Gult är inte fult

Yellow
 
 
Klänning - Cottonon.com, T-shirt - Nelly.com, shorts - republic.co.uk, skor - axparis.co.uk, kuvertväska - (Givenchy) forwardforward.com, örhängen - endless.com, solgöasögon - hautlook.com.
 
Jag har alltid tyckt att gul är en riktigt fin färg. Den lyser vekrligen upp!
Sen jag köpte den där tröjan på cubus i måndags så fick jag verkligen upp ögonen för gult ännu mer och jag hittade dessa underbara GULA saker över. Vad säger ni? Är inte alla plagg underbara på sitt sätt?
 
Så engligt mig är gult verkligen inte fult!
 
// Elaine

Heart

 
Tyvärr går det lite trögt här på bloggen men sluta inte kika in här för det ni tappra läsare. Det kommer bli bättre lovar jag! 
 
Igårkväll efter jobbet bunkrade jag upp med chips och godis till mig och Niclas. Tillsammans såg vi sen de näst sista avsnitten av Vänner. Vi vågar nog nästan inte se sista avsnittet, även om man sett det förr, för det kommer kännd tomt efter att det nästan tagit oss ett år att se alla säsonger. Vi började i augusti när jag köpte boxen. Men sen blir det nog en annan rolig serie. 
 
// Elaine
 
 

Luxery

Luxery
 
 
 
Jag har kommit på att det här med att göra kollage med kläder som jag vill ha både stillar mitt shoppingbegär men det kan också göra motsatsen. Som t.ex det där med Dip Dye tröjan i orange/rött och gult. När jag gjode ett collage med den ville jag efter ett tag medvetet verkligen ha en sån t-shirt - och nu har jag också det. Men sammtidigt så är det som att jag har ett plagg och klär mig i det när jag får göra ett kollage av det så här och matcha det med andra kläder, skor och accesoarer. Fattar ni vad jag menar?
 
Hur som helst älskar jag att göra kollage så här, speciellt på sidan Polyvore.com. Det enda negativa med det är att de ofta har kläder från kedjor som jag inte kan få tag i. Men bra är väl det ändå? För annars skulle jag vilja köpa allt och nu kan man ju i alla fall bli lite inspirerad. Det är på två sätt. haha
 
Vad tycker ni om den här Hervé Léger - klänningen?
Jag älskar färgen och om jag fick välja en enda Hervé L´´eger- klänning skulle det vara denna (tror jag) och då skulle den matchas som över! Fast i så fall på röda mattan för det blir så lyxigt att det är bara där det inte blir för lyxigt! ;) haha

 

Hervé Léger bandage dress
$1,904 - mytheresa.com

 

Miss KG high heel shoes
£85 - republic.co.uk

 

                                                         J Crew leather handbag
                                                               $138 - jcrew.com

 

Cuff bracelet
$14 - gojane.com

 

Wallis mixed metal jewelry
$26 - wallisfashion.com

// Elaine


Yellow

Cubus 99 kr (ordpris 199 kr)
 
I måndags när jag var inne stan och köpte jeansen köpte jag också den här tröjan. Jag provade den i torsdags förra veckan när Ellinor och jag var på stan men var ltie tveksam då till att köpa den för jag ville också ha en annan blus så kunde inte bestämma mig. Så då blev det ingen då helt enkelt.
 
Men i måndags blev det alltså det då jag kände i helgen att den skulle passa bra till hösten(kanske också nu). Jag älskar den gula färgen. Tyckte faktiskt att jag passade i den. Såg lite brun ut ;) haha
 
// Elaine

Torsdag 28 Juni

Bild tagen förrut, fotograf - Niclas.
 
 
Hej!
 
Så underbart soligt väder det är idag! För att ta vara på det gick jag ut och gick nu på morgonen efter att jag hade ätit frukost. Tog på mig träningskläderna för att känna mig lite extra hurtig. Men detvar riktigt varmt i det efter ett tag. Däremot blåste det lite först
 
Men igårkväll var vädret inte riktigt detsamma. Jo kanske på dagen. Fast då jobbade jag. Men på kvällen åkte jag till Niclas och när jag satt på moppen påväg hem sen så började det spöregna. Det haglade till och med. Sen forssade vekligen vattnet på vägen så det var lite besvärligt att köra.. Men jag kom hem i alla fall, fast dyngsur var man då minst sagt!  Haha
 
// Elaine

Midsommarklädd

 
 
Klänning - Gina Tricot (gammal), Jeansjacka - Haléns, Skor - Scorett, väska - h&m, knytskärp - New Yorker, armband - Clair´s (i Paris), Örhängen - Guldfynd.
 
Här är bilder på min midsommarklädsel. Egentligen skulle det ha kommit upp ett liknande inlägg i måndags men det blev något fel.. Men bättre sent än aldrig va?
 
Hur som helst kände jag att jag ville ha en ljus och sommrig klänning tillsammans med mina nya skor på mig. Så dagen till ära hade jag det här på mig. Jag kände mig fin. Det är egentligen inte ofta som jag har klänning. Klackskor däremot är lite vanligare. haha
 
// Elaine

Blomstrande skor

 
Asos.com ca 600 kr
 
De här skorna är så himla söta! Så " Elaineiga" då jag har en tendens att vilja sätta och rita sånna här blommor på allt jag designar i skolan. Sen älskar jag Marc Jacobs parfym Daisy också bara för designen som är så himla snygg och stilren med sånna här blommor på korken. Det är lite som att är man inte riktigt en sånn som vill ha nitar på skor och kläder så tycker man om det här istället. Det vill säga om man kanske har en ltie sötare stil.
 
Jag älskar i alla fall dessa som är från Asos. Det skulle gärna få bo i mitt redan fullproppade rum! haha
 
// Elaine
 
 

Väsktävling

 
 
 
 
Idag har jag som planerat bara varit hemma och tagit det lungt. Dagen gick rysligt fort och jag förstår knappt att det är kväll redan. Men hur som helst är det och efter den här kvällen väntar jobb ett bra tag. Men före det ska jag ha tisdagskväll och titta på den nya säsongen av Top model - British Invasion. Där det är lite tävling mellan amerikanare och britter. Spännande! Efter det blir det Project Runway!
 
Väskorna här över är två tävlingsbidrag till en designtävling som Nelly har. De har ju haft tävlingar där man ska designa väskor och klänningar förrut men nu är det väskor. Den första blev jag inte riktigt nöjd med bakgrunden på...Med jag skulle gärna vilja ha båda själv. Speciellt den andra som jag döpte till " Elaine". Gå gärna in och rösta om ni gillar dem (tror man kan klicka på dem). Jag skulle gärna vinna då priset är presentkort på Nelly och en designkurs i MILANO!
 
// Elaine

Jeansfynd

500 kr ( ord 1100 kr) JC
 
Igår var jag ju in till stan. Annledningen var att jag ville prova jeans. Jag hade sett att massa märkesjeans var på rea och jag hade tänkt att köpa ett par i höst men när det var på rea nu tänkte jag att man kunde passa på. Så jag var in i två butiker och hos JC hittade jag favoriterna. De hade den färgen jag ville att de skulle vara i, lagom höj midja och satt lagom tight. Så det blev de här från från Lee som hade kostat 1100 kr men nu kostade 500 kr. Bra köp med tanke på priskillnanden va? Jag som alltid velat testa att ha ett par av det här märket. Nu är det bara upp till bevis om de är så bra som jag hoppats!
 
