haha
 
// Elaine
 

Bästa låten på länge

 
 
Den här låten är min favoritlåt just nu. Bara att höra introt får mig så glad (och Khaled verkar vara en söt liten gubbe. Haha). Därför passar den extra bra som fredagsmusik!
 
// Elaine 

Outfit 24 Oktotber 2013

 
Väst - H&M / Tröja - Ellos / Jeans - Serious Sally / Boots - Ellos / Örhängen - Från Niclas och Danmark 
 
Det är sällan jag använder min jacka som väst men jag gjorde det igår. Jag tycker faktiskt att det är riktigt snyggt. 
 
// Elaine 

24 Oktober 2013

 
Ikväll har jag varit och tränat. Annars har det inte blivit mycket bloggat de senaste dagarna. Det har som sagt varit jobbigt på skolfronten. Men c'est la vie. Jag hade i alla fall både grammatik och fonetik idag och sen när jag kom hem pluggade jag lite. Tiden går bara så himla fort när jag sitter med det.
 
Le temps passe vite!
 
// Elaine
 

Killer queen

 
Bilder från Celerbritiesperfume.com
 
Herregud vilken vacker parfym Katy Perry har lanserat! Otroligt rolig och passande idé till henne, med namnet, kläder och miljön mm. Flaskan är fantastisk och jag tror det är en av de snyggadste reklambilder som jag har sett!
 
Jag måsta bara in på Kicks och dofta på denna! 
 
// Elaine

Tungt

Två bilder på mina ringar.
 
Det är inte mycket som känns bra just nu ... Franskan hänger över mig och är tung som bara den. Ja just ju är det väldigt jobbigt igen. Dock fick jag upp hoppet lite idag under en fikastund. 
 
Men ja sen saknar jag Niclas och att det börjar bli vinter känns också tungt.
 
// Elaine

Poison

 
Poison
 

Mossimo sleeveless top, 160 SEK / Paul by Paul Smith jeans, 1 430 SEK / Boohoo high heel boots, 450 SEK / H&M black handbag, 310 SEK / Vince Camuto leather watch, 965 SEK / Topshop midi ring, 58 SEK / Christian Dior fruity perfume, 445 SEK
 
Jag älskar den här färkombinationen!
 
//Elaine

Mörkt och regnigt

 
Jag i måndags
 
Igår hade jag ett fullspäckat schema med test, fonetik och skivstångsträning. Dessutom kändes allt tungt och jobbigt så jag hade ingen ork till att blogga.  jag har en känsla av att den här dagen kommer kännas lika. Det är bland annat det mörka och regniga vädret som gör det...
 
// Elaine
 

Outfit 21 Oktober - Vive La France

 
Tröja - Vero Moda / Jeans - H&M / Boots - Ellos / Ring och Örhängen - Guldfynd 
 
Igår invigde jag mina fina Tröja med Eiffeltornet på. Ja det är inte den enda tröja med eiffeltornet på som jag äger, såklart. Men det är verkligen mysig och speciell. Dessutom passade de bra till mina boots.
 
// Elaine 

Gröt och äggmacka

 
Det verkar bli en trist och regnig dag. Men jag har i alla fall ätit en god frukost - gröt och äggmacka. 
 
// Elaine
 

Måndag 21 Oktober 2013

 
 
Jag har precis kommit hem från ett tränngspass. Idag kändes det lite tungt men så är det ibland. Det är bara att ta nya tag.
 
Förrutom det har jag haft en lektion i fransk grammtik och två små hörståelsetest under dagen. Hörförståelsen var som vanligt svår. Varför måste fransmänn prata så fort? Hoppa över bokstäver? Binda ihop stavelser? Så att det inte låter som det ser ut? Haha
 
// Elaine

Elie Saab

 
Bilder från lissiloves.com thecinderellaproject.blogspot.com ibtimes.uk.com Hakuya.blogspot.com
 
 Man kan ju nte annat än älska Elie Saabs arbete, varenda klänning är fantastisk! 
 
