Hej!

Igår var jag och såg en show framförd av fyra tjejer. De sjöng jättebra och allting var fint ordnat. En av tjejerna  gick i Niclas klass så de hade frågat Niclas om han ville vara gästartist. Så min prins var en av tre gästartister. Han sjöng och spelade låten Catch the moon sååå bra!! Gissa om jag var glad att han den duktiga killen på scen var min pojkvän ;) Kan nog garantera att hans mamma var lika stolt, om inte mer, hon är ju ändå hans mamma. Hörde folk runtomrking mig som som började viska när han skulle spela också! ;)

Ja alltid var minst sagt bra och i pausen köpte jag fika av Niclas klass. Dock var resan dit sämre, eller snarare stressig. Min buss kom först inte och så skulle jag träffa Pimpim och Amanda som jag skulle dit med. Det här gjorde att vi kom PRECIS på pricken dit. Men ja jag hann. Jag var dock fortfarande uppvarvad tills pausen då jag fick krama Niclas så jag blev lite lugnare x) haha


Låten som Niclas spelade. Jättefin låt! Dock hade jag inte hört den innan Niclas nämnde den. Kanske beror på att jag är ganska ung..?


// Elaine

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Jästartist va? Låter bra det

2011-11-19 @ 23:37:03
URL: http://hallplatsverkligheten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0