Trist dag

Usch det har regnat hela dagen och fast att jag har varit ledig känner jag mig helt slut. Jag gick upp vid nio och direkt efter frukost började jag med en uppgift i företagsekonomi som jag hade att göra. Men det tog hela 3 timmar att bli klar med den! Hur förstår jag inte... Me ja efter det började jag och kolla på min symaskin. Jag satt mig verkligen in i det och eftersom den var en liknande som den jag hade i grundskola. Men¨sen var det något som var borta och helt plötsligt började den backa hur jag än ställde in den. Så då gav jag upp med det för idag x) Jag försökte då kalkera av en bild men det gick inge vidare det heller...
 
Så nu är jag lite irriterad eftersom jag också börjar få lite panik över projektet som ska vara valt på tisdag..och annat.. Men nu är det ändå fredagsmys med film och popcorn!
.

Gammal bild
 
// Elaine

En eftermiddag vid havet







Se så fin min Niclas är <3
 
Ja redan är det sen sista augusti och lite sorgligt känns det. Men jag ser fram emot hösten också. Det är så fint när löven blir röda eller gula på träden och luften blir klar.
 
Men jag tänkte avsluta Augusti med lite härliga sommarbilder från när Niclas, Isabelle, Linnea, Markus och jag var och badade. Det var den näst sista dagen på sommarlovet för mig och det kändes som ett bra avslut på det!
Vi hade en riktigt härlig dag, solen sken och havet var varmt. Vi hade picknik på klipprona med mackor, sallad, godis , chips och bullar. Riktigt rikigt härligt! Hoppas att det blir en repris nästa år!
 
// Elaine

Sista augusti

 
 
Ja idag är det grått och trist ute. Känns att det snart är höst. Bilden är tagen på min födelsedag (3 augusti) Då det också visserligen regnade men sken upp på eftermiddagen och kvällen. 
 
Hur som helst är jag ledig idag för att jag ska jobba hemma och annars hade jag bara haft en lektion. Så jag har vaknat och sedan en timme har jag bara tagit det lungt. Men nu planerar jag stt äta frukost och sen ska jag starta dagen. Ska som sagt jobba men jag hade tänkt att sy och skissa också samt tänka ut projektet som jag ska göra. Usch det är svårt! Men hoppas jag får något gjort idag! :)
 
// Elaine
 

Blått och enkelt



T-shirt - JC / Örhängen - H&M/ Jeans - Bikbok/ Skor - Ellos / Ring - Guldfynd by Kenza /
 
Idag har jag varot ganska enkelt och vardagligt klädd. Sen har jag äntligen en perfekt topp att ha mina gammla blåa örhängen från h&m till. Det passar så bra ihop!
 
Nu har jag torsdagsmys för mig själv, kollar på CSI miami och har ätit mango.
 
// Elaine

Blått och enkelt



T-shirt - JC / Örhängen - H&M/ Jeans - Bikbok / Skor - Ellos / Ring - Guldfynd by Kenza.
 
Äntligen har jag hittat något att matcha mina fina blåa örhängen med! Jag har andvänt de tidigare då de är köpta för länge sen men det här är verkligen den rätta toppen att matcha dem med och ja det är så här jag har sett ut idag. Väldigt vardagsenkelt. Dock går mina skor sönder lite då och då...
 
Nu blir det frukt och CSI miami! :)
// Elaine

Torsdag 30 augusti

Jag har gått och avrit sugen på glass ett bra tag nu igen.. Skulle vara så gott med laktris och blåbär. På bilden ser ni den senaste av den sorten som jag åt, vilket var för några veckor sen när Isabelle, Niclas, Markus, Linnea och jag var på utflykt.
 
Idag fick jag ganska mycket gjort på lägenheten i sketch up. Men jag ber för att det är kvar nästa torsdag. Det har varit krångel med det för mig förrut med sparningar... Men nu ska datorerna bytas så det ska gå fortare att jobba. Men jag anar att det kan bli svårt med att synkronisera allt.. Dock säger de att det såklart ska gå men datorerna som vi har haft nu har inte velat synkronsiera fast de stått i samma rum! Det är ett fånigt i-landsproblem, men usch så jobbigt det skulle vara om allt som jag gjort sen det hår året började bara försvann.. orolig tjej :S
 
Sen var jag ner på stan efter skolan för att kolla på de där tröjorna men såklart var den ena slut i min storlek. Så typiskt för den fanns igår.. Men så då tog jag mig till en annan h&m- affär men ja då fanns inte tröjorna där alls och när jag gick in på Cubus för att fördriva tiden föll jag såklart dit och köpte ett par strumpbyxor och annars smått.. Man är väl otrolig?! Fast strumpbyxor och strumpor på rea är väl aldrig fel egentligen?
 
// Elaine
 

ASOS



Två klänningar från ASOS. Giassar på att vissa tycker att den svarta är ful men jag tycker att den är riktigt cool. Dock inget som man förkinppar med mig. Den rosa är mer en "elaine-klänning". nderbart söt!
 
// Elaine
 

Idag är jag utvilad, pigg och glad. Det enda jobbiga är att jag inte kan sluta
tänka på två tröjor som jag såg på stan igår :( Jag såg fler som föll mig i smaken men de två som jag inte kan släppa satt så fint på mig...

Aja idag står det 3D-design och Grafisk kommunikation på schemat. Det innebär byggande på lägenheten i sketch up och skivomslag till Alizée ( funderade även lite på att göra skivomslag till Niclas eller hans band.. Haha). Kul!

Igår innan jag åkte till Niclas var jag "cool" i mina solglasögon (bara 15 kr!)


Onsdag 29/8 -kortdag och simning

Lilla Mellvin ( bilden är dock tagen förra gången jag var hos Niclas). Idag var Mellvin lite dum mot Zingo ( fast det är han ibland). Han lät inte Zingo komma och hälsa på mig när jag kom men konstigt nog ville han själv inte hälsa...haha
 
Vilken dag! Tillbringade bara en och en halv timme i skolan för jag hade bara en lektion och det var svenska. Det tog hela den tiden att bestämma att vad jag skulle jobba med inom literaturhistoria. Sen efter det gick jag ch simmade. 1000 meter blev det för jag fick upp farten bra och sen efter det lyxade jag till det lite med inpackning i håret som jag satt med i bastun. Efter det åkte jag hem och innan dess hann jag springa in och köpa ett pack med fem par strumpbyxor ( de jag hade igår råkde jag riva upp).
 
