Sista juni 2016

 
Jag köpte en ny hårmask av Maria (frissan) från Crush. De har bytt förpackning och layouten på denna gillar jag.
 
Idag har jag jobbat från 7-14. Konstigt nog blir jag tröttare av det än att jobba 8-18 som jag oftast gör. Den där första timmen gör en del när man är ovan. Så jag beundrar de andra i familjen.
 
Efter jobbet gick jag sen hem och såg senaste avsnittet av PLL innan jag skulle klippa mig.
 
// Elaine
 
 

Mangoscrub från Sephora

 
90 Kr
 
En av de faktiskt få saker som jag köpte i Stockholm i tisdags var en peeling på Sephora. Jag köpte en med piondoft på Sephora i Paris och har sen dess känt att det var det bästa peeling som jag provat. Därför köpte jag en ny nu när vi passerade - mangodoft blev det denna gång.
 
Sen fick jag en luddig väska med på köpet. Snäll men jag vet inte om den var så nödvändig i min garderob. Haha
 
// Elaine
 

Juni 2016

 
 
Juni gick för fort känner jag nu.. Kan vi spola tillbaka tiden? Jag får liksom lite panik när jag tänker på att första sommarmånaden är över och att det kanske är slut på sommaren nu? Nej nu ska jag inte tänka negativt!
 
Jag hann med mycket denna månad i alla fall. Detta har jag gjort:
  • Tagit tio körlektioner
  • Varit på studentfirande hos Niclas kusin Sabina.
  • Var på Risk ettan och Risk tvåaan.
  • Pluggat körkortsteori.
  • Jobbat en del kvällar och börjat sommarschemat.
  • Firat Niclas födelsedag.
  • Shoppat på rean med Amanda.
  • Hälsat på farmor och mormor.
  • Haft parmiddag med Josefin och Ian (och Niclas såklart).
  • Ätit Susihi i solen efter en körlektion.
  • Haft en regnig dag i stan med Niclas.
  • Tagit några promenader med Linnea.
  • Jobbat innan midsommar.
  • Firat midsommar hos Nilcas, med honom och Markus.
  • Varit på farmors 80-årskalas.
  • Haft en shoppingdag och hämtat arbetsproverna i Stockholm med Linnea.
// Elaine
 

29/6-16 Jobb & Melon

 
Idag har jag jobbat från 8-14. Sen åt jag melon på balkongen med Niclas (fast bara jag åt) och sen tog vi en kort promenad. Efter det blev det två avsnitt av King of Queens.
 
// Elaine
 
 
 

Outfit 21/6-16

 
 
 
Topp - Gina Tricot / Kjol - Second Hand (H&M) / Örhängen - Cubus / Boots - Ellos / Nypa - H&M
 
Här är en outfit från i tisdags förra veckan. Jag älskar verkligen att piffa upp en t-shirtaktig top med en kjol och stora smycken. 
 
// Elaine
 
 

Blommigt bling

 
Lite smycken på H&M som jag hade svårt att låta bli förra veckan - Men jag lyckades!
Från H&M.
 
// Elaine
 

28/6-16 En dag i Stockholm

 
Idag har jag varit till Stockholm och hämtat mina arbetsprover på Beckmans. Linnea var snäll och följde med så det blev en shoppingdag med Fish and Chips till lunch och sen en liten fikapaus på det också. 
 
Men så nu när jag kom hem är jag helt slut. Det tog på krafterna att promenera genom stan till Stureplan. Sen igår så jobbade jag från 11-21 - mitt sommarschema har ji börjat nu.
 
// Elaine
 

Outfit 24/6 - Midsommarafton 2016

 
 
 
 
Jacka - Rut&Circle / Klänning  - Second hand (H&M) / Halsband & Krans - Glitter / Örhängen - Lindex / Skor - Bikbok / Cardigan - Only
 
Här är årets outfit från midsommarafton. Jag pyntade min krans från glitter med lite blåklint, varvade cardigan med regnjacka och hade en klänning som fladdradrade så bra att jag fastnade i saker (och folk). Haha. Den är förövrigt ett plagg som jag fick i andra hand från wik. Vår lärares dotter hade rensat garderoben så jag kenp denna. Jag har alltid velat haft en klänning som är lång i bak och kortare i fram förstår ni - och nu fick jag en gratis.
 
