Sista maj

Älskar när körsbärsträden blommar! Den här bilden tog Niclas för någon vecka sen och blommorna är redan borta nu :(


För en stund sen kom jag hem från den sista träningen för den här våren. Men det ska bli lite tränat i sommar ändå så helt slut är det inte. Men i alla fall var det ett tufft (enligt mig) mixpass med både kondition, styrka och lite annat. Sen efter bjöds det på typ pomac och chokladdoppade jordgubbar. Samt drogs lotter av de som hade gått 30 gånger i år, där ibland jag. Men jag vann inget. Men det gjorde Saras syster däremot. :)
För det var också sista dagen med 3D-design för den här terminen och jag kämpade på för att hinna klart med min lägenhet. Men vad händer då? Jo det lägger ner sig självt så allt som jag hade gjort idag försvann. De där datorerna driver mig ibland till vansinne. Jag är livrädd att jag ska få göra om lägenheten som har tagit mig en termin att göra...
Men ja, på engelskan fick jag reda på mitt slutbetyg och på franskan skrev jag ett brev (typ gammalt nationellet) prov. Vilken dag, nu vill jag sova! Haha
// Elaine

Jag som "filmis"

Jag sitter på sista lektionen och är så hungrig och deppig av vädret. Egentligen inte i sig att det regnar men tanken på att jag måste ut i det. Om det nu inte har slutat regna nu kanske...
Här över ett försök till en filmis ( filmkort från 50-talet, tror jag) som jag försökte göra på några fotolektioner i höstas. Photoshop är verkligen inte min grej. Minns inte ens hur jag gjorde för att komma så här långt .. haha. Men aja, rolig är bilden i alla fall!
// Elaine

Näst sista maj





Hej!

Idag har jag haft mina sista lektioner i arkitektur och Gk för den här terminen. I höst blir det GK b men ingen arkitektur (tror jag). Min lärare försvinner också så vi hade lite fika för henne på lektionen. Det är synd. Hon är arkitekt och jobbade tidigare som det därför fick vi se lite saker som hon hade ritat. Vår gamla lärare från gk:n kom också förbi. Så vi fick också fråga lite om hur man ska tänka när man pluggar vidare och så. Det som de sa och jag också tänkt är att det är bra om man tar en paus från design ett år och funderar lite på vad man vill fortsätta med sen. Dock har jag ju lite önskningar om att läsa in en sykurs men annars kanske det blir jobb eller Paris... Men jag vill inte bestämma det nu. Får se hur det blir!

Men ja fika har det varit idag och sen nu på kvällen har jag varit hos Niclas. Det kändes som länge sen jag var där nu. Vi gick ut med hundarna och fikade. Har saknat dem - både Niclas och hundarna! <3

Jag invigde också min nya t-shirt idag med fjädrar!

// Elaine

Ute i naturen







Fotograf: Niclas - det är bra att ha en lång pojkvän så man kan få roliga kort i fågelperspektiv ;)

Jag gillar inte spindalar och insekter om jag ska vara ärlig. Jag skriker lätt när jag ser en spindel (offentligt klarar jag att inte göra det däremot). Men ändå så klarar jag inte av att se någon döda dem. Jag får skuldkänslor för att jag är rädd för dem då. Men ja det jobbiga med dem är att de ska spinna massa trådar så man vet aldrig riktigt var man har dem.

Hur som helst så gillar jag att gå promenader i skogen ibland. Speciellt soliga vårdagar som det har varit den senaste tiden. De är underbara. Jag känner mig så lugn när jag hör fåglarnas glada kvittrande! :)

Men ja, få inte för er att jag är någon riktig utemännsika så, för det är jag tyvärr inte. Men som sagt, ibland är skogen en bra härlig plats! Tänk att vi ska förstöra den och jorden så...:(

// Elaine




Tunika som blus







Tunika - en butik i Linköping, jeans - bikbok, skor - skopunkten, armband (present av Isabelle) - h&m och från en tiding.

Igår hade jag på mig en tunika som jag brode använda mer. Den är köpt i en affär i Linköping en sommar. När jag såg den skrek den efter mig. Sara sa också det att den är ett riktigt Elaine-plagg. haha. Men hur som helst vek jag in den och bar den som en blus igår. Jag tycker det blev snyggt och lagom vardagschich (för att vara mig). Sen är det ett band som jag knyter en rosett av i bak men det har jag inget kort på.

Skorna klädde kanske upp det lite väl mycket men jag gillar att ha klacksor till jeans nu på våren. Dock så gav de mig som sagt skavsår... "Men vill man vara fin får man lida pin" finns det ju något som heter! ;) haha

// Elaine

Mandariner, vitlök och Top model


Bild från varma fredagskväll.

Nu är det dags för TV. Närmast blir det ett avsnitt av Top model 17 (All stars). Jag ska äta mandariner och vindruvor till det. Älskar att äta frukt på kvällen. Sen tror jag att det är bäst att jag äter lite c-vitamin då lillebror är lite förkyld. Nog för att man inte dör av en förkylning men jag vill inte bli förkyld igen x) Jag försökte kurera mig med att äta en vitlöksklyfta efter maten också men oj så starkt det var! Jag fick bara i mig halva x) Så akta er för mig för nu luktar jag vitlök som bara den. haha

// Elaine

Tisdag 29 maj

Hej!

Vilken dag! Den har inte direkt varit den bästa dagen. Den började med att bussen var sen och det första lektionen hade jag prov så trodde jag skulle missa det eller komma lite försent. Men på något sätt lyckades vi komma precis i tid. Men eftersom jag hade kilklackar som gärna ger mig skavsåg lyckades jag få det när jag skyndade för livet till skolan. haha. Sen så blev det spring till bussen även på vägen hem och hann precis.
Till råga på det lyckades jag också få bananmos  i min väska, inte mysigt...

Men ja jag har alltså skrivt prov idag så förhoppningsvis var det det sista provet för åk 2 (inte för att jag har haft mycket prov men). Sen efter det försökte jag få ihop en bloggdesign. Men jag insåg att jag behöver mycket hjälp från Lovisa och Amanda. Sen lär det också ta sin tid även fast jag vet hur jag vill ha det - webbdesign är inte min grej. Men jag hoppas att jag har en ny design snart! :)

Men fint väder har det varit idag. Jag hade idrott ute och det blev varmt. Vi spelade brännboll, doppboll och under hökens vingar kom.



// Elaine Hägg

Sommarens linne



New Yorker - 89 kr

Jag skäms nästan över att behöva säga det men det hänger ännu ett nytt linne i min garderob. Jag föll för det när jag råkade se det när jag var på stan en dag och sen kunde jag inte glömma det. Jag tänkte på hur lätt och fint det skulle vara att ha den till ett par shorts i sommar. Sen när jag skulle köpa bara det så hittade jag på den där t-shirten med fjädrar på också. Attans! Haha

Men visst var det här ritkigt sött med blommorna. Älskar färgerna också! Har länge velat haft en blommig blus eller ett linne till sommaren. Men nu får det vara nog med sånt i alla fall x) Min lilla (observera: lilla) garderob svämmar snart över.haha

// Elaine


Utmaningsdag

Hej!

Idag har det varit full fart för mig. Började tidigt och sen var det elevkårensdag i skolan vilket innebar massa utmaningar. Vi delades in i lag 1:or för sig, 2:or för sig och 3:or för sig) och sen fick vi 103 utamaningar att lösa. De innefattade allt från att krama en främmling på stan och ta kort på det till att äta ett rått ägg. Dock var inte till någon större insatts men stod i en pyramid mitt i stan gjorde jag i alla fall t.ex. haha Trots att jag inte var mest på och taggad så var det en uppskattad dag bland de andra på skolen. Inte minst då priset bestod av 23 kg godis - värt ungefär 1100 kr!
Så lite stolt är man att kompisarna Lovisa och Ninni är 2 av 5 (tror jag) som fixat det! ;)

Sen när jag kom hem pluggade jag inför historiaprovet imorgon ( vilket jag ska fortsätta med strax och äta vindruvor) och sen efter middagen var jag iväg och tränade. Tungt men härligt var det!


Jag imorse

// Elaine

Lime och svart









Igår hade jag på mig en av mina nya blusar tillsammans med ett par svarta gamla capribyxor.

Byxorna är från Haléns, blussen/toppen från Gina Tricot, skorna i från Din sko, örhängena ifrån Glitter och både solglasögon och armband har följt med en tidning.

// Elaine

Olika nyanser av grönt






Bilderna är tagna i fredagkväll och igår (söndags).

Naturen är så himla vacker! Älskar när kvällsoleln lyser på de gröna bladen så de skiftar i olika gröna nyanser!

// Elaine

En solig morsdag






Hej!

Denna soliga söndag har jag hunnit med mycket. Jag gick upp ganska tidigt fast att jag gick och la mig halv tre igår (tror därför att jag lägger mig tidigt ikväll). Sen åkte jag till mormor och firade morsdag med tårta och annat fika som mamma hade bakat. Efter det gick morfar och jag en lite promenad (därav blombilderna) precis som förr i tiden när jag var liten.

Sen har jag dessutom hunnit med att få tillbaka pengar för en trasig skjorta, käkat grillat till middag, och varit och tränat skivstång :)

// Elaine

Morsdag



Idag är det ju morsdag och därför vill jag bara säga att min mamma är den bästa, sötaste och snällaste mamman i världen! Robin och jag tyckte därför att hon skulle ha blommor så därför fick hon de här av oss igår :)

// Elaine

Vi vann!

