Sista Augusti 2016 - Introduduktionsdag

 
Min namnbricka och en goddiebag från studentkåren.
 
Idag har det varit introduktionsdag på skolan så imorse blev jag och alla andra nya studenter välkomnade av rektorn. Sen var det lite minimässa och en rundtur på skolan. Efter det var det upprop på mitt program så då fick jag träffa mina nya klasskamrater. Sen på kvällen har jag umgåtts lite med en grannet medans de andra på skolan hade finsittning. 
 
// Elaine

Grön omgivning

 
Här är ytterligare lite bilder som jag tagit. Närmare bestämt i lördags då Robin och jag tog en promenad genom stan. Vackrare park har jag nog inte sett.
 
// Elaine
 

Augusti 2016

 
 
Augusti detta år var lite tung. Den första veckan var bra med sol, semester och födelsedag. Men sen blev det sämre väder och tungt för min stressade själ. Sen kände jag inte att jag hann med att allt som jag hade velat göra men så är det ibland. Detta hann jag i alla fall med:
 
  • Varit och kikat på min lägenhet och sen flyttat in på ritkigt några veckor senare.
  • Gjort en båtutflykt med mamma, pappa, Robin och Niclas.
  • Fyllt 22 år.
  • Firat min födelsedag med släkten.
  • Hälsat på mormor på sjukhuset massor.
  • Shoppaat inför flytten med mamma och Niclas.
  • Morgonsimmat några gånger, bl.a i regnet.
  • Varit på middag hos Matte och Ellinor (Nicas bror).
  • Haft några körlektioner och övningskört hemma.
  • Badat badtunna (Det enda badet för i år)
  • Varit på parmiddag med Josefin och Ian och Frida och Tobias (nya bekanta)-
  • Jobbat en sista helg på jobbet.
  • Varit till Saba och fikat.
  • Köpt en ny dator.
  • Varit till Mall of Scandinavia med Robin och Niclas.
  • Haft en målardag med Åsa.
  • Haft en liten kräftskiva hemma.
  • Haft lillebror på besök i nya lägenheten.
  • Haft några vilodagar efter flytten och gjort mig hemma.
// Elaine

30/8-16 En vecka i mitt nya hem

 
 
Imorse sken solen när jag vaknade så jag tog mig ut på en promenad. Först gick jag till biblioteket och skaffade lånekort och efter det gick jag mot stan. Så jag strosade omkring lite bara för att få röra på mig och det kändes riktigt skönt och avslappnande. Dock lyckades jag ju hitta många reafynd men fick såklart låta bli att handla. Men det är svårt för en reafyndare som mig. 
 
Så ja, nu har jag varit helt för mig själv i tre dagar och flyttat sen en vecka tillbaka. Efter tiden på Wik känns det inte så konstigt nu. Men när jag tänker på det måste jag säga att jag tycker att jag är bra cool som bor själv (fast att jag har en pojkvän) i en stad där jag inte känner någon.För 3 år sedan kunde jag inte tänka mig detta.Men vissa saker måste man gå igenom för att fokusera på sig själv och försöka nå sina drömmar. 
 
 
// Elaine

Outfit 27/8-16 Blått & Guld

 
 
Blus - Pepprcorn / Byxor - Lindex / Sandaler & Väska - New Look / Örhängen - Gina Tricot / Solglasögon - New Yorker
 
Min andra outfit från nya hemmet.
 
// Elaine
 
 

Summering av Sommaren 2016

 
 
Ja då är väl den här sommaren slut antar jag? - Hur mycket jag än vill dra ut på den. Hur som helst har det inte känts som att jag fått vilat och solat detta år. "Semester" har jag ju haft men det har inte känts så. Dessa saker hade jag hoppats att jag skulle få göra den här sommaren men det blev inte så:
 
  • Badat och solat på klipporna vid havet.
  • Spelat minigolf.
  • Åkt ut med Niclas och hans famils båt.
  • Träffat fler kompisar. Frida och jag pratade mycket om det men det blev inte av.
  • Teckant, målat och skapat mer. Efter konstlinjen Wik trodde jag att jag hade fått upp en vana men den försvann direkt när jag slutade i Maj.
// Elaine
 

29/8-16 Regn & Rusk

 
 
Sallad blev både dagens lunch och middag - är man snart student ska man väl leva som en också antar jag.
 
