1:a Advent 2014

 
Idag har jag pluggat, jobbat tre timmar och sen varit till Niclas nu på kvällen. Fick saffranspankaka när jag kom och träffa lite av hans släkt.
 
Sen så kom första (lilla lilla) snön imorse!
 
// Elaine 

Outfit November 2014

 
 
Det har inte blivit mycket outfits i november. Jag tjatar om mörkret men det är en faktiskt en orsak. Det är väl ingen som gillar att se blurriga bilder?
 
Mina favorit outfits är i alla fall nr 2 och 3.
 
// Elaine
 

November 2014

 
Den här månaden har varit lika mörk som alltid varje år...  Hoppas på lite snö snart så det lyser upp lite.
 
I Novemeber har jag:
 
  • Firat Niclas och min 4-årsdag med bio.
  • Jobbat några dagar. 
  • Pluggat massor!
  • Skrivit en tenta.
  • Shoppat en fredagskväll med Niclas och Åsa.
  • Firat att lillebror tog körkort.
  • Blivit besvken på ett par stövlar.
  • Äntligen sett Les Miserables.
  • Tränat. 
  • Varit inne i ett enda mörker.
// Elaine

28:e November 2014

 
Idag var jag och tränade core på morgonen. Sen gick jag hem, duschade, åt lunch och pluggade. Vid 3 gick jag sen till jobbet och jobbade kväll. Det är vad jag har gjort idag. Träning, plugg och jobb. Nu blir det lite lördagsmys.
 
// Elaine
 

Turkos Leopard

 
175 kr (ord, 349 kr) - Gina Tricot 
 
Jag älskar det här mönstret!Lopard i kombination med en färg - i det här fallet turkost är riktigt snyggt min stil.  Jag har kikat på den här förrut men nu när det bara fanns en kvar på rea kunde jag inte släppa den. Jag kände att jag var värd en present efter tentaplugget. Hur än tentan gick. 
 
// Elaine

Outfit 21/11-14 Vitt, Svart & Brunt

 
Tröja - H&M / Jeans - Serious Sally / Boots - Buffalo / Armband - H&M 
 
Så här gick jag klädd förra fredagen, den 21 November. Jag hade dock så mycket med tentaplugget förra helgen att jag inte hade ork och tid att lägga upp bilderna här. Så här är de, en vecka sent.
 
// Elaine
 
 
 
 

28:e November 2014 - Black Friday

 
Bild från Aftonbladet.se
 
Idag har jag städat upp lite på rummet, börjat läsa en ny fransk roman (eller snarare pjäs) och beställt linser. Jag har haft slut på linser ett tag nu så passade på att beställa när det var Black friday idag och alltså lite rabatt. 
 
Sen var det tänkt att jag skulle åka till Niclas med det blev lite svårt med skjuts fram och tillbaka så jag stannade hemma och kikade på idol. Nu väntar resultat och jag vill se Josefin och Lisa i finalen!
 
// Elaine
 

Wearing Oscar De La Renta

 
Oscar De La Renta

Oscar de la Renta black handbag, 14 810 SEK / Oscar de la Renta crystal necklace, 7 620 SEK / Oscar de la Renta collar necklace, 7 365 SEK / Oscar de la Renta coral necklace, 4 405 SEK / Oscar de la Renta coral necklace, 4 405 SEK / Oscar de la Renta handcrafted jewelry, 4 405 SEK / Oscar de la Renta gold jewelry, 3 665 SEK / Oscar de la Renta bracelet, 2 700 SEK / Oscar de la Renta handcrafted jewelry, 3 870 SEK / Oscar de la Renta drop earrings, 1 445 SEK / Oscar de la Renta cross earrings, 2 205 SEK / Oscar de la Renta statement necklace / Oscar de la Renta fragrance, 575 SEK
 
 

Outfit 27/11-14 Oui!

 
Tröja - Tally Weijl / Halsband - Thomas Sabo / Örhängen - Gyldfynd / Jeans - Serious Sally / Boots - Buffalo 
 
Så här såg gårdagens outfit ut. Tröjan är köpt i Paris (såklart!) och det blev invigning för den igår.  
 
// Elaine
 

27:e November 2014

 
Vackert!
 
Idag har jag läst klart ytterligare en fransk bok (den fjärde utav fem). Därför satt jag och läste från 9 på morgonen, åkte sen till skolan och fortsatte läsa, träffade Ellen och sen hade vi en lektion kl 2. Lektionen gick segt och sen åkte jag hem, slängde i mig lite mat och gick och tränande. Det var det tuffaste passet jag vet ikväll. Fast jag försökte äta tidigt kände jag illamåndet. 
 
Men nu ska äta Mango och kika på tv. Sen blir det till att sova!
 