Det fanns ett par andra med hög midja som satt jättebra där upptill men var en aning lösa nere vid vaden. Dessutom var de för mörka. Men kanske att jag köper dem eller liknande av det märket sen någon annan gång.
 
// Elaine

Tisdag 26 Juni - God frukost

 
Hej!
 
Den här dagen har jag bestämt ska bli en "ta-det-lungt-dag". Därför började jag den med en god frukost bestående av varma mackor framför tv:n. Det är vekrligen den bästa frukosten, kanske inte i nyttigaste laget men... haha.
 
Annars har jag bara hunnit fundera på en tröja som jag såg igår men inte köpte. Den var guldig och hade varit lagom till hösten. Dessutom hade den kostat 500 kr men kostade (79 kr!). Men väl i affären sa jag åt mig själv, "Det räcker nu Elaine!" xD haha. Och det var också rätt men jag kan ändå inte låta bli att tänka, "Varför provade jag inte den?". Dumma mig och min klädpassion som gör att jag börjar fundera såhär!
 
Förresten fyller min farmor år idag så grattis till lilla farmor!
 
// Elaine

Shopping i regnet

lHej!
 
Idag har jag varit ledig från jobbet men det regnade så då passade jag på att åka till stan. Men nu har jag verkligen bestämt mig för att hålla mig därifrån ett bra tag. Fast så sa jag förrut också... jag är verkligen otrolig! Men jag ska visa vad jag köpte imorgon och de närmaste dagarna. Här under är dock en liten smygtitt. Jag mötte också upp mamma på stan och när vi kom hem åt vi god lax till middag. Efter det drog jag sen på ett tungt träningspass. Dock var jag klantig och glömde ett par skor kvar där... Jag känner mig så, klantig alltså, nu för tiden och inget blir som jag vill. Jag hade t.ex puplicerat ett tidsinställt inlägg här som skulle komma upp under dagen med det gjorde det inte...
 
Men det och det jag köpte idag kommer upp i inlägg här de närmasta dagarna- Nu ska jag fortsätta se på TV och sen är det läggdags.
 
 
// Elaine
 

Dip Dye and blue

 
Den här t-shirten har jag slängt ett litet öga på förrut men tyckt att den varit lite väl dyr (199 kr) för att vara en t-shirt liksom. Men så i torsdags när jag var på stan med Ellinor hittade jag den på rea (99 kr). Dock trodde jag att den var för liten men den var alldeles lagom ( vad jag tyckte i provhytten i alla fall.. haha).. Så efter några om och men för jag inte riktigt gillade fickan köpte jag den ändå. JC, där den är köpt, har ju ganska bra kvalité och jag har ju velat haft en t-shirt med dip dye så nu har jag det! :)
 
// Elaine
 

Söndagskväll

 
Idag har jag varit och jobbat i 6 timmar.Dock trodde jag att det var måndag så jag undrade varför inte Niclas också jobbade när jag såg honom. Haha. Sen nu på kvällen har jag varit ute på en promenad med mamma och sen etter det satt vi oss ute i solen. Jag åt detta. Supergott! Specielt att varva jordgubba rmed marshmallows. Annars blir det lätt för sött. Men nu blir det TV. Jag spelade in en det av Miss secret agent 2 igår som ska ses nu!
 
Hur har er söndag varit?
 
// Elaine

Midsommarafton 2012

 
Midsommarafton blev en väldigt fin och solig dag - sådan tur!
 
Den började med att min släkt kom hit och fikade/åt lunch mitt på dagen. Mammas smarriga bakelser ses på första bilde. Sen efter det åkte vissa av oss och lyssnade på Niclas när han spelade på ett midsommarfirande. Han var jätteduktig och charmig som vanligt! Han spelade ett fint Johnny Cash-medley och lite sommarlåtar. Hans storebror som är trollkarl trollade efter och det var också riktigt bra. Skrattframkallande och magiskt minst sagt. De är två talangfulla bröde och Niclas har verkligen lyckats charma mig! <3 Han är så fin och varje gång han står på scen kan jag inte låta bli att vara så himla stolt över att han är min pojkvän. <3
 
Sen åkte vi hem och grillade till middag, samt åt jordgubbar och glass till efterrätt (som idag).Mot kvällen gick jag sen till Markus och spelade kubb med honom, Isabelle och Niclas. Sen kom också Frida och hennes pojkvän Klas. Så då blev det lite mer sällskapsspel, te.x Alias.
 
Det var min midsommar för det här året det!
Hur var er midsommar?
 
// Elaine
 

Söndag 24 Juni

 
Här är en smygtitt på hur jag såg ut på midsommarafton. Mer bilder kommer imorgon!
 
Idag är det söndag men jag jobbar så det blir ingen vila men det kan jag ta igen sen. Så fartfylld har ändå inte min helg varit! haha
 
// Elaine

Marshmallows

 
 
Jag ligger utbredd i min utbäddade (så för tillfället - stora säng) och kollar på tv.Det känns extra mysigt när det är träkigt och ruggigt ute- Men det bästa är att jag har musiga marshmallows att mummsa på och läsk här bredvid mig. Godisgris det kan jag verkligen vara ibland. Fy Elaine! xD haha
 
Ha en mysig lördagskväll alla!
 
// Elaine

Midsommardagen

Cardigan - Vero moda, linne - New Yorker, Jeans - Bikbok, Skor - Scorett.
 
Hej!
 
Igår var det en härlig midsommardag. Jag tänkte berätta mer om den imorgon och isället summera den här dagen.
 
För jag har nämligen varit hos farmor och firat henne i förskott då hon fyller år på tisdag. Före det fick jag skynda mig att duscha och göra mig i ordning då jag och Niclas sov jättelänge Vi båda var ganska trötta. Men ja så jag har varit hos farmor och ätit potatisallad och rostbiff till lunch och jordgubbar och glass till efterrätt - en liten repris på igår. Sen nu blir det ännu mer god mat till middag - massa rester.
 
Idag harr jag sett ut som igårkväll. Jag hade klänning på dagen med mot kvällen blev det kallare så då bytte jag om. Ni ser det över.
 
// Elaine
 

Glad midsommar!

 
Hej!
 
Idag är det en solig midsommarafton och jag har börjat den med att varit ute och sprungit och nu efter att ha duschat håller jag på att väljer kläder och gör mig klar inför dagen. Jag är riktigt glad över att solen skiner! Men vem är inte det? haha
 
Hur som helst, ha en bra midsommarafton alla!
 
// Elaine

Kvällen före midsommarafton

 
Hej! 
 
Den här bilden är inte tagen idag. Så jag sitter inte i en bil och mobilbloggar. Utan bilden är tagen för någon månad sen och nu sitter jag hemma efter en dag med jobb. Har haft mycket jobb och folk runt omkring mig så det var skönt att få komma hem och sätta sig ute i solen och äta lite midsommarmiddag med mamma, pappa och lillebror. Vi brukar göra så att vi tjuvstartar lite kvällen före. Så är det också vid jul.
 
Men ja vädret var ju riktigt härligt, tänkt om det kunde vara lika imorgon och imorgonkväll! Men tycker jag har hört att det kan bli regn på eftermiddagen/ kvällen :( Jag hoppas hoppas hoppas så gärna på sol i alla fall! Men jag vågar nästan inte skriva det...
 