Usch vilken regnig dag det har varit idag! Regnet har öst ner på fönstet hela tiden och jag har inte vågat mig ut. Men jag har i alla fall fått lite räkingar betalda, och liiiite bläddrat i kurslitteraturen. Annars flög bara dagen förbi - precis som gårdagen. Men förhoppningsvis har jag samlat på mig lite ny fräsch energi,
 
// Elaine

Outfit 25/8-16

 
Blus - VILA / Kjol - H&M (Second hand) / Sandaler - New Look /Örhängen - River Island / Slglasögon - New Yorker
 
Här är en outfit från i torsdags förra veckan och min första outfitinlägg från min lägenhet. Det är den sista användingen utav sommarkläderna nu. Men det är kul att det blev lite sommar igen i ala fall.
 
// Elaine
 

Countourkit

 
Jag har tänkt köpa ett contourkit länge men aldrig velat lägga ut så mycket pengar som de flesta kostar, speciellt inte nu när jag blir student på riktigt. Så jag tänkte prova detta som bara kostade 50 kr på ICA Maxi. Jag valde crème istället för puder.
 
// Elaine
 

28/8-16 Tagit igen mig & PLL

 
Idag har jag haft en riktig lat söndag - min första i nya lägeheten. Jag har inte orkat gjort mycket mer än tagit igen den senaste två veckorna av Pretty Little Liars (Det var ett under att jag orkade diska). Jag har alltså inte sett det på två veckor eftersom jag har haft så mycket annat i huvudet. Jag hoppas att det är därför som jag varit så lat idag.
 
Hur som helst försöker jag också få igång bloggen igen. Jag har liksom kommit av mig med det med. Jag har bara flyttat och oroat mig de senaste veckorna känns det som med andra ord. Men jag måste verkligen få blogga av mig lite nu och jag har massa bilder på lager. Jag hoppas bara också att jag hinner med att blogga när skolan börjat också.Jag ska göra mitt bästa!
 
// Elaine
 

Glänsande förvaringsboxar

 
Rusta -  35 kr (ord. 69 kr) / 39kr
 
Här är lite inredningsshopping från veckan. Jag kände att det behövdes lite förvaringsboxar för alla mina grejer och då valde jag såklart det mest blänkande som jag hittade.
 
// Elaine
 

27/8-16 Lillebror på besök

 
Idag har Robin varit på besök. Han var snäll och tog med sig lite kurslitteratur till mig och skruvade ihop en pall åt mig (även om jag hade klarat det själv om jag hunnit försöka) och sedan tog vi en promenad genom stan. Efter det bev det tacos till middag.
 
// Elaine
 
 
 
 

Glansiga blomtryck

#shop.product.images.alt.she
#shop.product.images.alt.she
#shop.product.images.alt.she
#shop.product.images.alt.she
Mango -. Beige blus  - 99 kr (ord. 199kr) / Rosa - 269 kr 
 
Även fast jag snart är student kan jag såklart inte sluta drömma om alla fina kläder. Så dagens köptips är dessa glansiga toppar från Mango.
 
// Elaine

26/8-16- 4 dagar i lägenheten


Bilder från de senaste dagarna från mobilem.
 
Fredag, och jag känner att jag har fått till det mesta trixet i nya lägenheten. Efter fyra dagars flyttande var jag dock helt slut idag. Dessutom spöregnade det imorse så jag har faktiskt inte gått utanför dörren. Men Niclas och jag fick lite såmåsaker som har hängt över oss favbockade i alla fall innan han sen åkte hem på kvällen.
 
Så nu känns det lite konstigt att vara själv efter att ha umgåtts med honom själv i fyra dagar i sträck - på 21 kvm. Men jag ska ju faktiskt bo själv så det är bäst jag vänjer mig direkt antar jag. Jag har ju gjort det förrut.
 