// Elaine
 

Dagens jag

 
Dagens jag, dags att leva upp till mitt bloggnamn!
 
//Elaine

Jobb-Söndag

En repris utav Zingo och Mellvin från förra helgen.
 
Idag fick jag hoppa in och jobba ett pass, och det fick jag veta 40 minuter innan jag började jobba. Annars hade jag tänkt att plugga hela dagen men det var skönt att jobba. Dock har jag pluggat i en och en halv timme nu när jag kom hem, fast före det fick jag middag. Men nu ska jag njuta av den sista tiden utav min söndagkväll. Jag har knappt kännt av att det är söndag. Haha. Men jag hade ju min helg igår.
 
// Elaine

Rainy day

 
Rainy day
 
Wanda Nylon brown coat, 8 930 SEK / RED Valentino pink rain coat, 3 555 SEK / Wellington boots, 380 SEK / Black Poppy waterproof shoes, 275 SEK / Wellington boots, 210 SEK / Felix Rey clear umbrella, 420 SEK / Vera Bradley clear umbrella, 255 SEK / Fulton umbrella, 135 SEK / Folding umbrella, 270 SEK
 
 
Nu är det ju för kallt för att tänka på regnkläder.... Jag som hade kollat in ett par stövlar som jag tänkte beställa, men det blev aldrig av. Egentligen vämtar jag nog på att priset ska sjunka. Haha. Men på tal om regnkläder och gummistövlar hittade jag dessa roliga och unika regnplagg. Jag älskar kläder och regnkläder rengkläder som lyser upp, även om jag själv nu letar efter något lättmatchat. Men vad gör inte regninga dagar roligare än att få bära detta?!
 
// Elaine 

Myskväll

 
Igår hade jag en mysig dag med Niclas. Han lagade middag åt oss. Kött och klyftpotatis. Jättemysigt och gott! 
 
/ Elaine

Outfit 18 Oktober 2013

 
 
Tröja och Byxor - H&M / Boots - Ellos / Örhängen - present från Isabelle / Ringart - Fått från min faster
 
Igår var det ju (precis som idag) så kyligt så därför bestämde jag mig för att inviga min nya, varma tröja. Dock gjorde den sig inte alls bra på bild. Men ja blått, beiget och guld var i alla fall gårdagens tema.
 
// Elaine 

Kall och härlig oktobermorgon

 
Vilken härlig morgon! Det var bara någon minusgrad och frost när jag vaknade vilket gjorde att det var riktigt klart väder. Så jag gick ut i detta för att gå och träna. Det blev som vanligt ett härligt corepass och nu känns det så skönt efteråt! Jag känner mig också riktigt stark efter att ha tränat fem gånger den här veckan nu. Jag ger mig själv en klapp på axeln, bra jobbat Elaine.
 
// Elaine
 

Fredag 18 Oktober 2013

 
Så här har har hela min dag sett ut. Jag klev upp till en kall men solig höstmorgon och åt en nyttig frukost. Efter det åkte jag till skolan och pluggade fonteik hela eftermiddagen. När jag sen kom hem hade lillebror lagat mat och för att kompensera det diskade jag efter. Sen efter det satt jag mig och fortsatte plugga och två timmar senare, dvs nu, har jag tagit kväll men jag känner fortfarande lika pigg som innan jag började plugga. Toppen! Någon gång måste man ja ha lite flyt, eller hur? Haha
 
Men som sagt, nu blir det fredagkväll för min del! 
 
// Elaine

Vitamin Well Sharp

 
Här är min nya favoritdryck. Den innehåller inga kolhydrater eftersom att den är sötad med Stevia, men ändå är den god. Favoriten är melon men persika är också god.  Sen är det ju Vitamin B och C i, samt koffein.  Så man kan säga att det här är mitt "kaffe" då jag inte dricker det. 
 