// Elaine
 
 
 

Comment te dire adieu

 
När jag var yngre lyssnade jag väldigt mycket på Kate Ryan. Hennes musik fick mig att älska franska ännu mer. Idag följer jag inte henne lika slaviskt som förr men jag gillar ändå att lyssna på hennes gamla låtar. Men med denna nya singel - "Comment te dire adieu" - "Att säga hejdå till dig " / Hur säger man hejdå till dig?", känner jag att jag tycker att det är synd att hon gör covers och i det här fallet var orginalet från 1968 med Francoise Hardy bättre.  Det kanske är för att jag hörde den versionen först? Eller så går den inge bra att göra en cover på helt enkelt?
 
// Elaine

Outfit 25/6-16 Midsommardagen/ 80-årskalas

 
 
Topp - Zara / Kjol - Only / Örhängen - Glitter / Armband - H&M / Krans - Glitter / Sandaler - Skopunkten
 
Här är min outfit från midsommardagen.
 
// Elaine
 
 

Brandrött

 
 Bilder från en liten spontanfotografering i Niclas trädgåd.
 
// Elaine

26/6-16 Jobb, Regn & Farmors födelsedag

 
Idag har jag jobbat. Men det har u regnat så det gjorde ingenting. Dessutom var det skönt att det kom lite regn för det var så kvavt och varmt. Så nu tänkte jag ta mig lite tid  att gå ingeom lite skaer framför datorn och sen kanske se en film?
 
// Elaine
 

Midsommarafton 2016

 
Här är en bildbom från midsommarafton. Det ser nog ut som mer än det var (även om det var kul. Jag och Niclas hade planerat en liten utflykt/midsommarfirande någonstans men det blev för tight så istället gick vi omrking och fotade innan Markus kom. Så sen blev det middag med Markus och Niclas föräldrar. Grillad lax och sill stod på bordet och sen jordgubbar och glass til efterrätt. För en gångs skull lät jag bli att fotografera då och var i nuet istället som många kanske skulle säga. Hur som helst badade vi badtunna sen. 
 
P.S Ni ser ju att jag fångade världens coolaste hund med blomsterkrans på bild.
 
// Elaine
 

Blått armband

 
 Detta köpte jag någon gång i våras men har glömt att fota det. Hur som helst på Gina Tricot och på rea såklart. Jag tror att det kostade 29 kr istället för 129 kr... eller 79 kr..? U don*t remember.
 
// Elaine
 

Midsommardagen 2016 - Farmor 80 år

 
 
Idag har jag varit på kalas hos farmor för hon fyller nämligen 80 år imorgon. Det kan man ju inte missa och måste man ju bara fira! Så jag, Niclas, mamma, Pappa, Robin och en del av släkten var dit på lunch och fika. Jag träffar inte de andra ofta för att några bor i Finland (Farmor är från Finland från början) så det var kul att få träffa dem igen och höra lite god finlandssvenksa - jag tycker att det låter så mysigt.
 
Efter sen blev det lite jansson frestelse och annat gott på balkongen hemma. Vi alla höll på att dö av värmeslag men det hjälpte at sätta sig ner i skuggan och lite senare kunde Niclas och jag sitta ute i solen nu på kvällskvisten.
 
 
// Elaine
 

Glad midsommar lite efter

 
Igår blev en lång dag men dock inget regn på eftermiddagen trots massa moln. Inatt var det varmt men nu skiner solen och det är midsommardagen med mer firande. 
 
// Elaine

Mellvin har bäddat

 
När Mellvin först bäddade bland mina kläder och sen i min jacka så att man hittar honom så här när man ropar på honom - det får en att smälta lite.
 
// Elaine

22 & 23/6 16 Jobb & Sommarträning

 
Både igår och idag har jag jobbat. Det var fullt upp -speciellt idag med tanke på att denna dag är en av de mest fullspäckade på jobbet varje år. Så det känns som att jag har varit effektiv idag i alla fall. Jag fick också ett midsommarpaket från chefen som gjorde mig glad.
 
Sen igårkväll var jag och tränade sommarpass i kvällssolen för första gången på nästan ett år. Det kändes stelt och otränat kan jag lova.
 
Nu ska jag äntligen få se säsongspremiären av PLL och vila efter dagen! 
 
// Elaine
 

Guldsett - H&M

 
249 kr/st - H&M
 
När jag såg detta guldsett på H&M i tisdags blev jag välidgt köpsugen kan jag lova. Det kan ju inte bli mer coolt!
 
