Jag fick så mycket fina blommor och kort när jag fyllde år. Nu är ju det ett tag sedan men eftersom jag inte bloggat på en vecka så vill jag ändå visa allt fint. Längre fram kommer det också bilder på presenterna som jag fick men jag börjar med det här. I alla fall så tycker jag att det är hemskt fint med blommor. Dock har jag inte direkt gröna fingrar men det kanske jag kan ändra lite på.
 
Sen ser ni det roliga korten som jag fick. Det kortet med Goeorge Clooney fick jag av mamma och pappa och i det stod det allt som hände 1994 när jag föddes. Sen fanns det med en skiva på låtar som var populära då. Jag ska lyssna igenom den bättre för än har jag bara hunnit med en låt. De sista två korten matchar varandra väldigt bra. Det ena fick jag i brevlådan av mammas kompis Carina och det andra från min faster. De vet vad jag tycker om de! 
 
Annars så fick jag ett träningskort på friskis och svettis och ett simkort ( inte till mobilen alltså) av mamma och pappa, så nu blir det träna av i höst! En biobiljett från lillebror, lite skönhetsprodukter från Niclas, en fin kopp, en snygg musmatta, pengar och (som jag visar förrut) fina smycken och lite till.
 
Tack alla för de fina presenterna och gratulationer!
 
// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0