// Elaine

En klockar går väl aldrig ur tiden?

 
18 watches
 
 
ÖverstTory Burch vintage jewelry, 6 625 SEK / 2 Wet Seal rhinestone jewelry, 145 SEK / 3 Tommy Hilfiger gold bracelet, 1 075 SEK / 4 Michael kors jewelry, 1 850 SEK /  5 Betsey johnson jewelry, 850 SEK / 6 Lacoste resin jewelry, 925 SEK /
 
MittenWatch, 2 440 SEK  2 Olivia Burton mint watch, 870 SEK / 3Lipsy gold jewelry, 465 SEK / 4Guess watch, 850 SEK/  5MICHAEL Michael Kors Michael kor, 1 515 SEK / 6 Versace watch, 10 965 SEK
 
Underst 1  Versace watch, 12 385 SEK'/ 2 Emporio Armani stainless steel jewelry1 990 SEK / 3 Versus charm jewelry, 2 250 SEK / 4 Oasis blue jewelry, 350 SEK / 5 Michael Kors watch 6 Michele gold jewelry, 2 925 SEK 
 
 Jag gillar klockor. Smala som breda, netruala som färglada. Men om jag ska välja en favorit här blir det nr 4 på översta raden och nummer 6 på nedersta.
 
// Elaine

Från min födelsedag

 
 Jag hittade denna bild (och några till) i mammas telefon. Den är från min födelsedag i år. 
 
// Elaine
 

26:e November 2014 - Tenta

Ser ni hackspetten?
 
Ja då har jag skrivit tentan i kultur och samhälle i dag. Det känns inge bra nu efter, och inte heller under slutet av tentan. Jag kom på att jag hade blandat ihop två frågor  när jag precis kom ut från tentan. Det kändes inte bra. Jag är riktigt osäker men vill inte tänka mer på den där nu. Det har jag gjort tillräckligt den senaste veckan...
 
Men jag har läst lite tills imorgon nu på kvällen i alla fall. Fast nu tänker jag tillbringa resten av kvällen framför tv:n med Niclas. det förtjänar jag hur som helst.
 
En av de bra sakerna med dagarn var att jag i alla fall fick träffa Sevana som precis kommit hem från Paris! 
 
// Elaine

Svensk historia på franska

 
 
Jag hittade en fransk serie om historia med ett avsnitt om Drottning Kristina. Det var mycket roligt att lära sig svensk historia på djupet (det var ju ett tag sedan jag läste svensk historia).på franska. Speciellt nu när jag förstår och hänger med.  
 
// Elaine

Wearing Marc Jacobs

 
Marc Jacobs
 
 

Marc Jacobs ankle boots, 3 685 SEK / Marc jacobs bag, 24 150 SEK / Marc Jacobs brown handbag, 6 950 SEK / Marc Jacobs leather satchel, 3 325 SEK / Marc Jacobs snap wallet, 4 070 SEK / Marc jacobs shoulder bag, 2 215 SEK / Marc jacobs bag, 2 185 SEK / Marc Jacobs stainless steel jewelry, 1 665 SEK / Marc Jacobs stainless steel jewelry, 1 480 SEK / Marc Jacobs oversized sunglasses, 705 SEK / Marc Jacobs fragrance, 730 SEK / Marc Jacobs perfume fragrance, 560 SEK / Marc Jacobs perfume fragrance, 650 SEK / Marc Jacobs body cleanser, 310 SEK
 
Älskar dessa saker!
 
// Elaine

25:e November 2014 - Äntligen sol!

 
Äntligen fick vi lite sol idag!
 
Jag var ut en samma sväng för att få lite soljus. Men annars har jag bara tentapluggat idag och igår. Jag börjar bli galen nu. Får panik och allt bara snurrar i huvudet.
Igår var jag också och tränade ett tungt pass på kvällen.
 
// Elaine

Lily Aldrige

 
 
 
Byxor - 899 kr Lily Aldrige for Nelly
 
Jag bara älskar dessa byxor med dekorerade sidor - det är så min stil. Dessa är dock lite dyra för min plånnbok. Men drömma kan man. 
 
// Elaine
 
 
 

Svart & Vitt Gina Tricot

129 kr / 249 kr - Gina Tricot 
 
GIllar  volangerna på toppen och spetsärmarna på tröjan. 
 
// Elaine
 

Chokladbananer

 
 
Detta har varit mitt lördagsgodis den gågna helg. Dessa chokladdoppade bananer är helt perfekta om man är lite sötsugen. De är ganska mäktiga så man vill inte ha så många av dem. Det är ju perfekt. Sen älskar jag smaken också. Banan och choklad är en riktigt bra kombo!
 
