Hej!

Ska jag sammanfatta den här dagen med ett ord så blir det ordet "Jobbig". Det för att jag först var så himla trött och hungrig innan lunch men var tvungen att ta mig igenom 3 lektioner (2 när jag var hungrig). Och sen när jag väl fick lunch skulle jag ha ätit mer för efter fick jag on i övre delen av magen. Jag tror att det är som eller är magkatarr. Om det nu var det så behöver man verligen äta så att stå ut yttligare några timmar i skolan var inte så bra. Men på hemvägen köpte jag en drickyoghurt och när jag kom hem åt jag en banan så det försvann det (peppar peppar). Jag vet att jag själv borde ha tagit med mig en frukt men det känns helt galet ändå att jag inte får lunch förren kl halv 1 på fredagr! Det är klart den tuffaste dagen i skolan. Men nu är den avklarad och nu ikväll ska jag försöka ta det väldigt lungt med en film på tv:n.

Men förrutom det som står över så har jag hunnit med lite idag i alla fall trots omständigheterna. Nämligen att jag har skrivit en läslogg till min bok, läst i boken, sett en del av filmen Utvandrarna ( Den var seg och äcklig - inte kul att se folk som inte mår bra innan man ska äta lunch...), lärt mig lite mer om Shakespear, fått en av Shakespears pjäser att läsa på engelska och gjort klart en sak i illustrator. Visar den senare ikväll.

Fast att dagen inte var så bra är jag nu i alla fall glad att det är helg. Så det blir ett litet leeende med mina rosa läppar. Gömde skriva förrut att läppglanset smakar ritkigt gott! haha


// Elaine


Kommentarer
Postat av: Lovisa

JAA som jag väntat! På det bästa fredagsinlägget! :D:D nuu kan jag gå och lägga mig! ;)

2012-03-09 @ 20:14:47
URL: http://hallplatsverkligheten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0