Äntligen är det fredagkväll igen. När jag skriver det kommer jag på att det inte alls var länge sen som jag skrev det. Därför borde det kanske inte stå "äntligen" men sammtidigt känns det som "äntligen" för imorgon får jag sova ut och jag har inget arbete att göra i helgen :)

Idag hände det i alla fall inte så mycket förrens att skolan hade slutat och då hände allt på en gång inom loppet av några minuter. Jag och en bussdörr kom inte överens kan man säga och på väg till nästa buss sprang jag efter mina kompisar och skrattade ihjäl mig åt hela situationen då vi sprang till dragsspels musik och före det fick jag vattenstänk i ansiktet när vi passerade en byggarbetsplats sammtidigt som jag hörde en katt majua (vad jag tyckte det hördes som). Så jag fick i någon sekund för mig att en katt typ spottade på mig och gjorde någogn konstig min till det det. xD haha Men ja såklart var så inte fallet. Men hela den där tiden kände jag mig ganska virrig och skrattig kan man säga x)

Sen nu är man som sagt göad över att det är fredagskväll och har ätit pappas goda hemagjorda pizza till middag. Det var supergott com alltid! Var jätteghungrig. Hade bara ätit lite lunch vid elva..x)


// Elaine


Kommentarer
Postat av: Lovisa

HAHAh jaa? Vad var det där för katt haha, och byggarbetarna kollade konstigt på oss när vi reagerade vid ljudet, som om det var vi??! hah xD

2011-10-14 @ 20:51:40
URL: http://hallplatsverkligheten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0