Dock försöker jag sluta handla på H&M efter att ha sett serien sweatshop (även fast man vetat om det tidigare) om textilarbetarna i Asiens dåliga villkor. Så egentligen ska jag iinte ge H&M Urrmärksamget. Men antagligen är det ju så överallt och sen är det så svårt då H&M har så mycket fint - som detta guldsett.
 
// Elaine

Denim shoes

 
Untitled #251
 
 Dressy Sandals - Shoedazzle.com
 
Vad snyggt det är med denim på skor!
 
// Elaine

Nya solisar

 
Gina Tricot - 64 kr (ord. 129 kr)
 
Förrutom baddräkten och nyckelringen låt även dessa i paketet från Gina Tricot som kom i förra veckan. Kan man få för många solglasögon? Ja men det är så kul att ha olika at välja på ju, Ett par vanliga svarta gick passande nog sönder i helgen dessutom.
 
// Elaine
 

Margaret - Cool me down

 
 
H'är är em mu väl spelad låt i min spellista. Jag tror att hon kom tvåa, eller i alla fall var med i finalen av melodifestivalen i Polen. Varför kunde inte hon ha vunnit och fått deltagit i Eurovison?
 
// Elaine

21/6-16 - En eftermiddag på stan med Amanda

 
Idag tog jag promenerat och sen gått på stan hela eftermiddagen med Amanda. Vi tog en paus/middag på Waynes (efter mycket velande). Min surdegsmacka och lemonad (som jag alltid tar där) var ri´ktigt god och Amandas ckokladbom såg riktigt smarrig ut den också.
 
Sen putrade vi hemåt vilket betydde att jag kom hem för en 45 minuter sedan och sitter nu och vilar mina fötter.. Men kul var det att träffa Amanda igen!
 
// Elaine
 
 

PLL - Sista säsongen!

Pretty Little Liars - Have You Seen The Brand New Key Art For PLL Season 7?! We're Down One Liar! - 1001
 
Jag är så glad att det äntligen är dags för Pretty Little Liars igen!! Den sista och sjunde säsongen. Snart har alla fans (ink mig) förhoppningsvis fått svar på alla miljoner frågor som snurrat runt i huvudet i flera år.. 
 
Det enda tråkiga är att jag inte kan se det med Alexandra och Amanda på Wik, som i vintras... Vi får väl skypa eller så får jag se med någon annan. Hur som helst kommer det att vara riktigt spännande!
 
// Elaine

Somrig kalender

 
Äntligen har jag en ny kalender! Jag klarar mig ju inte utan mig kalender då jag är en planeringsmänniska. Och även om min superfina gamla i bronz inte är helt slut förrens i början på Augusti kände jag mig handikappad av att inte kunna skriva in saker längre fram. Hur fins den i bronzän var.
 
Så det blev en vit med blommor från burde den här gången. Jag köpte den på Åhlens för 149 kr. Jag velade mellan den och en denimblå.
 
// Elaine
 
 

20/6-15 Risk 2 - Halkbanan

 
Idag har jag kört halkbanan. Så nu har jag äntligen gjort det och skönt känns det. Även om det var lite jobbigt under tiden - men det gick bra. Dock var det slut vid halv 7, vilket gjorde att jag inte var hemma och kunde äta middag förens 8. Så jag var hungrig efter med tanke på att jag åt lunch vid 12 innan jag åkte dit.
 
// Elaine
 

Världens coolaste baddräkt

 
Gina Tricot - 176 kr (ord. 350 kr)
 
Jag har kikat på den här baddräkten på Ginas hemsida under våren och när den sänktes till 176 kr från 350 kr kunde jag inte låta bli att klicka hem den oavsett vad. Den är verkligen superfint i verkligheten med sitt skimmrande tyg och mesh på sidorna. Bilderna gör den verkligen inte rättvisa. In och köp medans den fortfarande finns kvar! 
 
// Elaine
 
 
 
// Elaine
 
 

En månad hemma

 
Idag är det en månad sedan jag slutade på Wik. Det var ju en chock att vara hemma igen första veckan men nu har chocken lagt sig och man börjar nästan undra om det var en dröm. Det var en himla bra dröm i alla fall och det är ritkigt tråkgit att tänka på att man kanske aldrig kommer träffa vissa igen. Jag Alexandra, Ann-Kristin, Cassandra, Josephine, Saba, Louise mfl så mycket. Jag har till och med drömt om dem. Förr såg man dem varje dag och nu är vissa av dem ganska långt bort...
 