// Elaine
 

Lisa Ajax - Love run free

 
 
Jag har spelat Lisa Ajax låt från Idol på repeat hela helgen sen jag fick höra den i fredags. Refrenen är så himla bra enligt mig och har som sagt satt sig på min hjärna. 
 
Annars tyckte jag också att Josefin gjorde ett bra framträdande med en bra låt. Den kom på plats nr 2 av mig. Mollys låt tycker jag var tråkigt och Ludvigs gjorde inte några avtryck på mig. 
 
Men nu när det är tre tjejer i kvartfinalen på fredag hejar på Josefin ( har hejat på henne hela tiden) och Lisa!
 
// Elaine

23:e November 2014 -Plugg & Allt för Sverige

Bild Svt.se
 
Idag har jag precis som igår pluggat hela dagen. Jag gör nästan inget annat nu dagarna före tentan i kultur och samhälle. Men sen är det ju det att jag också måste läsa ut en bok tills på trosdag. Det är jobbigt att ha det att göra för jag vill bara fokusera på tentaplugget. Men jag fick några sidor lästa nu på kvällen i alla fall. Men nu stänger jag ner för idag och ska kika lite på tv. Det blir allt för Sverige. Så från franskt till typiskt svenska saker och sen tillbaka till franskan imorgon igen!
 
// Elaine

Black & Gold

 
Black & Gold
 
 

AINEA gold jacket, 4 245 SEK / Monsoon zip pants, 585 SEK / Rock shoes / Sophie Hulme black crossbody purse / Yellow gold earrings, 5 165 SEK / Michael Kors stainless steel watch, 2 665 SEK / Dee Berkley chain jewelry, 370 SEK / Essie nail polish, 63 SEK
 
Jag älskar väskan! Och den blir riktigt snygg tillsammans med detta, speciellt skorna.
 
// Elaine

I Ginas provrum

 
129 /349 kr Gina Tricot 
 
Provade två av de tröjor jag sett på Gina Tricots hemsida för någon dag sedan. Båda plaggen var riktigt fina. 
 
// Elaine
 

22/11-14 Lördag med fransk historia

 
 
Idag har jag pluggat fransk historia från 1800-talet hela dagen. Före det var jag och tränade core på morgonen (riktigt härligt och tungt). Sen kom Niclas hit på middag och åt en av mammas goda kycklingrätter.
 
Kvällen avslutades sen med att vi såg Les Miserables. Jag har tänkt att se den filmen i mer än ett år nu så det var på tiden. Jag såg ju försig musikalen när Niclas kör satte upp den men det hade nog hjälpt att sett denna för. Jag tycker att den var bra, speciellt andra delen, och sen så passade det bra nu när jag precis bl.a läst om den tiden under dagen. Därför var det extra intressant att se den också. 
 
Snart är jag en hejare på fransk historia! 
 
// Elaine
 
 

Outfit 21/11-14

 
Skjorta - Selected Femme / Jeans - Ellos / Boots - Deichmann / Örhängen - Click-six / Linne - H&M
 
Här är min outfit från i torsdags. Jag invigde nya skjortan från Selected och matchade det med brunt både på skor, byxor och glasögon.
 
// Elaine
 

3 Tröjor från Gina

 
 
349 kr / 149 kr / 249 kr 
 
Jag bara älskar dessa tre tröjor från Gina Tricot. Älskar Älskar Älskar!
 
// Elaine
 

21:a November - Sista seminariet och kultur och samhälle

 
Idag har jag varit på univestitet på morgonen. Först för att plugga lite och sen för sista seminariet och lektion i Kultur och samhälle. Dock var vår lärare så dålig att det blev bara en kort lektion med en grupppresentation. Efter stannade jag kvar och pluggade lite med Ellen och Karin.
 
På vägen hem sen tog jag en kort sväng förbi stan och sen pluggade jag lite innan middag som bestod av paj. Nu är jag så trött så jag tänker faktiskt ta fredagskväll.
 
// Elaine
 

Dasia

 
Här är de fina stövlarna från Scorett som jag beställde i helgen. Men jag kunde inte ha dessa heller trots att det var storlek L på skaftet. Ni kan ju förstå hur ledsen jag är...Trodde äntligen att jag hittat ett par breda stövlar men jag måste ha gigantiska vader... Eller så är dagens ideal helt knasiga. Nej jag får nog aldrig ett par så här, fina och höga stövlar.
 
Jag fick släpa med mig dessa i den stora kartongen till till Scorett på stan idag och lämna tillbaka dem där.
 
// En ledsen Elaine
 

Blommigt & Singoalla

 
249 kr - Bikbok
 
Åh vad jag vill ha denna klänninga! Den skulle vara perfekt både nu och till sommaren! 
 