Tänk att Sverige vann igår! Vi vann!! :D

Jag var hos Linnea med Isabelle, Markus och Nilclas och såg spektaklet och gud så vi höll tummarna och knackade i bordet och sa peppar peppar ( när någon började yttra sig om att vi förmodligen skulle vinna - man vet aldrig!) under röstningen. Sen innan det satt jag och hoppade i soffan till mina favoritlåtar som jag var ganska ensam om att tycka om (som vanligt). haha

Men ja nu har vi fått känna på hur det känns att vinna. Förra gången var vi ju 5 år (1999) så då tror jag inte att vi fattade så mycket x) Men ja vi åt som sagt chips och godis och sen spelade vi lite spel också. Kul kväll!

Sen kom ju de Rysska tanterna på tredje plats som jag hade tippat på. Lite eurovisonkänsla har man va? ;) haha



//Elaine

Heja Sverige!



Idag har jag varit hos min farmor (som jag inte sett på väldigt länge träkigt nog) och ätit lunch och fikat. Till lunch blev det kyckling och potatissallad och till fika jordgubbstårta! Gott men väldigt mätt har jag varit sen dess.

Nu är det dags för Eurovisionkväll med Isabelle, Linnea, Niclas och Markus! :D

Heja heja Loreen och Sverige!!

Om inte Sverrige vinner är det som sagt dessa fyra (kom på att jag gillar Maltas låt mycket) låtar som jag hoppas tar första platsen. De får alltså också mina röster.

Så heja Frankrike. Grekland, Malta och Cypern!!






Men jag säger som Carina, de rysska tanterna blir farliga ikväll! haha

// Elaine


Mint och broderi






Blus - h&m, jeans - BikBok, halsband och ring Guldfynd, Örhängen - fått av Niclas.  

Igår invigde jag min mintgröna blus som jag fynade på h&m i onsdags förra veckan. Sådan tur man kan ha ibland. Den var precis lagom luftig och lätt att ha på sig en dag som denna. Fast jag förstår inte varför jag tog shorts, så varmt som det var. Sen matchade jag i alla fall det med lite smycken i silver, varav örhängena har jag fått av Niclas. Till det hade jag också ett par vita ballerinaskor.

// Elaine

Inför ESC ikväll



Hej!

Jag har startat dagen med att äta frukost ( tillsammans med lite onyttigheter - inte bra) och sen renskrivit en krönika i svenska som jag började skriva igår. Sen ska det båda idag, imorgon och på måndag pluggas lite hsitoria, andra världskriget inför provet på tisdag.

Ikväll är det ju Eurovison och det ska jag inte missa. Det ska ses tillsammans med Isabelle och Linnea.
Vilka tror ni vinner?

Jag har mina små listor jag:

De jag vill ska komma i topp 4:
Sverige - Loreen
Frankrike - Anggun - Ech (You and I)
Grekland - Eleftheria Eleftheriou - Afrodisiac
Cypern - Ivi Adamou - La la love

De låtar som gärna också får komma högt:
Malta - Kurt Calleja - This is the night
Rumäningen - Mandinga - Zaleilah
Italien - Nina Zilli - L'amore è femimina
Ryssland - (De rysska tanterna) - Party for everybody

De två finaste baladerna (är annars ingen balad-tjej):
Serbien
Spanien


De jag tror vinner ( vet inte om jag vågar skriva Sverige...) :
Ryssland - ( De rysska tanterna) Party for everybody
Irland - Jedward -Waterline
( Sverige)

Har nog en chans att komma högt:
Serbien - Zeljko Jokismovic - Níje ljubav stvar
Italien - Nina zilli - L' amore è femimina

//Elaine

Glittrande accessoarer






Dagens accessoarer har varit gnistrande och i silver. Det känns lite som mitt signum!

// Elaine

Fredag 25 Maj



Hej!

Vilken varm och solig dag det har varit idag! Riktigt varmt. Jag höll på att smälla av av värmeslag på bussen till skolan... Men i alla fall så har dagen varit som en vanlig fredag - det innebär lång tid till lunch, håla, engelska, svenska och historia. På Historian fortsatte vi att se filmen om andra världskrigen. Fyfan så hemsk den var. Jag fällde nästan en tår vid ett tillfälle. Tänk att ha levt under andra världskriget..usch.

Men jag försöker glömma det nu och leva i nuet. Det är något som jag är ganska dålig på, jag är ständigt planerande. Men för att njuta av dagen och vädret har jag ätit hemagjord pizza till middag, varit ut och fotat för mig själv och före det överraskade jag Niclas i några små minuter när han var påväg till Markus. Ville bara träffa honom, lite, lite.

// Elaine

Fjädrar




New Yorker - 139 kr

Ja det där med att låta bli att handla är inte riktigt min grej... Ändå så tycker jag att jag inte är på stan så speciellt ofta. Jag ska ta och kolla igenom min garderob som är proppfylld nu i alla fall för i onsdags hittade jag den här häftiga t-shirten (och ett annat linne som jag drömde om förra veckan). Sen bytte jag mina favoritjeans som gick sönder (snyft). Vad är det med mig och jeans? Jag som verkligen tyckte om de här!! :( Så får se hur länge de nya paret håller...

// Elaine

ESC - favoriter

Jag vet att det ibland är ett fasligt tjat om melodifestivalen och Eurovison song contest på mig. Men det är lite av en tradition för mig att se det varenda år. Så nu i Euroviosontider tänkte jag ännu en gång lägga upp mina 5 favoritlåtar från Eurovison genom åren.

Igår gick ju Sverige vidare, som tippat och det var ju kul. Dock fick jag inte samma känsla av låten som första gången jag hörde den... Men aja åter till mina favoriter!

Arash och Aysel - Always in my heart för Azerbaijan 2009



Helena Paparizou - My number one för Grekland 2005 (Vinnare)



Ruslana - Wild dances för Ukraina 2004 (Vinnare)



Luminita Anghel - Let me try för Rumänien 2005



Mihai Traistariu - Tonero för Rumänien 2006



Les fatals picards - L'amour à la francais för Frankrike 2007



Sen tror jag att årets låtar från Grekland, Frankrike och Cypern kommer bli långvariga favoriter!

Vilka är era favoriter, om ni har några?

// Elaine

Konstfack



Hej!

Idag har jag varit i Stockholm med klassen och besökt högskolan Konstfack. De hade en utställning men vi vara bara där i en timme. Lite synd var det att vi istället inte fick höra mer av skolan och prata med de som gick där. Kanske också se dem jobba..  Men nej det blev en besvikelse. Så det jag har gjort mest idag är att åka buss och tunnelbana. Herregud för Stockholm alltså. Det tog mig 3,5 timmar att komma hem ifrån att jag kom till centralen i stockholm med tunnelbanan ( jag känner mig som en liten lantis när jag är där). Men då var det bara att slänga i sig mat och sen dra på träning. Ja vilken dag. 

Nu är det dags för den andra delfinalen i Eurovision. Närmare bestämt om 4 min. Jag hoppas på att Sverige går vidare. Fast alla har ju redan tippat det. Men vi ska nog inte vara för självsäkra för då kanske vi faller på mållinjen :P haha. Men ja,  Malta är också lite bra. Sen är Serbiens och Spaniens låtar fina.
Norge är väldigt Erik saade - inspirerat. vad jag tycker om det vet jag dock inte.

// Elaine

I min nya jeansjacka




Fotograf: Niclas
Jeansjacka: 199 kr (ord. 399 kr) Haléns

Jag trivs så bra i min nya jeansjacka. Det är ett sådant fynd! I måndags tvingade jag som sagt ut Niclas på en promenad i solen och inte nog med det så tvingade jag honom att ta ltie kort på min fina jacka.

Jeansjackor är så fina - avsett modell. Det är så klassiskt och stilrent!

// Elaine

Guld eller silver?

Want want want

Klänning - allyfashion.com, skor - thecorner.com, clutch - seasonsclothing.co.uk, ring - Yvessaintlaurent (mytheresa.com), örhängen - hm.com, läppglans - narscosmetics.com, parfym - Christian Dior (john lewis.com) 

 


Luxury

Klänning - allyfashion.com, skor - dsw.com, väska - armaniexchange.com, armband-wallisfashion.com, ring - jigsawonline.com

När jag såg den plommonlila klänningen blev jag helt såld. Den är så underbart söt! Men jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle matcha den med guldiga eller silvriga accessoarer. Så det fick helt enkelt bli två collage. Nu i efterhand blev jag mest nöjd med det guldiga så därför skulle jag ha valt guldiga accessoarer om jag överhuvudtaget ens hade klänningen i min garderob såklart. Men drömma kan man!

Vad tycker ni, guld eller silver?

// Elaine

Instagram



Jag skaffade ju instagram nyligen (en app för iphone och ipad där man lägger upp bilder så de som följer en kan se och kanske gilla dem) och jag har kommit igång ganska bra tycker jag. Har faktiskt redan blivit lite beroende (det trodde jag inte). Men nu har jag ju ingen iphone så kan inte fota när som helst. Att fota precis allt jag gör är försig inte heller något som jag tycker är bra och orkar göra. Men det är kult att se massa andra fina bilder från hela världen och jag har kommit igång ganska bra ändå. 

Nu har jag nio följare men jag hoppas att den siffran ska stiga lite, också här på bloggen. Så har ni instagram så följ gärna mig så följer jag dig. För er som inte vill lägga upp bilder är det ändå ett förslag att bli medliem där för man kan som sagt få se massa härliga bilder!

