I Maj jobbade  jag som hela året helg, fräschade upp franska med Markus, träffade Josefin flera gånger, hälsade mycket på lammen, såg på Eurovision med gänget och var på öppet hus på min nuvrande skola. Då var jag fortfrarande lite skeptiskt till att gå där men jag slängde ändå ihop arbetsprover och kom förvånande nog in, Jag la ju egentligen all tid på arbetsproverna till Beckamans. Jag hoppade in i det sista som en tok. Sen åkte jag till Stockholm och lämnade in dem.
 
 
I början av Juni var det kalas tre dagar i rad. Först lillebrors student och Niclas födelsedag. Jag och Niclas såg favoritfilmen för i år; Spy, på bio. Sen jobbade jag bl.a midsommar, badade i Niclas nya batunna, firade farmors födelsedag, hade den första sommardagen med picknick på klipporna och övningskörde tillsist en hel del för att vara mig. Sen blev det ju midsommarockså. En ganska kall sådan.
 
 
 
I Juli jobbade jag större delen av månaden och simmade med mamma de mornar som jag kunde. Sen var jag till havet och åt glass med mamma och pappa en ledig dag. I början på månaden var det några stekheta dagar i batunnan och kvällsbada amanda för att svalka sig. Sen firades mammas födelsedag hos mormor.Jag fikade/shoppade med båda Amanda och sen Josefina och Sevana. Jag var också på maskeradfest hos Niclas kompis, utklädd till Kleopatra. Sen en kväll var jag ut och såg Åsa och Micke väga och mäta fåren. På bilden över ser ni hur kul det såg ut. Annars var som vi alla kanske minns vädret väldigt dåligt denna sommar.
 
 
I Augusti fick jag ledigt efter en sommar med mycket jobb och åkte till london första dagen på "semestern". Så jag firade min 21-årsdag i London med Niclas och hans vänner. Sen när jag kom hem blev det några jobbdagar men också några lediga sommardagar (som man nästan hade gett upp hoppet på då). Jag fixade också ett sent kalas för släkten, åt kräftor och gjorde en roadtrip till vår sommarstuga med Niclas
 
Dock fick jag ett besked om att jag hade kommit in på Beckmans kvällskurs medans jag var i London. Så jag var tvungen att välja mellan min drömskola eller min nuvarande skola. Jag vet inte hur jag lyckades tacka nej till min drömskola och är livrädd för att inte komma in igen men jag är ändå nöjd med mitt beslut. Så jag flyttade som jag hade tänkt, började bo på internat och hade några roliga och mysiga sensommardagar och kvällar där i slutet på Augusti. Före jag flyttade hade vi också avskedsmiddag med gänget. Markus skulle ju också fara iväg till Frankrike.
 
Fortsättning följer...
 
// Elaine
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0