Men det är skönt att vara hemma och se familjen lite oftare också. Sen har jag ju fått mycket gjort hemma i alla fall. I tre veckor har jag nu tagit körlektioner och pluggat körkortsteori själv. Det var skönt att jag kom igång med det och sen har jag ju fått in några jobbpass också. 
 
// Elaine

19/6-16 Promenad, Övningskörning & Grillat

 
 
Idag har jag fått ordning på dagen genom att först tagit en promenad med Linnea. En ganska rejäl promenad blev det dessutom och roligt var det att se henne igen (efter typ 10 månader). Sen var pappa och jag ut och övningskörde och efter det blev det grillat till middag (det är jag sällan med om på en söndag annars) och sen har jag spenderat söndagskvällen med Niclas.
 
// Elaine

Sportiga baddräkter

 
Jag är så inne på sportiga baddräkter just nu. Dessa 3 kommer ifrån Bonprix och kostar mellan 200-400 kr. Favoriten är den första!
 
// Elaine

Lite shopping från igår

 
Lite av gårdagens shopping - Mapp till hösten som var på rea för 12.50 kr från Åhlens, en sololja och en eyeliner från H&M. 
 

18/6-16 Regnig lördag med shopping

 
Idag har Niclas och jag varit i stan. Det har ändå bara regnat hela dagen. Vi kom hem vid 7 så sen dess har vi varit helt slut (det var massor av folk såklart) så vi har bara tittat på King Of Queens denna lördagkväll. 
 
// Elaine

Swimwear River Island

Swimwear River Island 2016
 

River Island swim suit, 570 SEK / River Island swim suit, 570 SEK / River Island halter top, 570 SEK / River Island one piece swimsuit, 570 SEK / River Island swim suit, 570 SEK / River Island bikini top, 325 SEK / River Island swimsuit top, 260 SEK / River Island shelf bra, 295 SEK / River Island halter bikini, 260 SEK
 
Jag är bara tiitar på baddräkter just nu - men det är väl kanske inte så konstig eftersom att det är sommar?
 
Hur som helst har Rivers Island alltid något fint på den fronten.
 
// Elaine

Rainbow - Nikkietutorials

 
 
Så himla fin sminkning!
 
// Elaine

17/6-15 Middag & The force awakens

 
Idag har jag haft en körlektion och efter täffade jag Niclas efter. Så det blev middag med honom och Åsa. 
Sen såg vi nya Star Wars så nu har jag gjort det.
 
// Elaine

Guldfeber

 
Hp Spectre 13 med 18 karat guld (Aktioneras bara ut - pengarna går till Nelson Mandela Foundation. Källa Feber.se)
 
 
HP  Spectre Notebook 13-v001no
iphone 6s
Mac air
Asus EeeBook F205TA-FD0035BS
Samsung Galaxy S6 edge
Sony Xperia M5 

 

 
Jag har fått guldfeber! För att jag har börjat kika lite efter en ny dator för att min skärm (som jag bytte ut på min nuvarande) har börjat gå sönder igen och sen finns det andra tecken som visar på att den kanske inte håller så längde till. Så jag vill vara beredd. Sen så känner jag att jag kanske skulle behöva en ny mobil också. Men det är nog inte lika akut.
 
Men hur som helst skulle jag gärna ha matchande mobil och dator i guld. Frågan är bara hur mycket jag ska lägga och vilket märke. Hmm. Hade jag fått välja på dessa hade jag tagit någon av premiumvarianterna från HP men de är ju inte att tänka på. Men det finns ju den  svarta med gulddetaljer från HP men den kostar också för mycket. Ja jag får fundera på saken. 
 
// Elaine

Nyckelring

 
Gina Tricot - 49 kr (ord. 99 kr)
 
En grej som låg i paketet som jag fick igår från Gina Tricot var denna nyckelring. Jag har sett ganska många söta nyckelringar på senaste tiden men jag kände att denna passade mig - perfekt med en liten väska som man kan lägga småsaker i. Jag är en expert på att tappa små örhängen t.ex.
 
// Elaine 
 
 

Behöver glad och peppande musik

 
 
Torsdag, vädret är sämre (nu regnar det), jag drömde oroligt inatt, vaknade stressad och idag behöver jag plugga. Så jag behöver lite peppande och glad musik att lyssna på så det får bli denna låt.
 
