Sådär, nu har jag ätit hemagjord pizza till middag, målat på mitt nagellack och skrivit lite franska. Kom på att jag inte hört eller läst mycket franska alls nu på en månad. I skolan har franskalektionerna varit borta då vissa klasser har varit på praktik. Men jag hade dock tänkt att plugga lite franska någon gång i veckan men det har tyvrr inte blivit av. Det får inte hända nästa höst när jag inte kommer läsa franska längre. Måste försäka hålla det uppe, vill för allt i världen inte glömma det jag har slitit så för att lära mig. Kanske borde jag flytta till Frankrike redan nästa år? haha Nej jag är inte redo för det än x) På måndag kommer i alla fall franskan igång igen och sen efter jullovet ska jag se till att lära mig mycket mer!



Nu ska jag slå mig ner vid tv:n för att se idolfinalen som sagt. Jag vet faktiskt inte vem som jag hejar på. Är inte så insatt i idol längre. Tittar mest för att man "ska". Mina favoriter -Amanda P och Molly är ju ute så jag vet inte nu. Något säger mig i alla fall att Amanda F vinner... får se om jag har rätt ;).

Sen har jag läst att Agnes ska uppträda så det vill jag ju inte missa. Att hon sjunger är nog den störtsa orsaken till att jag ska titta faktiskt x)

// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0