Idag bara är jag...

Jag har tagit igenom mig lite franska frågor och hade tänkt försöka skissa upp Ipadskalet. Men annars bara är det en sån här konstig söndag.

I alla fall så kom jag på att jag har glömt att visa en sak. När jag var hos min pappas kusin så visar hon några påsar som hon hade sytt. De var inte gjorda av vad som helst utan av kaffeförpackingar!! Jag tycte att det här var riktigt kreativt och fotade såklart dem. Det var riktigt stabila också. Tror att hon hade fått tipset av en annan i släkten som även gjort en eller två av dem som hon visade. Det jag vill säga är i alla fall att gillade idéen skarpt.

Men jag råkade faktiskt få syn på en liten liten väska gjord av kaffeförpackingar när jag sprang till bussen en dag. Så någon mer har tydligen kommit på idéen men jag tycker att min släkt gjorde det bäst. Jag tror att det är där jag har fått min känsla för att göra saker ifrån bland annat. Jag önskar bara att mitt självfortroende höll i sig lite mer ibland...för viljan att skapa något har jag. Ibland låser jag bara mig själv för att jag vill lyckas så mycket...:(

Men vad tycker ni?! Är detta inte kreativt så vet jag inte vad som är det!





// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0