Kvällen spenderades sen först med middag med pappa och sen med Niclas. niclas och jag tog en minipromenad i solen och sen såg vi på "The big bang theory". Det är faktiskt en väldigt rolig serie!
 
//Elaine

A cause de l'automne

 
Gjorde lite efterforskning på Alizée igår och såg att hon precis har släppt en ny singel. Jag lyssnade den och märkte att hon verkligen har utvecklats sen första albumet. Förra lbumet var jag inte så förtjust i och när jag trodde inte att jag skulle gilla den här men det gjorde jag och den blir bättre för varje gång.
 
Visst är det inte väldigt mycket retro över hela låten? Jag tycker det känns som en gammal fransk låt snarare än en ny låt. Eller har jag fel? Jag kan dock inte pricka in rätt årtionde men jag tycker det låter lite som bacara.. Men jag kanske är ute och cyklar?
 
I alla fall är inte det här min favorit med Alizée men som sagt, den är mysig!
 
// Elaine

CD-omslag

Vi har ju fått en uppgift om att designa ett albumomslag till en artist /band på GK:n något som låter kul men är ganska klurigt. I alla fall så satt jag lite igår och funderade. Jag är ganska säker på att jag ska göra ett omslag till Alizée men hon har haft lite olika images genom tiderna. Därför funderar jag på att knyta ihop allt det och göra "Best of" - alltså en sammling amed mina favoriter av hennes låtar. Annars så väljer jag en låt och gör singelomslag till den.
 
Sen så kom jag också på att när jag ändå studerar skivomslag att Agnes släpper en ny skiva nästa vecka. Hennes omslag är väldigt annorlunda och hela hennes stil har förändrats tycker jag. Hur som helst är albumomslaet till skivan lite unikt. Det är väldigt coolt fast jag stör mig lite på vissa partier...Men tekniken är häftig! Vad säger ni?  Singelomslaget är lite mer vanligt men matchar albumsomslaget bra!
 
Albumomslaget
 

Singelomslaget
 
// Elaine

Gul och blå



Tröja - Cubus / Shorts - Veromoda / Skor - Bikbok / Klocka - Ur&penn / Halsband - Fått av Niclas / Örhängen - Guldfynd /
 
Idag har jag varit gul. Så gul att några flugor drogs till mig och ville sitta på min tröja. Det tyckte dock inte jag om... haha. Sen kände jag att jag ville ha shorts innan det verkligen är för kallt för det. Men det blev med strumpbyxor under.

Nu ses det på Hollywoodfruarna och sen blir det Project Runway!
 
// Elaine

Lite frågor

Jag gör som en av mina favoritbloggar (Christien i Paris) och gör svarar på lite (vissa roliga) frågor?
 
Vad gjorde du klockan 8 imorse? Sminkade mig.
Vad gjorde du för 15 min sedan? Läste bloggar
Vad har du druckit idag? Te, juice och mjölk.
Vad var det senaste du åt? Rostbiff och broccoligratäng.
Vad var det senaste du köpte? Godis (i helgen).
Vad är det för väder hos dig nu? Mulet.
Godaste glassmaken? SALTLAKTRIS , blåbär och hallon.
Favoritklädsel? Jeans (eller shorts) och en blus.
Vad ser du om du tittar till höger? Vägg.
Vad gör dig glad? En solig morgon.
Vad ska du göra härnäst? Äta något tror jag för jag är fruktansvärt hungrig och kanske blogga mer. Samt se på Project Runway.
Humör just nu? Lite nedstämd.
Spelar du något instrument? Nej är väldigt omusikalisk. haha
Morgon eller nattmänsika? Morgon, blir irriterad om jag itne får sova på natten.
Vad betyder mest för dig? Att alla mår bra.
Stjärntecken? Lejon.
Äckligaste insekten? Spindeln men de flesta insekter är äckliga enligt mig.
Stökigt eller välstädat? Jag tycker om när det är välstädat men har svårt att hålla det så. Därför blir det stökigt fast att jag egentligen inte tycker om det...
Vad längtar du mest efter nu? Att få resa till Paris!
 
Just det, när jag fyllde år vad jag med i tidningen. Då fick jag svara på lite liknande frågor. Roligt var det dock att de skrev om "tränar på friskis och svettis" till "tränar på gymmet". Det är klart att de tolkade det så, det skulle jag nog också göra. Men  jag gymmar ju faktiskt inte utan går på gymnastikpass. När det står "gymmet" ser jag framför mig hur jag sitter och tränar biceps dagarna långa typ. haha
 
// Elaine

New bag

 
Jag har som ni ser skaffat en ny väska. Egentligen var det mamma som köpte den men jag köpte den av henne då hon inte var riktigt nöjd med den och också redan hade en väska. Jag tycker själv att den här är riktigt snygg. Det är den färg jag vill ha och likså modellen. Dock är den lite tung att bära på armen ibland men det finns i nödfall en rem att sätta på så man kan hänga den runt axeln.
 
// Elaine

Tisdag 28 augusti

Har börjat dagen med ett lektion med
Mer information och projektet och litet klassråd. Men nu har jag ätit lunch och ska ha Design i 3 timmar.

Dagens accessoarer + halsbandet från Niclas <3


Testat Zumba!

Hemma efter en ganska lång dag!
Började i skolan kl 9 med anatomi ( teckna människor och kroppar) på bilden/estetlektionen. Sen hade jag materialkunskap och GK.

Efter det följde jag med Amanda och hennes mamma på Zumba. Så äntligen har jag fått testa på det! Kul var det också som jag hade trött men väldigt svårt. Det tar ju ett tag att få in stegen men det gick väldigt fort ändå och det var svårt med höftvikningar och så, så lite rolig såg man nog ut! Haha men som sagt, kul var det! :)

Nu efter att ha tagit en välbehövd dush ( var genomblöt efter en låt) ska jag slå mig ner framför Top model och äta honungsmelon!


Himmelskt

 
Här har vi  en av de godaste glassmakerna!
 