//Elaine

Jeans och blommor

Jeansjacka - Haléns, Linne - New Yorker, Shorts - Vero moda, Sandaler - New Yorker, Solglasögon - H&m, örhängen -Kicks (eller guldfynd?).
 
Gårdagens outfit på stan var blommig och jeansig -en kombitantion som jag tycker mycket om!
Sen hade jag mina gamla sandaler för första gången sommaren 2012 och sen jeans för det var ju så soligt och sommrigt!
 
Ser ni att blusen är ny också?
 
// Elaine

Persika

Peach

 
 
Här är ett kollage som jag satte ihop här om dagen. Så här vid midsommartider skulle jag vilja påstå att outfiten passar perfekt då den ger mig sommriga vibbar som bara den. Även fast den inte inehåller massa blommor så passar det då en krans kan bidra mig blommorna istället. Eller vad säger ni?
 
Annars passar ju också outfiten till nyår eller eller vid något annat festligt tillfälle! Hur som helst är jag stormförtjust i allt!
 
Klänningen kommer från romwe.com och armbanden från shoedazzle.com.Vad resten av sakerna är ifrån ser ni nedan:
 

Giuseppe zanotti shoes
consignofthetimes.com

Drop earrings
$11 - kohls.com

Gucci perfume
£106 - nelly.com

 

// Elaine


En del av mig idag

 
Här är en skymt av hur jag har sett ut idag. Bättre bilder kommer imorgon :)
 
Nu ska jag sätta mig och kolla på repris av finalen av Top model samt prata med Niclas. Jag saknar honom.
Sen blir det god natt!
 
// Elaine
 

Fika på stan

Hej!
 
Idag har jag varit på stan med Ellinor. Vi tog en fika och strossade runt i lite affärer. Jag hittade en t-shirt som jag sett förrut som nu var på rea. Men jag hittade också en blus och en gul tröja ( den hade passat till våren) men till skillnad från t-shirten fick de stanna kvar i affärer. Dock ångrar jag mig lite men jag måste ju hejda mig.. haha
 
Till fika tog jag en morotskaka som jag länge varit sugen på och till det blev det en fanta.
 
Underbart väder det var idag förresten! :)
 
// Elaine

Den där t-shirten

Jag har gått och drömt om att hitta en t-shirt i en ledig modell. Men jag har inte tänkt att det skulle vara vilken t-shirt som helst utan en med dip dye där orange förvandlas till gult. Men ja inte har man hittat en sån...

Men så är jag inne på polyvore, där jag gör mina collage och ser en sån t-shirt. Men då kommer jag på att jag har sett den förr och till och med har gjort ett collage med den. Det var alltså den som jag tänkte på och inte hade glömt men ändå glömt.,.. Hänger ni med? haha

Här är det collaget i alla fall och sammanfattat vill jag ha en sån här t-shirt. Dock känns fransarna inte som min grej riktigt...
'
Fire




Skulle inte det här vara snyggt att klä sig i?!

// Elaine

Dip Dye Dress

Dyp Dye dress


Klänning - Romwe.com, Pumps - axparis.co.uk, väska/clutch - debenhams.com, armband - bloomindales.com,
ögonskugga - viva la diva ( Nelly.com,Åhlens).

Jag har verkligen börjat tycka om plagg med Dip Dye. När färgen tonas ut eller blir en annan färg är det så snyggt. Speciellt om det sker med en snygg övertoning som på den här klänningen. Jag föll för den direkt när jag såg den, så enkel men ändå stilren och cool. Jag skulle gärna äga den och då skulle jag vilja matcha den såhär - Med turkosa skor och silvriga smycken och accessoarer.

Någon som håller med mig?

// Elaine

Tisdag 19 Juni

Hej!

Den här tisdagsmrogonen har jag varit ute och gått när solen kom fram. Jag hade egentligen tänkt att springa men jag kände mig inte riktigt sugen på det så det blev en snabb promenad istället. Men nu snart blir det en tidig lunch på det!


Jag idag

De har gjort om på blogg.se och det fungerar ganska bra men skulle det bli något konstig uppläggning av inläggen betyder det att jag alltså gjort något fel x) Haha

// Elaine

Första arbetsdagen

Hej!

Jag har precis Kommit hem efter ett roligt träningspass och ringt en vän! :) Annars har jag varit och jobbat i 8 timmar. Det var första dagen men eftersom jag var på "provapådag" förra veckan så visste jag ungefär vad jag skulle göra. Dessutom gick tiden jättefort! Det känns som att jag bara jobbade i 4 timmar. Det var jätteskönt att ha något att göra och sen ser man lite folk också. Mina arbetssysslor är att sälja glass (kulglass, mjukglass och slush), plocka upp och ställa fram varor i hyllor.
Så inatt sover jag nog bra efter att ha rört mig ganska mycket hela dagen :)
Bild som Niclas tog på mig en dag i Maj. Dock blev den ju suddig men jag gillar den effekten.
// Elaine

Rubert Sanderson & Lanvin

Oui

Pumps - rupertsanderson.com, Klänning - Lanvin (hirshleifers.com), clutch - oasis-stores.com, ring - Openingcermony.us, örhängen - janenormans.co.uk.

Jag fick syn på de här skorna och tycker att de skulle vara urläckra till en svart klänning - så att de får stå ut. Lite guldiga accessoarer på det och allt är perfekt!

Även fast det mesta är dyra märkesläder så skulle man ju ändå kunna sätta ihop en sån här klädsel någon gång till budgetpris tror jag (någorlunda i alla fall).

// Elaine

Kanelbulle, Plopp & Cola

Mamma är snäll och duktig hon. Hon har bakat kanellbullar så jag sitter och äter kanelbullsr, plopp och dricker Cola framför filmen "Helens små underverk" - härlig söndagskväll! :)

Sen är det Bonne nuit!


Söndag 17 Juni - Städat hos Farmor


Jag en solig dag (tvärtemot idag alltså, fast nu skiner det faktiskt upp) i maj när Isabelle och jag var ut i skogen - Isabelle är alltså fotografen här.

Hej!

Idag har jag varit hos farmor med pappa och hjälpt henne att städa. Sen efter det var vi också till min farbror och en sväng. När jag kom hem blev det en ny god maträtt till middag. Det var som en thaigryta med nudlar och wook. Jättegott! Nu ska jag ta det lungt ikväll och jag börjar redan nu med Gossip girl!

// Elaine


6 klänningar från Romwe



Här är 6 st klänningar från shoppingsidan romwe.com. Jag handlar inte själv från utländska sidor. Men jag var in och tittade lite där då Annawii.blogg.se hade en tävling där man kunde vinna saker därifrån och ett presentkort.

Jag gillar som sagt dessa klänningar men om jag hade fått välja en hade jag valt en annan som kommer upp i ett enskilt collage i veckan ;)

Vilken hade ni valt? Av de här 6 är den turkosa i mitten längst ner min favorit!

// Elaine

Rix fm festival






Igår var som sagt jag på Rix fm festvial med min kompis Isabelle och hennes syster Josefin. De regnade(duggade) tyvärr så det var svårt att se för alla paraplyn. Men det var kul ändå. Artisterna var Eric Hassle, David Lindgren, Amanda Fondell, Eric Saade, Brooken door, och de som sjunger " Dansa, Pausa". Sen var konfrenceierna Titti och Ola från Rix Morgon Zoo.