// Elaine

15/6-16 Motstånd & Paket som tröst

 
 
Idag har jag haft körlektion igen. Dubbel dessutom och jag vet inte om det var det som gjorde det men efter så kände jag mig riktigt nere. Men det är ju ganska så typiskt mig för ag har så höga krav på mig själv att jag stjälper mig själv. Så när jag kom hem behövde jag bara mat och vila. Jag skulle plugga för att känna mig effektiv men jag klarade inte av det så bra så får helt enkelt ta nya tag imorgon. 
 
Sen var det andra grejer som kändes jobbiga på eftermiddagen. Jag har dessutom fått ont i halsen (jag hoppas innerligt att jag inte smittade mormor i söndags...). så jag kunde inte gå och träna på första sommarträningen som jag hade hoppats. Jag har ju längtat efter det i snart ett år. Ja just idag har jag inte mått så bra helt enkelt. Både fysikt och phsykiskt.
 
Men så är det ibland - jag får komma igen sen. Det blev en promenad med pappa i kvällsolen i alla fall och så kom hem paket på posten och piggade upp lite. Typ.
 
// Elaine

Resväskor: River Island

 
Suitcases River Island
 
 

Svarta - River Island Black leather look wheelie suitcase, 1 225 SEK / Den vänstra - River Island Pink floral print suitcase, 1 145 SEK
 
OMG!!  Det här är vad jag kallar snygga resväskor! 
 
// Elaine

Denna gudomliga frukt

 
Vad jag älskar Mango! När den är så där perfekt mjuk och söt kan jag nästan leva på det. Jag åt både en till mellanmål igår och en till frukost idag.
 
// Elaine
 

14/6-16 Sol, plugg och glass

 
 
Idag har jag suttit ute i solen och pluggat körkortsteori. Sen kom Niclas hit och åt middag och efter det tog vi en promenad. Eftersom det var så varmt och soligt blev det en glass efter det också.
 
// Elaine

Outfit 12/6-16

 
Topp - Gina Tricot / Halsband - Glitter / Byxor - Lindex / Ballerina - Priomo Piano
 
Här är min outfit från i söndags och igår.
 
// Elaine
 

Europas vackraste plats

 
 
Jag är inget fotbollsfan och jag stödjer inte denna hysteri över Fotbolls EM överlag (Jag visste inte ens att det var EM - så insatt är jag. Haha). Men jag skulle mycket hellre ha velat vara här en på Summerburst i helgen. Vad kan slå en konsert vid eiffeltornet liksom?!
 
Nu förbiser jag alla risker för terrorattentat och annat såklart. Det är synd att man ens ska behöva skriva det. Jag mår illa över denna värld. Varför allt ont?
 
// Elaine

13/6-16 Sushi i solen

 
 
Idag hade jag körlektion på förmiddagen. Efter den träffade jag på Niclas pappa av en slump men gick sen och köpte sushi till lunch. Så jag satt mig i gräset på ett torg vid vattnet i solen och mumsade. Dock kändes det lite konstigt att inte äta det med Alexandra - sist (och första gången) som jag åt det var ju med henne...
 
 Sen när jag kom hem började det regna men det klarnade upp lite på kvällen så jag tog en promenad.
 
// Elaine

Roses

 
Mormor fick rosor igår. 
 
// Elaine
 

Gina Tricots sommarrea 2016

 
 
Kimono - 149 kr (ord. 299 kr) /  Jumpsuit - 124 kr (ord. 249 kr)
 
 
 
 
Beiga solglasögon
Blåa solglasögon 39 kr (ord. 79 kr) 
Nyckelring - 49 kr (ord. 99 kr) 
Hårdiadem - 49 kr (ord. 99 kr)
 
 
Gina Tricots rea börjar och plötsligt blir jag riktigt shoppingsugen. Jag har ju inte shoppat på ett bra tag och inte känt för det heller. Men några av dessa grejer har jag faktiskt kikat på förrut så det kliar lite i fingrarna.
 
// Elaine
 

12/6-16 Middag hos mormor

 
Idag har jag haft en lugn dag. Efter gårdagen var jag supertrött så jag sov nästan till 11 imorse. Sen pluggade jag lite körkortsteori och efter det åkte mamma och jag till mormor. Så vi åt middag med henne. Så blev det lite korsord och vila också. Lilla mormor.
 