// Elaine 

Outifit 17 Oktober 2013

 
 
Skjorta och Byxor - H&M / Ringar - Fått av min faster / Skor - Desichman / Hårsnodd - TGR  
 
Här är min outfit från igår. Snart känns det för sommrigt för att använda de här byxorna men några dagar till ska jag använda dem. Den här gången matchade jag dem med mina nya skjorta. Gillar hur guldtetaljerna matchar. Plagg med gulddetaljer är så jag!
 
// Elaine 

17 Oktober 2013 - Väckarklockaproblem

Jag idag.
 
Idag har jag haft en lektion på förmiddagen, efter det stannade jag kvar en kort stund och bland annat åt lunch. Sen har jag också hunnit repterarat och pluggat lite plus varit på träning. En inte så speciell dag med andra ord, ungefär som gårdagen.
 
Däremot så tror jag att jag drömde något konstigt natten till idag. Srax efter att jag hade somnat ringer min väckerklocka, eller så drömde jag att den ringde, det är mest logiskt. Men det känns som den ringde. Men jag slog i alla fall av den så då blev jag jätteförvirrad över om det var natt eller morgon också rädd av någon annledning (ni vet hur konstigt allt kan vara bär man vaknar på natten, lite kusligt var det). Men det har verkligen blivit något konstigt med mig och väckarklockan den sista tiden. En morgon vaknade jag och såg att den var avstängd. Jag hade inget minne av att jag hade stängt av den det men min lillebror hade hört någon göra det så jag gjorde väl det i sömnen. Haha
 
 // Elaine

Life of Po

 
Jag hittade den här roliga bilden på 9gag.com. Istället för filmen "Life of Pi" blev det nu "Life of Po". Haha. På tal om Po och Teletubbiess så älskade jag dem när jag var liten och även nu tycker jag att de är så söta och framförallt nostalgiska.
 
// Elaine

Mask

 
Igår hade jag ett litet minispa och då testade jag en av de här ansiktsmaskerna, närmare bestämt den till vänster. Jag fick dem av min faste förrut och har inte hunnit testa dem än. Hur som helst ger jag den vänstra bra betyg. Det var roligt att den var blå men viktigast kändes den behaglig i ansiktet.
 
// Elaine
 

16 Oktober 2013

 
Idag har jag precis som igår varit ledig och pluggat. Skönt nog blev jag precis klar med franskans användning av konjunktiv i bisatser. Det gick bättre än förvantat fast att det tog hela dagen. Sen var jag också ut på en springtur på eftermiddagen. Dock började jag känna lite förkylningssymtom efter, men jag hoppas att det inte är det. Jag hade ju tänkt att träna fem gånger den här veckan.
 
Jag får försöka kurera mig med lite mer te snart så får vi se hur jag mår imorgon.
 
// Elaine

Bollywooddans

 
 
 
 http://m.youtube.com/watch?v=RqgaS2cfIZU
 
Alizée är med i den franska verisonen av Dance with the stars/ Let's dance just nu. Det är inet jag kollar på men när jag såg länkningen till det här klippet blev jag nyfiken och sen överraskad över hur roligt det var att titta på dansen. Jag skulle dessutom gärna gå och dansa Bollywood själv. Jag provade på det en gång i gymnasiet och det var jättekul.
 
// Elaine

Gröt och mandarin

 
Här är min frukost för dagen. Jag har börjat gilla gröt mer och mer nu. 
 
//Elaine

15 Oktober 2013 - puggdag

En (två) bild från förra veckan.
 
Usch vilken jobbig dag. Jag har inga bra nerver så jag blir otroligt stressad nu när det bara är en månad till en tenta och det känns inte som jag kan något, eller jo lite, men inte tillräckligt. Jag har varit hemma och pluggat hela dagen och suttit och pluggat sen nio till fem med små korta pauser (!) Jag förstår inte var tiden tar vägen för på det här sättet skulle jag ett dygn behöva vara 3 gånger så många timmar.
 