// Elaine
 

20:e November 2014

 
Idag har jag varit i stan. Först på universitet från 11-16. Först för att plugga lite med Ellen och sen för en lektion. Sen nu på kvällen har jag varit och tränat. Riktigt härligt var det idag!  Nu ska 
 
// Elaine

Höga stövlar

 
Knee high
 

Jimmy Choo knee high boots, 8 800 SEK / Michael Kors knee high boots, 8 080 SEK / Heel boots, 3 705 SEK / Frye riding boots, 3 700 SEK / Frye leather harness boots, 3 180 SEK / Lucky Brand high boots, 1 485 SEK / Sperry Top-Sider sperry top sider boots, 930 SEK / Sole Society suede knee high heel boots, 815 SEK / Equestrian boots, 745 SEK / H&M knee high boots, 930 SEK / River Island platform boots, 815 SEK / Forever 21 platform boots, 335 SEK
 
Jag älskar höga stövlar. Dessvärre har jag för breda vader så det finns inte många som passar mig. Men scorett har några modeller med större omfång vid vaden (!). De hade 20 % på några par så jag har beställt hem ett par för att prova. Jag valde mellan två par men de fick bli de med lägra klack, de liknar nr 4 av de svarta här över.
 
Mina favoriter här är helt klart nr 4 och 5 utav de svarta och nr 2 och 6 utav de bruna.
 
// Elaine

19:e November 2014

 
Igår tentapluggade jag hela dagen. Sen var jag till Niclas på kvällen och så kikade vi på repriser. Sveriges värsta bilförare bland annat.
 
// Elaine

Outfit 14/11-14 Paris & läder

 
Jacka - Dorothy Perkins / Tröja - Vero Moda / Jeans - Serious Sally / Boots - Ellos / Örhängen - Glitter
 
Här är min outfit från i fredags som jag inte kunnat fått upp förrens nu. Sen tjatar jag åter igen om att jag är missnöjd över vädret. Jag behöver antingen sol eller snö. Sen funkar inte svart någe bra alls på bild denna årstid. 
 
Här har vi i alla fall min favorit utav mina tjocktröjor!
 
// Elaine
 
 

3 T-shirts

 
De snyggaste t-shirtsen har Gina Tricot. Älskar de med en fransk text (såklart) eller tryck. Dessa tre är mina favoriter utav de t-shirts man hittar på Ginas hemsida för tillfället. De kostar 129 kr/st.
 
// Elaine
 

18:e November 2014 - Mycket gjort

 
Vilken pluggdag jag har haft! Äntligen känner jag att jag har fått mycket gjort. Analysen som ska lämnas in på torsdag är nu skriven och jag har gått igenom hela franska medeltiden som är en del av tentaplugget till tentan nästa vecka. Imorgon hoppas jag på att jag hinner igenom lika mycket till.
 
Nu ska jag se på tv. Det är final i Hela Sverige syr kl 21. Jag vet inte riktigt vem jag hejar på. Min favorit var Anna som åkte ut förra veckan. Men hur sm helst blir det grönsaker och dipp till detta. 
 
// Elaine

Höst/Vinter 2014: Blusar från Gina Tricot

 
Från vänster : 1 Rosa spets - 149 kr / 2 Svart peplum spets - 249 kr / 3 Blommig blus - 99 kr / 4 Lepard turkos - 199 kr /  5 Spets - 149 kr / 6 Röd volang - 99 kr / 7 Svart peplum - 349 kr / 8 Plommonlila med spetsärmar - 199 kr
 
Jag var in på Gina Tricots hemsida och föll pladask för massa nya blusar/toppar (för mig i alla fall). Sen såg jag att några fina plagg som jag sett förrut var på rea. Alla de plagg över smälter jag lite av på (jag önskar mig gärna plagg nr 2 med spets och peplum Niclas). Sen älskar jag mönstren på topp 3 och 4.
 
// Jag önskar jag hade en större garderob...
 

Oinspirerad och stressad

På planet på väg till Paris, innan avgång.
 
Är det någon som mår dåligt över att min blogg är tråkig nu så är det jag. Jag själv känner mig en aning stressad och oinspirerad pågrund av mörkret. Det skulle nog kännas bättre med lite snö och de har två tentorna, som jag har framför mig, avklarade...Dessutom vill inte min dator fungera som jag vill, trots att jag lämnat in den på servis ( Hos Niclas) som lagat den.
 
Jag vill kunna ta inspirerande bilder och känna massor med inspiration. Men jag kommer igen och jag har inte slutat blogga.
 
// Elaine
 

17:e November 2014

Fick en god lunch mitt i plugget (även om det kanske inte ser så gott ut. Haha) 
 
Idag har jag pluggat hela dagen. Jag har precis gått in i en tentapluggsfas och samtidigt har jag en analys att göra plus en artikel att läsa till ett seminarium (fick dock det mesta gjort av det idag).  
 