Mest jubel fick Eric Saade, det var ganska självklart att han skulle få det så därför sjöng han sist. Efter det var jag helt död i benen efter att ha stått i två timmar (det var mellannummer mellan artisterna). Det kändes som att knäna skulle vika sog då det gjorde ont i knäveckan av att gå. haha. Men ja trots det och regnet var det en liten rolig tripp!

// Elaine

Klassiskt

Jag vet att jag har nog med klänningar men faktiskt tycker jag att om jag skulle ha en till klänning skulle de vara en svart fordalklänning. Men då vill jag gärna att den är lite grov i tyget så det verkligen är ett fodral..I alla fall så föll jag lite för den här från Gina tricot. Tycker den var häftig och det hade blivit ännu häftigare att matcha den till ett par glittriga pumps, röda läppar och diamantörhängen. Men då måste det vara någon finare tillställning såklart. Klassiskt vore det i alla fall!



Idag har jag tyvärr inte bloggat eftersom jag var iväg på rix fm festival med Isabelle och hennes syster (bilder kommer imorgon).Före det sov Niclas här eftersom vi var hos Linnea igår och hade lite film och spelkväll.
Nu blir det popcorn och Miss secret agent!



// Elaine

Mockajacka




I mars (tror jag det var) hade h&m fått in en jättefin mockajacka som jag provade. Men jag köpte den inte för att jag har så mycket jackor och sen var den lite konstig i storlekten. Men jag gillar verkligen sånna här mc-inspirerade jackor. De är så coola. Sen fanns den här i vinrött och det hade varit riktigt snyggt att ha en sådan färgad jacka. Men jag inte riktigt tjejen som bär alla färger som kan matchas till vinrött tror jag.

Aja, var inte den här snygg i alla fall? Hittade de här bilderna på mobilen och kände att jag var tvungen att visa.

// Elaime

For school

For school

Jeans - buckle.com, skor - Jeffrey Campbelle (farfetch.com), väska - YSL (veryeickoff.com), blus - calypsostbarth.com, armband - jcrew.com, ring - riversisland.com.

Fast att jag är rastös nu om dagarna när jag har lov som betyder inte det att jag vill tillbaka till skolen. Utan jag vill att sommaren ska dra igång. Och sen när jobbet börjat lär jag nog inte alls vara rastlös. Men den här dagen har varit yttligare en sån här "gå-hemma-dag". Jag hade tänkt hälsa på farmor men hon var upptagen.

Man ja, fast att jag inte vill tillbaka till skolan nu så har jag kommit på att jag vill ha ett par utsvängda jeans till hösten/sensommaren. Det skulle vara så snyggt till mina träklackar (annars ser jag nog liten ut), typ som Jeffrey Campbellskorna här över. En blus till det och lite guld hade inte heller varit fel. Kanske jordnära och vardagligt men ändå lite tjusigt - säger jag.

Ha nu en bra fredagskväll alla! :) 

// Elaine

Mega run




Visst är det lilla monstret  sött!?

Jag har precis varit ut i solen och sprungit lite, promenerat, samt gjort några situps och armhävningar. Det känns liksom bra att man utnyttjar dagarna lite. Även om man inte gör så mycket mer. Jag ska i alla fall hinna med att diska och städa upp lite på rummet idag också. Men nu först blir det glass och lite surfande och spelande.

Mitt nya spelberoende heter Mega Run (bilderna över). Där ska man vara ett litet monster som springer runt och försöker ta diamatner och pengar. Det ser kanske barnsligt ut men det är superkul (nu innan jag tröttnat på det i alla fall..haha) och det är sånna här glada spel som jag tycker är roliga!

Ladda ner och testa det!

// Elaine

Nyklippt!

Hej!

Igår var jag och klippte mig så nu ser jag ut såhär i håret. Min frsör plattar det nästan alltid när jag är där. Annars så plattar jag det aldrig faktiskt. Jag gillar mitt lite smått lockiga fall men det är alltid kul med lite variation. Känner mig tuffare i plattat.





Sen var jag ut och sprang igår och efter det kom Isabelle hit och pratade en stund, Just det, det blev lite glassshoping av glassbilen på kvällen också. haha¨


// Elaine

Sött som socker

Like sugar

Shorts - sammydress.com, Topp - riversisland.com, Pumps - net-a-porter.com , Örhängen - bluenile.com.

Det här collages blev riktigt sockersött med både spets och rosa på shortsen och pumpsen. Både de plaggen skulle jag ta emot till min garderob med öppna armar. Men jag har lovat att det slutshoppat på ett tag nu. Skorna kostade dessutom 9000 kr- lite hög prisklass kanske? haha

// Elaine

Maria Lucia Hohan





Är det någon klänning av ett specifikt märke som jag verklgien skulle vilja ha så är det en klänning av märket Maria Lucia Hohan. Klänningarna här över är som ni förstå sådanna klänningar. Och visst är det fantastiska?! Se så fint de faller. Den i den gröna färgen är min favorit men det finns några från en gammal kollektion som är snäppet vackrare enlligt mig. De hittar ni HÄR då jag bloggade om de förrut.

Det är Sara som har visat sidan för mig (http://www.marialuciahohan.com/). Sen såg jag att det är massa kändisar i Hollywood som bär de här klänningarna på röda mattan. Ca 5000 kr kostar en så egentligen är det väl ändå inte så farligt? Men så länge man inte har ett jobb där man lyckas tjäna massa pengar och har någon superfin tillställning att gå, är det långt ifrån att man får bära en sån där klänning. *snyft

// Elaine

Rött läppglans






Här är en närmare titt på läppglanset som jag köpte på h&m för 10 kr förra veckan. Jag hade länge velat ha ett knallrött läppstift eller läppglans så jag passade på när det det var billigt och jag var på stan.

Men vad tycker jag om det då? Jo jag provade det idag och blev lite besviken på färgen ändå.. Men vad täntke jag? Läppglans är ju läppglans och blir ju inte lika klart som läppstift liksom. Sen får man väl vad man betalar för? För det smakar inte lika gått som mitt andra från h&m (fast det bara kostade 20 kr ändå). Utan jag tycker att det här påminner om pencelinet som jag hatade när jag var liten - alltså något som de smaksatt för att dölja en ännu hemskare smak...

Ja jag vet inte. Men det är ju ändå rött och billigt så jag är inte deppig och smaken försvinner fort efter att man målat/kletat på det i alla fall! haha

// Elaine


I want to dance!


Klänning/tunika - Gina Tricot (149 kr) , halsband- Gina Tricot (149 kr), Skor - Haléns (399 kr)


Denna soliga onsdagskväll i Juni sitter jag inne och lyssnar på musik på spotify. Det var ganska länge sen jag lyssnade på musik där så det är lite nostalgi (fast det bara gått ett år typ). Hur som helt blir jag väldigt danssugen. Jag vill dansa och klä upp mig i sommar och dansa vid vattnet en solig kväll i Juli alltså! Jag har massa outfitidér som jag vill använda ju. Nu har jag då nog med klänningen (tror jag :P haha ) men jag hittade den här på Gina och tycker den skulle vara snygg med guldaccessoarer!