Som ni ser heter jag Elaine men jag tror man ska hitta mig om man söker på MademoiselleElaine också.
Men fast att jag har instagram kommer jag inte sluta blogga såklart!

// Elaine  

Tankar

I dag när jag gick på stan var det en av de tiggare som sitter lite här och var som fick mig att känna extra dåligt samvete av att gå förbi honom. Han staplade runt på en krycka och kunda knappt gå. Men ändå såg jag honom över allt när han försökte räcka fram pengarburken till främmlingar. Jag kände mig så taskig då han såg att jag tittade på honom men ändå inte gav några pengar. Men sen funderade jag faktiskt på att ge honom lite enkonor som ändå låg och skräpade i plånboken nästa gång jag såg honom. Men det blev ingen nästa gång.

Men frågan är vad som egentligen ligger bakom det där. Hur tiggarna lyckats kommit till Sverige (då de flesta är utländska) om de inte hade några pengar. Man har hört om hur typ människohandlare fraktar fattiga till andra länder och låter dem tigga för att sen ta pengarna ifrån dem. Ett exempel är när vi var i Paris och såg en kvinna utan armar och ben sitta nere i tunnelbanan. Hon hade inte kunnat tagit sig ner dit själv. Visserligen kunde en vän ha hjälpt henne. Men vem vet? Kanske var det någon ond människa bakom det.  

Så man vet inte hur man ska göra. Men tänk om de verklligen är det som behöver pengarna, att de tigger för sin egen skull. Jag fick den känslan av den där mannen. Han verkae så desperat jämfört med de andra tiggarna. Men kanske var han istället väldigt rädd för vad dem som eventuellt tog hans pengar skulle göra om han inte lyckades samla in pengar till dagens slut.

Sen, är man ju dessutom rädd för att det är något annat lureri med i sånt där. Hur som helst känns allt hemskt. Jag hatar att behöva gå förbi tiggare på stan. Men man kan inte ge pengar till alla. Jag önskade att det kunde lösa sig på något sätt för jag känner sån sympati (eller säger man empati?) för dem. Undra vad den där mannen sitter nu, förmodligen hungrig. 

Världen är allt hemsk.

 // Elaine


Simmat och hållt igång



Idag har jag varit ledig från skolan i och med att det var nationellt prov i matte B och jag har redan gjorde det. Läste ju klart den kursen förra året - hur nu det gick till...haha. Men jag har inte tagit det lungt för det. Jag pluggade som sagt historia imorse och sen åkte jag till stan och simmade. 1000 meter blev det och efter gick jag på stan ( ska försöka hålla mig därifrån den näsmaste framtiden) en bra stund i mina easytone. Så jag har fått benen tränade nu för det värker i dem och tårna värker det också. Men jag tror inte att det beror på att jag har tränat så utan snarare skorna. haha

Sen mötte jag upp mamma på stan. Mamma bjöd på en mjukglass emd laktrisströssel. Jag har varit sugen på det i evigheter nu. Det godaste strösslet är vekrligen laktrisströssel. Mmm!


// Elaine


Tänka på sommaren och sjunga med




Timoteij släppte sitt nya album i förra veckan. Jag tjuvlyssnade på låtarna redan dagen före och sen när låtarna hade släppts på Spotify kunde jag konstatera att de här två låtarna över är mina favoriter på skivan. Det finns någon mer också men den spar jag till framtida inlägg.

Den här sortsen musik är den musik som gör mig glad, får mig att tänka på sommaren och vilja sjunga med! :)
Det är så mysigt att lyssna på dem och drömma sig bort.

// Elain

Sommarsöt

Summer cute

Klänning - abercrombie.com, jacka - janenorman.co.uk, skor - harrods.com, chanelväska - matchesfashion.com, armband - jcrew.com, örhängen - kohls.com, läppglans och parfym - nordstrom.com.

Vad jag känner mig shoppingsugen och inspirerad av sommaren just nu. Jag vill köpa allt jag ser med blommor på och så här skulle jag gärna gå klädd i sommar!

// Elaine

Onsdag morgon och skobegär

Solen skiner, fåglarna kvittrar som bara den utanför fönstret och jag är pigg. Gick upp tidigare än jag behövde men nu kan jag plugga så jag slipper det i eftermiddag :)

Jag såg som sagt på esc igårkväll och de låtar som jag gillade gick vidare. Dock inte Finland, det var synd :(

Gårdagens skor. Gud vad jag älskar skor! Igår såg jag de där från bikbok som jag kollade på förrut på en tjejs fötter. Då önskade jag så att de hade suttit bra på mig. Men jag har ju mina nya fina skor från Scorette (inte de på bilden). Men de var fina alltså. Lovisa som inte ofta går i högklackat till och med vart betagen av dem! haha

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2749722/images/2012/pic_203742482.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2749722/images/2012/pic_203742486.jpg" class="image">


Onsdag morgon och skobegär

Solen skiner, fåglarna kvittrar som bara den utanför fönstret och jag är pigg. Gick upp tidigare än jag behövde men nu kan jag plugga så jag slipper det i eftermiddag :)

Jag såg som sagt på esc igårkväll och de låtar som jag gillade gick vidare. Dock inte Finland, det var synd :(

Gårdagens skor. Gud vad jag älskar skor! Igår såg jag de där från bikbok som jag kollade på förrut på en tjejs fötter. Då önskade jag så att de hade suttit bra på mig. Men jag har ju mina nya fina skor från Scorette (inte de på bilden). Men de var fina alltså. Lovisa som inte ofta går i högklackat till och med vart betagen av dem! haha


Tisdag 21 Maj


Kavaj - h&m, shorts - Vero Moda, blus - Cubus och Skor - Skopunkten

Hej!

Idag har jag pluggat historia inför provet om andra världskriget nästa vecka och sen har jag spelat fotboll på idrotten. På fotbollen var vi dock bara fyra pers och på historia hade vi trott att vi skulle se film så dagen blev lite seg. Men men, fint väder har det varit i alla fall - nen det har varit varmt. Jag tog de här kläderna imorse men kände mig lite för sommrig fast att jag hade strumpbyxor på mig. 

Nu  ikväll ska jag titta på ett avsnitt av Top model och sen är det Eurovision song contest (delfinal 1). Jag hejar på Cypern,8 La la la love)  Grekland ( Afrodisiac) och Finland( När jag blundar). Rumänien (Zaleilah), Ryssland ( Party for everybody, tanterna) och Irland ( Jedward) är okej det med. Men helst ser jag att Cypern och Grekland går vidare. Finlands låt är också vacker. Hon sjunger på finlandsvenska och det är fint! :) Island och Danmark måste jag ju heja lite på också...

// Elaine


Blomstrande och vackert





Tänk att de här bilderna är tagna med min lilla digitalkamera! Tycker att det verkligen blev harmoni i dem. Blommorna ser så vackra ut, precis som när man ser dem i verkligheten och hör fåglarna kvittra.

Jag tog bilderna igår när Niclas och jag var ute och gick i skogen. Tänk vad han är gullig som följer med mig på mina små äventyr ibland! haha

// Elaine

Limegrönt




Den är limegrön men kanske ser lite mer gul ut på bilden?

Den här blusen var mitt tredje fynd när jag var på en liten snabb shoppingrunda förra veckan. Jag drogs till färgen men också modellen och det roliga tyget. Modellen är en sån där vardagsmodell som jag vill ha till jeans i sommar och tyget var lite speciellt. Dessutom är det några paljetter insydda så att den glittrar härligt i ett visst ljus.

Men inte nog med det var den också nedsatt till 124.50 kr från 250 kr - från Gina Tricot.

// Elaine

Beautiful day








Sådan underbart härlig dag jag har haft! Jag spenderade nästan hela dagen med Niclas.
 Vi åt lunch på balkongen, drog till affärn på moppe och köpte lite fika, tog en promenad i solen ( därav bilderna över, Niclas är den duktiga fotografen), kollade på några avsnitt av Vänner och sedan fick jag skjuts till träningen när Niclas åkte hem.

Vädret var verkligen toppen och sen kändes bra att jag fick träffa honom igen nu när en hektisk vecka väntar för oss båda. Träning på det gjorde pricken över i:et. Känner mig lite bra matt och tränad nu så jag hoppas och tror att jag kommer sova bra! :)

Nu lite mandariner och Yoghurt - sen är det God natt!

// Elaine

Lördagens kläder







Jeansjacka- Haléns, Jeans - Bikbok, Skjorta - Gina Tricot, Ballerinaskor - Skopunkten.

I lördags, när jag åkte till Ellinor invigde jag min nya jeansjacka. Den är så fin, älskar den! Sen matchades den med jeans i en närliggande jeansfärg och under jackan hade jag min mysiga, gröna skjorta. Tillsist solglasögon, örhängen och ballerinaskor på det!

// Elaine

Härligt väder!




Så härligt väder det är nu. Det är sånna här värdagar som jag gillar. Bilderna togs i torsdags förra veckan ( Isabelle på de två övre) när det helt plötsligt sken upp efter grått väder, och precis så här ser det ut idag. Härligt!

Älskar när solen lyser på alla träs i skogen, som på den första bilden!

// Elaine

Måndag 21 Maj - Bra morgon



Hej!

