Ja, då återstå bara några timmar av 2011!

Som sagt har mitt år varit fantastiskt! Jag är så glad för allt jag fått uppleva, alla vänner som jag har och min pojkvän. Men jag ser fram emot en nystart nu. Sen hoppas jag också att 2012 bjuder på ännu mer roliga upplevelser och händelser. Jag ska börja året och våren med att gå kurs för att få övningsköra bil och sedan börja med övningskörandet. Jag har inte gjort det tidigare för att jag inte känt att jag har kunnat fokusera på det riktigt. Jag har också kört moppen och lärt mig kontrollera den riktigt bra så jag har väl sett den lite som övning. Det ska jag också göra i sommar för den delen. Men jag kommer inte hinna köra upp tills min födelsedag men det gör inget. Jag vill öva i lugn och ro för det vet jag att jag behöver. Sån är jag. Sen önskar jag mig en annan sak till min 18-årsdag faktiskt. Dock är det en stor önskning men jag låter den ändå stå på önskelistan ;)

Förmodligen kommer jag behöva köpa en ny mobil inom kort också så jag ska få pengarna att räcka till det. I höst blir det att både övningsköra bil och lägga energi på att projektarbete i skolan. Jag börjar ju 3:an då och nu har jag redan gått halva tiden på gymnasiet! I alla fall har vi redan börjat spåna på lite idéer men jag är ändå inte säker på vad jag ska göra.

Men vad ska jag göra mer 2012 då? Jag ska se min lillebror gå ut grundskolan och se många vänner fylla 18 år. Tänk att jag själv fyller 18 om lite mer än ett halv år. Tiden går så fort!




Bildkälla:http://www.traningsgladje.se/2010/07/fyrverkeri-i-molle/fyrverkeri-91/


Ha nu en bra nyårsafton allihopa! :)

// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0