Hejdå sommaren 2013

 
 
 
 
Jag hade en toppen sommar med jobb, båtåkande och tid vid vattnet.  Dock gick den alldeles för fort.
 

30:e Augusti 2013

Jag igår
 
Idag har Amanda och jag varit till stan. Vi var först på en liten minimässa på universitetet och sen blev det bara att vi vandrade omkring faktiskt. Men det var trevligt att se henne igen.
 
Sen när jag kom hem satt jag mig mer ner och försökte plugga franska. Jag har en diagnos på måndag, verb att öva på tills torsdag just nu känner jag mig värdelös och undrar var jag lärt mig på 5 år) och en bok stt börja läsa. Förrutom att ha suttit med det sen fyra tills sju har jag bara ätit middag. Men nu orkar jag knappt hålla upp ögonen. Jag måste nog få ta fredagkväll nu, hag får fortsätta imorgonbitti.
 
// Elaine

En solnedgång i augusti

 
En sådan vacker solnedgång vi fick se i lördags. Magiskt.
 
Jag saknar det här redan...
 
// Elaine 

Outfit 29:e Augusti 2013

 
Blus - VILA / Jeans - H&M / Ballerina - Primo Piano / Örhängen - Cubus / Ring - hemagjord /
 
Igår invigde jag mina jeans med guldnitar på sidorna. Tänk att jag fndade dem för 150 kr (ord. 399 kr)! De passade ju också jättebra till den här blusen.
 
// Elaine 

29:e Augusti 2013

 
Idag har jag varit och fått information om franska kursen i höst, samt träffat lärare och andra som ska studera. Många verkade trevliga. Jag hade ingen panik (som jag brukar ha) när jag satt där och sen gick därifrån. Men nu börjar dock allt komma ikapp mig. Det är saker som ska förberedas, kort som ska fixas och två böcker till att köpa. Vi får se hur det här kommer gå...
 
// Elaine 

Outfit 28:e Augusti 2013

 
T-shirt - JC / Shorts - Gina Tricot / Väska - Seconhand / Ballerina - Primo Piano / Örhängen - Guldfynd / Armband - Gina Tricot 
 
Jag hittade några rysligt gamla öhängen i smyckeslådan och bestämde mig för att använda dem igår. Jag tror de var de första örhängena som jag köpte när jag hade tagit hål i öronen ( dvs när jag var 10 år). Jag minns att jag tyckte de var jättestora...haha
 
Hela outfiten var ltie kall på eftermiddagen men jag vill använda mina shorts tills det verkligen är höst.
 
// Elaine 

Kurslitteratur

 
Här är min kurslitteratur för den här hösten, den kostade mig nästan 2500 kr. Jag hade nog kunna sparat lite pengar genom att köpa begagnat men ovan med sånt här kände jag att jag fick bita i det sura äpplet och köpa allt nytt. Även om jag älskar franska så hade jag kunnat lägga 2500 kr på någt roligare. haha. Men det är väl en investering i längden.
 
Jag hoppas bara att jag har köpt rätt böcker!
 
// Elaine 

Sommaren är inte slut fören Augusti är det

Bild från idag, älskar gröna sommarbilder!
 
Idag har jag hälsat på farmor. Vi tvättade, köpte lotter och spelade kort. Mycket mer än det och kollat igenom lite franska, har jag inte gjort idag faktiskt. Nu ska jag slå mig ner framför idol och sen kanske se på något annat innan jag somnar.
 
Trots lite blåst var det i alla fall härligt väder idag. Man ska inte säga att sommaren är slut förens augusti är slut i alla fall!
 
// Elaine 

Scrapart

 
Scrapart by me 
 
Denna gjorde jag på kursen i estetisk orientering, de sista veckorna i skolan. Det känns lite jobbigt att se saker fran gymnasiet nu. Man ser att tiden går och livet rullar på så tydlig.
 
// Elaine

Outfit 27:e Augusti 2013

 
Blus - H&M / Shorts - Mango / Ballerina - Primo Piano / Örhängen - Guldfynd / Halsband - Gina Tricot  
 
Gåragens outfit var somrig, precis som dagen.
 
// Elaine 

Parots

 
Hur kunde jag missa den här coola bikinin på Cubus förrut? Mönstret är ju så cool och modellen likså. Bara för att det var rea (49 och 79 kr) fanns det bara en kvar och dessutom är ju sommaren slut nu. Otur att man inte skulle på solsemester i höst...
 
// Elaine 

Lunch med mamma

 
Idag var jag till mammas jobb och lunchade med henne. Det blev Pad Thai från en Thairestaurang. Dock var portionerna gigantiska. haha- Jag belv mätt efter halva fast att jag var jättehungri innan.Men det var jättegott! Efter lunch kom min morbor och hämtade mig så fick jagg följa med och kollade lite på hans jobb i närheten. Jag fick se en masssa hundar och hästar. De var så söta! Tillsist gick jag på stan ett tag innan jag åkte hem. Jag lyckades dock behärska mig själv från att shoppa något ondödigt. Bra där Elaine!
 