 

11/6-16 Risketta, kvällsjobb & spelmys

 
Igår blev en lång dag. Jag var uppe tidigt för jag skulle på Riskettan kl 9. Sen var den slut vid 12 och då skyndade jag mig hem för att få i mig lite mat för att jag skulle jobba kväll. De andra skulle på personalfest och därför fick vi i alla fall en smörgåsstubbe att äta på rasten - snällt! 
 
Efter jobbet gick jag sen över till Markus en stund där Niclas var och så spelade vi kort och åt quesedillas (stavning?)
 
// Elaine

Turkost från Asos

 
http://www.thepixiecut.co.uk/
 
Image 1 of River Island Printed Cut Out Swimsuit
 
River Island 283 kr (ord. 405 kr) 
 
Image 1 of Quay Australia My Girl Mirror Cat Eye Sunglasses
 
Quay Australia - 405 kr 
 
Jag följer instagramkontot "thepixiecut" och blev betagen av denna urtjusiga baddräkt och de matchande solglasögonen. Via en länk hittade jag fynden hos Asos. Baddräkten är dessutom på rea och från River Island - de har ju alltid snygga grejer, speciellt badkläder!
 
// Elaine
 

Parmiddag med grillat

 
Igår var en super trevlig kväll som gick alldeles för fort! Jag och Niclas var över till Josefine och Ian där vi åt supergod mat. Vi grillade fastän att det regnade från och till men satt inne och åt.  
 
Men så det var kul att Niclas kunde få se deras söta krypin. De har de så mysigt.
 
// Elaine

10/6-16 Fredag & Körlektion

 
 
 
Så då har jag haft min tredje och sista körlektion för den här veckan. Men jag har försökt att plugga sen jag kom hem men det är så mycket att det inte känns som att jag kommer någonstans. Dessutom blev jag slut utav lektionen. När jag var påväg hem började det också regna så jag fick springa hem i regnet superhungrig och sen äta lunch. Men nu tänkte jag faktiskt försöka njuta av att det är fredag även om det inte känns så för jag har en lång dag imorgon framför mig...
 
Men nu glömmer vi det så min huvudvärk snart går över! 
 
 
// Elaine

Elly Pistol - Metallic

 
 
Ellypistol.com - 299 kr (ord. 699 kr) / 249 kr (ord. 699 kr)
 
Jag bara älskar denna kjol och klänning så jag får verligen passa mig för att inte få något impulryck och beställa dem. För de är nämligen på rea för halva priset (typ) som ni ser.
 
// Elaine

9/6-16 Besök hos farmor & Körlektion

 
 
Idag har jag haft körlektion igen. Sen stannade jag hos farmor påvägen hem och köpte med mig en plocksallad dit. Förrutom lite prat blev det en omgång Yatzy. 
 
Sen efter middagen hade jag tänkt att övningsköra men jag hann inte pågrund av visiten till farmor och behövde istället läsa körkortsteori efter middagen. Men nu får jag tyvärr inte in mer i skallen så nu tänker jag se på sista avsnittet av Toppmäklarna på play.
 
// Elaine

Playsuits

 
Playsuits
 

Lace jumpsuit, 2 350 SEK / 2 Alice McCall pink romper, 1 305 SEK / 3 White romper jumpsuit, 170 SEK /4  Long sleeve romper, 115 SEK /
 
Floral romper, 560 SEK / 6 Floral print romper, 235 SEK / 7  Posh Girl floral jumpsuit, 715 SEK /  8 Alice McCall blue waist belt, 2 960 SEK 
 
Jag tror faktiskt aldrig att jag har ägt en playsuit. Hur som helst finns det många fina men modellerna passar oftast inte mig. Men alla dessa var riktigt fina. Några var ju alldeles för dyra men kanske lite extra vackra. 
 
// Elaine

Dinsko: Klumpiga klackar

Din Sko Sandaletter Sandalett Skinnimitation BrunDin Sko Sandaletter Sandalett Skinnimitation SvartDin Sko Sandaletter Sandalett Skinnimitation VitDin Sko Sandaletter Sandalett Skinnimitation Flerfärgat
 
Dinsko - 499 kr / 399 kr / 399 kr / 299 kr (ord. 399 kr) /
 
Klumpiga klackar tyckter jag är det bekvämaste och snyggaste. De översta och understa påminner väldigt mycket om ett par som jag har.
 
