Januari 
 
 
I Januari i år tog jag en (kanske fler) vackra promenader i solnedgången, hälsade på Niclas och även hans katt Pricken, mellandagsshoppade med Niclas och var till stan med Issa och Nea. Men framför allt var det då som jag började träna. Jag köpte tränignskläder, träningskort och blev så fast att jag har fortsatte träna hela året och ska fortsätta nästa år.


Februari 
 
 
I Februari var vi till Bjursås och åkte skidor med skolan (helst skulle jag vilja klippa bort mig från bilden med oss alla), som paus åt vi gulashsoppa. Sedan hälsade jag på en väldigt livfull katt, firade alla hjärtans dag med att baka chokladmuffins med hallonfrosting. Sen var Niclas och jag på bio, jag gick på intruduktionskurs med pappa och Lovisa till körkortet och tillsist hade Issa, Nea och jag mellokväll med milkshake (eller smoothie).
 
 

 
Mars
 
 
I mars träffade jag Ellinor på stan och tog en fika, fortsatte med träningen tillsammans med Sara, började övningsköra lite smått (var livrädd), jag läste fortfarande franska och fick träffa Markus utbyteskompis Ezvin från Bretange, Frankrike. Sen firade jag både mormor och morbrors födelsedagar och sen råkade jag nog handla lite för mycket.
 
 

 
April
 
 
I April hände det mycket saker. Vi i gänget hade vårmiddag, Niclas och hans band hade konsert, Issa och jag åkte till stan och pappa kom hem med choklad från Tyskland lagom till påsk. Sen fotade jag mamma på henens jobb och köpte mina fina skor från Scorett. I slutet på månaden var jag och Niclas på majbrasa och före kom Niclas och Markus och tog med mig på en promenad. Det var riktigt varmt som ni ser ( näst sista bilden).
 
Fortsättningen på året kommer imorgon!
 
// Elaine 

Kommentarer
Postat av: Carina

Kul med en tillbakablick på årets alla månader.
Januari - I'm deeply in love with him!
Pricken alltså ...

2012-12-29 @ 17:44:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0