Nu ska jag mysa ner mig framför idol, hollywoodfruarna och Project Runway med lite vattenmelon!
 
// Elaine 

This is me

 
 Foto: Niclas
 
 

Prick

 
Jag hittade en bild på Pricken från början av sommaren. Jag kommer ihåg att han skrämde mig. Jag undrade vad det var som lät och då var det han som satt och åt. Sen blev jag som ni ser tagen på bar gärning när jag fotograferade honom.
 
// Elaine 

Lite repetition

 
 
Idag har jag försökt att repetera lite franska. På morgonen halvlyssnade jag på fransk radio. Sen hittade jag en fransk roman som jag fått förrut och satt mig ute i solen och började läsa den. Den var ganska svårt. Jag skummade de första kapitlena och tror jag förstod vad boken handlar om överlag. Men det är inte roligt när man stöter på vissa främmande ord eftersom man vill ju inte slå upp allt hela tiden. Men att repetera de oregelbunda verben var dock ännu svårare. Jag skulle behöva en gammal lärobok från grundskolan att kika i nu....
 
Det kommer nog bli så att jag lägger den här boken på hyllan och försöker förstå den bättre efter franskan i höst.
 
// Elaine

Transparant

 
H&M - 79 kr 
 
Jag har länge letat efter ett transparant paraply. Tidigare har jag hittat ett med rosa plast men jag vill ha vitt. Så när jag hittade detta i torsdags var jag bara tvungen. Se så coolt det och kitchigt det är!
 
// Elaine 

Outfit 25:e Augusti 2013

 
Klänning - H&M / Sandaler - La redoute / Örhängen - Baglady 
 
Här är gårdagens outfit, det fick bli en riktigt sommrig en.
 
Idag är vädret lika fint som igår.Jag tror dock att jag ska vara lite lugn med att vara ute i solen eftersom det onda i min hals vill inte riktigt försvinna. Jag ser att jag ska putsa spegeln i alla fall. haha
 
// Elaine 

Jag saknar honom redan

 
 
Idag har jag varit och lämnat av Niclas på sin framtida skola, där han också ska bo tills nästa sommar. Det var riktigt tungt. Jag vet att han kommer hem ibland men efter att ha varit van med att honom ganska nära (även om jag klagat ibland) känns det så långt bort nu när han nästan är en timme ifrån mig. Allt känns tomt nu. Jag saknar honom. Men jag vet att han kommer trivas jättebra där och jag är den som tar det jobbigast.
 
Nu sitter jag och tröstäter bananassplitglass. Plus lite maränger.
 
// Elaine

En sista dag på sjön

 
Igårkväll var jag ut med Niclas och deras familjs båt. Förmodligen för sista gången i år. Det är alltid så mysigt och roligt så jag kommer sakna det. Niclas och hans pappa åkte på en bräda bakom båten medan vi andra var på land. Sen grillades det korv och lite nyfångad abborre. När solen hade gått ner var kvällen slut och det var dags att åka hem.
 
Jag har verkligen försökt krama ut det sista av sommren nu. Idag flyttar Niclas och även om det inte är så långt bort så känns det att livet blir lite annorlunda nu och att sommaren 2013 strax är slut.
 
// Elaine 

Grilllunch

 
 
Än är inte sommaren slit för idag är det toppenväder. Jag äter grillrester till lunch och njutet av den här söndagen. Mums!
 
// Elaine
 
 

Kalender

 
När jag ändå var i gång och handlade böcker och block inför franskan i höst hittade jag en kalender. Tidigare har jag tyckt att de varit onödigt mycket pengar men i jämförelse med hur mycket alla andra böcker kostade var det ingenting. Sen känns det som att det kommer vara mycket lektioner, tentor och information som kan vara bra att skriva ner.
 
Sen föll det blänkadnde men också färglada omslaget mig i smaken!
 
// Elaine 
 

Stars by Jonas Hallberg

 
Enkelt och stilrent...

My by Molly

 
899 kr / 799 kr / 999 kr - www.mybymolly.com
 
Molly Sandén har ju öppnat en webbshop så jag kikade in där. Dessa jackor var mina tre favoriter av alla jackor, skor och väskor på sidan. Den svarta var verkligen den snyggaste svarta skinnjacka som jag sett och den blå var riktigt cool med gulddetaljer, som kedja på axeln. Det fina var också att en tjej i min storlek fick stå modell på ena bilden. För mig blir det så mycket roligare att se hur jackan skulle kunna se ut på mig!
 
Vad tycker ni om jackorna och Mollys webbshop?
 
// Elaine 

Smågrejer

 
Örhängen 24 kr Cubus (ord 49 kr) / Mascara - 115 kr Cubus (ord 145 kr) / Puder Maybeline - 129 kr Kicks (samma pris på Cubus).
 