Sen fick jag skjuts till träningen av Robin och efter träningen pratade jag med Niclas (blir lite mörkrädd annars) och nu blir det Revenge och Allt för Sverige (som jag missade igår pågrund av jobb). 
 
// Elaine 

Butterfly

 
Butterfly
 
 

Circle skirt, 8 470 SEK / Sophia Webster patent leather shoes, 4 155 SEK / Oscar de la Renta chain handle handbag, 12 500 SEK / Liven 14k gold earrings, 8 295 SEK / NARS Cosmetics eyebrow makeup, 165 SEK / Bobbi brown cosmetic, 110 SEK
 
Kanske en outfit till Jul/nyår? Älskar skorna! 
 
// Elaine

Ledig dag igår

 
Idag jobbar jag. Men igår var jag ledig och då spenderade jag nästan hela dagen med Niclas. Vi åt Tacos med lillebror till middag och sen såg vi på två filmer. Före det var jag och tränade på core på morgonen. 
 
// Elaine

Guldkedjor och Vitt

 
Vitt
 

J Crew pink down vest, 890 SEK / H&M high rise skinny jeans, 350 SEK / Platform booties, 280 SEK / STELLA McCARTNEY pink metallic purse, 8 870 SEK / David Yurman wide gold bracelet, 40 820 SEK / Black mascara, 195 SEK / Marc Jacobs perfume fragrance, 385 SEK
 
 

Zebra Cake

 
 
 Får faktiskt lust att baka när det  kan bli så här färggrant och snyggt!
 
// Elaine

Selected Femme

 
Selected Femme
 

SELECTED pink dress, 585 SEK / SELECTED sleeveless shirt, 185 SEK / SELECTED crew neck sweatshirt, 410 SEK / SELECTED crew neck sweatshirt, 410 SEK / SELECTED sequin top, 245 SEK / SELECTED black jacket, 700 SEK / SELECTED black skirt, 1 280 SEK / SELECTED leather shoes, 460 SEK
 
Älskar jackan!
 
// Elaine

14:e November 2014 - Skola och hemmaplugg

 
Det går faktiskt ganska bra att plugga såhär. När det är mörkt ute och med ett ljus.
 
Idag har jag varit i skolan för en lekton i kultur och samhälle och sen åkte jag hem för lunch och mer plugg. Så nu har jag nästan läst en halv ny fransk roman och sen blev det pappas hemmagjorda pizza till middag. Men nu vankas det fredagsmys. Niclas är njuden på disputation så honom får jag träffa sen.
 
// Elaine

Från Vila med Gulddetaljer

 
VILA - 149 kr (ord. 299 kr)
 
Den här blusen köpte jag också i förra fredagen, precis som skjortan från Selected Femme och nagellacket. Det jag gillar med den är de små knapparna i guld och guldtrådarna i tyget. 
 
// Elaine
 

Brunt, Rutigt & Petrol

 
Selected Femme - 50 kr (ord.599 kr)
 
Jag gjorde värsta kapet förra fredagen när jag var och shoppade med Niclas och hans mamma. Den här skjortan bara visste jag att jag ville ha direkt. Såklart var den på rea - då jag alltid dras till reaavdelningen. Men sen såg jag hur bra det verkligen var - att den kostat hela 599 kr men var sänkt ändå till 50 kr. Det är det här som jag älskar med att fynda!
 
Sen visste jag att mamma skulle bli avundsjuk när jag kom hem , vilket hon också blev. Den är väldigt hennes stil. Så lite stil har jag fått från henne. 
 
// Elaine

Outfit 6/11 & 7/11-14 - Svartvitt

 
Över: Blus - H&M / Örhängen - Ur&Penn / Armband - Gina Tricot 
Nere: Blus - Cubus / Örhängen - H&M
 
Här är två outfits från förra veckan. Då min dator har kråglat har jag inte haft möjlighet att lägga upp dem förrens nu. Men då det blir så mörkt innomhus nu för tiden blir det inget bra ljus och därför gjorde jag bilderna svartvita den här gången, annars blev det helt enkelt ännu mindre bra. Dock ser man inte att jag matchade den översta outfiten med knallrosa läppar och att örhängena på bilden nere är både silvriga och guldiga precis som nitarna på blusen.
 
Jag måste försöka lösa det här ljusproblemet känner jag.... Det här är det jobbigaste med hösten och vintern. 
 
// Elaine

12:e November 2014

 
Dagens lunch. 
 
Idag känns det som att jag har hunnit med mycket. Först satt jag och pluggade på morgonen, plötsligt fick jag agera översättare på franska och sen var det tillbaka till pluggande. Sen det fick jag lite ordning på min dator. Efter det trodde jag att jag skulle jobba men det hade blivit missförstånd så jag fick gå hem igen. Då gav jag mig f*n på att jag skulle få lite tentaplugg gjort så nu har jag suttit från 3 - halv 8 och tentapluggat (äntligen har jag kommit igång!). 
 