Observera alltså att de tre sakerna över går att hitta i Sverige :) Nu matchar ju inte riktigt de guldiga accessoarerna i nyansen och skorna kanske inte var exakt i den modell som jag hade velat ha dem. Men jag fick ta vad jag hittade. Jag tror ni fattar tanken ändå va?

// Elaine


Provapådag på sommarjobbet

Hej!

Idag gick jag upp någgorlunda tidigt och gav mig sen iväg till sommarjobbet för att få lite instruktioner om vad exakt det är jag ska göra när jag jobbar i några veckor. Med andra ord har jag fått testat att göra kulglass och mjukglass idag! Det var lite knepigt... Sen så fixades det också arbetskläder. Efter det gick jag hem och satt mig ute i solen och läste lite. Det blev också en liten kort cykeltur men det var faktiskt jättelänge sen som jag satt på en cykel ( i alla fall en längre sträcka), det kan handla om år där. Så jag kände mig lite som bambi på hal is - om man nu kan göra det när man sitter på en cykel? haha




// Elaine

Så bäst!



Några av lärarna i videon är mina lärare! haha
Läraren på stillbilden, innan videon startar är min förra franska lärare t.ex :)

// Elaine

Några timmar med Niclas


Niclas och jag på min födelsedag förra året - Augusti.

Idag har jag varit hos Niclas. Han hade lite tid till mig mellan hans skolavslutning imorse och jobb ikväll. Att han orkar med mig när han har så mycket annat, som klasskompisar, bästa kompis, familj, skola och jobb. Han är riktigt fin han!Jag fick en kommentar om det tidigare i veckan - att han var riktigt snygg och om han var singel...
Ja han är riktigt snygg och stilig men han är inte singel. Haha

Jag hoppas att jag, vi och alla mina kompisar får en rolig sommar. Alla lär ju ha fått sommarlov nu så! :)

Nu blir det top model och Projectrunway för mig tillsammans med något gått och vitaminrikt!

// Elaine


Petrol




I torsdags var jag inn på h&m en snabb sväng för att bara köpa en mascara (då jag hade 50 kr rabatt). Jag var fast besluten om att det var den enda som jag skulle ha. Men jag kom ändå inte ut där ifrån utan ett läppglans för 10 kr och det här nagellacket. När jag stod i kassan fick jag syn på det och kunde inte släppa det även om en inre röst sa åt mig att jag inte skulle ha det.

Så här sitter jag nu med ännu ett nagellack. Dock sticker det här ut lite när det både är glänsande men också färgstarkt. Jag har alltid gillat den här färgen och med det där skimmret skiftar det också i andra mystiska nyanser. Lite "skalbaggeaktigt" som min kompis Sara beskrev det!

// Elaine

Dumma rea...

Alltså det är inte bra med reor. Här om dagen råkade jag gå in på h&ms rea på nätet och fick passa mig så jag inte skulle råka få för mig att jag skulle ha något. Sen har ju Ellos 70 % på massa sommarplagg och dum som jag var gick jag in och kollade där. Då hittade jag såklart en bikini som jag sett där förrut men nu på rea (den svarta eller vita). Sen gick har jag sett en bikini på hms rea som jag också har sett förrut ( den lila eller blommiga). Dumma Ellos och h&m!

De fyra är riktigta " Elaine-bikinis"! Speciellt de svarta och helt lila.
Sen kostar de ca 150 kr på rea alla fyra.






Ekorre



Nu har jag varit och tränat! Det var ett pass som jag har gått på i vinter men det var ute. Det innebar ju att man skulle stå på händer och knä  i gräset - alltså bli lite skitig men det kändes bara bra. Jag var bara glad över att få komma ut efter att ha suttit inne en massa och blivit rastlös. Men nu blir det TV och lite frukt eller liknande.

Ekorren på bilden över såg jag förrut en gång när jag var påväg till träningen. Kände mig lite iakttagen på något sätt och när jag vrider lite på huvudet ser jag den där lilla filuren sitta och titta på mig. Haha

// Elaine

Måndag 11 Juni





Idag har varit min första riktiga dag på sommarlovet. Men jag har inte haft det så kul direkt då det kom ett riktigt oväder och verkligen vräkte ner regn. Det var så man såg vattnet forssa fram på marken. Hagelkulorna som kom i samma sväng studsade också rejält på asfalten. Till råga på det var det också några ordentliga åskmuller. Men solen kom snart fram igen men det har ändå varit lite ostadigt som sagt så jag jar befunnit mig inne läsandes, surfandes ( när det inte åskade) eller tittandes på tv. Inte så hurtigt men jag ska ta igen det snart. Mitt mellanmål ser ni också här över - smultronyoghurt med frysta hallon och blåbär!

// Elaine

Sand

Sand

Alltså de där skorna är bra coola i mina ögon. Inte så där klassiska vackra men ändå något som tilltalar mig. Om jag hade haft världens störtsa garerob och en massa pengar så hade de nog snart varit mina, om jag känner mig själv rätt. haha. Och då, då hade jag matchat dem så här i sommar - med ett par jeansshorts, ett vanligt linne och en snygg jacka på kvällskvisten!

J'adore!
Skor - allsaints.com
Shorts - awear.com
Jacka - janenorman.com
Linne - net-a-porter.com
Armband - ajraefields.com

// Elaine

Brunt & Jeans






I lördags var jag och lyssnade på Niclas tillsammans med mamma och Markus ( Niclas bästa kompis). Ensemblen som han sjunger i sjöng låtar från Kristina från Duvemåla.

Jag tog min klackskor. Men jag invigde dem dock redan i fredags vid lillebrors skolavslutning, då ungefär lika klädd som igår. Jag har massa idér till outfits med de här skorna eller de svarta till sommaren. Hoppas jag bara får tillfälle att klä mig så...I alla fall såg jag ut såhär iförrgår!

Jeansjackan är från Haléns, Jeans ifrån BikBok, tröja ifrån Åhlens, Örhängen från Glitter (fått av Niclas), armbandet från  Clair´s i Paris och mina underbara skor från Scorett!

// Elaine

På lite bättre humör



Hej!

Nu är jag lite piggare än jag var tidigare idag. Jag kom ut iväg ut på en springtur på eftermiddagen och sen på kvällen blev det en promenad ute i solen. Så det känns som att jag gjort något ändå idag i alla fall, fått andats och dessutom har rätt till att slå mig ner framför tv:n med lite popcorn och coca cola nu! Sen imorgon blir det lite mer träning och förhoppningsvis hittar jag på något att pyssla med.

// Elaine

Flätat med fransar






Här är närbilder på skärpet som jag köpte i torsdags. Egentligen så kände jag mig inte helt hundra på det när jag kom hem ändå men jag köpte det för jag hade tänkt på det ett tag och det fanns bara ett kvar. Men när jag sen provade det med en outfit som jag hade i huvudet passade det riktigt bra ändå.

Det kommer från New Yorker och kostade 49 kr. Det är egentligen inget vanligt skärp med spännen utan det ska knytas i midjan. Men det går ju att ha på olika sätt.


// Elaine

Söndag 10 Juni

Idag är ingen bra dag...

Jag är rastlös, ledsen och irriterad. Egentligen vet jag inte varför jag ska vara det... Det som gör mig lite snäll nu är i alla fall att jag har mentosrör att äta. Jag fick det av mamma. Dock är jag så rastlös att jag glömmer bort att njuta av dem och förpacking efter förpackning bara försvinner...Ja det här är alltså ingen bra dag.



