September 2018 
 
I September packade jag ihop sommarkläderna och gjorde mig redo för hösten och skolstart igen men sommarvädret höll i sig. Dock fick jag en chock av att börja plugga igen och hela månaden var tung pågrund av kickstart med ett stort projekt. Detta innebar ett studiebesök till Gnarp, precis som i September 2017. Annars hade jag föreläsingar och workshop i Human Lean, immatterialrätt och designformanalys.På fritiden umgicks jag med Camilla och Pontus på matmarknad och som sällskap till vallokalen på valdagen. Sen fick jag några korta besök av mamma, pappa och Niclas. Jag åkte också till Stockholm och träffade Amanda över lite Sushi.
 
Oktober 2018
 
I Oktober förberedde jag för hösten med att ton håret med Josefin och storstäda lägenheten. En helg kom familjen och tog en höstpromenad, fikade, hade picknick i parken och käkade på Pinchos. Niclas kom också över och lagade goda middagar mitt i veckan när jag hade mycket i skolan. Tillslut var det dags för presentation av et stort porjekt. I slutet av månaden firade vi sen Robins födelsedag, Camilla och jag Halloween och sen hälsade jag på hundarna och tog en höstpromenad i skogen.
 
November 2018 
 
I November firade Niclas och jag 8 år tilllsammans och besökte därför Pinchos för sista gången för i år.Sen var vi också på bio två gånger och såg Johhny English med Robin och årets bästa film enligt mig - A star is born. Efter en shoppingtur med mamma och hennes kompis Carina tog jag det sen lugnt resten av månaden med soliga höstpromenader och en lugn helg med Niclas. I skolan började jag en ny kurs med att göra en fältstudie på en reklam och kommunikationsbyrå.
 
December 2018 
 
 
 
I December har jag inte gjort så mycket. Jag har mest suttit inne och skrivit på portfolioanalyser och gjort dataarbete medans jag har väntat på jul. Sen precis innan jul startade vi upp monterarbetet i skolan inför möbelmässan så det är igång. Sen åkte jag hem och firade jul med släkten och Niclas släkt. Jag passade även på att träffa Amanda och mellandagsshoppa lite. Det blev även en shoppingutflykt med Niclas mamma, bror, hans flickvän och Niclas. 
 
Det var mitt 2018!
 
// Elaine 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0