Hur som helst lagade lillebror och jag middag tillsammans, lax blev det, och sen tog jag mig iväg och tränade ett skivstångspass. Så nu tänker jag belöna mig själv med tv och mandarin resten av kvällen.
 
// Elaine

Vilande hundar

 
Livet som hund verkar ganska lungt och skönt. promenera, sova, äta och leka lite.  Här ser ni Mellvin och Zingo i söndags. Det är roligt energin går upp och ner. När man kommer hoppar de och är helt galna och en minut senare när glädjen har lagt sig ser det ut så här. Jag tycker verkligen om dem hur som helst.
 
// Elaine
 

Outfit 14 Oktober 2013

 
Tunika - Haléns / Byxor - H&M / Armband - Glitter / Skor - Desichman
 
 
 Så här var jag klädd igår. 
 
//Elaine
 

14 Oktober 2013

 
 
Idag har ärligt talat varit en jobbig dag. Jag pluggade imorse och sen fick jag reda på att mycket var fel på lektionen, det i samband med andra faktorer gjorde mig riktigt nedstämd. Jag fick i alla fall prata av mig lite med Maria en bit på vägen hem. Sen nu har jag varit och tränat. Så jag känner mig lite bättre nu. Jag sitter och äter en mandarin (fjärde för dagen) nu i alla fall och ska se på CSI.
 
// Elaine 

Outfit 13 Oktober 2013

 
Skjorta - H&M / Jeans - Serious Sally / Skor - Ellos / Jacka - Freequent / Armband - Glitter / 
 
Äntligen fick jag en outfit tagen ute, det är allt för sällan det faktiskt händer. Men Niclas är snäll och fotograferar när han kan. Dock blev hundarna inte så glada av att stanna. haha. Som ni ser invigdes i alla fall en av mina ny skjortor igår.
 
// Elaine 

Leopard

 
Idag är det leopard (och lite guld) som gäller!
 
// Elaine

13 September 2013

 
Idag har jag haft en riktigt lugn och mysig dag med Niclas. Vi tog bland annat en promenad med hundarna på eftermiddagen. Ni ser så mysigt det var på bilderna över. Mn nu är jag hemma hos mig och Niclas är hos sig, en ny vecka väntar.
 
// Elaine

Metallrosetter

 
TGR - 10 kr/st 
 
Dessa hårsnoddar köpte jag förra helgen. Dels för att det verkar som att alla andra toffsar försvunnit (en gick sönder här om dagen också)  och för att det är roligare med söta tofsar, det är min stil. Jag vet inte varför jag aldrig köpte sådana här på H&M förrut men som sagt, nu har jag två. En i guld och en i silver kändes dessutom andvändbart.
 
// Elaine
 

When you see it ...

Ser ni något läskigt på bilden? 
 
Ännu en härlig höstmorgon! Solen skiner och det är så fint utanför fönstret.
 
Igår försökt jag  att plugga men alla regler gör mig galen, det tar så lång tid att förstå undantag och speciellt lära in. jag var i alla fall också och hälsade på farmor med pappa en stund på eftermiddagen.
 
//Elaine

Tävling med Momondo

 
Bild från www.Momondo.se http://www.momondo.se/flyg/par/flyg-till-paris.html
 
När jag fick syn på denna tävligen från Momondo (  http://blogg.se/momondo/ )där man kan vinna en valfri resa tänkte jag genast på hur jag kan få min önskade resa till Paris att bli av, i alla fall kanske att bli av, genom att skriva dessa ord. Hur många gånger jag än säger det kommer Paris alltid att vara min drömstad. Jag vill få åka dit efter den här kursen jag läser i franska och känna att jag fått belöning för mödan. För att lära sig franska är faktiskt svårt, på alla plan. Den här hösten har så här långt varit tuff.
 
