Äntligen är jag hemma efter en till en början jobbig dag (läs, två inägg ner) till en inte lika jobbig dag. Fick ett nytt busskort och sen blev jag nästan klar med min modell till parfymen. När den är klar ska jag göra en förpacking till den. Tycker verkligen att det är jättekul! :) Ska också visa reslutatet sen när hela kittet är klart ;) 

Efter skolan sprang jag upp på stan och köpte ett par tighta träninginsbyxor i trekvartsmodell. Det var ett erbjudande för medlemmar hos Stadium. Så istället för 249 kr betalade jag bara 149 kr - vilket är bra och billigt för träningskläder. Visserligen är det väldigt enkla och kanske inte jätte jätte tåliga? Men jag behöver inte det dyraste och bästa tycker jag. Går de sönder så var de ju i alla fall billiga som sagt. Sen såg jag att jag fick en skiva med yogainstruktioner med gratis. Det kanske kan vara bra att ha någon gång...? Vi får se! 

 

Nu ska jag skriva historia, träna franska och kanske måla naglarna!

// Elaine


Kommentarer
Postat av: inspireme ❀

Åh, jag behöver verkligen ett par nya träningstights! :)

2012-01-25 @ 21:15:31
URL: http://inspireme.spotlife.se
Postat av: ELIN PARMENT [photographer]

Jag och Igor tackar och bockar för den fina kommentaren! :) Det finns en hel kategori om Igor om du vill kika lite mer på honom. Ha en fortsatt trevlig onsdagskväll och välkommen åter till D.Y.T (uppdaterar varje dag!) xx

2012-01-25 @ 23:28:24
URL: http://doyathang.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0