Rosa stora volanger

 
 
 Gina Tricot - 99 kr (ord.199 kr)
 
Nu var det ett bra tag sedan jag köpte den här blusen på Gina (Tror det var i Oktober/November?) Så jag har redan invigt den men det kommer mer så småningom.
 
// Elaine 

Mars 2018

 
 
Då var Mars över. Även om det här varit en kall månad har jag börjat känna vårkänslorna (även om snön inte kommer att vara borta förens i Maj/Juni? Haha 
 
Hur som helst summerar detta och bilden hur mitt Mars har sett ut. Såklart är det de bästa bilderna. Vardagen har varit grå och tung till och från. Men i Mars har jag:
  • Varit på Bokrea med Camilla - Har också fyndat Timberlands.
  • Tagit promenader i vinterlandskapet.
  • Gjort en Maracas som skolprojekt.
  • Tittat på mellodifestivalen två lördagar.
  • Varit hem och blivit bjuden på favoritmaten.
  • Srivit en liten hemtenta och avslutat kursen "Form och gestaltning".
  • Hälsat på mormor (och firat hennes 91-årsdag i förskott)
  • Sovit över hos Robin och blivit bjuden på middag.
  • Haft en graffitivecka i skolan.
  • Fredagsfikat och shoppat med Camilla.
  • Varit på Bomässa med Niclas.
  • Ätit våfflor på våffeldagen.
  • Påbörjat en ny kurs.
  • Tagit promenader med Camilla.
  • Myst med lamm för första gången i år.
  • Hälsat på mormor och farmor i påsk. 
Och nu fortsätter påskfirandet parallellt med läsandet.
 
// Elaine

30/3-18 Långfredagen - Mormor

 
Idag har jag hälsat på lilla mormor som ramlade riktigt ordentligt tidigare i veckan. Hon var så trött men hon var i alla fall upp och fikade med oss. 
 
Före vi var till mormor gick vi till morfars grav och tände ett ljus. Sen åt vi en snabblunch och köpte blommor till mormor. Kvällen har jag sen spenderats hos Niclas med en god middag och lite Reign.
 
// Elaine 

Outfit 28/29-3-18 Färggrant & Vårigt

 
Blus - Caramelle / Jeans - Gina Tricot / Örhängen - River Island (Present) / Solglasögon - New Yorker
 
Gårdagens och dagens outfit - I en gammal men fin blus.
 
// Elaine
 
 

29/3-18 Skärtorsdagen - Farmor, Läsning & Räkmackor

 
 
Igår tillbringade jag förmiddagen med att läsa 60 sidor i kurslitteraturen. Sen på eftermiddagen åkte pappa och jag till farmor och påskfikade. Till middag hos mamma och pappa blev det sen räkmackor.
 
Sen på kvällen var vi och hälsade på massa nyfödda lamm (5 föddes igår). Jag har längtat mycket efter det så jag kunde inte vänta längre. Sen blev det också lite kvällsfika hos Niclas föräldrar och en kort promenad.
 
Vädret har ju varit väldigt fint hela veckan. Det är bara synd att jag inte känner att jag har tiden att gå ut och njuta för att jag måste läsa ut boken över påsk.
 
 
// Elaine
 
 

Guldiga toffsörhängen

 
 
Ur & Penn - 69 kr (ord. 179 kr)
 
Så föll jag också dit på ett par toffsörhängen - självklart i guld! De fanns även i silver och koppar. För att int glömma alla andra färger.
 
// Elaine
 

28/3-18 Klippning & Läsning

 
Idag har jag varit i skolan en sväng på morgonen (tänkte få hjälp i verkstan men den var stängd) men sen fick jag be ge mig hemmåt för att klippa mig. Före det landade jag på Niclas jobb en stund och försökte dessutom läsa på vägen hem. Jag har nämligen hela den här boken att läsa över påsk. Hejdå "ledighet".
 
Igår hade jag en föreläsning om teknisk psykologi och sen på eftermiddagen målade jag och Camilla om Sprayrummet. Så efter det och den starka färgen behövde vi en promenad i solen.
 
// Elaine 

Israel ESC 2018 - Netta - TOY

 
 
Det här är en favoritlåt från årets Eurovision. Den verkar dessutom ligga högt på de flesta tippningar så jag hoppas och tror att den har en chans att vinna.
 
