Igår läste jag en tjejs blogg som handlade om Frankrike för hon var där och pluggade eller likande för tillfället. Jag blev genast avundsjuk för att jag vil att det ska vara jag som uppdaterar med härliga bilder från la captial de France. Men så är det inte ÄN. En dag ska jag göra det, det har jag lovat mig själv för länge sen! Däremot kan jag inte låta bli att undra om det kommer bli av för just nu vet jag inte alls hur jag ska lägga upp framtiden. Inte för att jag vill planera den men jag vill inte missa Frankrike av någon annledning. Jag känner mig inte redo att åka än. Jag är för hemmakär och sen känns det svårt med språket.

 Jag täntke på det idag, att franskan att den har blivit svårare jämfört med förra året. Men tjejen ( Amanda hette hon) skrev att hon åkte dit efter att ha läst franska i ett år på gymnasiet. Hon var också lika gammal som mig. Alltså borde jag klara mig på mitt språk och min vilja eftersom man lär sig språket så fort när man väl är där. Men ja är jag inre redo att läma allt här hemma än men jag har inte glömt mitt mål :)


Det här fick mig att tänka på att jag ju ändå kan skiva om Frankrike mer här på bloggen, fast att jag inte är där. Jag har tänkt det men på något sätt har det inte blivit av så mycket. Ska jag göra det mer? :)






// Elaine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0