Idag har jag äntligen fått det städat på min rum. Skönt att ha gjort det medans man var ledig. Sen nu ikväll funderar jag på att se en av de filmer som jag har i skåpet bland min filmsamling som jag inte sett än. Förresten räknade jag alla mina filmer, allt från VHS till DVD och nya till gamla. Det visade sig att jag har hela 68 st filmer och när jag räknade lite mer på det uppsakttade jag att jag måste betalat ca 5000 kr för alla dem. Shit vad mycket pengar! Vissa har varit en besvikelse men andra har varit värda pengarna. Observera också att jag oftast inte köpt allt till ordinari pris och fått vissa. Men som ni ser är man en riktigt laglig människa x) haha. Detsamma gäller musik - har massa skivor. Men det är så att jag tycker om att kunna hålla i en film eller skiva i handen liksom. Det är jag det! x)

På tal om musik så bad min mammas kommpis Carina mig att lyssna på en låt och säga vad jag tyckte om den förrut. Låten var den under - My own worst enemy med sångaren från Takida och en sångerska som heter Helena Josefson. Den är skriven för filmen Hamilton. Efter att ha lyssnat på den några gånger måste jag säga att jag gillar den, speciellt refrängen. Men annars är jag lite för mesig för sån här musik...haha Men ja den fungerar. Dock tycker jag att han ser riktigt läskig ut! x) 




Vad tycker ni?

// Elaine

Kommentarer
Postat av: Marie-Louise

Låten är kanon tycker jag, fastnar direkt! Däremot tycker jag skorna är fula och ser faarliga ut! Förlåt, men jag är väl för gammal för att tycka de är snygga!

2012-02-23 @ 16:02:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0