Hallon och laktris har alltid varit en favoritsmak hos mig. Älskar allt godis med den smakkombinationen och sen älskar jag ju laktriskulglass och mjukglass med laktrisströssel! Så när jag fick syn på den här i frysdisken när jag jobbade på ICA bestämde jag mig för att jag skulle köpa den en gång och det gjorde jag i fredags. Igår öppnade jag den och det var precis som jag hade hoppats. Hallonsmaken i sig är så underbar och sen med lite laktris till blev det himmelskt!
 
Så här är ett glasstips om man tycker om hallon och laktris! Jag kommer verkligen köpa den igen någon gång!
 
// Elaine
 

Pandora

 
I födelsedagspresent fick jag två berlocker till mitt armband från Pandora. En var från min faster och en var från farmor. Hela armbandet fick jag i konfirmationspresent av min faster när jag konfirmerades, samt tre berlocker och sedan har det fyllts ut med nya från henne, min farbror och min farmor.
 
Den första som jag fick (från vänster till höger på nedre bilden) är en ängel som jag alltså fick i konfirmationspresent av min faster tillsammans med arbandet.
Den andra fick jag också då av min faster.
Den tredje fick jag också fast av min farbror.
Den fjärde, lila, fick jag när jag fyllde 15 år, samma år, (tror jag) också av min faster.
Den med en gul sten är från julen det året ( eller ett år efter).
Högen emd böckerna fick jag när jag fyllde 16 år ( när jag hade slutat nian) och den
silvriga fyrklövern fick jag till jul det året eller föra året eller till min förra födelsedag. Där är jag osäker faktiskt. Sen fick jag alltså de sista två nu. Det ena är som ni ser en flyklöver det men och den sista tycker jag är riktigt cool, dock föreställer den inget så.
 
Någon mer som har ett sånt här amrband? Vad har ni för berlocker då?
 
Elaine
 

Söndagskväll

En ros som jag fick när jag fyllde år ( tänk att snart är det en månad sen! Tiden går så fort...)
 
 Idag har jag varit hos min fina Niclas. Jag trivs så bra bland hundarna och hans familj och såklart hos min Niclas. I alla fall så började vi kolla på första säsongen av The big bang theory. Vänner tog ju slut så vi fick hitta en annan serie! Haha
 
Nu ska jag packa och göra mig klar för morgondageN. Sen efter det ska jag bara ta det ännu lite mer lungt som jag gjort tidigare idag. Det blir frågesportsprogram på tv. Jag har alltid tyckt om frågesporter. Det är kul att tänka lite! 
 
//Elaine

Outfit 25 Augusti

 
Igår när det ändå blev soligt och fint passade jag på ha shorts? Kändes som att det var sista gången för det. Dock  kanske jag har det i vecka men då blir det nog med strumpbyxor till. Sen passade jag på att ta mina kilklackar också när det ndå var fint väder. Så då såg jag ut såhär. 
 
Topp - New Yorker, Shorts - veronoda, skor - bikbok, örhängen - kicks och solglasögon jysk (!, 15 kr)
Mim
//Elaine

Presenter på franska

 
Den här fina muggen fick jag i present av min morbrors kompis Malin. Det står "Bonheur" på den som betyder "lycka". Sen det under fick jag av de två tillsammans. Kan ni se vad det är? haha
 
Det är en musmatta och en riktigt cool sådan med eiffeltornet och allt. Dessutom är den förpackad i en ekolokisk pappförpackning. Inte illa ;) Båda sakerna passar ju mig som bara den!
 
// Elaine

Söndag 26 Augusti

Niclas och mina fötter i en spegel som jag fick i födelsedagspresent.
 
Vaknade redan vid 7 idag och var pigg.. Varför ska det alltid vara så när man är ledig?! Jag tivngade i alla fall mig själv att somna om till nio och var sen upp och åt frukost. Annars så känner jag mig lite deppig pågrund av det regninga vädret. Men jag är ändå glad för att jag ska få träffa Niclas idag. Jag hade tänkt att sy också men jag tror inte att jag hinner med det...
 
// Elaine

Torgdag

 
Jag är nyligen hemkommen efter att ha varit och lyssnat på Niclas när han spelade som jag nämde tidigare. Han var lika duktig som vanligt. Jag kommer ihåg innan vi var tillsammans, då var jag så imponerad! haha. Det är jag nu med men då kände jag ju inte honom lika bra. Nu är jag både imponerad och stolt. <3 <3
 
Sen så var det lite annan musik och lite grejor som man kundeköpa. Niclas riggade dessutom upp allt så han hade fullt upp med det men jag träffade också min farmor och faster och sen pratade jag med hans brorsa. Så jag fördrivde tiden ändå. Fast innan jag kom dit var det stress för mig med att blir klar x) haha
 
Nu blir det lördagsmiddag och sen tv-mys!
 
// Elaine
 

Eldfesten

För två veckor sedan var jag på något som kallas eldfesten tillsammans med mamma och pappa. Det var en mysigkväll då vi såg Timoteij som spelade på en flytscen ute i vattnet och sen efter det var det en jättestor fyrverkerishow. Den var minst sagt helt otrolig. Så himla vackert men fyrverkerirädd som jag är pågrund av ljudet och att man inte vet när det ska "smälla" så var det lite läskigt. Speciellt att nästan sitta mitt under det och med smällare några meter ifrån och utan Niclas. Men fint var det när det sköts upp i ljudet av vackra balader och Euoporia t.ex. Sen simmade de med facklor i vattnet och otroliga ljussaker kom upp från vattnet. Det var nästan som magi på något sätt.
 
 
Sockervadd åt Robin och jag efter! Stor va? haha
 
// Elaine

Stuvbit

 
Hej!
 
 Jag har precis duschat och klätt på mig. Före det gick jag upp vid nio och åt frukost med mamma och pappa. Mysigt lördagsmorgon för det är inte ofta vi äter frukost ihop. Sen tycker jag vädret kunde varit bättre för idag ska Niclas spela utomhus men han står ju under tak tror jag så det gör ingenting. Men jag hade velat ha lite sol och värme så jag hade kunnat haft klänning för sista gången för i sommar... 
 
Igår var jag in på en tygaffär med Lovisa. Jag köpte en stuvbit för 39 kr som ni ser under. Det är mönstrat men det syns inte rikktigt på bilden. I alla fall så ska jag testa sy något i det. Dock är det inte det lättaste tyg att sy i men vi får se vad jag gör med det annars... Snyggt är det i alla fall då det är lite vinrött (eller är det lila?)som "höstens färg"! ;)
 
Här är en närbild på mönstret ( dock hör glittret inte till, haha) men färgen är annorlunda fö´r jag var tvungen att fota i lampljus.
 