// Elaine

Dollarstoreshopping

 
Här har vi helgens Dollarstoreshopping och totalt 100 kr kostade detta mig. Med tanke på att jag har letat efter en ny rumsdoft i rimlig prisklass var det riktigt bra. För denna kostade 50 kr och fanns i andra dofter också med andra städer som bakgrund. Jag funderade på att ta Paris som doftade lavendel för det hade passat hos mig men jag kan tycka att lavendel är lite för intensiv doft. 
 
Guldmasken föll jag helt enkelt för pga att den var guldig men handgelen och eyeliner är sådant som alltid går åt i min väska
 
// Elaine
 

Outfit 25/3-18 Svart & Körbärsblommor

 
Cardigan, Nyckelring & Byxor - Gina Tricot 
Topp - Army's - Holmlunds
Choker - Bikbok 
Boots - Vagabond
Väska - Don Donna 
Örhängen - Present från Polen
 
Här är min outfit från i söndags. 
 
// Elaine
 
 

Runda & Färgglada Glasögon

 
 
När jag såg dessa solglasögon på Dollarstore höll jag nästan på att köpa ett par. Jag köpte ju mina gula där förra året. Men så kom jag på att jag inte alls passar i riktigt runda 70-talsbågar. Så det blev inget köp men jag måste bara tips om dessa. Hade jag passat i dem hade jag köpt ett par orangea. Priset är ju dessutom för billigt.
 
// Elaine
 

26/3-18 Ny kurs - Miljöpsykologi & Ergonomi

 
Köpte den nya Ramlösa - God!
 
Idag har en ny kurs börjat. Tillskillnad från förra kursen är denna lite er teoretisk men det gillar jag (även om det såklart kan bli tungt). Så idag hade jag en intressant kursintroduktion som började efter lunch. Före det betalade jag räkningar, sökte hösten kurser och annat gjorde mig allmänt redo för en kort vecka. 
 
Men sen vände dagen till det sämre efter informationen om att jag måste göra om/ändra min maracas. Så efter den informationen behövde jag få lite luft och andas så jag och Camilla tog en solig promenad vilket jag ändå hade tänkt göra. Efter det hade jag samlat ork och styrka till att nysta upp projektet igen men då sjönk humöret igen när jag fick beskedet att mormor hade fallit och slagit sig rejält inatt. Lilla mormor som redan är så trött och dålig...
Så nu vill jag bara hem till familjen men jag har en föreläsning imorgon och dessutom har jag lovat att måla om sprayrummet i verkstaden innan det blir något "Påskledigt" (Läs: plugg på hemmaplan). 
 
Måndagen och veckan började med andra ord bättre än den slutade.
 
// Elaine

Outfit 23 & 26 /3-18 Petrolfärgat & Kimono

 
 
23/3- Kimono, Choker & Bootcutjeans - Gina Tricot / Blus - VILA / Örhängen - Glitter 
26/3- Kimono & T- Shirt - Gina Tricot / Sammetsbyxor - Lindex / Örhängen - Ur&Penn / Ring - Glitter
 
Här är min outfit från i fredags och jag har en snarlika idag (och även i lördags) därför slog jag ihop dessa i ett inlägg.
 
// Elaine
 

25/3-18 Bomässa med föreläsning

 
 
Igår var jag och Niclas på bomässan. Jag ville åka dit för att lyssna på Henrik Erikssons (som vann Superskaparna förra året) föreläsningar i färglära samt tavelhägning och belysning. Därför hängde vi på låset vid 10 och lyssnade på dem och kollade även lite på mässan. Jag hade hoppats på lite inspo generellt men utan Henriks väldigt bra föreläsningar hade jag inte åkt. För även annars ointresserade Niclas orkade och ville lyssna. 
 
Sen besökte vi Dollarstore och Netonnet en snabbis för att köpa ett våffeljärn. Efter det åkte vi hem och gjorde våfflor och tog sen en kvällspromenad innan solen försvann.
 
// Elaine

25/3-18 Våffeldagen

 
Såklart blev jag sugen på våfflor till våffeldagen så idag var Niclas och jag och köpte ett våffeljärn (för 99 kr). Jag ville hellre ha ett rånjärn (sista bilden) med vackert mönster men jag fick ge mig och lyssna på Niclas. Men det hade varit kul att testa hur det hade blivit. 
 