// Elaine

Onsdagens outfit ( Niclas födelsedag)






Klänning - h&m, Skor - Bikbok, Hasband - från Niclas, Örhängen - Guldynd, Tights - vet inte.

På Niclas födelsedag ( i onsdags) såg jag ut såhär. Dagen till ära bar jag min nya favoritklänning som jag råkade springa förbi på h&m av en slump en dag efter skolan förrut. Till det hade jag sen svarta tights och mina nya  för -tidig-födelsedagspresent-skor. Älskar dem och älskar klänningen! Smyckena till det blev sen enkla vita ploppar i öronen och Niclas halsband runt halsen. Sen får vi ju inte glömma mina nymålade naglar i fransk manikyr.

Jag kände mig riktigt fin. Kanske lite väl fin men jag måste ju passa på att bära mina klänningar någon gång! ;)

Vad tycker ni om klänningen nu när ni sett den på? Det här känns som klänningsmodellen för mig!

// Elaine

Övingskört & solglasögon

Hej!

Min första dag på sommarlovet ( eller kanske det mer är på måndag?) började segt. När jag hörde regnet utan föär fönstret fick jag ingen lust att gå upp tidigt. Sen känner jag mig lite låg. Jag måste ha slappnat av omedvetet när jag fick sommarlov. Jag vet liksom inte vad jag ska göra fast att jag med sannolikhet kan hitta på saker att göra. Så det är nog bra att jag tog ett till jobb för kommer sommardagarna se ut så här - regniga och träkiga är det lika bra att jobba. Fast jag hoppas verkligen att det inte är på just mina lediga veckor som det regnar..:S

Men jag har i alla fall fått en grej gjort idag ( sen har jag en planerad till kvällen också) och det är att jag har varit ute och övningskört. På en liten väg dessutom! Vid några svängar blev det kanske lite galet men i stort sätt gick det och kändes det bra :).Sen när pappa och jag kom hem blev det fika!

Här är ett par coola solgöasögon som jag hittade på stylebytyra.se. De är lite galna men otroligt söta också!



- 79 kr/st

// Elaine

Betsey Johnson

Betsey Johnson

Jag klickade omkring på sidan Polyvore där jag gör mina kläd"collage". Då stötte jag på den här annorlunda parfymflaskan från Betsey Johnson. Grejen är att fast att den är alldeles för mycket så tycker jag att det var en himla rolig lösning på hur man kan designa en parfymflaska. Just Betsey Johnsons design på klänningar och skor är också annars väldigt flickig, glad och crazy så här säljer hon verkligen märket. Men jag gissar på att det är många som tycker det här var alledles för galet? haha

// Elaine


Sommarlov!


Dagens lagom uppklädda (enligt mig) klädsel. Tunika - butik i Linköping, tights - vet inte, ballerina - Skopunkten, örhängen  - Glitter och solglasögon - med tidning. Jag bytte dock om sen till kvällen.

Ja nu har manfått sommarlov igen! Sist jag fick sommarlov kändes faktiskt som igår men det känns skönt att få slippa dra till skolan varje morgon fem dagar i veckan. Men så den större delen av dagen har spenderats i skolan med några lektioner (mest bestående av utväderingar och fika), ett hål, glass. Sen en avslutning med framträdanden - ett mycket roligt sådant.

När jag sen kom hem bar det iväg till lillebrors skola och sen honom sluta nian och få sina slutbetyg. Han var så stilig så med turkos skjorta, beiga byxor, väst och solglasögon - min coola och duktiga lillebror!
Sen träffade jag också på Markus, Frida och min gammla franskalärare Leif. De var roligt att se alla de igen!

// Elaine

En sann shoppaholic?


Dagens köp: Skärp - New Yorker 49 kr, Mascara och läppglans - h&m 139 kr och 10 kr (! - rea).

Idag var jag på stan en pytte pytte liten stund. Annledningen till det var bara att jag skulle passa på att köpa en välbehövlig vattenfast mascara på h&m -då jag fick ett presentkort på 50 kr förrut när jag handlade. Sen funderade jag på ett bälte som jag hade sett förr. Men tror ni inte att jag kommer hem med mer saker än jag hade tänkt?! Jag måste verkligen blunda när jag går i affärer eller verkligen lyda mig själv att aldrig gå på stan!

Jag köpte det där skärpet för det fanns bara ett kvar och jag har kollat på det tidigare. Men jag blev fundersam först när jag kom hem men ändrade mig sen igen när jag fick prova det till lite kläder. Men sen blev det också ett nagellack och ett läppglans i två färger som jag länge velat ha (Visar nagellacket sen). Dumma mig!

I alla fall så var det den där lilla shoppingturen som avgjorde jobbdilemat - Jag ringde och tackade ja nästan direkt när jag kom hem! haha. Den här sommaren får bli som den blir helt enkelt.

// Elaine

Outfit med kontraster




Blus - h&m (divided), Svarta jeans - Haléns, Halsband - fått av min faster, Svart armband och örhängen - Guldfynd, Grönt armband - från någon tidning och Glasögon - Robert D. 

Igår använde jag min pastelliga, broderade och volangiga blus från hm för tredje gången. Till det blev det svart. Så det skapade lite kontraster mot den söta toppen. Sen blev det lite silverglans från smyckena över det hela också.

Jag önskar att jag kunde få bättre bilder till bloggen i och med en bättre kamera och en frivillig fotogrf. Men ska jag ha en fotograf måste jag ibland tvninga min lillebror, mamma eller Niclas och från min lillebrors sida är det inte populärt.. x) Sen tänkte jag berätta att en ny design här på bloggen nog får vänta tills i höst. Jag känner att jag vill ha god tid på mig att göra den, även om jag funderat på den ett tag. Men den här lila som jag har nu är väl inte hemskt dålig ändå, så den inte duger över sommaren?

// Elaine

Style by You (me)

Hanna
Shorts - Replay, solglasögon - DKNY, Skor - Nelly, Top - VILA, läppstift - Viva la diva. 

Jag har precis suttit och klippt ihop det här kollaget på Mylovebasket.com. Det är ett tävlingsbidrag till en stylingtävling där man ska styla en bloggare. Priset är sedan produkterna i kollaget! Jag valde att style bloggaren Hanna Friberg. Jag tittade in på hennes blogg och den kändes inspirerande och ärför valde jag henne. Jag tror inte mina chanser är stora men man kan ju alltid hålla tummarna. I alla fall så var det kul att göra! Dock lite knepigt med att skorna inte blev så bra utklippta. Solglasögonen var också lite svåra att placera.

Nu är det dags för TV. Det blir repris av Desperate Housewives och sedan Chriminal minds!  Revenge får jag se repris på i helgen sen.

// Elaine  

Besök hos mormor och morfar




Hej!

Efter den där macaronupplevelsen på förmiddagen idag hade jag bara en kort engelskalektion - där vi såg på ett avsnitt av en serie som hette "Hustlers". Efter det gjorde jag Ninni sällskap vid lunchen genom att bara äta lite grönsaker för jag var nämligen bjuden på lunch hos mormor. Så strax efter "förrätten" (alltså grönsakerna) drog jag till mormor och morfar. Där möttes jag av ett dukat bord med mormors goda fläskfilé. Men inte nog med det blev det glass till efterrätt och morfar hade dessutom varit och handlat lite godis till min ankomst. Det är verkligen som när man var liten och kom dit -så mysigt!