// Elaine
 

Fredag 24 augusti 2012

 
 
Jag idag - Halsbandet har min faster gjort till mig. Toppen är som tidigare sagt från Gina Tricot och Jackan från Haléns.
 
Jag är helt slut på något sätt men ändå har jag bara haft en lektion i skolan idag, inte heller så mycket till lektion var den då den mest innehöll information om UF (ung företagsverksamhet). Sen efter det gick jag på stan. Först en stund med Lovisa då vi kollade födelsedagspresenter och tyg. Efter det gick jag själv och provade lite tröjor. Inget föll mig i smaken direkt men när jag kom hem hittade jag däremot massa på nätet som jag kickat på lite förr. Tror det blir två beställningar...haha
 
När jag kom hem sen åt jag en god middag tillsammans med familjen och nu blir det snart lite popcorn eller mango framför tv:n ( Jag drömmer nästan om mangon, så gott är det!).
 
// Elaine

Sista delen av sommaren

 
Äntligen skiner solen igen! Jag var rädd för att jag hade sett den sista solen men det verkade ju va så ändå. Dock vill jag ha en sista varm sommardag så jag kan bada en sista gång och ha på mig shorts! Det har inte blivit mycket av det i sommar ändå. Kan säga att jag är ganska besviken på den här sommaren. Fast å andra sidan har jag några fina minnen och bättre är ju kvalité an kvantitet. Jag har t.ex bilder från en båtresa att visa senare. Känns skönt att man äntligen kan blogga igen! :)
 
Bilderna över är tagna i tisdags förra veckan, då var de två fina soliga dagar och de tillbringade jag hos Niclas. Där var det så lungt och fridfullt som bara den. Mysigt! Sen så tycker jag ändå att svensk sommar är den finaste sommaren. För mycket regn är lite tråkigt men som Sean Banan (haha) säger i sig låt "sommar i sverige" så handlar det om vad man gör med sommaren även om det regnar. Jag behöver inga palmer och värmebölja varje år. Bara svenska sommar är så fint!
 
// Elaine

En vecka sen

Blus - VILA / Shorts - Veromoda / Sandaler - La redoute / Väska - VILA / Klocka - Ur&penn / Örhängen - Kicks /
 
Det har redan gått en vecka sen jag började skolan och fast att jag märker av att man hinner med mera i och med att dagarna känns längre, för att man går upp tidigt så går ändå tiden rysligt fort. Det är nästan läskigt! Det håller redan på att planeras inför studenten ( fast det började ju försig redan förra året..) som är om lite mindre än ett år och där med ska det snart provas mössor! Känns kul att vi är treor också, jag som fortfarande känner mig som en etta..haha
 
I alla fall så kunde jag ju inte blogga i fredags så därför lägger jag upp den dagens outfit denna fredag istället. Då var det ganska varmt så då blev det shorts, blus och sandaler! I veckan har jag däremot gått runt i jeans...
 
 
// Elaine

Bluberry and raspberry

Ansiktsmasker 19 kr/st / Ögonskugga - 49 kr / sminkborste - 29 kr / hårsnoddar 19 kr/
 
Jag har suttit och sorterat bilder den senaste timmen så jag är helt slut. Därför tänkter jag nu skära upp mango och bänka mig framför tv:n för CSI miami. Minst sagt vardagsmysigt engligt mig!
 
Sen testade jag också en ansiktsmask alldeles nyss. Jag köpte två nya (hallon och blåbär) på h&m förra fredagen när jag stannade på stan med Sara. Sen köpte jag också en ögonskuggspalett som jag andvänt hela veckan, samt en sminkborste och hårsnoddar. Blåbärsmasken var förövrigt jättemysig. Den doftade gott, var skimmrande och härligt lila!
 
// Elaine
 

3D & GK

 
Jag idag
 
Så nu ska internet verkligen funka på riktigt! Igår hade jag tur när det fungerade för ingen hade tydligen lagat det men imorse så knackade det på dörren och en tekniker klev in. Efter ett tag hade han och pappa sen fixat internet! Så nu blir det vettiga saker gjorda igen! ;D haha
 
Idag har jag varit i skolan och haft 3D-design, klassråd och GK ( grafisk kommunikation). På 3D:n gjorde jag nästan klart badrummet i min lägenhet som jag gör i sketch up. Förhoppningsvis är jag klart helt om några lektioner! Skönt var det också att jag kom ihåg hur det var man gjorde allt..haha. Sen fick vi en ny rolig uppgift på GK vilket var att designa ett skivomslag. Lite klurigt att välja artist/band bara..
 
Just det, Ninni bjöd på hemmagjorda kanelbullar som såg ut som de var köpta på kondis. Det får inte glömmas bort att berätta! haha
 
// Elaine

Nya favortifrukten!

 
Äntligen har internet blivit lagat! Dock tycker jag att det är lika segt som innan men det fungerar i alla fall så jag är glad för det. Fast jag stannade faktiskt i skolan för att söka på lite idéer och så för att jag hade internet. Men det hade jag alltså inte behövt göra, så typiskt.Men jag fick i alla fall det gjort, dock blev jag inte klokare. Är så himla kluven med det där med projktet... Men annars så hade jag bara svenska idag. Väldigt lättdag för mig och så ser fredagarna också ut. Dock blir det jobbigare i vår.
 
Nu har jag lagt över musik till mobilen, kollat på Halv åtta hos mig och ätit mango. Jag köpte det här om dagen och tyckte det var så gott ( det var dock inte första gången jag åt det). Förmodligen blir det "höstens frukt" tills jag ledsnar på det. Så var det ju med paprika i våras men jag var tvungen att sluta med det för det var inge bra för magkatarren x)
 
Jag hade också täkt att träna idag men det får bli nästa vecka istället och sen efter det ska jag köra igång som vanligt igen! :)
 
// Elaine

Tisdag 21/8

Hej!

Fick sovmorgon idag och hade en genomgång om projektarbetet innan lunch. Ännu lite snurrig blev man av det men förhoppningsvis kommer jag på vad jag ska göra snart. Jag har redan idéer men frågan är om jag tar mig vatten över huvudet...