Nu tycker jag att jag bara förtjänar att ta igen av Hela Sverige syr och Revenge resten av kvällen. 
 
// Elaine

Claudia

 
Nagellack - Claudia 
 
Förrutom strumpor och strumpbyxor (nödvändiga saker) hittade jag dessa nagellack för 10 kr/st i fredags när Niclas, jag och hans mamma var och shoppade. Ett glittrigt blir passande nu till vintern och ett genomskynligt är alltid bra att ha. Så det var bäst att passa på när det var sånt bra pris.
 
// Elaine
 

Ost & Kex

 
 
Igårkväll firade vi Robins körkort med ost och kex. Supergott såklart! 
 
// Elaine

11:e November 2014 - Plugg & Promenad

 
 
Tyvärr står det ganska still här på bloggen nu pågrund av att jag inte har min dator än och pågrund av massa plugg och jobb. Igår fick jag hoppa in och jobba kväll. Jag hann dock plugga lite före. Sen idag har jag försökt att plugga också. Nu har jag suttit från 9 med paus för en promenad som jag tog med lillebror. Vi har äntligen fått lite sol igen! 
 
Ikväll ska jag träffa Niclas. Jag får se om jag ska dit och kan få skjuts av lillebror. Han tog nämligen körkort imorse. Så nu har jag två chaufförer - han och Niclas. Haha
 
// Elaine

Silvriga Converse

 
Converse - 497 kt (ord. 798 kr)
 
Då har jag köpt mina första riktigta Converse. Jag är ingen som skulle betala för ett par vanliga men när de blev lite så här blingade föll jag direkt. Dessutom hittade jag dem i en outlet på ålandsbåten i förra veckan. Så de var sänkta 40 % och nu är jag redan beredd för våren 2015.
 
// Elaine

Lyxfrukost - Smörgåstårta

 
Detta har varit min frukost idag. Riktigt gott och lyxigt! Fast jag inte var med till mormor och morfar igår fick jag ändå en bit. 
 
Nu ska jag försöka få lite gjort här hemma idag. Jag nåste ta tag i tentaplugg och annat plugg också för den delen... Sen skulle mitt rum behöva städas också...
 
// Elaine

Farsdag

Disktrasa från Lagerhaus.se (gammal)
 
Idag har det ju varit farsdag. Jag kunde dock inge följa med de andra till morfar då jag jobbade från 8-18 (var helt slut i fötter och huvud efter). Men jag köpte med en chokladkaka med whiskysmak hem till pappa för sakens skull. Annars hade en rolig grej varit att köpt den här disktrasan för skojs skull (tror dock den inte finns längre). Men det stämmer verkligen. Pappa kan det där med att diska han och gör det så noga.
 
Nu ska jag spendera söndagskvällen framför tv:n. Först med Allt för Sverige (har börjat tyckt om det) och sen en amerikansk film som jag sett på bio förrut.
 
// Elaine
 

Rosa horisont

 
En vacker horisont från förra veckan när jag var ute på havet. Det kan vara vackert även den här årstiden.
 
// Elaine
 

15 saker som jag stör mig på

 
 Sånna här ilandsproblem:
 
När vaniljvisp blandas med vatten...
När glass smälter för fort...
När mat fastnar mellan tänderna (händer alltid mig)...
När en nagel går av...
När jag får beslutsångest (Vilket är ofta)...
När jag känner att jag tjatar på folk...
När jag inte får tvätta mina händer på en längre tid...
Att min mobil och ipadladdare är så korta...
Att feman på min TV inte funkar..
När det är för varmt eller för kallt när jag ska sova..
När kudden inte är tilltäckligt tillpuffad när jag ska sova..
Att jag nästan bara kan somna på rygg...
Om det inte är tillräckligt mörkt när jag ska sova...
När folk ska stressa från träningen innan den är sut..
Att jag får fläckar under ögonen av mascara...
 
// Elaine
 
 
 
 

8:e November 2014

 
Idag har jag jobbat från 8-14 och efter det tog mamma och jag en promenad. Efter det lagade pappa sin specialitet till middag - "Mee Goreng". Det är så gott! Jag har försökt att plugga lite också  men jag har varit så trött efter dagens jobb och nu är det så mysigt att bara sitta inne och mys en lördagskväll. Jag ska nog kika på en film.
 
Just det, Niclas ska ha lagat min dator så snart kan jag få upp bilder som vanligt igen hoppas jag.
 