 
 
// Elaine

Utforskande kvällspromenad

 
Det har varit några omtumlande dagar (och fler har jag framför mig). I onsdagskväll tog i alla fall Niclas och jag en promenad genom stan och se så vackert jag bor!
 
Jag skulle vilja få mer bilder och sen tid till att få ihop några inlägg. Det har varit så mycket fokus på annat de senaste veckorna. Efter detta gick vi hur som helst hem och gjorde tacos.
 
// Elaine
 

25/8-16 IKEA och organisering

 
Hej från mig i flyttkaoset! All tid just nu går åt till att fixa och trixa med nya boendet mitt. Så idag (och även i tisdags) var Niclas och jag till IKEA, bland annat. Sen har jag organiserat hela kvällen. Förrutom det har vi ätit krorvstroganoff, äggröra och tacos de här dagarna.
 
// Elaine

Jag har flyttat!

 
 
Igår var mamma och jag hem till mitt nya hem och städade samt hängde upp gardiner. Sen åkte vi hem igen och åt middag med mamma, pappa och Robin. Det blev en middag för att "fira" (vi firar hellre än att är ledsna) att jag nu har flyttat!
 
För idag har jag och Niclas åkte med det sista sakerna så nu har jag flyttat det mesta. Det är ju andra gången som jag flyttar. Fast denna gång känns det mer som det. Men jag kommer fortfarande komma "hem hem" ibland såklart.
 
// Elaine

Inspo: Sjöjungru

 
Åh vad jag älskar denna idé med en sjöjungfruinspirerad biknini! Det kan inte blir mer sött. Vissa skulle säkert säga att det är för kitchigt - men inte jag. Design handlar för mig om att ha roligt (bland annat).
 
Lilacshade.com är källan bakom.
 
// Elaine
 
 

20 & 21/8-16 Hejdå till jobbet på ett tag

 
Den här helgen har jag jobbat. 11-21 igår och 8-18 idag. Så nu är jag riktigt trött. Det var förresten min sista dag för den här sommaren och för ett tag dessutom, så det kändes lite konstigt när jag gick hem. 
 
Annars känns det skönt att den här veckan är över. Det har känts som den jobbigaste veckan på hela året. Inget flyt alls med andra ord. Ett exempel är att en städgrej gick sönder imorse på jobbet så att jag nästan lyckades skumma ner hela stället. Eller okej inte riktigt men nästan. 
 
// Elaine
 

Luna Australia

 
 
 
Lunaaustralia.com 44.9 Australiensiska dollar 
 
Det känns som att dessa solglasögon (speicelt de översta eller liknande modeller) har varit sommarens solglasögon.  Jag tycker att alla i roséguld är supertjusiga - Vill ha!
 
// Elaine
 
 
 

Outfit 18/8-16 Jeans & Roséguld

 
Blus - Primark London / Kjol - H&M ( Secon hand) / Örhängen - Pieces / Armband - Gina Tricot / Ring - Cubus / Skor - River Island 
 
Jag trotsade det tråkiga vädret i torsdags och gick barbent. Invigde mina nya skor gjorde jag också.
 
// Elaine
 

Grönt paket

 
I veckan kom det ett paket med gardiner och påsklakan till mig. Jag kan avslöja att det går i färgen petrol/turkos/grön.
 
// Elaine
 

19/8-16 - Målardag & Kräftor

 
Idag har jag och Niclas mamma Åsa haft en målardag. Så det var första gången sedan jag slutade på Wik som jag tog fram oljefärgerna igen. Dock kändes det inte som att jag hade gått på konstskola i ett år precis. HahaJag tog mest ut aggresionerna som jag har samlat på mig hela sommaren genom att bara kleta färg på en tavla.
 
Hur som helst blev det kräftor med famliljen till middag. Det var mitt önskemål så här snart innan jag flyttar.
 
// Elaine
 

Metallic från River Island

 
River Island - 250 kr (ord. 399 kr)
 
Dessa coolingar var mitt enda köp från Mall of Scandinavia. Frpn River Island inne på MOS närmare bestämt. Jag gick tillbaka två gånger innan jag köpte dem. Robin och Niclas tyckte att de var för mycket och jag förstår vad de menar - men de gör mig glad (och jag invigde dem redan igår).
 