Hur som helst äter jag nästan bara våfflor (pannkakor äter jag inte alls) om det är med färska bär och vaniljvisp så det blev det idag. Dessutom åt jag bara en och en halv våffla.
 
// Elaine

Fjäderörhängen

 
 Glitter
 
 Dessa fjäderörhängen köpte jag i höstas men de känns mycket mer lägligt att använda dem nu till våren. Jag vill minnas att de kostade ca 20-30 kr istället för 129 kr men är osäker.
 
// Elaine 

24/3-18 Pastamiddag

 
Gårkvällens pastamiddag med Niclas. 
 
// Elaine
 

Humoristiska gummistövlar

 
 
En uppgift denna grafitivecka var att måla ett objekt. Jag köpte därför ett par gummistövlar (i min storlek) på Second hand. Jag ville förstärka hur de används på ett roligt sätt. 
 
// Elaine
 

Från provhytten: Vårrea 2018

 
Gina Tricot 
 
H&M
 
Bikbok
 
Under shoppingrundan med Camilla hittade jag mycket fina överdelar. Det mesta var på rea förrutom de två sista bilderna. Det sista var en riktigt cool regnjacka från Bikbok.
 
Camilla hittade många fina blommiga blusar.
 
// Elaine
 

Fredagsfika med Camilla

 
 
Den här veckan har vi haft graffiti på schemat. Så igår blev klara med det och redovisade med det veckans uppgifter. Men idag var det kursavslut (efter 2 månader med intensivt skapande) och reflektion.
 
Sen kände jag och Camilla för att fira så det blev en spontanfika/lunch på stan med gång dit i vårsolen. Efter det var fredagskänslorna igång och då gick vi på stan tills kl 7.  Jag tog en laxbageltill fika på Espressohouse. Det eller bagel med laxxröra (möjligtvis tonfiskröra) är min favorit att äta på stan tillsammans med en pesto/mozzarellafoccacia/surdegstoast. Begreppet fredagsfika får mig att minnas när man gick till konditoriet med min dåvarande bästis när vi var 8 år. Men då blev det en tårtbit. Idag försökte jag vara lite mer nyttig.
 
// Elaine

Graffiti på mitt sätt

 
Graffiti denna vecka var inte riktigt min grej. Jag lyckades göra ett mönster som var mer tapet/textil och batik än Street. Men för mig är det en komplimang och det är inte heller så lätt att bli "Street" på 4 dagar. 
 
Hur som helst stod vi ute i solen och sprayade i onsdags (annars i stort dragskåp med munnskydd) och igår (sista bilden). Sen hade vi redovisning i går på förmiddagen med Rolf Carl Verner. Han gav riktigt bra feedback!
 
Sen i tisdags var jag på en föreläsning med Madde på Drivhuset som var väldigt bra!
 
// Elaine

Petrolskedar från Lagerhaus

 
 
Lagerhaus: Skedar 69 kr (ord.149 kr) / Pennställ - 29 kr (ord. 69 kr) Påse - 10 kr (ord. 29 kr)
 
Dessa skedar och pennställ köpte jag på rea på Lagerhaus för ett ta sedan. Jag bara älskar de här skimmrande färgerna.
 
// Elaine

 
 
 

Kopparfärgad jacka

 
H&M 100 kr (ord.399 kr)
 
Jag gillar att leta kläder till Niclas och Robin. Så mitt senaste fynd var i lördags när Robin och jag var på stan. Vi hittade fina jackor på Zaras rea (199 kr Kakifärgad) och fina jeansjackor. Men så sprang vi på denna i den härligaste färgen.
 
Det kan ju inte bli bättre än 99 kr istället för 399 kr.
 
// Elaine

Frankrike ESC 2018 - Madame Monsieur - Mercy

 
Jag har redan börjat lyssna på låtarna som är med i årets Eurovison song contest (det blir tidigare och tidigare för varje år.).Frankrike brukar alltid vara en favorit (dels pga språket) och i år är inget undantag. Den här låten är faktiskt väldigt fin. Jag hoppas att det går bra för den.
 