// Elaine

Leopardungar

 
 
75 kr H&M (ord 179 kr)
 
I söndags hittade jag den här tröjan på rean. Jag bara älskar trycket. Blev helt såld på det och förklarade för Niclas att jag också behövde lite mer tjockare tröjor inför vintern för att få köpa den.
 
// Elaine

7:e November 2014 - Lektion och shoppingkväll

 
Idag har jag varit på universitet och haft en lektion/seminarium på morgonen. Efter det tog jag bussen till Niclas och fick lite lunch där. Sen åkte jag och hans mamma till ett klädvarhus här i närheten. Niclas hittade äntligen ett par skor (det kan vara svårt) och jag fyllde bland annat på strumpförrådet.
 
Galen i blusar och rea som jag är hittade jag nio/tio plagg som jag provade. Tycker nästan att det är roligare att leta och prova än att handla. Haha
 
Efterr shoppingen åkte vi hem till dem och åt middag. Kött, potatisklyftor och sås blev det.
 
// Elaine
 

Armband

 
 
Gina Tricot - 24 (ord.79 kr) & 49 kr 
 
Hittade de här armbanden på Gina Tricots rea (70 %). Dock satt det ändå ingen realapp på de guldiga när jag kom till kassan så jag fick betala fullpris för det. (Jag böt nämligen till detta ifrån ett likadant, kanske att de satt en lapp på det andra? För jag var så säker på att det var på rea...)
 
Hur som helst har jag ett lika silvirgt som de guldiga och jag bara älskar det så tänkte passa på att köpa ett till när jag då trodde det var på rea för 15 kr. Det silvriga har jag tittat på förrut. Blommor är lite utav min grej när det kommer till smycken.
 
// Elaine
 

6:e November 2014 - Snöslask

 
Idag var jag vid skolan kl. 11 för att plugga lite på egen hand, sen få sällskap av Ellen och tillsist ha en lektion från kl2 till 4. Den sista och andra skrivuppgiften på kursen handlar om att skriva en analys av "L'Etranger", på franska såklart. Knepigt värre! Jag måste försöka börja snarast...
 
Hur som helst snöade det idag, bara slask var det. Men det räknas ändå som vinterns första snö tycker jag. Jag tog mig di och hem i det (vilket var bött) och sen begav jag mig och tränade.
 
// Elaine

3x Loréal

 
Loréal till Taxfree-pris: Läppstift - 85 kr / Volum million ecess 126 kr / False lashes wings - 155 kr
 
I Taxfeen på båten förra veckan hade de "Tag 3 betala för 2" på Loréals produkter. Jag hade ändå tänkt att köpa den mittersta mascaran (kan inte hitta den i vattenfast på stan eller nätet.Jag kanska är blind?). Men då passade jag på att testa "Falses Lash Wings" istället för att köpa två lika " Volum million excess" och sen fick jag för mig att välja ett läppstift som den tredje produkten. Jag har nog aldrig köpt ett läppstift. Så jag stod där ett tag (medans båten gungade från sida till sida på vågorna) och valde mellan alla nyanser. Jag fastnade för detta. Det stod mellen det eller ett knallrött.
 
// Elaine

Panta mera

 
 
Jag gillar den här Panta Mera-låten av Idoldeltagarna 2014. Det jag gillar är farten och glädjen.
 
// Elaine

5:e November 2014

Niclas och Mellvin imorse.
 
Idag har jag bara varit hemma och pluggat, precis som igår och förrgår. Igårkväll var jag till Niclas och fick se hans  första bil som han köpte i måndags. Sen tiittade vi på Tv. Nu kikar jag också på tv, betar av lite repriser.
 
// Elaine

Spets och peplum

 
Topp - VILA - 250 kr 
 
I trosdags förra veckan var ju Isabelle och jag på butiksmingel/tjejkväll. Det var 25 % på allt i butiken så vi hittade ett plagg var (efter många om och men) som vi köpte. Då fick man också en goodiebag med ett nagellack och en klädroller.
 
Jag valde mellan en topp helt i spetsliknande material från Vero Moda och denna i peplummodell från VILA. Det är dock mets spets i bak så jag kommer nog använda den så ibland då jag tycker det var finare (det blir kanske lite konstigt ibak men det kanske inte syns).
 
// Elaine

Barbie Doll MakeUp

 
 
Vad duktig den här tjejen är som kan förvandla sig till en barbiedocka bland annat. Tycker det är riktigt bra gjort och hennes är videos är riktit bra!
 
// Elaine

Outfit 31/10-14

 
Blus - Gina Tricot / Jeans - Serious Sally / Armband - Snö of Sweden / Örhängen - H&M / Skor - Skopunkten 
 
Här är min outfit från i fredags. Jag har inte kunnat lägga upp den tidigare då min dator krånglar. 
 