// Elaine

8/6-16 Körkortsplugg och kvällsjobb

 
Imorse fick jag sovmorgon. Jag hörde dock att det regnade utanför fönstret så det kändes helt okej. Sen kom solen fram lägligt tills att jag gick upp så jag kunde sitta ute i solen och plugga idag igen. Dock lite mer påklädd än tidigare dagar. Men efter lite lunch var det sen dags att gå och jobba kväll.
 
// Elaine

Outfit 6/6-16 - Niclas födelsedag

 
Topp - Bikbok / Cardigan - Only / Byxor - Lindex / Halsband - SIX / Sandaletter - Skopunkten
 
Här är min outfit från i måndags - nationaldagen och Niclas födelsedag.
 
// Elaine
 
 

7/6-16 Körlektion och rester

 
Idag hade jag en till körlektion. Sen åkte jag som förra veckan hem och pluggade i solen. Efter det åkte jag över till Niclas och fick rester från igår till middag. Jag försökte också få lite hjälp av Niclas med körkortsteorin. Men sen gav vi upp och såg på King of Queens istället. 
 
// Elaine

Ommålad ram

Före
 
Efter
 
Till utställningen skulle jag spraymåla dessa krukor och passade då på att måla om en ram som jag hittat på IKEA. Det blev riktigt bra så jag är sugen på att måla om fler saker som behöver ett lyft någongång.
 
Annars vet jag att ramen finns i rosa också på Ikea. Jag tror den kostade ca 50 kr.
 
// Elaine
 
 
 

Livsnjutaren Mellvin

 
Titta på den här roliga bilden som jag fick på Mellvin igår när Niclas klappade honom! Haha
 
// Elaine
 

6/6-16 Niclas födelsedag

 
Idag har jag varit och firat Niclas på eftermiddagen. Före det orkade jag med att läsa körkortsteori men inte mer än lite. Hur som helst blev det bra hos Niclas i alla fall med sol, grillat och tårta. 
 
// Elaine
 

Niclas 22 år!

En bild på Niclas från Oktober. Jag hade inte mycket andra bilder på honom som förr såg jag.
 
Idag är der inte bara Sveriges nationaldag utan också Niclas födelsedag! 22 år blir han.Må han leva. Klokare och snällare människa kan man inte hitta.
 
// Elaine 

Räkmackor & Magnum med Carina

 
Idag vid lunch kom mammas kompis Carina hit. Så vi har ätit räkmackor till lunch, en ny maträtt till middag och magnum till efterrätt. Annars så har jag varit så himla trött hela kvällen. Jag skulle ha läst körkortsteori idag men orkar inte.....Usch ja det blev verkligen en ledig helgdag. 
 
// Elaine

JFR - Accessoarer till sommaren

 
JFR.se - Solglasögon 149 kr / Kransar - 99 -149 kr / Skal - 99 kr
 
JFR har massa snygga mobilskal, kransar och solglasögon. En krans till midsommar vore inte fel va? 
 
// Elaine
 

Möte med råddjur

 
Söndag! Efter jobbet igårkväll var det skönt med en ledig morgon. Det blev en morgonpromenad med mamma och Robin. Vi stötte på ett råddjur och ett kid i skogen som jag tror man ändå kan ana på bilden. 
 
// Elaine

3 & 4/6-16 Kvällsjobb

 
 
Igår hade jag körlektion på morgonen och sen jobbade jag på kvällen. I mellan det så hann jag hem och plugga samt äta lite lunch. Sen idag har jag också jobbat kväll men ännu längre än igår - 11-21. 
 
// Elaine

Bombarjackor

 
 
Övre raden: Elly Pistol - 999 kr / 1099 kr / 999 kr 
Nedre raden: Madlady - 499 kr/ st
 
 Jag kan inte bestämma mig för om bombarjackor är något för mig. Men när jag ramlade över dessa kände jag bara - självklart. Den silvriga med gulddetaljer är nog favoriten men det bronzfärgade och turkost foder kommer snäppet efter.
 