Äntligen har jag ett par låga, snygga, stabila och lätta skor att hoppa i! Jag ångrade tidigare i sommar att jag inte köpte ett par guldbruna i samma modell på Dinsko tidigare så nu känns det bättre.
 
// Elaine

18/8-16 Flyttshopping, Sjukhuset & Pizza Hut

 
 
Idag blev en ritkigt shoppingdag. Niclas och jag hängde på låset tills butikerna öppnade men kom ändå inte hem förrens kl 19. Först köpte var vi hos Biltema och köpte damsugare och skursett. Efter det var vi till Jysk och köpte bäddmadrass och täckte.  Efter det hade Niclas en tid för att gjuta ilägg så jag gick och hälsade på lilla mormor på sjukhuset samtidigt. Så vi gjorde korsord och pratade, efter en stund kom Niclas och hejdade han också.
 
Sen blev det i sin tur Pizza Hut för vi var riktigt hungriga. Så vi hann med att få lunchbuffén. Fullladdade med lite ny energi bar det sen av till IkEA där det blev ett lite lass med möbler. 
 
Sen spenderades kvällen hos Maria så nu har jag fått håret ordentligt toppat och uppfräschat.
 
// Elaine
 

17/8-16 Mall of Scandinavia

 
Jag har varit väldigt stressad och orolig den senaste tiden. Jag mår inte helt hundra just nu helt enkelt för det är och har varit väldigt mycket i mitt huvud hela sommaren och nu börjar jag på en ny skola snart så det känns som att jag inte fått någon tid att vila.
 
Dock så behövde jag få komma bort så igår gjorde jag, Niclas och Robin en utflykt till Mall of Scandinavia. Så nu har vi sett det omtalade skrybygget. Visst var det kul att se. Speciellt in och utgång till parkeringsgaraget - sista bilden och den stora fontänen. Men så mycket kul hittade vi inte i affärerna så det blev bara lunch och en dyr frozen yoghurt. Men det var den bästa frozen yoghurten jag smakat så det fick vara värt det.  Så mitt tips är att välja Hallonsorbetsmaken och kolasmaken om ni besöker stället.
 
Vi hade funderat på att gå på bio också men tyckte att det räckte för den här gången.
 
// Elaine

Turkos Ombre

 
Bonprix.se  249 kr & 299 kr 
 
I samband med min kommande flytt har jag kikat på gardiner och dessa föll jag verkligen för. Mitt tips är verkligen att kika på nätet istället för på IKEA men det vär väl för att jag inte annars heller gillar IKEAs textiler. Men vissa klädsidor har även heminredning som ni ser då dessa är från Bonprix.
 
Hur som helst blev det inte dessa för att det var mer ultimat med några som var lite mer heltäckande för mig. Men hade jag inte behövt det hade jag alltså slagit till på dessa utan tvekan!
 
// Elaine
 
 

Min Skimrande nya Asus

 
 
I förra veckan fick jag hem ett paket med en lätt guldskimrande dator i. Det var med sckräckblandad förtjusning som jag lät  Niclas beställa den förra helgen (Klicka på köpknappen då bara alltså). Men min gamla dator har ju varit sönder sen i November förra året så jag har letat efter en ny länge. Sen jag fick för mig att jag skulle ha en guldig kunde jag inte släppa den idén. Dock är den ju väldigt ljus men jag tycker den känns mer exklusiv då - än om den hade varit gulguldig.
 
Sen blir det här ju också min jobbdator i höst, samt "TV".  Men andra ord - den var behövlig. Men nu hoppas jag att den stannar med mig i flera år.
 
// Elaine
 
 
 

Unlimited Glory

 
 
                                                       
 
     OMG för dessa nyheter från Nike!
 
Jag ville ha ett par Nike air Max förr men nu... Ja nu vet jag inte om jag kan stå emot. Det är bara priset som är problemet...Sen skulle man ju vara tvungen att välja färg också.
 