// Elaine

19/3-18 Graffitivecka

 
Den här veckan står graffiti på schemat. Så idag har jag haft min första lektion med en graffitikonstnär som heter Rolf Carl Verner och jag må säga att jag aldrig skulle fatta grejen men jag hajar redan efter en dag. Det är riktigt svårt men idag har vi börjat med bokstäver. Det fina är hur olika allas blir beroende på personlig stil, som kroki eller konst överhuvudtaget. Jag återkommer med process och resultat senare i veckan. 
 
// Elaine

Sammetskimono

 
Kappahl - Present (rea 299 kr, ord. 399 kr)
 
Den här kimonon ( Som jag har bloggat om förrut) köpte jag på melllandagsrean med ett presentkort som jag fick i julklapp. Eftersom jag hade sneglat på den hela hösten kunde jag inte lägga de presentkortet på något annat. Den hänger som en dekorations på min garderobsdörr när den inte används eftersom att den matchar mitt överkast och matta. Dessutom är det nog min favoritfärg, som jag har sktivit om tidigare.
 
Observera rosetten och diamanten i nacken. Så sött!
 
// Elaine
 
 

18/3-18 Besök hos mormor & Lillebror

 
 
I lördags städade och tvättade jag, samt tog en liten promenad i det fina vädret. Sen mot kvällen kom pappa och Robin och hämtade upp mig så kvällen. Så jag fick sova över hos Robin för att igår. ta en promenad ner på stan och sen hälsa på mormor med mamma. Igår var hon lite piggare än sist jag var där när jag inte ens kunde väcka henne så det var kul igår, även om hon var trött som vanligt. Mormor fyller dessutom 91 år nu i veckan så därför köpte jag lite tulpaner till henne. Lilla mormor.
 
Sen fick jag och mamma en riktigt lyxig söndagsmidag av Robin för han hade gjort egna hemmagjorda hamburgare. 
 
// Elaine

T.shirt: Fåglar & Paljetter

 
 
Lindex 75 kr (ord. 
 
Den här T-shirten är det ett bra tag sedan jag köpte (November) men jag har sparat den till våren. Det är fåglar med paljetter.
 
// Elaine
 
 
 

Glänsande skålar

 
TGR - 20 kr/st
 
De här skålarna glänser (som pärlemor) så fint men det syns inte på bild.
 
// Elaine
 

14-16/3-18 Från vårkänslor till mer snö

 
 
Efter två intensiva veckor och en redovisning i tisdags hade jag bara en reflektion att skriva i onsdags. Förrutom det var det så soligt att det kändes vårigt så jag tog en liten promenad i halkan och kylan men fick ändå vårkänslor. Sen igår var jag helt ledig och vädret var lika bra så jag tog en promenad ner på stan men sen kom snön mot kvällen. Likaså har det snöat mycket idag. Dessutom har jag haft en hemtenta att skirva hela dagen så jag satt från 9 till 5 med den och var riktigt trött i huvudet efter.
 
Det var den fredagskänslan. Vårkänslorna som jag hade i onsdags är som bortblåsta av snön nu.
 
// Elaine

Gästhandukar

 
 
H&M Home - 30 -40 kr/2-pack (ord. 79 kr)
 
För ett tag sedan har jag köpt lite gästhandukar från H&M.  I höstas var det de två sista (Beauty & Beast) tyckte att de var lite roliga. Sen på mellandagsrean köpte jag de med renar. De passar ju allra bäst till jul men funkar hela vinterhalvåret tycker jag,
 
// Elaine
 
 
 

Outfit 13/3-18 Ljusrosa & Ljusblått

 
Tröja & Jeans - Gina Tricot / Skor - Deichmann / Örhängen - Glitter 
 
Här är min outfit från i tisdags.
 
// Elaine
 
 

Mörkblått & Rosa

 
Gina Tricot
 
Jag älskar de här färgerna ihop!
 
// Elaine
 

3X Carrie Underwood

 
 
Eftersom att jag har jobbat med en maracas inspirerad av Country har jag lyssnat på det en hel del den senaste tiden. Speciellt Carrie Underwood även om hon har en stor släng av pop.
 
Varför har jag inte lyssnat mer på henne förrut? Hur som helst har de här tre varit mina favoritlåtar de senaste två veckorna.
 
