Jag var iväg och tränade nu på kvällen. Det blev ett stationspass, före det uppvärmning, sedan lite kondition och tillsist stretching. Jag blev ganska trött kan jag säga. Vet inte om jag har någon förkylning på gång och att det var därför..?:S Men i alla fall känns det bra nu efter. Har tagit en dusch och ska snart se på tv och äta lite frukt. Jag ska nog också se på Top model och Revenge som jag missade förra vecka. Spelade in det igår.

Sen har jag ju massa filmer att se på! Har två som jag fick när jag fyllde år (sommras) men konstigt nog inte hunnit med att se än. Sen har jag ännu en som jag köpte i höstas. Men tillsist har jag filmen " Har du hört ryktet om Morgans?" som jag köpte förra helgen för 59 kr. Funderade på att se den på bio förr men han inte det så nu får jag se om den är bra.



Men med andra ord har jag alltså massa saker att se om jag får tråkigt en dag och det visar sig att jag har dragit på mig en förkylning. Annars tror jag att jag kommer ha ganska mycket att göra faktiskt.

// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0