Äntligen har internet blivit lagat! Dock tycker jag att det är lika segt som innan men det fungerar i alla fall så jag är glad för det. Fast jag stannade faktiskt i skolan för att söka på lite idéer och så för att jag hade internet. Men det hade jag alltså inte behövt göra, så typiskt.Men jag fick i alla fall det gjort, dock blev jag inte klokare. Är så himla kluven med det där med projktet... Men annars så hade jag bara svenska idag. Väldigt lättdag för mig och så ser fredagarna också ut. Dock blir det jobbigare i vår.
 
Nu har jag lagt över musik till mobilen, kollat på Halv åtta hos mig och ätit mango. Jag köpte det här om dagen och tyckte det var så gott ( det var dock inte första gången jag åt det). Förmodligen blir det "höstens frukt" tills jag ledsnar på det. Så var det ju med paprika i våras men jag var tvungen att sluta med det för det var inge bra för magkatarren x)
 
Jag hade också täkt att träna idag men det får bli nästa vecka istället och sen efter det ska jag köra igång som vanligt igen! :)
 
// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0