Men ja nog har jag fått i mig socker för dagen så det räcker. Först en söt macaron, glasstårta och några karameller på det. Vilken torsdag! Lite för mycket av det goda kanske? haha

// Elaine  

CASH





I födelsedagspresent av mig fick Niclas den här t-shirten med Johnny Cash på. Jag sprang på den av en slump och visste bara att den var t-shirten för Niclas eftersom han sjunger på en av Johnny Cash låtar ofta. Sen vet jag att han tycker om honom och sån musik. Men jag hade tur för några dagar senare, när jag köpte den, fanns det bara två kvar. Sådan tur man hade! Och sådan tur att den passade perfekt!

Dessutom verkade han glad för den så jag tvingade honom att ställa upp på ett kort :)

// Elaine

Mmm!!


Macaron och sista franskan

Hej!

Vilken mysig start på dagen jag har haft! Vaknade upp till solsken (visserligen tidigt men det gick. Haha). Sen när jag kom till skolan bjöds man på macarons av min franska läraren och pratade lite. Det var nämligen sista franskalektionen. Lite tråkigt och sorgligt är det för jag kommer inte läsa franska nästa termin/år. Men jag ska försöka hålla språket uppe så gott jag kan och hinner. Förhoppningsvis kommer jag till Frankrike och Paris snart igen också!

Så jag har precis (kanske) haft min sista franskalektion. Eller lektion och lektion.. - jag jobbade ju inte så mycket men...Och sen har jag ätit upp den här macaronen med hallonsmak och druckit passionsfruktsläsk. Jättegott!


Firat Niclas

Hej!

Idag har jag varit till Niclas och firat honom tillsammans med hans släkt. Det var jättetrevlig. Först blev det fika med kaka och en smarrig marrängtprta som hans mamma hade gjort. Sen efter det blev det grillat till middag. Vädret var försig lite fram och tillbaka men vi klarade oss från massa regn och på kvällen blev det riktigt soligt och fint så då gick vi (Niclas, jag, hans föräldrar och hundarna) på en lite promenad i kvällssolen. Den solen hade varit fin att ta outfitbilder i men det får bli en annan gång i sommar. Sen har jag andra outfitbilder ändå - de kommer upp inom de närmaste dagarna.

Så det var en jätterolig dag och det var kul att jag fick komma dit! :)


Niclas presenter från mig, mamma, pappa och Robin.

Nu blir det God natt!

// Elaine

Korall

Korall


Klänning - Riverisland.co,  pumps - intermixonline.com, örhängen - lordandtaylor.com, läppglans - macys.com

Korall är en färg som jag tycker är härlig. Jag brukar bli riktigt förtjust i det till sommaren och våren varje gång. För två år sedan var det t.ex korallfärgat läppglans som jag ville ha och förra året var den kappa - som jag också köpte. Nu i år har jag dock inte hittat något korallfärgat som jag dragits till så utan det har mera varit skor som varit den stora lasen (haha). Men så stötte jag på den här klänningen. Vilken härlig kreation att ha om man skulle gå på bal. Men ingen bal blir det tyvärr för min del. Men nästa år smäller det med studenten! :)

// Elaine

Grattis Niclas!



Idag fyller min fina Niclas 18 år!  <3 <3
Så att det är nationaldagen är väl inget ;) haha

// Elaine

Franska naglar




Ja då har den här dagen också lidit mod sitt slut och blivit kväll, som alla dagar. Jag känner verkligen hur dålig jag ibland är på att utnyttja tiden när jag är hemma. Ändå så har jag som sagt hunnit med lite idag. Målat naglarna har jag gjort och resultatet ser ni över. Det blev klassik fransk manikyr med en liten rosa blomma på ringfingret. Sen efter det kom det en riktig regnskur med åska och då passade jag på att läsa ut den sista boken i Twilight -serien. Jag bröjade läsa den förra sommaren men sen har det varit trögt. Jag var mycket bättre på att läsa förrut.

Men nu är det kvällssol utanför fönstret och jag ska slå mig ner framför tv:n för ett avsnitt av Top model och de två premiäravsnitten av Project runway All stars. Om ni som mig älskar det missar ni inte det klockan 21.00! :)

// Elaine  

Träningsrunda



Idag har jag fått mycket mera gjort än igår. Vädret var ganska fint så jag drog ut och tränade lite. Fast sprang jag en vända och sen gick jag. När jag kom hem sen gjorde jag lite sytkeövningar och stretchade. Det kändes bra men jag är rädd för att " ta i" med träningen för mycket så jag ledsnar. Men det kändes bra idag :) Sen satt jag ute i solen och läste lite + åt mellanmål. Dock tror jag att jag blev lite lite röd på de få minuterna. Solen är allt stark. Läskigt. Jag som alltid annars brukar smörja in mig med solskyddskräm...

Nu håller jag på att måla naglarna och sen ska det läsas och lyssnas på franska, ätas middag och kanske slå in en present åt ett födelsedagsbarnet (Niclas) som fyller år imorgon! :)

// Elaine


Tisdag 5 Juni


Niclas katt pricken en solig dag för ett tag sedan.

Hej!

Ännu en ledig dag för mig. De vill inte ha oss på skolan när vi treorna tar studentena x) Men nästa år då är det min tur! Och jag klagar inte på att jag är ledig nu heller ;) Fast när vädret inte är så bra är det förstås inte jättekul.. Men jag ska försöka utnyttja den här dagen fast att jag sov ganska länge imorse. Samma gällde igårkväll när jag somnade framför tv:n, som jag nästan aldrig gör. Det kanske är därför jag har lite migränkänningar nu? För att jag har sovit lite väl mycket?

Igår var jag i alla fall till Niclas på kvällen. Jag försökte få lite råd av honom om det andra sommarjobbet, om jag ska ta det eller inte. Men ja jag är fortfarande kluven och kanske är det det som håller på att ge mig migrän. Jag har så mycket saker i huvudet på något sätt. Jag kan verkligen inte bestämma mig om jag ska jobba eller inte. Pengarna behövs men kommer jag inte vara ganska slut efter tre veckor med annat jobb? Sen kan man ju inte förutse vädret också...Men ändå, sommarjobb växer inte direkt på träd...

// Elaine

Måndag 4 Juni - Städat



Den här dagen har stundvis varit väldigt seg. Jag tänkte att jag skulle städa före lunch men jag hade ingen ork till det. Fast när jag fick i mig lite mat och började spela lite musik kom jag igång. Så nu är rummet i alla fall städat. Jag fick så mycket energi av musiken att jag var nära på att ge mig ut på en promenad eller springtur också men det blev inte så ändå x)

// Elaine

Tidig födelsedagspresent





Från Bikbok

Jag skäms lite när jag skriver det här - men yttligare ett par sandaler med träklack har flyttat in hos mig (tredje paret för i år). FAST den här gången är det en väldigt tidig födelsedagspresent  (fyller år om nästan exakt två månader) från mamma och pappa  så jag borde inte känna mig så skyldig. Men jag har verkligen gått och suktat efter de här så när jag fick dem av mamma och pappa blev jag så himla glad. De är så underbart fina!