Jag vaknade av att solen sken in bakom rullgardinen och ljudet från en gräsklippare. Jag är ledig idag så det är toppen att det är fint väder och att jag vaknade hyffsat tidigt så jag kan plugga lite nu på förmiddagen och sen bara njuta av dagen på eftermiddagen. Fast jag började faktiskt plugga redan när jag åt frukost. Läste lite om andra världskriget som jag inte orkade igår. Kanske dock inte så trevligt att läsa om när man äter frukost försig...

Förresten, låten här över är ännu en låt som jag antar var med i grekiska melodifestivalfinalen. Jag har lyssnat på den några gånger och tycker verkligen att jag hört en snarlika låt förrut. Är det inte lite gruppen Antique som Héléna Paparizou blev känd i? Fast för sig, typisk grekisk musik låter väl så här? Jag har kommit fram till att jag gillar det väldigt mycket. Det ger en mysig känsla! Fast lite tråkig kan jag tycka att den här låten blir i längden ändå...

// Elaine

Hopprep

Äntligen har jag fått träna igen! Hade skivstångspass idag och mer tränat ska det bli i veckan hoppas jag. Dock var det tungt på något sätt idag. Kanske pågrund av att det var typ 2 veckor sen jag tränade? Jaja, bra kändes det ändå. Men nu är det bara några pass kvar så jag ska verkligen försöka passa på att gå på så många pass jag kan innan terminen är slut. Sen i sommar blir det försig några utepass, promenader och springturer. Men jag bad mamma (betalade henne sen) köpa ett hopprep till mig så jag kan träna lite själv i sommar. Sen har jag ju också min rockring.

Hopprepet är från Clas Ohlsons, kostade 99 kr och har vikter på 200 g i vadera handtag.



// Elaine


Zebra

Zebra

Shorts - hm.com, blus/topp - republic.co.uk, skor - owntherunway.com, väska - Jimmy Choo (mytheresa.com), armband - nordstrom.com, örhängen - aldosshoes.com, amrband - Michael Kors (neimanmarcus.com)

Både skorna och shortsen i collaget över tycker jag är ritkigt coola! Att dessutom matcha det med en svart, söt topp skapar former och kontraster. Men när man ändå är i gång tycker jag att det kan bli ännu mer galet. Så varför int matcha shortsen och väskan?

Ja, kanske lite galet - Men jag älskar det!

// Elaine

Hemkommen från Ellinor

Hej!

Jag kom hem från min kompis Ellinor vid lunch-tid idag. Jag åkte dit igår på eftermiddagen. Vi åkte ner på stan och köpte en jacka till Ellinor precis innan affären hann stänga och sen före det gick vi och köpte glass. Jag har ju velat smaka den nya Calippo ett tag så jag köpte den. Men jag blev lite besviken. Så jag räkade köpa en Magum strawberry white när jag kom hem (den är klart min favorit av GB-glassarna!) Sen i alla fall åt vi pommes och fiskpinnar till middag (fish and chips typ ;) haha) och efter det kollade vi på tv och film tills vi var väldigt trötta. 

Efter att jag kom hem har jag försökt att plugga men jag kan inte riktigt koncentrera mig. Vädret kändes för fint för att plugga så jag satt mest ute och njöt av det. Men nu har solen gått i moln och då vill jag inte heller plugga x) Tack och lov att jag äntligen ska få träna ikväll i alla fall! :)




// Elaine


De fyra favoriterna i ESC

Om en vecka (alltså nästa lördag, den 26:e) är det dags för finalen i Eurovision Song Contest. Men redan på tisdag börjar tävlingen med semifinal 1 och semifinal 2 är på torsdag. Förmodligen visste alla om det - de som tittar på eurovision då i alla fall.

"Eurovison song contest - nörd" som jag är har jag redan skrivit vilka låtar som jag gillar men jag tänkte sätta ihop detta inlägg om vilka av alla bidrag som jag tycker bäst om, i rätt ordning. Loreen ligger såklart först för att det är Sverige men jag gillar också hennes låt. Dock tröttnade jag fort på den så har inte lyssnat på den ett tag. Men sen efter Loreen kommer Frankrike (som inte juryn i "Ínför Eurovions Song Contest" tycke om, jo Måns Zelmerlöw, men han var den enda tror jag), efter det Cypern och som 4:e bästa låt blir Grekland. Sen finns det ju också några bra men de här låtarna är verkligen bäst enligt mig.






Har ni någon favorit?

//Elaine

Matchande med leopard



Cubus - 197 kr och 99 kr

Jag råkade springa på en bikini på Cubus i onsdags. Direkt när jag såg den såg jag min strandtunika framför mig så jag var bara tvungen att ha den. Mönstren är snarlika (se sista bilden)! haha

// Elaine

Lördag 19 Maj

Hej!

Jag vaknade pigg och utvilad av att solen sken in genom fönstret så efter att jha ätit en god frukost med mamma tog vi en promenad. Det var varmt fast att det var lite blåsigt så jag blev lite slut efter det. Men nu har jag duschat och ätit lunch det känns som en underbar dag! :)

Igårkväll fanns det iget på tv så då såg jag äntligen på filmen " Amelie från Monmatre" som jag fick i födelsedagspresent förra året av Niclas. Jag skäms över att jag inte har hunnit sett den tidigare eftersom det snart är ett år sedan jag fyllde år, inte riktigt men. Fast nu har jag sett den men den var lite märklig att förstå. Men de pratade lagom fort så det var ett bra sätt att öva fransk (dock hade jag inte fattat mycket ändå om det inte varit textat). Är man inte duktig när man övar franska på en fredagskväll? ;) Eller snarare knäpp va? x) haha



Ha en bra lördag!

// Elaine

Ännu en underbar, ledig dag



Hej!

Den här fredagen har jag tillbringat hos Niclas. Lyssnade på när han spelade nyckelharpa och sen har vi fikat och sett på vänner. Efter det åkte jag hem och åt räkmacka med mamma. Det är å himla gott! Ännu en underbar och ledig dag alltså! <3

Förresten, jag skaffade den där appen - instagram (alla tjatar ju så om den). MademoiselleElaine heter jag där. Tänk att Elaine och ElleElaine redan var upptagna namn! :P Men läser man min blogg är det ju lätt att hitta mig där nu i alla fall :)

Nu blir det tv... men det finns inte mycket att titta på. Det kanske får bli en film...

// Elaine

Svart och turkost

A little bit of luxery and a litte bit of the ocean

Klänning - Herevé Léger (net-a-porter.com), skor - owntherway.com, väska/clutch - guiseppezanottidesign.com, örhängen - bluenile.com, ring - metroparkusa.com, nagellack - forever21.com.

En sån här berömd Hervé Léger- klänning skulle jag gärna vilja ha. Men den är såklart påtok för dyr. Men av de Hervé Léger-fodral som jag sett är det här det som jag nog gillar bäst. Linjerna gör den häftig och tror jag skulle vara snyggt. Sen skulle jag som ni ser matcha det här med turkosa naglar och accessoarer.

// Elaine

Vår och grönska








Igår när Isabelle och jag var ut var jag tvungen att fotografera körsbästräden för att alla fina blommor är snart borta. Dock så fick jag inte så många bra skarpa bilder. Men det blev lite andra fina blommor också. Älskar när det blommar på våren! Därför är jag ganska säker på att Maj är en av mina favoritmånader. Efter Augusti (när man fyller år ;) ) såklart!

Det var så himla mysigt ute, fåglarna kvittrade och solen sken.
Jag blev alldeles till mig! xD haha

// Elaine

Killer bee



Jag rammlade över den här häftiga låten på Youtube och spelade dem om och om igen. Så jag börjar den här dagen med den också. Var jag förstår är det en av finallåtarna i Greklands melodifestival i år. Enligt mig är den lika bra som vinnarlåten som är en av mina favoriter i eurovision i år. Men uppträdandet känns inte helt klart. Om jag ska vara en kritiker då. De är inte riktigt samspelta i rörelserna och varför ska hon ena bara sjunga, kan inte de andra det? De är ju ändå en grupp tillsammans... Aja, kläderna var i alla fall lite coola och låten sitter som sagt redan på min hjärna!

Någon som håller med mig? Eller inte?

Nu ska jag fortsätta lyssna på den här, kanske träna lite smått. Ha en bra fredag! :)

// Elaine

En bra, ledig dag!




Hej!

Idag har Isabelle varit här. Hon tog med sig kokosbollar och tvingade mig att äta hela 3 st (t.om 4)! Det är svårt utan att må illa..xD haha. Sen gick vi ut. Först var det ju inte alls något bra väder men sen helt plötsligt sken det upp och blev jättevarmt och soligt. Så vi tog en promenad i skogen där det fullt av liv av kvittrade fåglar. Sådan toppen ledig dag!

// Elaine

Ett riktigt fynd




Den här kastade jag en hastig blick på inne på h&m igår och smälte lite direkt. Dock hängde den där ensam och storleken verkade inte passande för mig. Så jag gick motvilligt bort ifrån den och begav mig till nästa plan. Jag går då till rea-delen. Men vad hänger inte här där då om inte fler av upplagor av den underbara blusen - för 50 kr!!

Det kallar jag kap för den hade kostat 250 kr! Sen har jag länge velat haft en sån här blus. En i en fin pastellfärg är inte fel (den är grön men ser blå ut på bilden) så det var verkligen ett fynd när den bara kostade 50 kr. Jag är fortfarande i chocktillstånd, sådan tur jag hade. haha. Den här kommer vara så fin att ha i sommar! :)

// Elaine

De turkosa shortsen

The wow-shorts

Shorts - H&M, T-shirt - farfetch.com, Skor - Zara, väska - Modcloth.com, Ring - (Yves saint laurent)mytheresa.com, Armband - jcrew.com.