// Elaine

Countrymaracas

 
 
Igår hade vi redovisning (i filmformat) av Maracasprojektet. Jag valde att göra en countryinspirerad maracas för en countrysångerska/sångare, som ett komplement till klädseln och att ha på scenen .Jag fokuserade därför mycket på tyg och material. Dessutom ville jag att man skulle kunna hänga den på mikrofonstativtet när man inte spelade på den därav läderremen.
 
Filmen innehåller mitt arbete i form av inspiration, tankar och designprocess. Jolene-covern i slutet (från 5.50 i videon) har Niclas spelat in. 
 
// Elaine

9-11/3-18 Den gångna helgen

 
Den gånna helgen var jag hem för att byta miljö och få lite videoredigeringshjälp. Jag fick också hjälp av pappa och hans metallkunskaper samt Niclas föräldrars verktyg/maskiner. Sen i lördagskväll bjöd mamma på min favoriträtt och sen såg Niclas och jag Mellofinalen.
 
Så efter tillverkning, filmningen och redigering hela helgen är jag klar inför presentationen imorgon. Därför åkte ä jag därför till mig och handlade på vägen. Sen försökte jag att hjälpa Camilla lite i skolan.
 
// Elaine

Flufftröjor - Gina Tricot

 
 
Gina Tricot - 125 kr (ord. 250 kr)
 
Dessa fluffiga tröjor är slut på Gina Tricots hemsida men reaspanare som jag är har jag hittad dem på rea i butik. Modellen passar inte alls mig men de passar säkert någon annan mycket bättre. Jag älskar verkligen de våriga färgerna så de passar bra nu i övergången mellan vinter och vår tycker jag,
 
 

Lila sammetsbyxor

 
Bikbok 99 kr (ord. 199 kr)
 
Ytterligare ett par byxor som jag har fyndat den senaste tiden är dessa byxor. När jag köpte dem trodde jag att det var samma färg som mina övriga lila plagg men tyvärr skilde det lite i ton.
 
// Elaine
 

Denim Trenchcoat

 
 
Cubus - 599 kr
 
Den här jackan är ett riktigt statmentpiece som jag skulle villja ha i min garderob nu till våren. Jag bara älskar trenchcoats (hade en korallfärgad för flera år sedan) och jeansackor så den som kom på idéen att kombinera det till en jacka är ett geni enligt mig.
 
Så cred till inhousedesignern på Cubus!
 
 
// Elaine
 

Outfit 7/3-18 Ljus Denim, Svart & Pärlor

 
Örhängen & Tröja - Gina Tricot / Jeans - Lindex (Dekorerat själv) / Stövlar - Timberland 
 
Här är veckans outfit, från i onsdags. Jag har invigt både mina nya (hemmadekorerade) jeans och vinterstövlar den här veckan - än är det fortfarande väder för vinterstövlar.
 
// Elaine
 

9/3-18 Marcasverkstad hela veckan


 
Den här veckan har det varit maracasverkstad i skolan därför har jag befunnit mig en hel del i metallverkstan. 
 
Projektet började förra veckan och enligt min planering skulle jag vara klar i onsdags/igår men planen har gått i kras. Jag har varit så förvirrad och irriterad den här veckan för jag har fått ändra saker fram och tillbaka hela tiden pågrund av olika annledningar . Därför var jag tvungen att byta bort skolmiljön så igår packade jag väskan och åkte hem till pappa och Niclas för hjälp och lite mer lugn än var det är i skolan. För stressen så här nära deadline är för påfrestande för mig. Men det bli ingen vila hela helgen i alla fall.
 
Sen gjorde jag ett stopp hos farmor på vägen igår. Hon blev glad av att se mig. Vi får se om jag hinner med mormor och kompisar den här helgen också. Men proektet är tyvärr prio ett. Tråkigt för det är nu man skulle behöva den tiden egentligen.
 
Nu ska det fortsätta jobbas i hemmaverkstaden (läs: köksbordet)!
 
// Elaine

Sjöjungruinspo

 
 
 
Coolstuff - Filt - 199 kr (ord. 399 kr)
                 Paljettkudde 199 kr
 
En sjöjungrufilt och en paljettkudde som ser ut som fjäll och kan ändra färg. 
 
