Hej!

Jag kom för en stund sedan hem från Niclas. Jag åkte dit och bjöd han och hans föräldrar på cupcakes (som jag bakat) igårkväll. Sen idag på morgonen efter frukost tog vi, hans mamma och brorsa en promenad med hundarna i solskenet. Det var en mysig morgon!

Men nu tänkte jag återgå till att berätta om de där cupcakes; Jag ville göra något roligt på alla hjärtans dag i förra veckan så jag bestämde mig för att baka Cupcakes. Det blev då chokladmuffins med hallonfrossting gjord på philadelphiaost med hjärtströssel på. Jag gick alltså "alla in " med temat. Sen tog jag med dem till skolan så Lovisa, Amanda, Sara och jag mumsade på dem till fika i tisdags. Det fanns också semlor i matsalen men jag skippade det. En liten muffins var väldigt mäktig ändå! Men får jag säga det själv så var det jättegoda och det är inte ofta som jag bakar! Men ja jag gjorde ny frossting igår och begav mig till Niclas för en mysig söndagskväll.




Helt nygräddade inna  jag hade lagt på frossting




Observera de söta muffinsformarna som det stod " I love you " och likande på. Fyndade de för 10 kr i sommras och de passade ju perfekt!

// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0