Annars så har jag Design i 3 timmar nu, får se om vi får någon uppgift!

Med och utan glasögon


Skola igen...

Hej!

Ja det har stått fruktansvärt still här för även om internet plötsligt fungerar hemma så slutar det sen göra det igen...

Hur som helst så har skolan dragit igång, det gjorde den redan i fredags men då var det bara en lektion. Nu idag har jag haft två lektioner men på de har vi inte hunnit gjort något.

Igår däremot så var jag och jobbade igen. Det var ganska tungt för det var riktigt varmt och så. Sen i lördags träffade jag Niclas. Vi såg på film och åt middag hos mig :)


Gänget

 
Förra onsdagen ( det känns som väldigt länge sen och sent att skirva om nu) så träffades vi alla i "gänget" som jag kallar det hos Markus. Frida hade äntligen lite tid för oss :) Hur som helst så blev det en spelkväll som sen slutade med Johnny English 2. Vi fick också en bra gruppbild som ni ser överst.
 
Sen i onsdags hade Niclas, Markus, Isabelle, Linnea och jag en härliig baddag vid havet. Härligt! Vi hann med lite sånna där utflykter ändå :)
 
// Elaine
 

Vitt och rosa

Topp - farmors gammla // vitt linne under - h&m // jeans - bikbok // smycken - fått i födelsedagspresent //
 
I torsdags förra veckan (när jag var hos Niclas förresten) hade jag på mig mina nya smycken som jag fick från Niclas mamma, Åsa. De var verkligen jättesötta. Ser ni armbanden på själva outfitbilden?
 
// Elaine

Sommaren är kort

En härlig sommarbild som jag tog här om dagen. Än är ju sommaren inte slut!
 
Det var så klart inte meningen att mitt internet skulle börja fungera i förrgår igen för direkt när jag hade postat sista inlägget så slutar det fungera helt. Sen nu på kvällen började det fungera igen men det är ändå segt som bara den... Det roliga var att Markus skrev ut en sak till mig för att jag inte kunde göra det men precis när han skrivit ut det så börjar det fungera ändå. Hah så tyspiskt! Men det var väldigt snällt av honom!
 
I alla fall så har det här varit den sista dagen på mitt sista sommarlov ( kanske inte riktigt sista, men kanske). Det känns lite sorgligt faktiskt för jag är lite besviken på det här sommarlovet. Eller så kände jag i alla fall i tisdags när jag hörde sommaren är kort på allsång på sakansen. Det känns som det bara har regnat och jag bara har jobbat (inget ont mot det egentligen)  men jag fick en härlig sommardag igår minsann och det har varit andra fina! Så fort internet blir som vanligt ska jag som sagt berätta mer om det!
 
Men nu blir det CSI miami efter att ha möblerat om på rummet lite idag och solat :)
 
// Elaine

Blombuketter och födelsedagshälsningar

 
Jag fick så mycket fina blommor och kort när jag fyllde år. Nu är ju det ett tag sedan men eftersom jag inte bloggat på en vecka så vill jag ändå visa allt fint. Längre fram kommer det också bilder på presenterna som jag fick men jag börjar med det här. I alla fall så tycker jag att det är hemskt fint med blommor. Dock har jag inte direkt gröna fingrar men det kanske jag kan ändra lite på.
 
Sen ser ni det roliga korten som jag fick. Det kortet med Goeorge Clooney fick jag av mamma och pappa och i det stod det allt som hände 1994 när jag föddes. Sen fanns det med en skiva på låtar som var populära då. Jag ska lyssna igenom den bättre för än har jag bara hunnit med en låt. De sista två korten matchar varandra väldigt bra. Det ena fick jag i brevlådan av mammas kompis Carina och det andra från min faster. De vet vad jag tycker om de! 
 
Annars så fick jag ett träningskort på friskis och svettis och ett simkort ( inte till mobilen alltså) av mamma och pappa, så nu blir det träna av i höst! En biobiljett från lillebror, lite skönhetsprodukter från Niclas, en fin kopp, en snygg musmatta, pengar och (som jag visar förrut) fina smycken och lite till.
 
Tack alla för de fina presenterna och gratulationer!
 
// Elaine

Två av de sista dagarna på sommarlovet

En bild från promenaden igår. Lilla Mellvin är så söt! (Zingo också)
 
 
Hej! Något verkar ha hänt.. internet är bättre (för tillfället i alla fall) utan att någon varit här och felsökt. Vad jag vet i alla fall. Bilder verkar jag också kunna lägga upp nu :) Hoppas att det håller i sig för då drar bloggandet igång som vanligt igen och då kan alla vänta sig massa bilder här inom kort!
 
Annars har jag varit hos Niclas både igår och idag. Lånade lite på deras internet och fyllde i lite frågor till rekryteringsmyndigheten. Men det var ig¨r när jag var där. Då var hans mormor där så vi satt ute och fikade i det fina vädret mm. Sen åkte jag hem och gick på den sista sommarjympan för i år ute i solen. Härligt var det! Efter det åkte jag tillbaka till Niclas och vi båda slockande direkt när jag kom dit. haha. Sen idag har vi kollat på en hyrfilm på headweb som jag fick när jag fyllde år av mecenat . Efter det satt vi och åt lunch ute i solen, gick en promenad med Niclas mamma och hundarna.
 
Det var två underbara näst sista dagar på sommarlovet 2012! Ikväll blir det Project Runway!
 
// Elaine

Trött på teknik...

 
Hej! 
 
Mitt internet är fortfarande segt och de går inte att ladda upp bilder (bilden över laddade jag upp förrut). Men tydligen verkar det problemet ligga hos blogg.se databas... Börjar faktiskt bli lite trött på teknik just nu! Jag som vill blogga! Jag har massa saker att visa, t. ex saker som jag fick i födelsedagspresent  ( och det är nu mer än en vecka sen!) och sen har jag massa roliga bilder från minan äventyr de senaste dagarna. T.ex så var jag och åkte båt med gänget i fredags, sen i lördags resade jag rummet i 7 timmar och igår var jag till stan på Isabelle. På kvällen åkte jag sen med mamma och pappa på något som kallas eldfesten. Fick se en otrolig fyrverkerishow och lyssna på Timoteij.
 