// Elaine

Really don't care

 
 
På den sista tiden har jag börjat gilla den här låten!
 
// Elaine

Sharonfrukt

 
Idag har jag testat att fasta igen. Jag kom ju igång ordentligen med det i våras men sen kom jag av mig över sommaren. Hur som helst har det gått ganska bra och jag har bl.a ätit en sharonfrukt under dagen. Det är första gången jag provar det och gillar det då den smakar som mango.
 
Annars har jag suttit och läst hela dagen (har bara ett kaptilen kvar i L'Etranger av Albert Camus). Sen gjorde jag den enda fyska ansträningen för dagen och gick och tränade. Men nu blir det Revenge!
 
// Elaine
 

4-årsdag

 
Idag firar jag och Niclas 4-årsdag. Det senaste året har gått fort, då jag tyckte det var nyligen som vi gick på bio för att fira vår tre-årsdag. Hur som helst fick jag äntligen mina rosor. Men det blev tre rosor istället för fyra och lila istället för röda. Men det passade nästan mig bättre. Blev rikitgt glad!
 
 
// Elaine

Outfit 2/11-14

 
 
Topp - H&M / Jeans - Serious Sally / Örhängen - Cubus 
 
Min dator har lagt av(?!) när det gäller att ladda över bilder... Så jag kan tyvärr inte visa mina senaste inköp från förra veckan och bättre bilder på gårdagens outfit. Är så himla trött på teknik...
 
// Elaine

2:a November 2014 - Firat vår årsdag med bio

 
Idag har Niclas och jag varit på bio för att fira att vi firar årsdag imorgon. Före det strosade vi lite på stan. Det blev tillsut en film som hette "Love Rosie". Den var fin och också lite rolig. Före vi åkte till stan kom Niclas och överraskade mig lite med lite blommor.
 
// Elaine

Outfits Oktober 2014

 
Här är mina outfits från Oktober 2014 
 
Mina favoriter är nr 1,2, och 4, uppifrån. 
 
// Elaine
 

Spiderwoman

 
Spiderwoman
 

Charlotte Olympia black handbag, 9 960 SEK / Champagne diamond jewelry, 12 905 SEK / J Herwitt pendant jewelry, 13 000 SEK / Bernard Delettrez blue jewelry, 5 140 SEK / Marmèn cuff bracelet, 4 435 SEK / Bernard Delettrez adjustable cuff bracelet, 3 590 SEK / Toy Watch clasp bracelet, 920 SEK / Tom Binns butterfly earrings, 720 SEK / Emerald green pendant, 355 SEK / Betsey johnson earrings, 285 SEK / Chicnova Fashion gold tone jewelry, 50 SEK
 
Jag som inte tycker om spindlar och småkryp ryser lite när jag ser dessa smycken och accessoarer.
 
//Elaine

1:a November 2014

 
Dagens middag. Testade en ny panini som man värmer. dock var den inte så god som jag trodde, men den slank ändå ner.
 
Idag har jag jobbat kväll. Före det försökte jag mest få lite saker gjort som jag inte hunnit med tidigare i veckan ( den har varit ganska fullproppad). T.ex som att läsa en fransk bok, betalat en räkning och fotat lite till bloggen.
 
// Elaine
 

Allhelgona

3 år gammal bild.
 
Igår och idag tänker jag på de som inte finns längre..Farfar och farbor..
Egentligen  är det lite tråkigt att halloween ska vara på samma helg Som allhelgona. Det känns lite fel...
 
// Elaine
 

Shoppingkväll

 
I torsdagskväll var jag och Isabelle på tjejkväll på House of Doris. De hade 25% på allt, goddiebags, snacks och sminktips av bloggaren Lisa Anckerman. Både Isabelle och jag fick lite smink och sen köade vi till provhytten två gånger (ca 20-30min varje gång). Det var med andra ord verkligen mycket folk.
 
// Elaine
 

Oktober 2014

 
Denna månad har man fått känna på förändringar av dagsljus och lite kyla...
 
I Oktober har jag:
  • Börjat använda mina nya glasögon.
  • Träffat Niclas får som flyttat in hos dem i början av månaden.
  • Varit och simmat med Niclas.
  • Lunchat med några från kursen några gånger.
  • Varit på höstmarknad.
  • Haft två presentationer på franska i skolan.
  • Ätit Kinabuffé med Niclas och varit på "teater".
  • Klippt mig.
  • Ätit Kinabuffé med Ellinor.
  • Hälsat på Niclas mormor, morfar och moster med familj.
  • Firat min lillebrors 18-årsdag med kalas och båttur.
  • Jobbat några få dagar.
  • Pluggat
  • Varit på tjejkväll/butiksmingel med Isabelle.
  • Färgat håret.
// Elaine

RSS 2.0