Hej!

Jag gick upp 8 och fixade och donade så min dag har inte precis börjat. Hur som helst är det skönt att vara ledig. Dock hade vädret kunnat vara bättre....

De där shorsten över, som bara verkar ha gå och fått tag i på hm's hemsida, såg jag var slut i blått men inte i den här färgen. Så jag började fundera lite på hur jag skulle ha matchat shortsen om jag hade dem. De går ju att beställa men jag tror att jag bara låter dem vara ett plagg som jag ville ha men aldrig fick för jag har kommit på att det faktiskt får vara lite klädstopp nu. Okej jag vet en sak till som ska få plats i gareroben till sommaren. Men det är i stort sätt allt! (intalar jag mig själv i alla fall x) haha)

Det för jag köpte ju lite saker igår, en ska komma upp på bloggen senare idag! :)

// Elaine

Ett knasigt hus





Här har vi mitt lilla hus som jag snickrade (Okej, limmade) ihop på arkitekturlektionen idag (även igår).
Vid första anblick måste det se ut som ett väldigt underligt och särskilt inte så designat ut. Så är det också. Jag har byggt och ritat det utefter en text som en person i en bok förklarade hur hans drömhus skulle se ut. Det var väldigt drömskt och han ville ha det ena och det andra. Men jag gick all in på det jag såg framför mig när jag läste texten och det var alltså så här jag såg det i mitt lilla huvud - En liten drömkoja som ska ligga belägen på en exotisk ö eller i skogen med träväggar, färgade glasdörrar, gräs på taket, en terrass och köket som ett eget skjul. Sen ville han ha en hemlig gång till köket som fick bli en rutschkana.

Som ni ser har jag minst sagt arbetat väldigt fritt med det här. Lite tycker jag att jag egentligen skulle ha gått på något mer stilrent men en större del av mig säger åt mig att jag tycker om att det är lite knasigt! Jag skrattar varje  gång jag ser det! haha

Vad var er första tanke när ni såg det?

// Elaine

Onsdag 16 Maj

Hej!

Idag har jag varit halva dagen i skolan och byggt klart på mitt hus. Så nu fattas bara en text men den behöver jag inte oroa mig för på ett tag. Huset blev i alla fall roligt men jag är ändå någorlunda nöjd med det Det kommer bilder och mer info på det senare men just nu fungerar inte internet på min stationära dator så det får bli när det fungerar igen.. Må det inte bli långvarig bara...

...För resten av dagen tillbringade jag på stan och då hittade jag två toppar/blusar på rea och ännu en sak som jag gärna vill visa upp. Så jag hoppas att jag kan visa det imorgon!

Nu är det ledighet resten av veckan och jag tänker inleda den med en repris på Revenge och någon god frukt såhär på kvällskvisten :)

För att inte göra inlägget bildlös publicerar jag de här bilderna från Victoria Secret. Har blivit förtujst i deras skor!


Färggrant och blommigt

Flower summer

Linne - h&m, jeans - warehouse.co.uk, skor - ssense.com, armband - stelladot.com, ring - forwardforward.com, läppglans (lancòme) nordstroms.com, nagellack - liberty.co.uk.

En sån där blommig och färgglad topp skulle jag vila ha i sommar till ett par jeansshorts. Och nu skulle jag vilja ha den och matcha den såhär - med ett par lila jeans som tar upp den lila färgen i toppen. Sen eftersom jag älskar färg skulle jag också ta upp den rosa färgen på samma gång med ett knallrosa läppglans. Efter det, varför inte fortsätta med matchandet yttligare och måla gula naglar? ;) haha

Jag älskar verkligen det här!

// Elaine

Vardagsoutfit med färg





Cardigan - Vero moda, Tröja - Gina tricot, Jeans - Cubus, Skor - Ellos, Halsband - mammas gammla & Armband- Claire´s.

Här är dagens klädsel - en vanlig vardagsoutfit med lite accssooarer i trä. Halsbandet har jag köpt i Paris så det är lite speciellt. Halsbandet är mammas gamla.

// Elaine


Kvällsmysigt



Jag har tagit en dusch och nu ska jag dricka te, äta mandariner och dricka apelsinjuice. Känns som jag kan behöva lite c-vitamin. Sen har jag kryddat tet (skriver man så?) med ingefära och honung - som jag alltid vill ha mitt te. Förutom det är det blåbär och björnbärssmak på det! :)

Sen om en halvtimme är det dags för ett avsnitt av Top modell 17. det är verkligen det bästa med tisdagar!

// Elaine

15 Maj - Lite idrott, film och husbygge


En del av dagens kläder.

Ídag har jag spelat softball/baseball på idrotten fast att jag är förkyld. Igårkväll, natt och imorse mådde min hals inte bra. Lät lite rolig på rösten i morse. Men jag fick ta det lugnare än de andra i början i alla fall. Men så eftersom att jag inte var så pigg på att springa men gjorde det ändå så var det inte den roligaste idrottslektionen. Men det var ändå skönt att få röra lite på sig efter att inte ha tränat på ett bra tag.

Annars såg jag en timme på en tysk film om andra världskriget på historialektionen och byggde sen på mitt hus på arkitekturen. Det, huset, ska jag fortsätta med imorgon!

// Elaine


Charmigt



Det är redan Eurovision Song Contest nästa vecka! Hela tre deltävlingar är det ju också. Hur som helst kommer den här låten vara med i en av deltävlingarna i veckan. Ni har väl inte missat det? Om ni har det måste ni se det! Det är Rysslands bidrag och det är ryska tanter som sjunger. Den lila tanten i mitten/till vänster som tittar på de andra i lite frågande ibland och ler så stort är ju för charmig!

Jag tror att den här kommer komma bra tills just för att den är så charmig. haha

Vad tycker ni? Dåligt eller sött?

// Elaine

Petrol & Lime






Byxor - Åhléns, Kavaj - H&M, Topp under - Gina tricot, Halsband (Diadem) - Gina tricot, Skor - Skopunkten, Armband - vet inte (gammalt som bara den i alla fall).

Idag tog jag på mitt ett par byxor som jag inte använt på väldigt länge. Jag fyndade dem på Åhléns för 75 kr en gång i tiden. Efter det har jag alltid varit svag för den här petrolfärgen som jag i alla fall påstår att det är. Lite har jag nog apat efter mamma med den där grejen med petrol. Sådan mor sådan dotter? Lite lika kan vi vara sådär ibland.

Hur som helst tog jag på mig byxorna idag tillsammans med min grå-beiga kavaj och en limegrön tröja innanför. Pricken över i:et blev sen ett diadem runt halsen, som alltså fick agera halsband. Det går inte att ha det i håret för då känns det som att huvudet ska sprängas. Men det är ju så fint så det måste användas!

// Elaine

2 designade skor


Rösta på mitt bidrag i tävlingen Style your shoe på shoestyle.se!


Rösta på mitt bidrag i tävlingen Style your shoe på shoestyle.se!


Shoestyle.se (där jag köpte mina beiga sandaler) har en tävling där man kan vinna en årsförbrukning av skor. Det man behövde göra var att designa en egen sko och dessa två skor blev då mina två tävlingsbidrag. Jag skulle bli väldigt glad om någon ville rösta på någon av dem. Men bara om ni gillar dem såklart! :)

// Elaine

Måndag 14 Maj

Måndagen som jag trodde skulle bli fin och solig blev raka motsatsen. Jobbig och lung med blåst och lite regn. Jag åkte tidigt till skolan när jag egentligen hade sovmorgon för att jobba med en sak. Men det kunde jag inte göra. Provet som jag sen pluggat på jättemycket var väldigt lätt. Inte för att jag klagar egentligen men jag borde ha fattat det x) Sen på toppen av det så har jag haft ont i halsen, fryst och känner mig inte riktigt hundra. Jag som ville träna ... :( Må det blir bättre tills i helgen.

Nu tror jag att jag ska sätta mig och dricka te med en filt runt om mig. Vill inte tänka på att jag missar ett träningspass så ska försöka undvika det.

Jag var gladare i morse än jag är nu x)

Ser ni att jag har blå-grön kajal? Jag tror inte det va?

// Elaine


Le sens de la vie - Meningen med livet



J'ai voulu dormir et j'ai fermé les yeux
Sans même voir que le ciel était bleu
Je me suis réveillée sous un nouveau soleil
Et depuis ce jour-là rien n'est pareil
Lumières des projecteurs qui réchauffent mon cœur
Tout au fond de moi, je n'ai plus jamais peur

(refrain)
J'ai trouvé le sens de la raison qui m'entraîne
A chaque pas sur le devant de la scène
J'ai trouvé le sens de la vie que je mène
Et je l'aime

C'est une évidence, j'ai trouvé ma voie
Je prends mon envol mais je n'oublie pas
Les paroles d'une chanson d'enfance
Qui me rappellent d'où je viens, d'où je tiens ma chance
Lumière artificielle qui fait briller mes yeux
Et je sors de l'ombre, je sais ce que je veux

(refrain x2)

De sens en contre-sens, on se perd toujours
Quand on ne fait pas les choses avec un peu d'amour
C'est peut-être lui qui rend notre ambition fascinante
Il est dans ma voix, c'est pour ça que je chante

(refrain x2)

Même dans le ciel qui se voile
Il y a toujours une étoile
Qui scintille et nous guide sur le chemin de nos rêves
Et quand on y croit, un nouveau jour se lève

Här är en ny (för mig) fransk underbar låt som jag hittade på. Mysig!