Igår fick jag min mascara med 25 % rabatt på cubus och sen hittade jag ett par pärlörhängen på rea. Jag har tappat bort alla ploppar som ska sitta i bak så kände att jag skulle passa på- Annars tycker jag det är mycket pengar för ett par ploppörhängen men jag använder ju faktiskt nästan alltid dem. Pudret var också välbehövligt. Dock fanns inte det på Cubus i den nyans som jag har så det fick bli Kicks.
 
// Elaine 

Tillbaka till franskan

 
Jag har precis packat ner mina designgrejer från gymnasiet. De ska få åka upp vinden. Det känns lite tråkigt faktiskt. Men istället ska jag börja en ny studietid i franskans tecken. Jag är lite nervös och eftersom min första dag började med ett diagnosistiskt prov letade jag upp min gamla franskamapp för att färscha upp minnet. Den är ganska söt ändå. Haha. 
 
// Elaine

Tyras skor

 
Bilder från www.tyras.se
 
Tyra Sjöstedt hade köpt dessa skor på Belle Shoes för 150 kr på rea. Hur coola är de inte?! Det är tur att jag inte bor så nära Stockholm annars finns det en risk att jag också hade köpt dessa trots en full skogarderob och en fattig plånnbok.
 
// Elaine
 
 

22:a Augusti 2013

 
Idag trotsade jag min onda hals eftersom kurslitteratur problemet jag hade höll på att ge mig magkatarr. Därför mötte jag upp Niclas på stan efter hans körlektion och så gick vi och letade franskaböcker. Sedan blev det lite annat strosande på stan också.
 
Efter middagen gick vi och köpte varsin glass. Jag ville ha glass för att lindra halsen och sen för att det kanske var den sista för i år.
 
// Elaine 
 

Mina Bikinis

 
Blå och leopard ä- från Cubus / Guldig - från Abecita
 
Här är mina 2, 5 biknis. Jag har även några gamla i lådan men dessa är nya och favoriterna.
 
// Elaine 
 

Instagram och bloglovin

 
Följ mig gärna både på instagram och Bloglovin! :)
 
Instagram: http://instagram.com/mademoiselleelaine - Det har redan blivit 675 bilder! 
Bloglovin: Ni hittar länk i menyn.
 
 
 

Ur balans

 
Just nu är ingen bra tid. Jag har börjat stressa upp mig över all kurslitteratur som måste köpas. Det blir mycket pengar och vissa böcker är slut från förlaget. Hur gör man då?! Därför har jag drömt mardrömmar om hösten i natt och inte blir det bättre av att jag har ont i halsen. Jag somnade med det och halsbränna. Sen är det andra grejer som inte riktigt går som jag vill nu. Allt är ur balans.
 
Jag knaprar i alla fall morötter, en gnutta vitlök, te och lite vanliga saker till frukost. Läste någonstans att morötter var bra mot förkylning...
 
// Elaine
 

Colorado

Jag hitta den här snygga jeansskjortan på Bikboks hemsida.  På rea var den också för 149 kr. Hade det varit så att Bikboks storlekar inte hade varit så små hade jag kanske vågat beställa den. Jag är nämligen så himla shoppingsugen jusy nu. Vill handla massa nytt till hösten! Dock räcker inte pengarna till. Jag ska köpa block och kurslitteratur till hösten, kanske ny mobil, puder och sen har jag vissa grejer som jag vill gå på. 
 
// Elaine

21:a Augusti 2013

 
Lite bruna ben har man fått i sommar i alla fall...
 
Idag tycker jag synd om mig själv. Jag fick så ont i halsen inatt och kunde inte sova ordentligt. Så idag har jag ont i halsen och är hänigig. Jag trodde att jag hade klarat mig ifrån Niclas förkylning från förra veckan men tydligen inte. Jag som hade planerat saker och vill ut i solen. Tråkigast är att jag få vara sjuk nu när Niclas är ledig. Sen när han är upptagen är väl jag friskt (Peppar peppar).
 
Nej nu ska jag sluta klaga, c'est la vie! 
 
// Elaine

20:e Augusti 2013

 
Idag har jag, förrutom springturen, bara tagit det lungt. Jag satt och räknade på alla utgifter och planerade inköp hela efterniddagen samtidigt som jag solade. Vid tre tog jag paus med en glass. Nu är det tv-mys med Svenska Hollywoofruar och sen Project Runway. Tidigare såg jag på Idol.
 
Jag försöker kurera mig också, har börjat känna något i halsen... Jag som ville vara frisk, njuta av sista delen av sommaren innan Niclas flyttar och skola börjar.
 
// Elaine 

An Actress

 
Ser man vem det är? Jag kan ha stillat mig blind på den. Fast till och från tyckte jag att det lika gärna hade kunnat vara Hilary Duff eller Charlotte Perelli. Men det ska i alla fall föreställa Jennifer Lopez. Synd bara att jag inte har någon scanner och istället måste fotografera bilden. Hur som helst har jag filat på den sen i tisdags tills i fredags förra veckan.
 
Vad säger ni, är det likt eller har jag stirrat mig blind under arbetsprocessen?
 