// Elaine
 

14/8-16 Orolig period just nu

 
Kvällens middag
 
Idag har jag haft en ledig söndag hemma och det var mysigt. Förrutom att fixa och dona med flytt och annat var jag och pappa ut och övningskörde. Sen hade jag planerat att simma med mamma på morgonen för sista gången för i sommar. Men ph-värdet var för lågt så det fick vi inte. Tråkigt!
 
Annars är det mycket stress och oro i mitt huvud just nu. Bland annat över mormor och flytten. 
 
//Elaine
 

Från veckans besök hos Tiger

 
Här har vi lite shopping från veckans besök hos TGR. Det var ett bra tag sedan jag gjorde scrappbooking men jag kunde inte låta bli att köpa dessa söta listermärken (10 kr /st). 3 par vardagsörhängen (som alltid har en tendens att försvinna) för 20 kr, en tvättpåse för 10 kr och 2 par nylonstrumpor för 10 kr var dessutom superbilligt så det kändes bäst att passa på.
 
// Elaine
 
 

13/8-16 Flyttshoppat

 
Idag har mamma och jag varit på IKEA och shoppat lite saker till min flytt. Sen blev det lunch också men efter var jag helt slut. Men vi hälsade på mormor på sjukhuset efter också. Lilla mormor.
 
Sen blev det grillad lax till middag och sen tog jag och Robin i en promenad som sen slutade i regn.
 
// Elaine

12/8-16 Badtunna & Morgonsim

 
 
Igår på förmiddagen var pappa och jag iväg och körde igen. Sen på eftermiddagen var jag över till Niclas
Vi åt en god grillad middag med hans föräldrar och efter det badade vi badtunna. Sen slocknade jag men jag tog mig upp i morse så mamma och jag kunde gå och simma. 750 meter blev det idag.
 
// Elaine

Outfit 10/8 -16 Fjädrar, Brunt & Guld

 
Blus & Halsband - Gina Tricot / Tights - ICA Maxi / Sandaler - La redoute / Ring - H&M / Solglasögon - New Yorker / Örhängen - Topshop London
 
Onsdagens outfit - Fjädrar i massor!
 
// Elaine
 
 

Presenter till flytten

 
I present när jag fyllde år fick jag välbehövliga saker till min flytt. Detta här över (+ en bli iiten ljusstake som jag missade fota) fick jag av min faster. Annars fick jag presentkort på IKEA.  Perfekt!
 
// Elaine
 
 
 

11/8-16 Övningskörning & Glass

 
Idag var pappa och jag ut och körde en ganska lång övningskörningsrunda. Vi tog en paus och köpte glass också. Jag valde larits och kröbär - Min första laktritskula för i år. Sen körde jag hem till Niclas och åt middag, såg King of Queens och tog en kvällspromenad med hundarna och hans föräldrar.
 
// Elaine

De årliga födelsedagsoutfibilderna

 
 
Här är några bilder från den årliga födelsedagsoutfiten som jag passar på att fota ute i kvällssolen varje år. Men i år blev det lite slarvigt.Jag syftar på halsbandet som ligger innanför klänningen. Sen så trodde jag att jag var mycket brunare. Jag såg i alla fall brunare ut inomhus. Fast det kanske inte är så konstigt när man inte har lätt för att bli brun och har spenderat mesta av tiden inne på jobbet eller pluggandes?
 
Men sen kom jag på att det är ju det som är härligt - att allt inte är perfekt. Det är ju det jag gillar och vill förespråka fast att jag tycker att det är kul med kläder. Vad gör mina bleka ben? Ringar under ögonen? Juliga klänning? Och att solen inte är med på bilderna? Det är ju jag!
 
 De oskrivna reglerna säger ju också att man inte ska ha stora matchande örhängen óch halsband tillsammans men det struntade jag i. Ingen har väl dött utav lite "more is more"?
 
