Förra veckan blev jag lite såld på tvprogramet "Såld på hus" ! ;O haha
Har någon sett det? Det går i alla fall på tv4+ och om några minuter ska jag se kvällens avsnitt och efter det är det CSI miami tillsammans med en skål vindruvor :)

Såld på hus
I såld på hus så visar de olika bostäder i olika länder som mäklare får gissa hur mycket de såldes för och sen så visar de tre bostäder för en familj som letar efter just en bostad i landet där det är, Eftersom jag alltid har gillat inredning tycker jag att det är jättehäftigt att se hur fint allt är och det är ju även roligt att se lite planlösningar. Sen får vi inte glömma utsikt mot medelhavet och bergsvyar i Italien t.ex som man får se. Det är verkligen jättevackert överallt!!  Jag drömmer såklart om Frankrike men jag tycker också att Italien och Malta är riktigt fint. När de var på Malta så tycker jag att alla lägenheter som de visade var magiska!

Nu kunde jag tyvärr itne hitta några bilder från programet men hittade några andra på nätet:

Tänk att ha en sån här utsikt över havet
...eller en sån här utsikt över bergen i Italien


Oj vad jag är såld!!!
De tre länder som jag bara måste till någon gång i livet är Frankrike (såklart, många gåner om! ;)), Italien och Malta. Det är jag helt säker på. Men New Yrok vill man ju också gärna se..kanske Quebec (kanada) och Norge också...haha

Nej nu ska jag fortsätta drömma mig bort vid Tv:n.

// Elaine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0