// Elaine 

Givande sprintur

 
Pust. Jag var ut och sprang samma vända som jag sprungit några gånger nu men idag orkade jag med hela vändan utan att stanna. Bena värkte så därför kändes inte konditionen lika tung och med lite kämparglöd tog jag mig i mål helt slut. Sen gjorde jag några styrkeövningar när jag kom hem. Jag hade ju så dåligt samvete eftersom jag inte tränade igår och inte heller gick på skivstångspasst i söndags.
 
Nu har jag precis ätit Pad Tahi till lunch. Det är verkligen supergott även om det inehåller transfetter....
 
Men nu längtar jag tills hösten drar igång med alla roliga träningspass. Jag behöver dem! 
 
// Elaine

20 Augusti 2013

Mellvin ser ut att ha ett litet huvud till en stor  kropp från den här vinkeln.
 
Igår eller idag börjar väl de flesta skolan igen? För min del dröjer det ett tag till faktiskt men nu slog det mig att jag inte kommer tillbaka till min gamla skola. Dessutom är det så tråkigt att den har flyttat ut från sina lokaler. 
 
Hur som helst spenderades min gårdag hos Niclas. Vi satt i solen, tog en promenad med hundarna, tittade på tv och spledade kubb. Hundarna ville vara med när vi spelade kubb och sprang runt och trodde de skulle fånga pinnarna. Haha
 
// Elaine

Outfit 18:de Augusti 2013

 
Klänning - La redoute / Örhängen - Baglady / Skor - Skopunkten
 
Gårdagens outfit har vi här. Perfekt för en ledig och solig sommardag som gårdagen.
 
// Elaine 
 

Svar på fråga om att flytta hemifrån

Hade jag allla pengar i världen skulle mitt framtida hem gärna få se ut såhär! Bildkälla:heminredning.wordpress.com
 
Jag fick en fråga i samband med inlägget om kuddfodralen, när jag ska flytta hemifrån. Jag kanske var lite otydlig i inlägget men jag menade när jag flyttar hemifrån i allmänhet, inte något speciellt datum. För än har jag inga planer på att flytta. Jag behöver ett jobb först och vill inte flytta just nu.
 
Dock vet jag att jag kommer flytta hemifrån någon gång. Men nu siktar jag på att komma på vad jag ska göra i framtiden. Närmast ligger universitetet!
 
// Elaine 

18 Augusti 2013

 
Idag var jag iväg och badade vid havet igen. Eller jag solade mest och de andra stod för badandet. Men jag doppade fötterna. Det var så härligt och vi hade sådan tur med vädret ( De hade föruspått molnigt, alla prognoser).
 
Sen hade jag planerat att dra på träning direkt när jag kom hem men jag kände mig alldeles slut, energilös och hungrig så det fick tyvärr bli middag och en dusch istället. Jag har lite dåligt samvete.
 
// Elaine 

Tre favoritpar

 
Bikbok / Bianco / Scorett 
 
Här ät mina tre favoritskor. En gemensam nämnare är trä eller maffig klack, platå, sandaler. Sen får det gärna vara lite bling på skor så tycker jag om dem ;)
 
// Elaine

Outfit 17:de Augusti 2013

 
Topp - Cubus / Jeans - H&M / Ballerina - Primo Piano / 
 
Här har vi gårdagens outfit. Det tar emot att använda jeans på sommaren men när det var mulet fick det bli så. Dock sken det ju upp på kvällen.
 
// Elaine 

17:de augusti 2013

 
Idag har vi haft bekanta till mamma och pappa och deras barn här. Vi grillade hamburgare till lunch, tog en promenad, fikade och pratade. De hade med sig sin söta och busiga hund. Det roligaste var när han la sig ner när vi var ute och gick så han släpades fram. Haha. Så söt! 
 
// Elaine

Favorit i repris

 
Här är jag i Stockholm förra året. Jag vann ju platser på Agnes releasfest (av hennes album veritas)  Det var verkligen roligt den här outfiten är en av mina favoriter. 
 
// Elaine 

Kuddfodral

 
Ohlssonstyger 79 kr/st
 
Dessa kuddfodral hittade jag på Ohlssons rea för ca 50 kr st (ord.79 kr/st). Jag köpte dem för att de var stilrena och skulle fungera i min framtida lägenhet. En annan plan var också att de skulle vara födelsdagspresent till mamma. Men de får hamna i min "Flytta-hemifrån-låda". Den innehåller någon duk och en elvisp som jag fick i studentpresent av Niclas föräldrar (kan visa den sen). Mycket annat vill jag köpa sen när jag har flyttat.
 
// Elaine 

Fredag 16:de Augusti 2013

 
Idag blev ännu en sån där lung dag, jag har haft gott om sådana nu.haha. Men precis som alla tidigare dagar den här veckan har jag motionerat idag. Jag sprang en vända trots träningsvärken från igår. Sen betalade jag räkningar, diskade, ritade klart en teckning och solade samtidigt som jag läste igenom info inför hösten.
 
Nu på kvällen blev det som ni ser hemmagjord pizza till middag. Pappas alltid-lika-goda pizza!
 
