Idag har jag jobbat från 7 till klockan 2. Fjärde helgen på rad men imorgon tänker jag vara ledig. Sen efter jobbet i alla fall tog jag en promenad med mamma och Robin. Efter det hämtade Niclas mig så gick vi en promenad med hundarna och åt middag med hans föräldrar.
 
Sen blir det mellomys! 
 
// Elaine

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har följt din blogg ett tag nu, och jag gillar faktisk hur vardaglig den är. Tycker absolut inte att du ska få skuldkänslor för att köpa massor på rea.
För det första jobbar du så mycket du kan, och ibland mer än vad du orkar. Inte nog med det så pluggar du också. Tycker att du alltid verkar så aktiv, vilket får mig att verka lat, haha! Förlåt, detta kommentar kom från ingenstans! Men kände mig "tvungen" att skriva det. Då jag har läst många andra inlägg och ibland verkade du tveksam i de saker du köper. Tycker verkligen att du förtjänar att unna dig saker, även om du tycker att det kan bli för mycket, men jag tycker att du gör ditt bästa med livet :)

Svar: Hej! Åh vad roligt att du valde att lämna denna kommentar och vad roligt att du gillar bloggen. Det gör mig gladare än du tror! Sen behövde jag verkligen höra det du skrev och få perspektiv på saker. Du har rätt i allt du säger. Tack! Men jag vill verkligen inte att intr få någon att känna sig lat. Jag har kört på lite för hårt den senaste tiden men jag vill absolut inte få någon annan att känna sig "dålig". Jag har själv tröttnat på sådana bloggare. Vi alla är mänskliga. Vi gör så gott vi kan. Ingen är perfekt. Därför var det jättebra att du kände att du ville dela med dig av dina tankar. Än en gång - TACK! :)
Elaine

2016-03-12 @ 21:19:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0