 
Men ja vi hoppas att alla problem löser sig snart för jag har ingen lust till átt blogga när det är så här segt. Om några dagar bär det tillbaka till skolan så vi får se hur mycket jag bloggat då. Men blir bredbandet bara lagat så ska jag blogga som bara den! 
 

// Elaine

Saker om mig

Tyvärr får det bli ett bildlös inlägg idag då internet är så segt att det inte en går att ladda upp bilder.. Blir lite smått galen! I alla fall så tänkte jag vara lite smårolig och förtydliga lite vem jag är. Så här här saker som jag gillar och inte gillar.
 
 
Några kanske redan visste vissa saker om mig men andra saker kanske är nya?
Jag gillar: Frankrike - Min stora passion!
Kläder - Min garderob svämmar nästan över...
Skor - Klackar i trä är mina absoluta favoriter eller stövlar med kilklack. Kan inte får nog av skor alltså!
Glitter - Glitter och glamour är lite min stil.
Jumpapass - Har verkligen börjat älska det
Att dansa - Jag brås på min mamma och börjar studsa lite nä jag hör poppig musik. Dock föredrar vi olika musik. Men jag har alltid gillat att mima och dansa framför spegeln. Drömde om att bli bakgrundsdansare när jag var liten.
Hälsningland och Dalararna och Norra Sverige - Det är så vackert!
Chipps - Min störtsa svaghet när det kommer till ätbara saker.
Att skratta - Älskar det!
Att spela teataer - Tyckte det var riktigt kul när jag var liten. Den "genen" måste jag ha fått från min morbor! Romantiska komedier - Får jag välja film blir det en lättsam komedi med romantiska inslag.
Krigsfilmer och böcker från andra och första världskriget - att det är så hemskt och verkligt gör det så bra på något sätt...
 
 
Jag gillar inte: Äggskal - Jag klarar verkligen inte av att äta ägg eller räkor och få med lite äggskal, hur liten bit det än är. Sen har jag tappat apptiten.
Löskoktägg - Mår nästan illa om ägget inte är helt hårdkokt så gulan nästan rammlar sönder. Ja det låter konstigt men det är istället riktigt gott enligt mig.
Blodpudding - Vet inte varför egentligen men så är det. Lite har det nog att göra med vad det bara är men också är inte smaken eller konsistensen någe vidare.
Chokladglas - Så hemskt är det inte men föredrar verkligen vanilj framför chokladglass om det är det enda som man kan välja på. Dock går det jättebra med choklad PÅ glass!
Spindlar och insekter - Mellanstora spindlar som man hittar hemma skriker jag för men sammtidigt klarar jag inte av att ha ihjäl dem heller.
Åska - Tycker verkligen att det är obehagligt när det åskar och blixtrar.
Skräckfilmer - Nej jag är ingen skärckfilmstjej. Jag blir bara rädd och har bilder från dem i huvudet i flera års tid efter. Dock är Paranormal acitvity värd den plågan. Men bara den i så fall.
Krigsspel - Jag får pshykbryt av att titta på en skärm och vänta på att det ska komma en gubbe som jag ska sljuta. Sen den där dystra och mörka krigskänslan gör det inte bättre.
Sjukdomar - Verkligen inget jag tycker om.
Hemmafester - där det enbart ska sittas och dricka alkohol. Då går jag hellre ut på klubben och dansar.
 
 
 
Jag skulle aldrig:
Sätta på mig uggs - det är snyggt på vissa men jag är bara en sån som inte kan vara för bekväm av mig.
Göra något olagligt. Jag är alldeles för laglig av mig.
Åka fritt fall på gröna lund!
Hoppa bungy jump eller fallskärm (inte vad jag tror nu i alla fall men man vet ju aldrig egentligen).
Våga sjunga solo inför massa folk.
Få för mig att bli ekomom eller andra arbeten där man ska vara bra på matte.
 
 
 
Saker jag vill göra:
Lära mig sy kläder.
Bo i Paris ett tag.
Lära mig ännu mer franska, vill kunna prata flytande.
Shoppa i Paris
 
Länder jag vill resa till:
Paris
Koriska
Franska Rivieran
Italien, däribland Rom inräknat
New York
London
Malta
 
 
 
Någon som håller med mig på vissa punkter?
 
 
// Elaine

Svårt att blogga...

 
Mitt interntet fungerar jättesegt. Förmodligen kommer det inte fungera ordenligt på en vecka men jag ska försöka blogga om jag kan senare idag. Just nu lånar jag istället Niclas internet. haha. När jag kom hit blev jag bemött av de två krabaterna på bilden över. Den ena skällde, hoppade och den andra bara stirrade på mig. Så söta! 
 
Igår var jag t.ex hos Niclas och sen åkte vi hem till mig och åt grillmiddag. Efter det tog vi mopparna till Markus och spelade spel där, samt såg på film.
 
Men jag hoppas att internet fungerar senare för jag har massa saker som jag ska blogga om!
 
// Elaine 

Blommor och färg

Klänning - H&M // Skor - Scorett // Armband - Pandora // Guldig ring - Albrekts guld //  Silverring - Guldfynd by Kenza //
 
Min födelsedag var ju från en början lite regning och grå men en stund på kvällen sken solen upp så då tog Niclas och jag lite outfitbilder. Det känns roligare att ta bilder i en härlig miljö och med fin bakgrund än i mitt rum med en dörr som bakgrund.  haha
 
// Elaine
 

Rosa och lila överraskningar

 
 
När jag fyllde år blev jag överraskad med en hel del smycken. T.ex berlocker till mitt pandora armband men det tänkte jag visa sen. Men jag blev speiciellt överraskad med smyckena över. De lila plopparna fick jag i lördags av Isabelle. Medans Niclas mamma kom med den andra smyckena i små presentpåsar på min födelsedag. Det ena innehöll det guld-lila armbandet och vristlänken (silvriga) som var från Niclas mormor och det andra de rosa armbanden och hjärthalsnadet från Niclas mamma.
 
Det blev en riktigt överraskning det där och jag älskar alltihop!
 
// Elaine
 
 

Den årliga golfrundan

Kladdkakan från igår
 
För att kompensera att det stått ganska still här på bloggen tänkte jag ta försöka blogga lite extra idag. Solen skiner än så länge och jag har precis varit och pratat med min snälla granne så jag är lite gladare än jag var tidigare ändå.
 