// Elaine
 

Mello 2018 - Min topp 10

 
Bildresultat för martin almgren mello
Bildresultat för mendez everydayBildresultat för margaret melloBildresultat för martin almgren mello
 
Bildkällor: svtplay.se (Mendez) & Nyheter24.se 
 
1. Mendez 
2. Jessica Andersson
3. Mimi Werner
4. Sigrid Bernsson
5. Margret
6. Martin Almgren
7. Kalle Moreaus
8.Ida redig
9. John Lundvik
10.Samir och Viktor - Rolandz
 
Inför finalen på lördag sammanfattar jag min topp 10 av årets tävling så här. Mendez låt är min absoluta favorit. Så jag hejar på honom, Jessica (gillade att hon inte hade en ballad i år), Margret och Martin Almgren. Ja de enda som jag inte gillar i finalen är Benjamin och Mariette. Det blir en dtor besvikelse om någon av de vinner för att jag tyckte inte alls att de hade bra låter och framträdande. Dock så tror jag att resten av Sverige gillar dem mest. Det brukar vara så och att de som jag gillar kommer sist. Om man inte gillar glitter och pop kan vi väl enas om att Martin Almgren är en kompromiss att skicka till ESC? Han är ju riktigt begåvad men med fötterna på jorden.
 
// Elaine
 
 

Guldkruka & Kedjeörhängen

 
 
 
Kruka - Chilli 45 kr (ord. 90 kr) 
Örhängen -Lindex (ord. 69 kr)
 
Guldkrukorna från Chilli fyndande jag på mellandagsrean i slutet av förra året men örhängena är betydligt nyare. 
 
// Elaine

Guldiga headset

 
 
När man nu har en gudlig telefon och fodral måste man ju ha matchande hörlurar. Dessa är från Pods och köpta på Netonnet. Ett par guliga och ett par roséguldiga. 
 
Påsen på bilden är från Lagerhaus, skrivboken från TGR.
 
// Elaine
 
 

Orange & Ljusblått

 
Gina Tricot - 449 kr
 
Jag älskar det här mönstret i den här ovanliga färgkombinationen. Sen är det en otroligt söt klänning. Kanske till sommaren/våren med ett löst bälte i midjan och ett bar boots/höga klackar?
 
// Elaine
 

DIY - Pärljeans

 
Förrutom att skissa och fundera på nya projektet förra veckan har hag småpysslat på fritiden.
För att sedan jag har stött på massa jeans med prälor på sedan i höstat (men inte hittat någon modell som passat mig) fick jag för mig att pimpa ett par jeans som jag redan hade så jag köpte pärlor för ett tag sedan. Men sen så sprang jag ju på ett par billiga jeans i förra helgen som passade yppterligt till detta hemmaprojekt. 
 
Jag funderar på att så på några fler. Ska jag eller ska jag inte?
 
Till dem som inte orkar sy kan jag tipsa om att Lindex har/har haft en riktigt snygga som nu kostade 75 kr som jeansen här över (om de nu finns kvar). 
 
// Elaine
 

IKEA & Mer bokrea

 
Jag älskar att strosa i butiker under rea. Jag går in i mig själv trots mycket folk. Så jag kikade på bokrean igen i lördags. Jag köpte ingen mer bok men kan tipsa om "Omgiven av psykopater" eller "Omgiven av idioter" Sen hittade jag mode och designböcker som jag hade köpt om jag inte hade haft massa kurlitteratur inom ämnet design som inte ens används tillräckligt (för tillfället i alla fall).
 
Sedan hittade jag också några nyheter på IKEAs tavelavdelning. Men jag handlade bara billiga saker till projeket och en plastblomma som jag har tänkt köpa länge. 
 
// Elaine
 
 
 
 

1-4/3-18 Vecka med vinterpromenader

 
Igår gjorde jag en tripp till Ikea på egen hand. Jag behövde nämligen handla massa material inför projektet i veckan, så den här helgen har jag inte tagit ledigt från skolan. För jag var dessutom i skolan i två timmar idag på eftermiddagen. Förrutom att grubbla på projektet hela veckan har jag försökt att ta promenader. I torsdags (bilderna) var det soligt så då var det lätt att komma ut på lunchen. Sen blev en bra promenad till bussen igår och promenad med Camilla i onsdags (till bokrean) som tidigare nämnt. 
 