Hur som helst, skulle jag äntligen få visa min pojkvän Niclas vad det är jag pratar om hela tiden. Han skulle få besöka både Eiffeltornet, natt som dag. Se utsikten från Sacré Coeur och på samma gång strosa runt på Place du Tertre och kanske låta en konstnär måla av oss. Sen skulle vi gå längs Seine i solnedgången, besöka Champs Élysées och Triumfbågen på kvällen, köpa macarons på ett pattiserie för att bara njuta av den franska doften, atmosfären och musiken. Han skulle äntligen förstå hur vackert Paris är och jag skulle få min drömresa, tillsammans med honom.
 
// Elaine

Bra lördagsmorgon

 
Jag har börjat  den här superhärliga lördagsmorgonen med ett corepass, plus en promenad dit i det här fina vädret. Så nu mår jag toppen! Det är dessutom helt otroligt hur mycket ett corepass känns. 
 
Nu ska jag fortsätta den här dagen med att plugga fransk fonetik och grammatik.
 
// Elaine

Fredag 11 Oktober 2013

Bild från förra fredagen 
 
Var tog den här dagen vägen? Jag började plugga vid tio imorse och har inte gjort något mer än att äta diska, ta en springtur och duscha. Sen var det helt plötsligt kväll och middag (pappas supergoda hemagjorda pizza!).
 
Jag hade tänkt att plugga mer nu också men jag fastnade ute på nätet. Sen tänkte jag i alla fall försöka mig på att se en fransk film för att öva hörsförståelsen lite.  Till det har jag lite chasewnötter. Niclas är på slottsfest så honom träffar jag inte ikväll.
 
// Elaine

Ännu en skjorta

 
H&M 320 kr (ord. 399 kr) 
 
Det var inte bara jeanskjortan jag som jag köpte i söndags utan också den här. Jag hade bara planerat att köpa jeansskjortan men då jag sett den här på hemsidan flera gånger  kunde jag inte låta bli att prova den när den fanns där i butik. Såklart kunde jag inte släppa den sen men då jag hade ytterligare en rabatt tog jag den på den i alla fall.
 
Men nu får det dock vara slutshoppat på ett tag. Jag måste ju köpa julklappar sen också! haha
 
// Elaine 

Gårdagens detaljer

Gårdagens örhängen - från Glitter.
 
Igår var som i onsdags en lång och tung dag. Nästan hela dagen hade jag ont i huvudet och på förmiddagen kändes mycket hopplöst. Efter lunch satt jag i alla fall och pluggade i biblioteket med två andra tjejer från kursen och sen på kvällen var jag och tränade.
 
Idag är jag ledig och har börjat den med en skål gröt till frukost. Men jag ska försöka plugga mycket under dagen, dock måste jag komma ihåg att ta pauser också. Men framför allt måste jag sluta procastinera nu (skjuta fram pluggandet) och sätta mig med det straxt. ag tror jag börjar med grammatiken som inte alls gick bra igår.
 
// Elaine

Min gamla mobil

Nokia N97 Bronz med borstat stål, bästa Nokian och gamla mobilen.
 
Nu har jag haft min nya mobil i en vecka och överlag är jag nöjd. Men det var faktiskt lite jobbigt att lämna min gamla mobil. Jag är sån, har lite svårt för att släppa prylar sådär. Den kändes unik och jag trivdes verkligen med den när den fungerade som den skulle. Så nu får den som på bilden vara en liten prydnad.
 
 
// Elaine

Som spets

 
Från www.Missme.se 129 kr.
 
Jag älskar det här halsbandet! Det ser ur som spets, lyser upp en hel outfit och är supervackert. Jag skulle bra gärna vilja ha ett.
 
// Elaine

9 Oktober 2013

 
Idag har varit en lång och tung dag. Jag åkte till skolan tidigare än jag började, för att plugga. Sen hade jag en uttalslektion. Efter det var jag helt slut av allt tänkande, också på grund av vädret misstänker jag så jag kom inte igång med att plugga så mycket som jag hade tänkt när jag kom hem. Dock kom jag igång när jag hade piggnat till efter en dusch och lite mat men nu orkar jag inte mer och har till och med lite ont i huvudet. Det är verkligen mycket att lära!
 