 
// Elaine 
 

Applause

 
 
Jag lyssnade nyss på Lady Gagas nya låt Applause och måste säga att den var bra. I alla fall andra gången. Man borde ge alla låtar en andra chans för ibland växer låtar efter ett tag.
 
Roligt att hon dessutom alltid förvånar med sitt utseende och looks!
 
Vad tycker ni om låten?
 
// Elaine 

Outfit 15:de Augusti 2013

 
Topp - H&M / Shorts - Gina Tricot / Halsband och örhängen - Guldfynd 
 
Idag var det planerat mad och solning på klippor men det får bli en annan dag istället. Idag blir alltså en dag då jag får försöka ta tag i saker som behöver göras. Här över ser ni gårdagens outfit.
 
// Elaine 

Mellvin

Mellvin gillar inte doften på min bodysplash. Haha


15:de Augusti 2013

 
Picken och Mellvin idag.
 
Idag har det varit strålande sol och molnfri himmel. Jag var hem till Niclas så vi satt ute hela dagen. Dock har han varit förkyld så han var inte helt på topp och jag kände mig inte heller superduperglad. Men så är allt ibland och nu har jag varit iväg på en skivstångspass och bildat lite edorfiner.
 
Kvällen ska avslutas framför tv:n med en kopp te med honung och ingefära i. Det är lika bra i fall att jag skulle kunna få Niclas förkylning, inte för att jag tror det (peppar peppar), men man vet aldrig.
 
// Elaine

Vinrött

 
Lux
 

Topp - River Island 200 SEK / Jeans - Zara , 390 SEK / Sandaler - Steve Madden, 650 SEK / Handväska - Michael Kors, 2 325 SEK / Armband - ladiesfashionsense.com, 585 SEK / Örhängen - Forever New , 100 SEK  / Nagellack - NARS , 125 SEK
 
Jag älskar den lyciga känslan över den här outfiten. Sen älskar jag väskan , toppen och armandet. Vinrött känns dessutom så mysigt till hösten!
 
// Elaine 
 

Oväder och arbetspass

 
Det är just nu en trött tjej som sitter och äter frukost. Igår jobbade jag ett kvällspass. Före och under det både åskade och spöregnade det ordentligt. När åskan är precis över en, som det var en gång igår, tycker jag faktiskt att det är väldigt obehagligt. Sen hade jag oturen att tappa min middag igår innan jag skulle äta den. Så jag var nog lite klumpig igår.
 
Idag däremot verkar vädret bli toppen! *peppar peppar
 
// Elaine
 

Abecita

 
Igår fick jag hem den här bikini som jag beställde i helgen. Den är från det svenska designmärket Abecita ( www.abecita.com, finns även hos ellos t.ex ) som har både säljer underkläder och badkläder. Jag älskar modellen och kikade på den här redan i våras men då kostade både underdel och överdel 800 kr vilket var lite väl mycket för min plånnbok. Men tänk att nu rear de ut alla badklader för minst halva priset. Så den här kostade mig 200 kr + frakt! Ett tips är att kika in där om man är ute efter badkläder i 50-talsstil. 
 
Visst är sommaren snart över men inte riktigt än vad och dessutom kan man väl  bada på hösten och vintern?
 
Jag kom på att jag kan använda min underdel från min leopardbikini till, därför lär jag de vara med lite på någon bild.
 
// Elaine

Salmbärsmak


 
Denna karamellburk fick jag utav min granne i födelsedagspresent. Det roliga är att polkagrisarna är från Gotland och smaksatta med Gotlands egna salmbär. Jag hade aldrig smakat på det men måste bara säga att det var en otroligt god smak!
 
// Elaine

Frukost i solen och promenad

 
Jag har redan kommit igång med den här dagen. Som ni ser åt jag frukost ute i solen och efter det tog jag en rask promenad. Det gjorde jag också igår. 
 
På tal om igår var jag och klippte mig på kvällen. Sen fick jag ordning på allt som oroade mig i måndags (tror jag, peppar, peppar) vilket känns bra. Utöver det satt jag ute i solen och försökt rita lite.
 
// Elaine

Project Runway

 
Ikväll börjar en ny säsong av min favoritserie - Project Runway. Tänk att serien redan är inne på sin 11:e säsong! 
 
// Elaine
 
 

Liten familj

 
Här är några bilder på en liten ankfamilj. De kom och hälsade på mig och Niclas under vår picknik på kvällen på min födelsedag. 
 
// Elaine

Danse

 
 
Här en härlig låt av den franska sångerskan Tal och Florida. J'aime! Jag måste börja lyssna och repetera lite franska nu inför i höst.
 
// Elaine 

12:e Augusti 2013

Niclas vann den här roliga, leopardfärgade cowboyhatten igår så jag gick runt så där resten av kvällen.
 
Jag har suttit och försökt göra klart med studebirdag och allt vad det heter. Allt har dock gått fel och just nu är jag inte på bästa humör. Jag känner mig helt vilsen och tålamodet har jag tappat för länge sen.
 