Nu är det dessutom dags för franska!

// Elaine

Söndag 13 Maj


Niclas katt, Prickens ben och svans förra söndagen ute i solskenet. Tycker att det blev en cool bild!

Det känns som att jag utnyttjat den här söndagen till max. Jag har "shoppat", pluggat vilat (eftersom jag kom hem från stan tidigt), övningskört och ätit en god middag. Jag var rädd före men faktiskt så vill jag våga säga att det gick ganska bra. Jag såg en hare också, tur att den inte hoppade ut framför mig :O
Egentligen hade jag tänkt att träna men eftersom jag är lite förkyld hoppade jag det. Jag kände mig som en smitare för jag ville egentligen träna men jag tror det var bäst att jag vilade idag.

Nu blir det den sista slutspurten på plugget inför svenskaprovet imorgon och sen ltie tv-tittande. Sen så ska jag sova och förhoppningsvis börja nästa vecka med en bra och solig måndag! :)

// Elaine

Snabb shopingrunda

Orangellowink


Toppar - H&M, bälte - swell.com, gula solglasögon - monki.com, rosa solglasögon - wetseal.com, rosa halsband - farfetch.com, scarf - 2bstores.com.

Hej!

Imorse vaknade jag tidigt då Niclas sov hos mig med behövde åka hem tidigt. Vi gjorde tacogratäng igårkväll och såg på film :)Så efter att ha någon timme till efter att han hade åkt drog jag in till stan en snabbis. Jag kände att jag var tvungen att hadda ett par sånna där färgade shorts på h&m. Men till min besvikelse hittade jag inte dem. Dock provade jag massa andra jeans för hitta de shortsen som är perfekta för mig. Men det blev inget köpt. Jag behövde liksom se vad som fanns lite bättre. Dock sprack drömmen om alla fina plagg som jag hittade på nätet här om dagen. De passade inte mig eller så var de inte lika fina i vekrligheten.

Hur som helst fick jag i alla se om de där shortsen fanns. Jag kände att jag inte hade fått någon ro annars.

Linnena över hittade jag på nätet igår och blev helt såld. För precis som med shortsen är det så härliga färger. Sen har jag varligt fått någonting för plagg med övertoningar,eller som det annars kallas Dip Dye. Jättefint! Jag hittade faktiskt dem på h&m i alla fall. Men jag blev lite osäker på modellen som var lite för lång och stor i bak. Så jag vet inte... Annars hoppas jag att jag hittar några liknande toppar eller t-shirts till sommaren!

// Elaine

En liten pudel


Modell: Mellvin

Den här bilden blev favoritbilden av de bilderna som jag tog på Niclas hung, Mellvin när vi var ute och gick förra söndagen. Även fast han inte riktigt ville stå där på stubben så tyckte jag ändå att han började posera;) haha. Både han och Zingo är så himla söta! <3

Vad tycker ni om bilden? Jag är ju absolut bara en liten, liten amatörfotograf, men ändå.

// Elaine


En känsla av vatten


Amanda och jag hojtade  (ja, rolgit ordval) båda till lite när vi såg de här shortsen på H&M's hemsida i fredags. Jag bara dras till färgen för att båda ser ut som vatten. Dessutom var priset otroligt - 99 kr. Jag undrar om vi båda snart råkar komma med likadan shorts kanske? x) haha

// Elaine

Lördag 12 Maj

Hej!

Den här dagen blev en plugglördag. Har malt språkhistoria som bara den inför provet på måndag men det känns ändå inte som att några viktigare saker vill sätta sig. Det är så grynigt på något sätt fast ändå inte. Sen har det städats lite smått på rummet och sen blir det god middag!

Nyduschad är jag också. Tog på mig en rosa top med glitter från Åhlens (dock är den inte särskilt fin längre) och de fina örhängena som jag fick av Niclas förra helgen! <3




// Elaine


Unik outfit och kanske lite antikt





Gårdagens kläder nästan kastade jag till mig igårmorse när jag skyndade mig till skolan. Men hur som helst fick jag några bilder på kuppen. Därför glömde jag ta bort sladdarna i bakgrunden som ju inte ser så smickrande ut... 

Jag älskar mina skor och skulle gärna ha dem på mig till allt, som på bilden. Men jag har inte vågat inviga dem än. Jag är liksom så rädd om dem. Men jag lovar - de ska bli anväda! Som ni ser så matchade jag skorna ( som jag alltså bytt ut sen mot låga tygskor) till mina kläder. Som vanligt - jeans från Bikbok. Men en väldigt gammal blus från 70-talet som min farmor har haft. Tänk att den är så fin fortfarande!

Sen hittade jag ett halsband i trä som är mammas gamla - ungefär från 80 -talet. Så det blev en unik och lite "antik" outfit igår! ;) haha

//Elaine

En riktig middag



Jag har haft en lång dag fylld med svenskaplugg i skolan, frågor på historian om andra världskriget, engelska och sen modellbygge av ett galet hus på hålan. Sen när jag kom hem bar det iväg på middag hos min granne. Det var mycket gott. Hon hade lagat lax till min ära och sen var det också ostbricka och lite fika på det :)

...Så jag skämms ju nästan lite när jag säger att jag ska äta jordgubbar med vanilsås nu x) Men mamma var så snäll och köpte det till mig för att pigga upp mig efter veckan (Inget allvarligt men jag har bara känt mig lite orkeslös och irriterad) så då vill jag äta dem också ;) haha. Men så nu blir det årets första jordgubbar med vaniljsås (dock såklart inte svenska, men ändå) framför en film! :)

Ha en mysig fredag alla!

// Elaine


Vårigt & härligt

Colour Fresh
Åh vad jag gillar de här! Vårigt och fräsht som bara den!

Top/bustier - missselfridge.com (285 kr), byxor - Dolce&Gabbana (1875 kr), Skor - jildorshoes.com (1085 kr), väska - stefanibag.com (1330 kr), armband - fantasyjewlerybox.com (325 kr), Paryfym - DKNY (320 kr), nagellack - jacob.ca (40 kr).

Det är lite vääääl dyrt och svåråtkomligt men allt var så snyggt så jag var bara tvungen att para ihop alla dessa saker!

// Elaine

Lika kavaj

Hilary

Ser inte kavajen som Hilary Duff har på sig ut som min svarta javaj?! :D haha

`
Dock blir min lite väl blå med blixt x)

// Elaine

Torsdag 10 Maj




Dagens outfit - Kavaj - H&M, Linne - Gina Tricot, Jeans - Bikbok och halsbandet har min faster gjort.

Den här dagen har varit okej. Förrutom att jag baknade upp med jätteont i halsen imorse :( Jag drack te men tog med mig halstabletter till skolan...eller ja, trodde jag. För i väskan låg det ändå inga halstabletter när jag kom till skolan ändå...

Annars har jag haft franska och engelska idag. Sen fixade jag yttligare lite på min lägenhet i Sketch Up och efter det satt jag ihop repotagebilder på ett A3. 


// Elaine

H&M - Outfit

H&M outfit

En person tyckte att jag skule använda mer tillgängliga kläder frö oss i Sverige i mina collage istället för kläder från massa utländska sidor, Ja det är en bra idé och jag har försökt att göra det ibland. Men det är svårt att hitta, speciellt saker som jag tycker är snyggt tillsammans då alla svenska sidor inte finns med. Men jag ska försöka bätttra mig.

I alla fall satte jag ihop det här collaget med bara plagg från H&M för att få ihop ett sånt där "tillgängligt" collage. Kanske är det lite tråkigt att allt är från H&M men jag tycker att dessa saker ändå gjorde en snygg kombo. I vanliga fall är jag inte så mycket för bohemiskt (även fast mamma kallar mig bohem till sättet ibland ... haha) men jag börja bli lite förtjust i plagg som är inspirerade av det ändå.

Väska i läder ~ 800 kr, klänning ~ 150 kr, skor ~ 100 kr,  ring ~ 50 kr, armband ~50 kr och solglasögon ~ 60 kr

// Elaine

Häftiga förpackingar!

Hej!

Den här dagen har varit tung och jobbig. Den började med att jag försov mig en halvtimme. Sen hade jag som de flesta med engelska B två nationella prov. Men jag orkar inte tänka mer på det nu. Med de orden förstår man väl att jag är lite missnöjd? x) Vi får hoppas att det är som alla andra säger - att jag oroar mig i onödan.

Sen efter lunchen gick det lite lätttare i alla fall. Jag gjorde en affish som ska vara med i en lite tävling. haha
När jag kom hem var jag helt förtörd. Kände mig deprimerad pågrund av hela dagen, regnet och det mesta i allmänhet. Men jag ryckte upp mig lite och gjorde lite franska i alla fall.

Men för att muntra upp det här inlägget lite tänkte jag visa de här festis förpackingarna som jag hittade på en blogg. Detta är vad jag kallar design!! Riktigt häftiga! Jag läste att de var designade av en som heter Yunheen Yong för några år sedan. Men jag vet inte hur säker min källa är... 



Är de inte otroligt coola i alla fall?!

// Elaine


Mina modeller - fler bilder från i Söndags



Modell: Niclas ;) Fotograf: Jag




Modell: Mellvin, Foto: Jag


Modell: Zingo, Foto: Jag



Modell: Pricken, Foto: Jag

Här är lite fler bilder som jag tog i söndags när vi var på promenad. Någon bild är också tagen inne. Alla vart faktiskt lite modelliga när jag kom med kameran tycker jag. Eller ja lite på ett sånt där coolt sätt som djur är. Niclas också! haha 

// Elaine

Wonder woman eller en gladiator?