// Elaine

10/8-16 - Fika hos Saba

 
 
Igår på dagen gjorde jag inte mycket vettigt förutom att jag tog en promenad med mamma och Robin. Sen var jag bjuden till Saba från Wik. Så det var kul med en liten återförening innan alla börjar på något nytt. Det är många från Wik som det verkar som ska läsa vidare inom konstområdet. Konstfack, Beckmans, andra förberedande skolor i Stockholm och igen på Wik - Jättekul!
 
Hos Saba blev det fika, Äpppelkaka, minimuffins, te, en persisk kaka (den var spännande) och sen fick se bilder från hennes fina bröllop. Jag tog med mig en liten lila blomma till henne som ni ser att jag inte kunde låta bli att fotografer.
 
 
// Elaine

Solglasögon & Fodral: Hippie möter glamour

 
New Yorker  - Solglasögon - 39 kr (ord.69 kr) / Fodral  39 kr (ord. 69 kr)
 
Detta blev min födelsedagsshopping i förra veckan. Jag har redan ett par hjärtformade solglasögon fast i en mer färgglad rosa/guldnyans så jag kände att dessa vore det ultimata blandningen mellan dem och pilotbrillor. För jag gillar när det är guldigt och lättmatchat men också när det blir lite roligt och annorlunda.  Lite hippie möter glamour och det är väl jag?
 
Sen passade ju fodralet utmärkt till men jag tänkte faktiskt använda det till ett par av mina glasögon. Jag har ju två par men bara ett fodral som är helt. Så nu har jag ett till varje par eller ett till alla mina par solglglasögon, för de är en del. Sen är det här ett av de snyggaste sol/glasögonfodralen som jag har hittat på.
 
// Elaine

9/8-16 Helt slut & Parmiddag

 
 Jag är helt slut! Dels för det har varit några långa dagar den senaste tiden och för att jag ändå inte fick sova bra inatt pågrund av ont/lock i örat igen. Sen blev det sent igår. Vi hade nämligen parmiddag (Det bara blev så för två andra inte kunde komma) hos Josefin och Ian och Frida och Tobias. Vi har precis lärt känna Frida från Josefins och mitt jobb då hon började ganska nyligen. Men det var verkligen supertrevligt! Vi passade bra ihop allihopa. 
 
Sen var maten gudomligt god som Ian och Josefin hade fixat - Pulled pork och sen panacotta på det plus en laktosfri och gluteenfri morotskaka som Frida hade gjort.
 
// Elaine

Födelsedagsblommor

 
Mina blommor från i lördags.
 
// Elaine

Outfit 6/8-16 Födelsedagsoutfit

 
Tunka - Mammas gamla / Armband - Gina Tricot / Ring - Cubus / Skor - Bianco / Halsband & Örhängen - Bikbok /
 
Här är min outfit från i lördags, när vi firade min födelsedag i efterskott.
 
// Elaine
 
 

Beigea toner från Cubus

 
Detta provade jag på Cubus förra veckan men det blev inget köp eftersom det inte satt bra på mig. Men på någon annan säkert detta superfint eftersom plaggen är fina i sig. Peplum toppen fanns även i svat och vitt (väldigt grafiskt). Den kostade 75 kr på rean. Biknin tror jag kostade ca 50 kr/delen.
 
// Elaine
 

7/8-16 Simmat & Pluggat

Blommor som jag fick igår.
 
Idag har jag pluggat massa körkortsteori. Jag vill plugga mer men det går inte. Jag får helt enkelt ge mig.Så jag tänker se senaste avsnittet (som släpptes på min födelsedag men jag inte hunnit med att se) av PLL. Annars har jag äitt rester från igår och varit och simmat med mamma imorse. 1000 meter fick det bli eftersom det "bara" blev hälften igår.
 
// Elaine

Paristema till köket

 
I föedelsedagspresent utav mamma och pappa fick jag en duk med Paristema, matchande diskhandduk och servetter.  Så igår dukade jag med det.
 
// Elaine
 
 
 

6/8-16- Mitt födelsedagskalas 2016

 
Igår hade jag ett litet födelsedagskalas eftersom jag fyllde 22 i onsdags. Men det blev verkligen litet i år. Eftersom mormor var/är på sjukhuset så nu kändes det verkligen att tiden har förrändrats och att det inte är som när man var liten.
 