// Elaine

3 Filar

 
TGR - 20 kr 
 
Mina gamla nagellfilar har verkligen blivit utnötta och fula plus att någon har försvunnit. Så därför köpte jag tre nya med dessutom olika grovt papper på. Glittriga som de är passar de mig perfekt och jag älskar också färgerna!
 
 
// Elaine 
 

Outfit 8 Oktober 2013

 
Blus - Farmors från 70-talet / Jeans - Serious Sally / Boots - Ellos / Ring - StarOf
 
Igår hade jag farmors skjorta från 70-talet. Den verkar vara av riktigt kvalité eftersom den hållt så länge och jag har haft den nu i några år. Dock bytte jag till mina blåa fejk-converse (från Ellos ) innan jag gick hemmifrån och matchade med mina blåa jacka från Only
 
// Elaine 
 

Lunch med Amanda

 
Dagens lunch - mätt blev jag.
 
Idag började jag dagen med en fonetiklektion och efter det tog jag sällskap från skolan med fyra andra tjejer från klassen. Det är roligt att äntligen kunna diskutera franska med några även om det är svårt.
Sen mötte jag i alla fall upp Amanda för lunch. Vi åt på ett nyöppnat mysigt ställe, Sandy's. Jag tog en varm foccacia med Lax och Philadelphiaost. Det var en bra smakkombination!  
 
Sen gick jag omkring lite på en marknad innan jag åkte hem och försökte plugga och repetera lite fonetik, samt grammatik. Men nu har jag varit och klippt mig och nu väntar tv:n med både Hollywoodfruarna och Project Runway!
 
// Elaine 

Jeans och mönster

 
H&M 299 kr 
 
Den här skjortan såg jag i förra veckan, jag kikade på den lite extra eftersom jag har letat efter en jeansskjorta till hösten. Sen i lördags bestämde jag mig därför för att gå och köpa den då jag hade en rabattlupong som gick ut i söndags. Så jag köpte den för 240 kr istället för 299 kr. Jag tycker den var så cool och speciellt unik pågrund av mönstret i bak. Dock är den väldigt lång, speciellt i bak, men det vet jag hur jag ska fixa.
 
// Elaine

Outfit 7 Oktober 2013

 
Blus - Cubus / Byxor - H&M / Jacka - Freequent / Örhängen - Glitter / Skor - Deichman
 
Här är min outfit från igår. Blusen matchar höstträden lite.
 
 // Elaine

7 Oktober 2013

 
Se så vackra träden är när de börjat skifta färg.
 
Idag har varit en flitig dag för min del. Jag har pluggat fransk grammatik i tre omgångar. Först på förmiddagen, sen på lektionen och tillsist när jag kom hem. Nu på kvällen var jag och tränade ett roligt pass och nu ser jag på ett kusligt avsnitt utav CSI.
 
// Elaine

Leopard

 
Fyndiq 149 kr 
 
I samma veva som jag beställde det glittriga skalet till min telefon beställde jag också det här fodralet. Det känns bra att kunna ha den lite mer skyddad ifall man t.ex är ute och går. Sen så tyckte jag att det var lite coolt och annorlunda med leopard.
 
// Elaine

Nystylat

 
Min fina Niclas i sitt supermysiga, mystylade rum!
 
// Elaine

Mysig hösthelg

Bilder från idag 
 
Min helg har spenderats med Niclas, vid hans vardagliga boende. Jag åkte dit igåreftermiddag och var framme till kvällen. Då hade hans mamma Åsa gjort hans rum jättefint med mysiga gardiner och textilier. Där satt jag och pluggade sen hela kvällen medans regnet öste ner utanför medans de övade musik. Efter det var Niclas snäll och lagade middag till oss.
 
Sen har den  här dagen spenderades ute på promenad i den höstiga naturen med sällskap. Till lunch blev det sen tacogratäng och sällskapsspel innan det var dags att åka hem. 
 