Cardigan - Vero Moda, Linne - ONLY, Jeans - Bikbok, gladiatoramrband - Stylebytya, skor - Scorett, solgöasögon H&M och halsband från Niclas (guldfynd)

Dagens outfit har sett ut såhär med en brun cardigan med volanger, ett oranget linne och jeans. Men det var asseccoarena som fick göra outfiten. Skorna passade så himla bra till tröjan men jag bytte såklart ut dem innan jag gick till skolan. Tänker inviga dem vid ett annat tillfälle. Sen kände jag att kladiatorarmbanden passade väldigt bra så jag testade att ha dem men de är lite krånliga för i vissa lägen är de för stora på armen och i andra för små typ...Men jag betalade ju i allla fall bara 30 kr/ st för dem på mellandagsrean (ord.pris 129 kr/st).

Hur som helst så har jag känt mig lite som wonderwomen kan man säga. Eller en gladiator såklart! ;)

// Elaine

Tisdag 8 Maj

Hej!

Idag har det varit en ganska lugn dag i skolan. Började den efter en liten sovmorgon med att ha en historielektion om Nazism och fascism. Vår lärare hade en liten genomgång om det och sen såg vi en gammal svartvit film som var lite en av en amerikans propaganda, men ändå visade hur diktatorerna Hitler, Japans Kejsare under den tiden och Mussolini i Italien gjorde  för att få igenom sina idéer i restpektive länder.

Sen hade jag håla ett tag och försökte mig då på en franskauppgift som gick sådär. Men efter det fick jag komma ut och röra på mig lite då vi kastade frisbee på uteidrotten. Det var kul men jag här märkt att jag blir lite väl tävlingsinriktad ibland...x) haha


När jag kom hem sen bjöds det på Spagetti och köttfärssås till middag och snart, efter att jag pluggat lite svenska blir det vindruvor framför två avsnitt av Top model 17!  :)



// Elaine

Gnistrande överraskning





De här vackra örhängena måste jag bara visa upp. Inte för att jag och mina fotokunskaper kanske ger dem rättvisa, men ändå. De är var i alla fall en fin present från Niclas som han gav mig i och med vår 1 och ett halvt - årsdag. Han köpte de i Danmark när han var där med sin klass i några dagar förra veckan. Det gör mig glad för jag trodde inte han hade tid för att gå och köpa örhängen till mig då. Så han ska skämma bort mig!

Hur som helst tycker jag att de är otroligt vackra och har faktiskt velat ha ett par örhängen i den här stilen ett tag! :)

// Elaine

Blommigt, svart och vitt







Dagens klädsel á la moi har sett ut så här. Blusen är fasligt gammal. Faktiskt köpt på barnavdelningen på kappahl på rea. Jackan är från Vila, den här också några år på sig. Men den är fortfarande en favorit i garberoben! Ringen har jag fyndat på rea hos Lindex för 20 kr och skorna är också ett reafynd - 200 kr på skopunkten, förra året.

Nu blir det " Inför Eurovison song contest" antingen med Vindruvor eller äppelskivor till efter ett roligt träningspass! :)

// Elaine

Havsblått

Ocean blue
Klänning - cottonon.com, skor -axparis.co.uk, väska - matchesfas, ring - amritasingh.co, ringar - reissonline.com och ögonskugga - narscosmetics.eu

Sån här riktigt turkos tycker jag är en riktigt härlig färg och fast den är väldigt stark och dominerade tycker jag att det skulle vara jättenyssgt att böra en klänning i färgen med lika knalliga skor. Till det skulle jag sen vilja ha vita och guldiga accessoarer.

Känns lite medelhavsinspirerat!


// Elaine

Måndag 7 Maj

Hej!

Jag sitter i skolan och försöker göra lite franska eftersom jag missade att ta hem böckerna i fredags. Annars hade jag kunnat sovit lite till eftersom min första lektion för dagen börjar inte förrens klockan 1. Men jag var ändå så pigg när jag vaknade och hade dessutom redan fått en lång sovmorgon.

Så här sitter jag nu och snart är det alltså dags för lunch. Sen börjar dagen på riktigt. Har tre lektioner och sen blir det ett roligt träningspass!


Beautiful day


Den här bilden tog Niclas mamma på Niclas och mig idag under promenaden. Tycker den blev fin! <3

Nu har jag varit och tränat vilket känns lika bra som alltid! :) Jag har verkligen blivit en sån som måste träna lite varenda vecka.Typ i alla fall x) haha. Men nu väntar tv:n. Det visar en film på 3:an klockan nio som jag velat sett förrut, Leap Year heter den.

Annars har som sagt min söndag varit toppen och nu känner jag mig redo för en ny vecka! :)

// Elaine

Söndagspromenad i skogen

Hej!

Den här soliga södagen har jag till mesta dels spenderat hos Niclas. Jag tog moppen dit igår (observera ännu en gång att det var så härligt att kunna köra moppe igen, lätt att ta sig fram och tillbaka). Sen hade vi filmkväll igårkväll och idag var vi ut på en promenad med Niclas mamma och hundarna. De ställde upp och modellade lite på en stubbe. Fast Zingo verkade inte så förtjust,haha. Sen hittade vi LILA blåsippor! Innan jag åkte blev det ett glas 7up ute i solen med Niclas katt Pricken och självaste Niclas såklart.

Nu är det snart dags för middag och sen väntar träning med Sara och hennes syster. Jag känner verkligen för att komma iväg och röra på mig lite fast att det visserligen blev en liten promenad idag! :)










En mysig dag!

// Elaine

Hårklämma






Tyvärr lite suddiga bilder men jag gillar det på något kosntigt vis också...

Hårklämman som jag köpte förra helgen invigde jag ju nu i veckan.  Den kommer från Rusta men jag tycker den ser finare ut än att göra det.. Om ni förstår vad jag menar? Men jag klagar absolut inte på priset - 29 kr. Ett riktigt kap med  andra ord då jag länge tänkt att jag ville ha en klämma i silver - hade bara i lila och guld tidigare. Dessutom är den här väldigt tjusig tycker jag.

// Elaine

2 låtar i Eurovision

Här är två låtar som också är med i Eurovison song contest i år. Den ena är Maltas låt och den andra är Irlands. Och som ni ser tävlar Jedward för Irland i år igen - alltså som förra året. Det tyckte jag var ritkigt tråkigt, det hade varit lite bättre med variation. Sen var förra årets låt mycket bättre. Men den här är inte hemsk än då enligt mig.



Sen är Maltas låt också en aning tråkigt men jag gillar den ändå ibland, den är lite mysig.

Men överlag är inte de här de bästa låtarna och jag tror inte att de kommer vinna. Fast Irland kan nog placera sig bra eftersom så många gillar Jedward.

Vad tycker ni om de två låtarna och Jedward?
Jag tycker att det mest är låtar som man hör på radion och nynnar med till, inte som vinner Erovion song contest...

// Elaine


Första moppeturen

Hej!

Idag har jag äntligen tagit min första mopptur det här året!  Eller då jag körde i alla fall. Första gången jag satt på en moppe i är var när Niclas skjutsade mig för 2 veckor sen. I alla fall var det verkligen på tiden och det kändes så härligt att köra igen! Nu känner jag mig trygg på moppen och rädd i bilen (när jag "kör" då). Förrut var det cyckeln jag kände mig trygg ( peppar peppar) på och på moppen rädd. Det verkar som man vänjer sig vid saker ändå! haha

Sen efter att jag hade tagit en liten moppetur pluggade jag lite svenska. Det är en hel del text (språkhistoria) som det blir ett prov på nästa måndag. Nu kommer väl inte allt på provet men jag föredrar att vara för förberdd så jag läste på lite om det.



// Elaine

Passande fototapeter

Jag var in på blogg och hittade då en länk till en sida som hette mrperswall.com med otroligt snygga fototapeter. Ska man ha en fototapet ska man verkligen kolla där. Utav många fina plockade jag ut några favoriter som verklige skulle passa mig, Biclas, pappa/Robin och mamma.

De här skulle passa mig så himla bra!





Den här skulle passa Niclas!


De här skulle passa pappa!




... och den här skulle passa mamma!


Och de här tyckte jag var otroligt fina också!



Å vad jag tycker de här häftiga allihopa!!

Hittar ni någon speciell favorit? :)

// Elaine


4:e Maj

Hej!

Idag har jag skrivit skrivdelen av nationella provet i engelska B. Sen efter det såg vi klart på filmen Die Welle på historian samt skrev några ord om det. Den handlar om en tysk klass där en lärare gör ett expriment och ser om det som hände i tyskland under andra världskriget, alltså nacismen och den starka nationalismen tyskland då hade kan hända igen. Riktigt intressant med också lite förvillande. Men bra att se för att få en någorlunda klar bild och förstå hur förintelsen verkligen kunde händ. För på något sätt måste den ju ha börjat, men hur? -har man funderat.

Efter lite engelska och lunch på det slutade jag tidigt och åkte hem i alla fall. Men sen dess har jag känt mig lite frusen så jag funderar på att ta ett varmt bad innan jag ska se på Chriminal minds. Sen tyckte jag lite synd om mig så jag köpte lite lösgodis. Det är ju ändå fredag.