// Elaine
 

Saker som irriterar mig

I-landsproblem
 
Jag gillar inte när:
  • Jag har för mycket kuddar vid fortändan av sängen så fötterna nuddar det när jag ska sova.
  • Att bli väckt utav att någon tänder en stark lampa.
  • Att inte få sova när jag vill och att bli väckt när jag sover. När jag var liten klarade jag det superbra dock.
  • När en nagel går av jättenära fingret så jag känner min fingertopp.
  • När jag är trött och det känns som att mitt smink rinner ner i ögonen så det svider.
  • När någon ändrar på grejer som jag har ställt ut med riktig eftertanke.
  • Att vakna på natten och vara törstig så jag tillslut måste gå upp och dricka något för det hindrar mig från att somna om.
  • När mina fötter blir för varma.
  • Att inte kunna sova med täcke för det är för varmt.
  • Att nysa direkt efter att jag målat mascara...
  • När en huvudkudde inte är bra uppfluffad.
Bildkälla: Tidningensolo.se
 
Ja jag har tydligen specifika krav när jag sover för att kunna slappna av märker jag. Haha
 
// Elaine

Outfit 2/6-16

 
Topp - VILA / Kjol - Second hand/H&M  / Skor - Scroett / Halsband - Gina Tricot / Örhängen och ar,band  - Glitter / Hårspänne - H&M
 
Här är min outfit från igår. Jag ska dock vara ärlig och erkänna att jag bytte skor till en aning lägre klackar. Jag har blivit för bekväm av mig på sista tiden.. Haha
 
// Elaine

Veckans sallad

 
Den här veckan har jag typ bara ätit denna sallad med nudlar, avokado, plommontomater (favorittomaterna tillsammans med gula körsbärstomater) och salladsost.
 
// Elaine
 
 
 

2/6-16 Studentfirande

 
 
Idag har jag försökt plugga lite körkortsteori och sedan var jag bjuden på studentfirande hos Niclas kusin Sabina. Så Niclas hämtade upp mig efter hans jobb. Sen fick vi fick vi mat och tårta när vi kom dit men som ni förstår missade vi utspringet. Men det var trevligt ändå och super väder var det ju också. Det kändes verkligen som sommarlov - även om det inte riktigt är så längre...hm.
 
// Elaine

Sisters Point - Blommigt

 
 
Bubbleroom - 499 kr / House of Doris 499 kr / Bubbleroom 449 kr
 
 
 Bubblerrom 209 kr (ord. 349 kr) / Blus - Bubbleroom 499 kr / Bubbleroom - 239 kr (ord.399 kr)
 
Ett märke som jag alltid gillar är Sisters Point. Speciellt till sommaren för då hittar man alltid något blommigt hos dem.  I år gillar jag speciellt bombarjackorna!
 
// Elaine
 

Kvarg: Mango och ananassmak

 
Jag har hittat en en ny smak på Lindahls kvarg som var riktigt god. Den är nog en ny favorit tillsammans med vanilj och hallon. 
 
Så detta är ett frukosttips! Tillsammans med lite färska bär blir det gott.
 
// Elaine
 

1:a Juni 2016

 
 
Idag har jag haft körlektion igen. Andra för det här året. Sen när den var slut tog jag inte bussen hem direkt utan satt ute i solen och tänkte tillbaka på det som jag hade lärt mig på körlektionen. Fotade två änder och en fiskmås gjorde jag också
 
Sen hemma pluggade jag, åt middag och efter det tog jag en kvällspromenad med Josefin och Vanjas podd i ett öra (Obs: Viktigt att se sig omkring när man går och ändå vara på sin vakt!).
 
// Elaine

Hommage: Diamanter

 
 
När vi hade kursen i gjutning tidigare i år var uppgiften att göra ett hommage (en hyllning) till ett konstnärsskap. Så jag gjorde dessa diamanter som en hyllning till den moderna impressionisten Leonid Afremov som jag har beundrat länge. För att han använder färg på ett sätt som blir magiskt!
 
Det tog inte lång tid att gjuta dessa (i gips) men däremot att måla dem. Jag vet inte hur många gånger som jag ändrade och målade om. Men i April var de klara och ställdes ut i skolentrén tillsammans med alla andras hyllningar. 
 
// Elaine
 
 

Vill ta studenten igen!

 
 
Klänning - Madlady 499 kr / Skor - Scorett - 599 kr / Mössa - abcgruppen
 
Det är redan 3 år sedan jag tog studenten (!) men jag kan ändå inte låta bli att drömma om vad jag skulle haft på mig om jag fick ta studenten i år igen, och då väljer jag utan tvekan detta!
 
// Elaine
 
 

RSS 2.0