// Elaine

Flanell, guld, rött och svart

 
Flanell
 

R13 plaid flannel shirt, 2 725 SEK / Topshop jeans, 415 SEK / Steve Madden black combat boots, 1 155 SEK / H M handbag, 310 SEK / Stella Dot bracelet, 505 SEK / Matte lipstick, 59 SEK
 

Det verkar så mysigt att ha en mysig flanellskjorta nu när det börjar bli kyligt. Sen ser de där bootsen riktigt fina ut! Det ska vara lite bling på allt, det förgyller vardagen! ;)
 
// Elaine 

Miss sweet

 
Här om dagen fick jag det här Body Buttret genom mamma, utav hennes jobbarkompis då hon inte ville ha den. Roligt att hon tänkte på mig. Det doftar gudomligt! Persika och honung!
 
// Elaine 

Glittrigt fodral

 
Fyndiq 109 kr 
 
Detta skal pryder min mobil just nu. Älskar det!
 
// Elaine

Outfit 4 Oktober 2013

 
Topp - Cubus / Jeans - Serious Sally / Boots - Ellos / Ring - StarOf / Örhängen - Åhlens /
 
Dett var min outfit igår. Alla plagg och smycken är favoriter i garderoben och smyckesskrinet. Fast örhängena har jag aldrig användt. Jag köpte dem på rea förra året och har inte hittat rätt tilfälle att använda dem förrut.
 
// Elaine 

Modevisning

 
Igårkväll var jag på modevisning. Mamma följde med och vi fick se massa coola frisyrer, kläder och smycken. det visades både lite dyrare och lite billigare märken. Bäst enligt mig var Carin Wester (andra och tredje bilden) som jag också hade sett fram emot. Ylva Liljefors som också designat för bl.a Robyn hade nu gjort en egen kollektion som hon visade upp. Sen fick vi också mingeltallrik, bubbel och goodiebags.
 
// Elaine
 

Givande föreläsning

 
 
Imorse gick jag upp, pluggade lite fonetik och tog en springtur i det soliga höstvädret. Sen lagade jag nudlar med kräftstjärtar till lunch innan jag åkte till universitetet oå eftermiddagen. Jag var på en föreläsning i studeteknik. Den var riktigt bra och rolig!
 
Nu har jag också mött upp mamma och hälsat på mormor och morfar. Det var verkligen längesen jag hälsade på dem nu på det var på tiden. Sist jag såg dem var på min födelsedag, i början av augusti.
 
// Elaine

Marinblå och kabelstickad

 
 
H&M 79 kr ( ord. 199 kr )
 
En av de få saker som ha stått på min " Att shoppa-lista" inför hösten och vintern är en kabelstickad marinblå tröja, även en vinröd. Så när jag gick in på H&M och såg den här på rea kändes det som att jag jag skulle slå till. Dessutom fick jag 20 % rabatt på det. Sen fanns det också en vinröd men jag bestämde mig för att bara ta den marinblå, den såg finast ut ut på mig.
 
// Elaine 

Outfit 3 Oktober 2013

 
Topp - VILA / Byxor - H&M / Skor - Ellos / Jacka - Only / Smycken - fått
 
Igår passade jag på att använda mina tygskor och tynnre blå jacka innan det blir för kallt för det.Sen matchade jag det med min fina blommtopp. Jag tycker verkligen om den, byxorna likså.
 
// Elaine 

3 Oktober 2013

 
Idag har det varit en ännu en riktigt solig och fin höstdag. Jag åkte till skolan på morgonen och hade en grammatiklektion, påvägen dit tog jag sällskap med Markus. Sen efter lektionen gick jag på stan en kort stund innan jag åkte hem för att äta lunch och plugga. Efter pluggandet stack jag och tränade. Det är lika jobbigt och härligt varenda gång!
 
// Elaine
 

Silver, Svart & Vitt

 
Så här ser min mobil ut nu när jag har stylat den lite. Jag valde att zooma in Niclas på en bild på oss, göra om den till svartvit och lägga som bakgrundsbild på den låsta skärmen. Jag tycker det blev snyggt till både mobil och skal (jag ska visa skalet bättre sen). Sen tycker jag att det är en så fin bild på honom.
 