// Elaine

Parfymsamling



Jag passade på att ta ett kort på min parfymsamling i lördags när jag städade (Jag flyttade också om lite, om det är värt att veta? haha). Hur som helst är jag en sann parfymnörd och kan itne få nog av parfymer. Fråga bara min mamma och Niclas te.x. haha

Dock har jag en till. Eller, två rättare, sagt men den ena använder jag aldrig och har fått. Men den andra är en pumaparfym.  

Från vänster : Britney Spears - Fantasy, 2 Paris - YSL (egentligen mammas), Hilary Duff - Wrapped with love ( gammal favorit), Britney Spears - Hidden fantasy, Jennifer Lopez - LIVE Luxe.  Och på toppen av berget står Nina Ricci - Les paradis de Nina (nyast).

Har ni någon parfymsamling kanske?

// Elaine

Torsdagens outfit





Skjorta - Gina Tricot, Jeans - Bikbok, Örhängen - Guldfynd, Hårklämma - Rusta, skor - Dinsko,  Armband - fått av Niclas.

Gårdagens kläder fick bli den gröna mysiga skjortan igen och jeans. Jag hittade också ett par yttligare skor i garderoben (som jag glömde ta kort på här om dagen). Sen kände jag för att sätta upp håret med en klämma.

// Elaine

Nu är det klippt igen

Nu har jag varit och klippt mig igen! Ja det är ett fasligt klippande på mitt hår men nu är det det som mitt hår behöver då det blir slitet i topparna fort fast att jag kör med balsam och sånt. Det känns lite väl kort de första dagarna efter att jag har klippt det, det gör det för jag trivs ändå när det är så långt som det är precis innan jag klipper mig. Men som sagt, mitt hår behöver underhållas.

FÖRE
Innna jag var och klippte mig såg håret ut såhär bakifrån ( i måndags). Niclas som tog bilden var dock lite skakig på handen verkar det som. haha Men man ser längden och så i alla fall.



 
EFTER
Och nu ser det ut såhär:

Ganska mycket kortare fast det är plattat, men det får jag stå ut med för snart känns det inte lika kort igen!

// Elaine

Muntlig dag

Nu är det bara en lektion kvar på dagen. Satt nyss med lägenheten och ville inte sluta. Det är så kul när man kommer någon vart och nu har jag bara badrum och arbetsrum/gästrum kvar! :) Men programmet börjar bli trög så jag är livrädd för att lägenheten försvinner igen.. Vill verkligen inte göra om allt! :s

Annars har den här dagen varit en muntlig dag. På franskan pratade jag franska med min lärare, hade förberett mig lite inför det. Sen direkt efterböt jag till engelska och gjorde den muntliga delen på nationella där.

Idag har jag min transparanta skjorta, uppsatt hår och ett armband som jag fått av Niclas på mig. Till min förskräckelse lossnade dock pärlan när jag kom till skolan imorse :( måste lagas!


1 och ett halvt år



Idag har jag varit jag varit tillsammans med den här fina killen i et och ett halv år. Jag kan inte förstå det, jag är så lyckligt lottad. De små saker han gör för mig är så söta - som att han håller för mina öron när det är fyrverkerier, gör armband till mig, tar moppen till mig i kylan och göra alla "riskabla" (haha)överföringar från ipaden till datorn åt mig när jag är rädd för att göra fel. Jag uppskattar allt så.

Han är så söt och fin!

C´est la vie avec toi - Det är livet med dig -  Helene Segar



Je n’en reviens pas qu’on soit allé aussi loin
Je ne m’en souviens pas
Des villes que l’on a traversées
Je n’en reviens toujours pas
C’est juste…tu sais

Des jours qui s’alignent et se collent
Se cognent au passé
Dans tes bras

La la la lalala c’est la vie avec toi
La la la lalala de nos larmes à nos joies

Je ne me souviens pas de ce grand détour
Je n’en reviens pas
Que l’on soit arrivé là
Après tout
Et que l’on soit encore la
Doux fragiles à la fois
Après tout ça

La la la lalala c’est la vie avec toi
La la la lalala de nos larmes à nos joies

Dans nos bras il y a autant d’amour que de funérailles
Il y a autant d’absence, autant d’absence que de retrouvailles
Je n’en reviens toujours pas, que l’on puisse porter tout ça
Chaque jours chaque nuits jusqu’au tout dernier jour

La la la lalala etc…

Je n’en reviens toujours pas, que l’on puisse porter tout ça
Jusqu’au tout dernier jour…

P.s. Det är Fridas fördelsedag idag också så grattis till henne! :)

// Elaine


Dagens outfit - 2 Maj






Blus - H&M
Blå topp under - Gina Tricot
Jeans - Bikbok
Armband och ring -Guldfynd
Örhängen - Glitter

Såhär har jag alltså sett ut idag - onsdagen den 2 Maj!
( Tänk att det redan är Maj! )

// Elaine

Ansiktsbehandling

Hej!

Den här dagen har både varit en lång dag men också en kort dag och mjukstart på veckan. Jag hade nämligen bara två lektioner i skolan. Den ena var arkitektur där jag febrilt försökte få ihop en modell på ett konstigt hus. haha. Sen på GK:n redivisade jag min parfym. Det gick bra för jag fick det jag ville ha sagt sagt men sammtidigt började jag skratta åt mig själv för jag kände att jag gjorde bort mig lite och då gjorde jag det bara mer och mer när jag skrattade. Jag är som chandler i Vänner som alltid ska skämta och säger konstiga saker..x). Men alla verkade tycka de andra tycka att det var kul in alla fall så! ;)

Sen när skoldagen var slut gick jag på ansiktsbehandling och ryggmassage som jag fick i julklapp av mamma och pappa. Det var riktigt avslappnade och skönt. Jag som har massa nationella prov framför mig i veckan och nästa vecka + har lätt att stressa behövde det. Sen blev detssutom ansiktsbehandlingen (med brynplocking och porrengöring värt att tillägga) längre än det var tänt så jag kände mig fräsh och utvilad när jag kom ut därifrån. Men istället var jag inte hemma förrens kl 7. Men vad gör egentligen det, för det var kul att få prova på. Tack mamma och pappa för den julklappen! :)

Jag kände mig som sagt fräsh när jag gick ut därifrån med mineral fundation och allt men jag kände inte för att ta någon bild så det blir en annan bild på mig idag, från imorse.



// Elaine

BB-Cream




Här är dagkrämen som jag köpte i söndags. Det är den som heter BB-cream från Garnier som visas på reklamen och det är alltså en dagkräm men den är färgade. Sara har pratat om den i skolan så jag tänkte att jag skulle testa den när jag sprang på den till ett pra pris (79 kr).

Den ska vara både täckande men också vårdanden. Den ger fukt och sen lyster med hjälp av c-vitamin. Dessutom har den solfaktor i sig. Så det blir upp till bevis sen i sommar när jag tänker använda den, då man inte vill ha så mycket fundation. Men jag testade den faktiskt idag och den kändes len och lätt men eftersom jag inte hade något annat smink (som mascara) har jag ändå inte känt mig tipp topp idag. haha

Är det någon som har testat den?

// Elaine

Hej jag heter Elaine...

...och jag är en skoshopaholic.



När jag städade rummet i ördags ställde jag upp mina skor för att se hur många jag hade och det visade sig vara 16 par. Fast då är inte några vinterstövlar inräknade på bilden. Sen kom jag också på att jag har massa jackor. Tror att det är 8 jackor varav hälften är vår/sommar jackor och den andra hälften vinterjackor. Så jag kan väl lika bra passa på att också säga :

Hej jag heter Elaine och jag är en en jackshopaholic. Men det är inte värre än skor! Men glöm inte att jag har haft en tid och samla på mig de här och jag är nog inte värst ;) haha

// Elaine

Svarta fingertoppar





Idag har jag inte gjort mycket, det har mest varit en lat dag. Jag hade tänkt att plugga men jag kom inte igång med det förrens nu på kvällen. Annars har jag som sagt mest bara tagit det lungt. Jag har suttit ute i solen, ätit glass, kollat på eurovison song contest repris, ätit lax till middag och målat naglarna. Det fick bli lite svarta den här gången.

Nu blir det två avsnitt av Top model 17! :)

// Elaine

Hårtork - Gucci




Här hårtorken som jag designade på formgviningen. Jag belv klar med den i förra veckan. Uppgiften var att designa en hårtork som en designer (eller märke) hade designat en hårtork. Jag valde Gucci och här alltså slutresultatet. Dock ser färgerna kanske lite risiga ut men det är tänkt att den ska vara i brunt läder vid handtaget, beiget där uppe och ha lite gulddetaljer på vissa ställen. Märket är luftintaget och det är placerat på sidan istället för i bak. 

Hade vi hunnit skulle vi också ha gjort en modell men eftersom de kursen avslutades förra måndagen hann vi inte med det. Kanskle lika bra det för det hade varit väldigt klurigt...

// Elaine

Min valborg 2012

Sista april tillbringades för min del hemma med Niclas. Vi tog en promenad på eftermiiddagen och sen på kvällen åt vi grillat till middag tillsammans med mamma, pappa, Robin och hans kompis. Efter det blev det sen efterrätt bestående av glaass med kolasås - en riktigt sockerchock! haha.

Sen vi nio gick vi och kollade på majbrasan och fyrverkerierna. Niclas var så snäll som höll för mina öron. Jag tycker det smäller så högt annars av fyrverkerierna - ja jag verkar vara som en hund. Men då fick jag i alla fall någon bra bild med kameran.





Niclas <3 

// Elaine


RSS 2.0