// Elaine
 

Beige ulltröja med guldetaljer


 
Lindex - 99 kr (ord. 399 kr)
 
Jag vet inte om jag visade den här tröjan mer än på? Den inhandlades på Lindex för ca en månad sedan till en fjärdedel av ordinarie pris eftersom att det var halva reapriset. Jag hade spanat på den tidigare eftersom att den var så mjuk (delvis ull i) och snygg med gulddetaljerna. Beige och guld är verkligen en favoritkombo.
 
// Elaine
 

Outfit 1/3-18 Konjaksbrunt & Dova färger

 
 
Cardigan - Vero Moda / Tröja - Gina Tricot / Jeans - Gina Tricot / Halsband ( Bälte) - New Yorker / Örhängen - Glitter / Stövlar - Ecco
 
 Veckans outfit har matchat mitt projekt t/rill en viss del). Det gäller att komma in i mode. Så jobbar i alla fall jag,
 
// Elaine
 
 

Guldigt mobilfodral

 
 
Pålånnbok - Hayles 69 kr /Fodral - Clas Ohlson 29 kr 
 
Passande att jag hittade på ett guldigt fodral till min mobil i veckan. Eftersom att det bara kostade 29 kr på Clas Ohlsons (fanns inte många andra dessutom) kände jag att detvar meningen. 
 
//Elaine
 
// Elaine
 
 

Bokrea - Hur du blir Parisisk, PT-Fia & Rudberg

 
 
Fynd från bokrean: 59 kr / 89 kr / 69 kr
 
Nu ska jag bli fransyska samtidigt som jag ska börja ta hand om mig själv på riktigt. Jag hade tänkt att börja gymma nu i Mars (som förra året. haha) men jag har bestämt mig för att börja hemma med promenader i kylan och hemma träning. Därför passade det ju bra att jag sprang på PT Fias bok. För en PT och livscoach är precis vad jag skulle behöva nu men när man är student är det ju inget som man har råd med. Så jag hoppas att den här boken ska inspirera mig med träning, nyttiga recept och nerstressande tankar - för att det är precis det som jag behöver.
 
Hur du blir parisk fick jag upp ögonen för förra året och hade tänkt att önska mig i present någon gång. Så att jag skulle köpa den på bokrea för 59 kr (kostade ca 200 kr mer förrut) var solklart. För visst passar den mig så himla bra?!
 
Sen blev det också en spännande däckare som jag hoppas att jag inte ska vilja lägga ifrån mig i vår/sommar.
 
// Elaine

Slitna vårjeans

 
Lindex - 75 kr (ord. 399 kr)
 
De här jeansen var ytterligare ett fynd förra lördagen. Det var verkligen av en slump som jag hittade på dessa. Alla reabyxor kostade 75 kr istället för ordinare reapris 275 kr). Så nu har jag ett par riktiga jeans till våren utöver de jeansleggins som jag har vilka är superbra men saknar den här riktiga jeanskänslan - och fickor.
 
// Elaine
 
 
 

Svarta Timberlands

 
Skohuset - 405 kr (ord. 1350 kr)
 
I lördas gjorde jag ett riktigt fynd och det var dessa svarta vinterstövlar från Timberland. Jag kikade på dessa i brunt för ett år sedan (men köpte istället mina bruna ecco) men att jag nu sprang på dessa i svart på 70 % rea (fanns bara ett par i min storlek kvar) var det verkligen tur då de var nästan 1000 kr billigare än sist jag såg dem. Jag har dessutom nämligen tänkt ett tag på att jag bara har har bruna vinterskor och inga svarta.
 
// Elaine
 
 
 
 
 

1:a Mars - Tulpaner på bordet

 
Rusta - 5 för 29 (ord. 5kr/st) 
 
Jag tycker inte att det syns att det här är fejktulpaner. Eller?
Även om tulpaner är billiga och lättskötta slipper jag köpa riktiga tulpaner varje vecka (det prioriterar jag inte heller som student). Jag vill ändå ha samma färger och de är dessa som jag tycker passar bra hos mig. Vårigt!
 
Idag får vi se om jag beger mig ut i kylan. Kanske om jag måste handla grejer till projektet. Annars ska det skissas vidare på det jag gjorde igårkväll. Morgondagen ser förmodligen likadan ut.
 
// Elaine
 

RSS 2.0