Hur som helst har jag annars gått en promenad idag med bra musik i öronen idag. Efter det diskade jag och nu sitter jag här. Jag ska försöka koppla av med tv:n nu i alla fall. Jag har verkligen fastnat för Milion Dollar listing New York som visar kl 22 på 3:an ikväll.
 
// Elaine 

Vacker bukett

 
Denna fina blombuket fick jag av min morbror när jag fyllde år. Jag älskar enkelheten i den och vitt, grönt och vinrött tillsammans. Sen passade det perfekt i den där vasen!
 
Jag älskar fina blommor och blombuketter! 
 
// Elaine 

Eldfesten 2013

 
Igårkväll spelade Niclas och hans band Winner Winner Chicken dinner på något som heter eldfesten. Vädret var inte alls bra, det regnade och åskade hela dagen. När evenemanget drog igång på kvällen regnade det fortfarande men under Niclas och deras uppträdande på flytscenen slutade det regna och fler människor började komma. 
 
Efter deras uppträdande gick vi och köpte mat och sockervadd innan vi såg eldshowen och fackelsimmet. Det var lika vacker som förra året med musiken och fyrverkerierna. Det var extra roligt att jag fick se det med Niclas det här året.
 
// Elaine 

Outfit 10:e Juli 2013

 
Topp - VILA / Kjol - Gina Tricot / Sandaler - Bikbok / Örhängen - Kicks
 
Så här såg jag ut igår.
 
// Elaine

WWCD - Owe Thörnqvist

Bilder från igår
 
Ett åskoväder med både hagel och högljud åska drog igång här mitt på dagen så därför kommer inte dagens första blogginlägg upp förren nu tyvärr (Jag tycker inte om det själv för jag behöver skrva av mig). Före det åt jag äggröra och bacon till frukost när jag vaknade (det var otroligt länge sen jag åt det) och efter det var jag och mamma iväg och simmade. Jag orkade 1000 meter fast allt kändes lite tungt idag.
 
Hur som helst var jag, mamma och pappa iväg och lyssnade på Niclas, Hampus och Erik när de spelade Owe Thörnqvist låtar igår. Det var även ett annat band som spelade och sen bjöds det på fika. Ni ser bilderna över.
 
// Elaine 
 
 

Pink bustier

 
Pink
 

Bustier - amazon.com, 125 kr / Kjol - zalando, 250 kr / Sandaler - River Island, 500 kr / Väska-- Yves Saint Laurent , 5 815 kr / Ring - Michael Kors, 615 kr / Armband - AstleyClarke.com, 850 kr
 
 Jag älskar den här bustiern! Allting blir sen extra snyggt när det matchas med guldiga och rosa accessoarer!
 
// Elaine 

Pommern

 
I Mariehamn stod ett stort skepp som man kunde gå på och in i. Jag var lite fascinerad av det pågrund av masterna men en hundring ville jag inte betala för att få gå ombord. Därför fick det istället bli lite fotografier med olika vinlkar på detta skepp. Fint va?
 
// Elaine 
 

Kate och Leopold

 
Igår var det bara en sån där tråkig dag när jag inte gjorde någonting. På kvällen åt vi korv, pommesfritt och räksallad och sen kom Niclas hit. Vi kollade på filmen Kate och Leopold. Jag har alltid tyckt om den men Niclas hade aldrig sett den. Betyget från honom var bra i alla fall eftersom han inte somnade. Haha. Enligt mig är det en av de bästa romantiska komedierna.
 
Nu har Niclas farit hem och jag har varit och simmat. 700 meter fick det bli idag.
 
// Elane

Outfit 8:e Augusti 2013

 
Topp - Cubus / Kjol - Gina Tricot / Smycken - Guldfynd / Skor - Skopunkten 
 
Igår tog jag en risk och valde kjol fast att det regnade, det var ju ändå varmt i luften. Skorna bytte jag dock sen mot mina vita ballerina. 
 
// Elaine 

Grillkväll

 
Vilken trist dag jag vaknade upp till, himlen är inte lika blå som på bilden och jag har inget planerat.
 
Igårkväll däremot var jag medbjuden till Niclas kompis på grillkväll. Det var folk från hans gamla klass med sina respektive. Det var verkligen trevligt och roligt att jag fick komma! Tyvärr bidrog jag inte så mycket till lektävlingen på slutet. Men Niclas och Kalle vann två rundor från vårat lag och skröt om det. Isabella, Tova och jag gjorde så gott vi kunde i alla fall.
 
// Elakne

Emmelie de Forest

 
 
 
Vinnaren av årets Eurovisions övriga låtar är precis som vinnarlåten riktigt fina och bra. Speciellt den här men också Hunter and Pray. Hon har en otroligt fin röst och jag tycker om kören/bakgrundssångerskorna som ger en mäktig känsla.
 
// Elaine 

Geta

 
Det har gått ett tag sedan den lilla Ålandsresan (två veckor) nu men jag kom på att jag inte visat dessa bilder:
 
Sista dagen innan jag Åland besökte vi Geta på norra delen av ön. Om man åkte upp på berget möttes man av en otroligt fin utsikt över ön. Jag hoppas det syns lite på bilderna. Där satt vi oss och åt medköpta mackor. Sen stod det också ett café, en liten gammal stuga och minigolfbanor på toppen. Efter blev det en glass på cafét.
 