Men nu är skogareroben full. Eftersom jag valde dem i svart (hade ju kollat på dem i brunt först) så har jag nu sandaler i alla färger. Det betyder att jag inte behöver oroa mig för att jag inte har några skor som passar till kläderna i sommar! ;) haha
 
// Elaine

Project Runway - All stars



Hej!

Mitt favoritprogram - Project Runway har gjort som Top model och gjort en All star- säsong. Det är alltså gammla deltagare som får en ny chans att få visa kläder på New York fashion week. När jag såg det på reklamen på tv för någon vecka sen blev jag alldeles till mig. Jag bokade till och med in det i kalendern direkt. haha. Så jag tänker defenitift inte missa första avsnittet (och andra efter) imorgonkväll kl 21.00 på tv3!
Sen kan jag meddela Lovisa att hennes favorit Anthony är med! ;)

Men nu är det måndag och jag är faktiskt ledig så jag har lite pyssel som jag ska fixa med under dagen :)

// Elaine

Söndag 3/6 - Tecknat





Idag har jag inte gjort mycket mer än att gått den där promenaden som jag nämnde och sen suttit inne med pappar och penna och tecknat. Det var ett himla bra tag sedan jag gjorde det nu så tänkte att jag skulle se om jag fortfarande visste hur man gör. Men jag skippade det där med att försöka efterlikna någon- hade bara blivit besviken på mig själv då. haha. Så det fick en lite mer konstnärlig teckning.

Förresten har det varit Niclas och min dag idag men det firar vi imorgon istället :)

Nu blir det mysig söndagskväll!


// Elaine


Älskar djur!





Jag fick en rolig nyhet - nämligen att idag har det fötts tre små söta kattungar! 
Dock under vissa omständigheter men ändå - tre små kattungar! 

Jag är så svag för små djur, speicellt ungar, valpar, kultingar, lamm, fåglar och hamstrar. Även om jag inte har djur själv så älskar jag alltså djur. T.ex när jag stötte på den här söta igelkotten en morgon när jag skulle till skolan blev jag alldeles salig. Han sprang på där bland lilekonvaljerna med sina små korta ben. Aww.

// Elaine

För ett år sedan






Bilder från förra året.

För ungefär ett år sedan konfimerades Robin och jag fick med mig Niclas på det, sen var jag till Lovisa och hälsade på lammungar, Niclas fyllde 17 år, jag var till Ellinors skola och hälsade sen på henne. Det var också en fridlufsagg i skolan då vi paddlade kanot och Sara hade bakat goda muffins till det.

Just nu är vädret inte lika fint men det ska väl bli bättre. Jag var i alla fall ut och fick en promenad med mamma innan lunch. Men sen dess blev jag lite frusen så nu tror jag att jag stannar inne och tar det lungt. Imorgon sen, då ska det förhoppningsvis bli lite städat och kanske också tränat!

// Elaine

Rastlös dag

Vilken lat och tråkigt dag jag har haft idag. Har nästan inte gjort ett dugg förrutom att tagit itu med lite småsaker. Usch jag blir så rastlös sånna här dagar. Jag vill liksom göra massa men orkar ändå inte med
Något. Jag orkar inte heller med en lika dag imorgon!

Hur som helst har jag ätit en god middag med pommes fritt och tagit ett avkopplande bad nu på kvällen med både ansiktsmask och bodyskrubb!

Nu blir det lördagskväll!


WOOD

Wood

 Uppe till vänster - couture.zappos.com, Uppe till höger - axparis.co.uk, mitten - allsaints.com, Nere till vänster - macys.com, nere till höger - jildorsshoes.com.

Jag och träklackar.. Jag älskar det, det är så snyggt! Jag har fyra par sandalar med träklak så det säger väl något? haha. Dessa fem är också fantastiska . Det är riktigt häftigt med hål i (ett av mina par är i liknande modell) och sen de i mitten var ju väldigt coola då de ser ihopsnickrade ut. Sen är den där modellen uppe till höger väldigt populär och stilren! De är också väldigt lika mina tanfärgade.

Vad tycker ni om träklackar? Lika fast som mig?

// Elaine


Armani



Armani kan verkligen det där med parfym. En god killdoft men en ren och maskulin flaska.

Jag fick en rolig och oväntad sak av Niclas här om dagen. Nämligen hans parfym som nästan är slut. Jag är riktigt svag för den här doften och när jag var till Riga förra sommaren letade jag upp den i taxfreen på båten och sprayade den på ett parfymprov. Fast det fick mig bara att sakna honom mer..

Så det här parfymen står nu och doftar gott i mitt rum (fast att jag inte har sprayat med den konstigt nog!). Så mitt femininia rum går inte riktigt ihop med doten som man ibland möts av! haha Och sen så saknar jag ju honom när jag känner doften. Fast det är också bra att ha den för den doftar verkligen underbart och det är bra att ha när man saknar honom!

Sen ska jag passa på att säga Grattis till Carina som fyller år idag! :)
// Elaine


Vilket väder


Hej!
Vilket hemskt väder det är denna lördag. Inte för att jag är rädd för lite regn men tvärr så bidrar det till att jag blir lat. Haha jag som hade tänkt städa rummet idag, hur ska det gå om jag är lat? Nej men jag får ta mig i kragen och ikväll får jag sen belöning med en god middag :) Men ja, en sak är säker - jag stannar inne idag! Haha
Men för att pigga upp lite lägger jag upp två bilder från förra lördagen då vädret var riktigt fint. Det var när Niclas, Markus, Isabelle och jag sammlades hemma hos Linnea och såg på eurovison. På den övre bilden är det Issa och jag och på den undre är det Niclas som kommer och åker moppe.
// Elaine

Dagens outfit - 1/6






Topp - Gina Tricot, Jeans - Cubus, Ring - Guldfynd & Örhängen - Glitter.

Idag belv det det nya toppen som jag hade i söndags tillsammans med mina blåa jeans. Väldigt färgglatt och sommrigt! Dock har det ju inte varit sommrigt på annat sätt idag. Antingen blir det stekhet eller så är det iskallt och regnar. Det är bara att välja här i Sverige. Aja Sommaren kommer nog någon gång :)

// Elaine

Första juni



Hej!

Idag har inte varit särskilt länge i skolan men trött blev jag för det så när jag kom hem på eftermiddagen och in från regnet kröp jag ner under en filt. Där satt jag sen i ca 2,5 timme tills det blev middag. Jag räkande på massa saker. Jag har fått ett sommarjobbserbjudande men jag har redan ett jobb på tre veckor. Jag vill ha det andra med för det kommer vara massa utgifter om ett år, till studenten. Sen börjar min mobil bli knasig nu igen men det kanske bara är tillfälligt...Men så pengar är alltid bra att ha. Men sammtidigt är det sista sommarlovet och förra året blev jag trött efter tre veckors jobb (vilken latmask man är). Så jag har ett jättejobbigt dilemma som jag handskas med.... Ska jag ta det eller inte? Så svårt!!

Annars har jag ätit fisk i skolan idag (jag gillar det) och sen var det paj till efterrätt. Tillsammans med Amanda svarade jag också på några frågor om kalla kriget. Det var komplicerat. haha

Nu ikväll blir det Chriminal minds, kanske lets dance och repris av Revenge! Kanske lite choklad till det som jag köpte med mig på hemvägen. Fick något sug efter choklad med jordgubb och apelsin x)

// Elaine

RSS 2.0