Sen igår så var jag och Robin till min morbror och bjöd honom på mat hemma. Det blev trerätters bestående av memåsasallad och skinka macka till förrätt, potatisallad och rostbiff till varmrätt och kladdkaka till efterätt. Sen spelade min vår årliga minigolf och i år varnn jag!
 
Efter besöket hos min bror hälsade vi sen på mormor och morfar, åkte och handlade lite (jag råkade hitta två par solglasögon för 15 kr/st) och sen när jag kom hem såg jag på Top model och Project runway. Dock missade jag lite pgrund av åskan.Inte kul när det är det enda kvällen som man verklgien vill se på tv...
 
// Elaine

8 Augusti

 
Bloggen går trögt nu när mitt internet går trögt. Sen har jag fart och flängt lite så jag har inte haft någon tid för datorn. Annars är jag lite småstressad över att lovet snart är slut och massa saker ska hinnas med men ändå tycker jag att jag inte har mycket att fördriva dagaena med...
 
Tror att regnet gör mig lite deprimerad också. För jag tycker att det är jobbigt med mer regn när det redan har regnat så mycket. Igårkväll kom det t.ex ett skyfall och åska. En gång smällde det till riktigt ordentligt. Den måste ha slagit ner nära alltså. Usch, gillar inte alls åska....:(
 
// Elaine

Black and red

Cool girl
 
Topp - Bardot.com.au, Kjol - republic.co.uk, Skor - dorothyperkins.com, väska - riversisland.com, örhängen - farfetch.com, nagellack - nordstrom.com.
 

Tyckte att den där toppen var lite cool. Dock var den lite svårmatchad. Men till den där kjolen blev det hela lite tufft men ändå klassiskt. Sen tycker jag att väskan och skorna är riktigt snygga!
 
//Elaine

Outfit 6 Augusti

T-shirt - Från Paris // Shorts - Veromoda // Sandaler - La redoute // Örhängen Kicks // Ring - Guldfynd//
 
Idag tog jag på mig en gammal t-shirt från Paris. Kände att den behövdes användas lite! Så det blev glittrig t-shirt och jeans idag. Sandalerna böt jag dock ut mod ballerinaskor. Det kändes mer säkert i fall det skulle bli regn då sandalerna på bilden är i mocka. Sen hittade jag också en matchande ring i smyckeskrint här om dagen. Den köpte jag för länge sen.
 
Nu har jag varit på träning och ska slå mig ner framför Criminal minds på tv:n. Träningen var riktigt svettig men kände mig riktigt avslappnad efter :)
 
// Elaine
 

Minigolf och kulglass

 
Den här dagen började segt, som sagt gick det segt vid simmningen och sen gick jag som i trans till klockan 12 då jag gjorde ett ryck och fixade till mig lite smått. Sen åkte mamma, pappa och jag iväg en tur. Pappa och jag spelade minigolf. Till en början låg vi lika men sen gick han om och vann. Jag hade lite otur vid några banor. Efter det köpte vi sen kulglass. Jag var så sugen på det så när vi väl hittade det och med smakerna som jag ville ha blev jag glad. Den här gången blev det saltlaktris och blåbär. Saltlaktris på glass är verkligen min favorit! Men blåbär, melon och kola är också gott!
 
// Elaine
 

Alldeles nostalgiska

En bild från en kväll hos Markus för några veckot sedan
 
Hej! Här skiner solen men har hört ellet får i alla fall för mig att det kan bli regn senare. Men jag har i alla fall tagit reda på solen lite när jat var och simmade med mamma. Dock orkade jag nästan ingenting idag...
 
Annrs då så var och jobbade igår. Jag gjorde t.ex glass till Niclas och Markus. Men jag tror nog att det var sista jobbpasset för den här sommaren. Sen på kvällen åkte jag till Isabelle med de andra (utom Frida) och satt ute på hennes altan till klockan 2 och pratade,spelade spel och åt chips. Egentligen skulle vi ha sett på film men när vi började prata om när vi var små kom vi in i en liten nostalgibubbla. Haha lite gammal känner man sig ändå..Någon sak som vi kom ihåg för 10 år sedan var när vi spelade kula på rasterna. Härliga tider!
 
// Elaine
 

Födelsedagsklädd

 
Klänning - H&M // Skor - Scorett // Armband - Pandora // Örhängen - Kicks//
 
På min födelsedag hade jag min klänning från H&M som jag också hade när Niclas fyllde år. Trivs så bra i den att jag tror att det är min favoritklänningen. Tänk vilket kap då man fyndade den för 149 kr!
 
Andra outfitbilder ute i solen kommer sen!
 
// Elaine
 
 

Min 18-årsdag

Bilder från min födelsedag
 
Min födelsedag blev fin och bra. Jag hade kunnat mått bättre på morgonen, blev lite deppig för att det regnade och kände mig lite hängig. Det måste ha varit någon 18-årskris som sagt...haha. Men det släppte sen och när alla kom blev det som vanligt. Det började med lunch, fortsatte med kortspel och slutade med hemmagjord prinsesstårta som pappa hade gjort.Citronmuffinsen hade jag bakat och mamma resten. Mycket gott var det, kan verkligen rekomendera att göra egen prinsesstårta!
 
Niclas var också med på kalaset såklart, han och alla andra hade med sig fina presenter som jag ska visa sen. Efter tacogratäng till middag när solen äntligen, till min lycka, hade skinit upp tog vi en liten promenad han och jag. Den sista bilden blev riktigt fin på oss. Det är en uppdatering från den andra från när jag fyllde 17. 
 
Sen gick vi till Markus och såg på filmen " This means war" som jag fick i present av min morbror. Efter det fick jag säga hejdå till min fina prins och min födelsedag var slut. Så nu, nu är man 18 år. Känns lite tungt på något sätt..haha
 
// Elaine

Leopard och jeans

Blus (Tunika) - Haléns, Shorts - Veromoda, Skor - Scorett
 
Idag har jag varit ganska ledigt klädd i ett par shorts och min strandtunika. Den matchade jag sen med min leopardbiknini. Skorna hade jag bara på bilden för att klä upp det lilla lite.
 
Nu kollas det på tv lite och sen ska jag sova för imorgon blir det en ganska lång dag. Sen hoppas jag dock att det bara kan vara härligt de sista veckorna av lovet! :)
 
// Elaine

Dagen efter 18

Hej!
 