Sen när vi var på vägner från berget fick vi se en älg och dess barn springa över vägen, mitt på ljusa dagen!
 
// Elaine

Tvillingarna Olsen för Bikbok

Sista bilden är lånad från ElleBlogg.no
 
Idag släpper Mary Kate och Ashley Olsen sin kollektion för Bikbok. Att få vara en av de första som köper ett plagg på lanseringseventet i Stockholm ikväll och däremed få träffa tvillingarna skulle vara något. För att jag har alltid beundrat tvillingarna. Jag läste alla deras böcker och såg alla deras filmer när jag var yngre. Mina väggar var dessutom pryda med affischer på dem (och Hilary Duff). 
 
Hur som helst kommer jag inte slänga mig över deras kollektion även om priserna faktiskt är det är rimliga för att faktiskt vara designplagg! Mina favoriter är i alla fall blusen över och en lite clutch/väsk med nitar. 
 
// Elaine
 

7:e Augusti 2013 - Extrajobbat

 
Idag har jag varit och jobbat ett extrapass. Även om fötterna värker nu och det var riktigt varmt under dagen så kändes det bra. Det kändes liksom bra att få ordning på lite rutiener och ha något att göra. Jag kommer nog faktiskt sakna det lite i höst. Nu när man har lärt känna de flesta som jobbar där är det roligt. Men sen är väl vissa dagar bättre än andra, så är det väl alltid antar jag?
 
Nu håller jag i alla fall på att försöka registrera mig till saker till hösten innan jag ska slå mig ner framför Morden i Midsommer. Jag blev förresten lite panikslagen när jag såg att kurstarten (jag ska läsa franska) börjar med ett diagnosistiakt prov. Jag måste leta upp mina gamla franskaböcker för nu är det mer än ett år sedan jag läste franska sist.  På inte tal om körkortet som jag måste ta tag i!
 
// Elaine
 

Joyce Jonathan

 
 
Jag blir glad av den här låten. Refrängen är för härlig, svänig och fin. Det här kan bli en låt som jag går runt och nynnar på den närmsta tiden och jag måste ju hålla ett öga på den här, för mig, nya franska stjärnan. 
 
// Elaine 

Outfit 6.e Augusti 2013

 
Topp & shorts - Gina Tricot / Sandaler - New Yorker / Armband - gammal present från Isabelle / Solglasägon - Jysk / Örhängen - Kicks
 
Så här såg jag ut igår. Båda plaggen är från Gina Tricot. Shortsen är köpta i år men toppen tror jag nästan är två år gammal. Tänk att jag fyndade den för 50 kr!
 
// Elaine 

6:e Augusti 2013

 
Idag har jag och Isabelle varit och badat. Eller det blev mest att vi solade men ett kort dopp blev det i alla fall i det iskalla vattnet. Dock var det inga vågor fast att det då och då kom lite vindar som svalkade en från den varma solen. Innan vi åkte hem köpte vi sen glass, jag valde kulglass med smak av laktris såklart!
 
Nu har jag varit ute och sprungit. Jag måste komma igång med träningen nu. Ja skulle helst vilja gå på både medeljumpapass, intervallpass, Zumba och skivstångspass i höst. Men före det måste jag träna på egen hand.
 
// Elaine 
 

Niclas outfit

 
 
När Niclas forograferade mina outfitbilder i lördags tog jag några snabba bilder på honom också. Han passar i blått och jag set att han har bärjat tänka matchande som mig ;) haha
 
// Elaine
 
 

Från min faster

 
Detta fick jag utav min faster på min födelsedag. Påsen passar ju mig perfekt och blomman var himla söt! Berlocken från Pandora ska få hänga på mitt armband tillsammans med alla tidigare berlocker som jag fått från henne, farmor och farbor.
 
// Elaine

Magic sunset

Solnedgången i lördags - vacker!
 
Idag har jag precis som igår mest tagit det lungt och njutit av sommardagen. Niclas och jag var och badade en stund på dagen också. Sen var jag på den sista sommarjumpan för i år nu på kvällen. Får se hur bra jag orkar träna tills den vanliga jumpan börjar igen.
 
Nu är jag bänkad framför tv:n hela kvällen. Jag har sett finalen av Top model och snart blir det Milion dollar listing New York.
 
// Elaine

Födelsedagsoutfit 2013

 
Klänning och bälte - VILA / Sandaler - Scorett / Örhängen - Present från Danmark utav Niclas / Amrband - presenter från Isabelle och Åsa.
 
Så här gick jag klädd på min födelsedag i lördags. Det är min andra studentklänning som jag hade under kvällen som också fick bli födelsedagsklänning så det har varit mycket vitt på sista tiden. Jag matchade det i alla fall med accessoarer i brunt och mocka för att tona ner allt lite och ge det en lite tuffare look.
 