Men jag hade i alla fall fixat planeringen själv så jag hade valt att köpa hamburgare till lunch (som förra året) och gjorde en kladdkakstårta till fika.  
 
Före kalaset igår var jag också med mamma och simmade. Lite mer än 500 meter blev det.
 
// Elaine

En viktig video

 
 
Den här videon tar upp så mycket saker som jag funderat på de senaste åren. T.ex den här världen som existerar i sociala medier. Jag älskar den men den ger en väldigt skev bild enligt mig.Sen alla förväntningar från samhället. Jag tycker att man ska våga gå sin egen väg precis som Lisa och hennes vänner helt enkelt.
 
Det var väldigt intressant, skönt och roligt att höra dem prata om detta!
 
// Elaine

Cool effekt

 
Den här bilden tog jag på havet i tisdags. Jag råkade dock komma åt en inställning utan att jag visste det. Så det var inte menat att bilden skulle se ut såhär men det blev riktigt snyggt.
 
// Elaine
 

5/8-16 Niclas getingstucken 2 gånger

 
 
Idag har jag haft körlektion på förmiddagen. Sen på eftermiddagen var jag över till Niclas med moppen och badade badtunna. När vi skulle gå upp hade Niclas oturen att bli stucken av en geting i vattnet (bakom örat) men sen när han stack sig på foten, 2 min efter när han skulle gå upp var ju nästan komiskt. Snacka om otur!
 
Sen åkte jag hem och åt pizza till middag, bakade kladdkaka och efter det städade jag rummet. 
 
// Elaine

Outfit 3/8-16 - Pastellig födelsedagsoutfit

 
Blus - H&M / Kjol - Gina Tricot /  Örhängen - Cubus / Halsband - Glitter / Sandaler - Skopunkten / Väska - Forever21
 
Så här såg jag ut på min födelsedag i onsdags.
 
// Elaine
 
 

Taxfree Shopping

 
Här har vi min shopping från båtturen i tisdags. Jag passade på att fylla på sminkförrådet när det var lite billigare än vanligt. Godiset ångrar jag nu...
 
// Elaine

4/8-16 Simning i regnet & Middag hos Matte

 
Imorse var jag och simmade med mamma i regnet. Men desto varmare i vattnet. Så jag tog på mig simmössa och dyklasögon och bockade av 1000 meter. Sen var jag till Niclas och försökte plugga lite men det blev mest prat och fika (glass från igår) med hans föräldrar. 
 
Sen var vi bjudna på middag hos Matte (Niclas bror) och Ellinor. Matte hade gjort goda revbensspjäll och sen såg vi på "Batman VS Superman". Jag hängde inte med mycket.
 
// Elaine

Outfit 2/8-16 Plommonlila & Blommönster

 
Blus - H&M / Kjol .- Gina Tricot / Halsband - Glitter / Sandaler - Skopunkten / Väska - Forever 21
 
Här är min outfir från i tisdags. 
 
// Elaine

3/8-16 Min födelsedag 2016

 
För att förtydliga lite om vad jag gjorde igår så vaknade jag upp på min födelsedag - Solen sken till min förtjustning så det blev räkmacka på balkongen. Sen tvingade jag ut pappa på en övningskörningstur (som tog ett bra tag) och sen på eftermiddagen var jag, mamma, Robin och min morbror in och fikade med mormor på sjukhuset. Så vi kopte med oss tårta och winerbröd dit. Hon blev verkligen glad så det var kul. Lilla mormor.
 
Sen efter det mötte jag upp Niclas i stan. Det blev några stop vid reahyllorna (det var ju ändå min födelsedag) och sen middag på en uteservering - hamburgare som ni ser. Efter det åkte vi hem till mig och åt glass till efterrätt och såg på film. 
 
// Elaine
 
 

3/8-16 - Min 22:a födelsedag i bilder

 
Räkmacka till frukost, morgonsol, ett paket från mamma och pappa, fika hos mormor på sjukhuset, middag, lite shopping, glass till desert hemma och filmmys - Det har min 22:a födelsedag bestått av och nu har den kommit till sitt slut. 
 