Här har det itne blivit bloggat på ett tag! Inte för att jag har varit iväg på så mycket fast jag fyllt 18 år men för att jag har haft tid för det och lite annat bland annat. Vädret var inte jättedåligt igår men det blev finast på kvällen en stund innan det kom ett skyfall igen. Då gick jag och Niclas till Markus och såg på film efter att vi hade firat hela dagen med släkten. Jag ska visa lite bilder och så se.
 
Sen idag har jag varit med Markus, Niclas och Issa. Egentligen skulle vi ha åkt på en lite längre utflykt men vi stannade hemma hos mig och åt upp resten av tårtan från igår, gick till en lekplats ( ..dagen efter att jag fyllt 18 år - jag måste ha någon 18-årskris! haha) och satt i snurrstolar så jag både mådde illa och inte kunde gå efter det. Och sen? Ja då gick vi och badade.
 
Den där andra utflykten får kanske bli en annan dag när de två andra också kan följa med. Hur som helst så hade vi roligt idag ändå!
 
 

My day

Idag fyller jag 18 år!
 
Det här inlägget är tidsinställt för förmodligen håller jag på och försöker göra tårta med mamma nu, dusch och klä på mig. Är vädret grått är jag nog lite sur över det men nu ska jag vara glad ändå! :)
 
Såhär såg jag ut förra året, när jag fyllde 17 år. Har jag förändrats mycket på ett år? Håret kan nog vara en aning längre...  haha
 
// Elaine

2 Augusti 2012

 
 
Bilden är 365 dagar gammal( så blir det väl eftersom det är skottår?). Den är alltså tagen imorgon, fast ett år sen..haha gud vad jag ska krångla till det x)
 
Hej!
 
Idag har jag varit och jobbat. Varmt och slitigt var det så nu har jag tagit det lungt genom att sitta Ute i kvällsolen med mamma. Sen klockan 9 ska det ses på CSI Miami som är tillbaka igen. Älskar den serien! 
 
Sedan är det ju min födelsedag imorgon. Hoppas på att det inte kommer regna men enligt värderleksraporten ska det göra det. Aja, jag får vara glad ändå för jag får äntligen träffa Niclas och släkten igen. Förra året fick jag ju både och. Alltså både fint väder och de närmaste som grattade mig. Men ja man fyller ju bara 18 år en gång så en lite fin födelsedag hoppas man ju på.Bilden är just från min födelsedag förra året. Jag ser kanske lite skeptisk ut men Niclas är ju så fin så ni får titta på honom. Inte för mycket bara :p haha
 
//Elaine

Belle

Belle
 
Bustier - blanco.com, Kjol - topshop.com, Skor -(Elie Saabe)  boutique1.com, Ring - metroparkusa.com, Örhängen - windsorestore.com, Klocka - jcpenney.com, Nagellack - chanel.
 
Det här älskar jag (om jag får säga det själv?). Så här skulle jag verkligen vilja kunna klä mig. Jag skulle vilja gå på fina event och galor och klä mig så här. Klassiskt och sött men ändå trendigt på samma gång! Jag tror inte jag behöver säga mer.
 
// Elaine

Berlocker

 
När jag städade plockade jag ut ordentligt och som vanligt så började jag alltid titta på alla små saker som jag här (många onödiga saker). Den här gången kollade jag igenom smyckeskrinen lite extra och då hittade jag berlockerna över. Det finns fler men jag valde att bara fotografera dessa. De är riktigt söta. Jag har varit dålig på att använda de genom åren och funderar på att börja göra det igen!
 
Fyrklövern är mammas gammal om jag minns rätt. Kanske kan den ge lite tur eftersom vi är släkt fast att den inte är min? Den andra tror jag också är mammas gamla också... Myckertär den, nästan lite för söt för min stil. Den gröna är min månads sten - alltså agusti. Den fjärde tror jag är köpt på någon medeltidsmarknad men är inte säker... Tillsist är det min snöflinga som jag fick av farmor (kan varit när farfar levde) i julklapp ett år.
 
Sen är några av de andra som jag äger t.ex en orange sten formad som ett hjärta och köpt i Estland. Ett bestfriends-hjärta som jag och min förra bäste kompis delade, en ängel som min faster gjort till mig samt några små djur som jag tror att jag har fått på dagis.
 
// Elaine

Städ och handlardag

Hej!
 
Idag hände det inte mycket för mig förrens efter lunch. Jag var ju pigg på morgonen men efter frukosten tappade jag energin och blev trött av någon annledning. Men sen kom energin tillbaka när mamma och jag åkte och handlade. Efter det åkte vi hem och fikade. Tillsist avslutade jag dagen med att städa rummet innan middagen. Det måste ju vara lite fint när jag fyller år!
 
Snart är man 18 år.. Dock känner jag mig inte så exalterad på något sätt. Det har nog att göra med att det var roligare att fylla år när man var liten. Tråkig det men jag är ändå glad :)
 
Nu blir det jordgubbar och sen ska jag se morden i midsommer!
 
Jag drack en sen här festis på eftermiddagen. Fick lite nostalgikänslor från när jag var yngre. Inte för att jag drack sån jättemycket då men de var roliga och jag trodde inte att de fanns längre...
 
// Elaine

In the new blouse

 
Topp - Veromoda, Capribyxor - Haléns, Kilklackar - Bikbok, Väska - H&M, Örhängen -Glitter (fått av Niclas),  Solglasögon - H&M.
 
Redan igår invigde jag min nya blus som jag köpte i månfags. Valde att ha mina capribyxor till och matcha det mina snygga, svarta kilklackar som var en tidigt födelsedagspresent från mamma och pappa.
 
// Elaine

1:a Augusti

 
Hej! Den här dagen blir en dag då jag ska fixa med lite småsaker. Ska bland annat städa mitt rum till min födelsedag. Sen ska jag kanskr hjälpa mamma lite och vara ute i solen. Fast jag har faltiskt redan varit ute i solen för jag var och simmade igen imorse. 1000 meter blev det för första gången i sommar. Sen gick jag hem och åt en god frukost :)
 
Klänningarna över kommer från axparis rea.  Samma sida som de färgglada skorna som jag visade förrut. Jag tycker alla är snygga men mina favoriter är de till vänster och den oreanga till höger är mina favoriter.
 
//Elaine

RSS 2.0