// Elaine 

Sen födelsedagsfrukost

 
En tradition hos mig är skagenröramacka till frukost på födelsedagen. I lördags had vi glömt bort det så därför var detta min frukost idag tillsammans med morgontidningen ute. 
 
// Elaine

Födelsedagskvällen

 
På kvällen igår, efter firandet med släkten åkte Niclas och jag till havet och hade lite picknik och tid för bara oss. Egentligen skulle vi ha åkt längre och besökt ett stort evenemang men vi insåg att det skulle varit så mycket folk där så vi hoppade av på vägen. Detta är jag glad för eftersom det är sällan som vi bara hinner vara vi två och prata om allt. Så där satt vi i solnedgången och drack cider och festis. Vi hade tänkt att bada men hann inte innan det blev mörkt.
 
Dett vara en mycket bra födelsedagskväll! 
 
// Elaine

Min födelsedagsfirande 2013

 
 
Igår hade jag en jättebra födelsedag! Vädret var toppen (kanske en aning för varmt dock, om man ska vara sådan). Först på dagen kom släkten + Niclas och åt grillat till lunch och sen hemmagjord prinsesstårta till lunch.
 
Jag fick dessutom fina presenter. Tack alla som firade och gratulerade mig igår! Jag blir så glad att se att vissa tar sig tid till det! :)
 
// Elaine

Lila fjäll

 
 
Jag fixade mina mina naglar glittrig och lila igår. Glittret har jag fått och jag tror att det är hobbyglitter men jag har länge tänkt att testa att ha de på naglarna. Hittilts så är jag nöjd. Jag ska visa hur det ser ut på avstånd sen, det är riktigt fint! Det ser ut som fiskfjäll.
 
// Elaine

19 år

 
 
Efter en morgonpromenad och morgonsim blir det nu kalas. Idag är det min nittondee födelsedag. Tiden går fort, jag fyllde ju 18 år nyss.
 
// Elaine

Födelsedagsfrukost

 
Idag den 3:e augusti, fyller jag 19 år. Det känns roligt att jag kommer få så bra väder, kanske lite för varmt dock. Jag och mamma tog en promenad när jag vaknade och det var redan supervarmt att gå i. Nu har jag i alla fall ätit frukost ute och ska öppna ett två presenter. Roligt kort förresten va?
 
Sen ska jag träna ytterligare lite och simma några hundra meter! 
 
// Elaine
 

2:a Augusti - Bad med Amanda

 
Idag har jag utnyttjat det varma vädret och varit och badat tillsammans med Amanda. Det var väldigt roligt och trevligt att se henne. Jag har träffat henne några snabba gånger men ingen längre stund sen studenten. Hur som helst kom hon och hämtade mig med bil och sen åkte vi hem några timmar senare.
 
Nu på kvällen har jag varit ute och gått, imorse var jag och simmade också. Jag ville åka iväg till havet och lyssna på musik nu på kvällen men det var svårt att få någon att hänga på.
 
// Elaine 

Savoy

 
I Mariehamn förra veckan, bodde vi på hotellet Savoy. Som ni ser var rummen riktigt fina och nyrustade med både tv, vattenkokar och gratis Wifi. Badrummet var snyggt och rummet hade ett stort fönster. Det enda negativa var att vi inte hade någon fin utsikt. Annars hade det varit perfekt!
 
Dessutom fanns det en minipool på bottenvåningen.
 
// Elaine 

En tur till Åland igen

 
I onsdags bar det av till Åland igen. Denna gång med gänget (förrutom Frida) och den här gången blev det bara en kryssning. Vädret var regnigt på land med soligt på havet pågrund av vinden. Därför fick jag inten pli på mitt hår men trots att jag dels därför inte gillar bilden på mig och Niclas måste den ju ändå få vara en del av inlägget. 
 
Hur som helst åt vi räkmacka. Ja fast att jag blev så besviken förra året tog jag en i år men blev lika besviken som förra året. Sen tog jag en fisk som skulle vara lika som förra veckan men likså blev jag besviken på den. Jag är helt otolig men jag får panik när alla beslut ska fattas fort, t.ex under press. Sen kommer vi till den blå drinken som var så äcklig! Istället blev jag bjuden på en ny med mangosmak - den var supergod!
 
// Elaine 

1:a Augusti 2013

 
Den här dagen har varit en sån där dag som alla förhoppningsvis har då och då - när man är irriterrad, less och ledsen på allt och alla. Jag tog mig i alla fall iväg och simmade 1000 meter men varenda simtag kändes ovanligt tungt. Sen på eftermiddagen fick jag i alla fall mitt rum städat till min födelsedag och efter det blev saker lite bättre när mamma och jag också år kräftor till middag.
 
// Elaine 

Gomez

 
 
Jag tycker om denna nya låt från Selena Gomez. Ett plus i kanten för videonsom utspelar sig i Paris i början också! 
 
Ingen som har tänkt på saken och vill följa med mig på hennes konsert i Stockholm?
 
// Elaine 

RSS 2.0