På tal om oss, så har vi varit tillsammans i 2 år och 11 månader idag. Det är inget att göra en stor grej av idag men om en månad är det tre år, så då ska vi fira.
 
Som bakrundsbild på hemskrämen valde jag en bild på Paris från google. Jag älskar färgerna, luset och att man ser att det är Paris, fast att eiffeltornet inte är i foccus.
 
// Elaine 

Ryggsäckar

 
Backpack
 

Eastpak backpack, 1 550 SEK / Eastpak backpack, 485 SEK / ALDO black drawstring backpack, 430 SEK / MiPac leopard backpack, 270 SEK / Vans heart bag, 415 SEK / Vans tiger backpack, 310 SEK
 

Jag har varit på jakt efter en ryggsäck ett tag nu. Dock är det svårt att hitta en i butikerna som klarar mina krav. Den ska vara rolig, men sammtidigt inte för uttåtstickande, glamorös men ändå rymmlig. Sen får den inte heller vara för dyr. Asos har dock dessa fina som är mina favoriter. Men såklart är de som mest stämmer in på mina kriterier lite väl dyra (den lila och svarta i översta hörnen).
 
Någon favorit?
 
// Elaine 
.

2:a Oktober 2013

 
Idag har jag, precis som igår, pluggat. Min lektion var inställd som igår. Dock går tiden så himla fort när man pluggar franska så det känns inte som att man har gjort något ändå. Hur som helst så var jag också ut på en promenad idag I det härligt höstiga vädret. Dock blev inte bilderna så bra som jag hade hoppats.
 
// Elaine

Till dryck och soppa

 
Den här fina koppen fick som en överraskning jag utav Niclas föräldrar helgen. Det var en födelsedagspresent. Den var verkligen cool och söt på samma gång. Förrutom kopp kommer jag att använda den som soppskål och kanske också godisskål. Mysigt nu till höst och vinter.
 
// Elaine 

Ny mobil

 
Det här var det som låg i paketet som jag hämtade ut igår. Jag har länge tänkt köpa ny telefon och funderat på den här samsung galaxy s4 minin. Jag hade faktiskt ju tänkt att köpa den redan i fredags men då den inte vit fanns i butik beställde jag den istället och det tog bara två dagar innan jag fick den. 
 
Hela kvällen igår satt jag och fixad iställningar på den. Jag ska visa allt mer sen!
 
// Elaine 
 

1:a Oktober 2013

 
Jag gjorde en nachotallrik till lunch utav helgens tacorester. Så gott!
 
Idag har jag som sagt varit ledig. Jag pluggade hela dagen ( men det gick väääldigt fort så jag kan inte säga att det blev mycket gjort...) och sen tog jag en snabb promenad till affären och hämtade ut ett paket. Hela kvällen har jag sen ägnat åt det där paketet och nu ska jag slå mig ner framför tv:n. Det blev en lat dag med andra ord men imorgon ska jag visa innehållet i paketet samt plugga plugga.
 
// Elaine 

Outfits September 2013

 
Mina outfits för September 
 
Ja då hade ännu en månad gått då. September har både bjudit på sommarvärme och sen riktigt övergått till höötkyla. Jag tycker bara att det är mysigt att men jag skulle vilja ha lite mer hösttröjor. Men jag vet inte om garderoben tillåtet det...Hur som helst hoppas jag på soliga höstdagar nu!
 
Mina favoriter är förresten de två sista outfitsen.
 
// Elaine
 

Outfit 30 september 2013

 
 
Skjorta - Gina Tricot / Halsband - Guldfynd / Jeans - Serious Sally / Ring - Jonas Hallberg / Boots - Ellos /
 
Jag börjar min dag med lite fransk musik idag och lite bloggning av gårdagens outfit. 
 
 //Elaine 

RSS 2.0