// Elaine
 

Turning 22!

 
 
Denna låt passar ganska bra idag (hur som helst får den symbolisera dagen) för det är inge mindre än min födelsedag idag. Hela 22 år blir jag!
Var tog tiden vägen? Jag fyllde ju 20 nyss...
 
// Elaine

2/8-16 Båtutflykt över dagen

Jag har ett eget kamerastativ som ger ett coolt fågelperspektiv och Niclas hade en favoritpose idag. Jag med för den delen. Haha
 
Idag har vi åkt båt. Det var mamma, pappa, Robin, Niclas och jag. Så vi har shoppat i Taxfreen, ätit lunch och suttit på soldäck. Sen när vi kom hem blev det en lätt middag ute i kvällsolen. Vi lyckades undkomma regn hela dagen och lyckades istället fånga solglimtarna mellan molnen.
 
// Elaine

Tbt: London för ett år sedan

 
 
Jag kör en "Throwback Tuesday" (Istället för Thursday) till Loncon för ett år sedan. Idag reste vi dit och strosdade på Oxfordstreet och resten av dagarna gick vi omring, åt middag med Niclas vänner, firade min födelsedag och besökte Big ben, samt London eye. 
 
Jag blev verkligen positivt överraskad av London. Jag vill verkligen tillbaka!
 
Love London!
 
// Elaine
 

1/8-16 - Roadtrip till min lägenhet

 
Efter gårkvällens inlägg om min studentlägenhet var det "inflyttningsdag" igår så vi gjorde en roadtrip dit mamma, pappa, Robin och jag. Dock hade förra personen som bott där ej lämnat tillbaka nyckeln (och inte städat helt ordentligt heller) så de var tvungna att byta lås vilket gjorde att jag därför inte fick nyckeln idag som det var tänkt. Lite surt men än så länge ha hyresvärden försökt lösa allt så gott de kan och jag fick mina mått i alla fall. Så jag hoppas att vi inte stöter på några större problem nu (*Peppar peppar.)
 
Hur som helst blev det lunch på en vägkrog på vägen dit och fika på ett litet sommarcafé på vägen hem. Sen blev det en kvällspromenad i solen och färgning av håret på kvällen. 
 
Jag vet att jag färgade bort mitt "solbleka" hår (Förlåt Maria) men jag har velat färga håret så länge nu att jag inte kunde vänta längre. Så Agusti börjas som brunett.
 
// Elaine

Jag har en längenhet!

 
Jag har glömt och meddela en sak och det är att jag fått en studentlägenhet!! Fast jag har dock inte velat tro det förrens jag sett det bara. Det var faktiskt i mitten av juli, i samband med att jag blev antagen till högskolan, som jag fick den.
 
Det är dock bara en etta på 21 kvm  så mer som ett hotellrum men den är nästan nybyggd. Sen har den dessutom eget pentry och tvättmaskin vilket gör mig superglad. Efter tiden på Wik kände jag att jag ville ha det för mig själv. Mer info om den och hösten kommer men nu vill jag också leva i nuet och försöka att bara njuta det sista av sommaren också.
 
// Elaine
 

Små handväskor

 
Glitter - 79 kr/st 
 
Inne på Glitter igår blev jag så förtjust i dessa små handväskor att hänga på sin handväska eller nycklar.  Favoriterna är de i beige, svart och guld. Sen på Glitters hemsida hittade jag också små andra modeller - t.ex en ryggsäck. Så sött tycker jag att jag nästan måste köpa en...
 
 
// Elaine
 
 

Outfits Juli 2016

 
 
Eftersom jag jobbat och mest gått runt i arbetskläder i Juli har jag inte särskilt många outfits att visa upp. Ja det är 4. Men nu framöver kommer jag få matcha, leta och pyssla lite i garderoben.
 
Favoriten utav outfitsen här över är helt klart den 1. De andra såg bättre ut i verkligheten än på bild kan jag tycka.
 
// Elaine

RSS 2.0