Januari 2018
 
2018 började jag med att hälsa på Josefin för lite måleri och för att fira hennes födelsedag. Sen var jag tillbaka i skolan men började det med studieresa till Arkdes och Nordiska museet i Stockholm. Jag läste vid det tillfället e kurs i designhistoria så jag hade därfr också en föreläsning med Sara Kristoffersson och Karin Ehrinberger (Konstfack).men också en hemtena som krävde mycket läsande. Sen började en praktisk kurs med tvåltillverkning,och andra små roliga uppgifter. Sen på frititden var jag på knutmasso, umgicks med Camilla och träffade Josefin och Ian, 
 
Februari 2018
 
Februari började med en riktigt stor snöstorm och en dunderförkylning i samma veva. Jag har nog aldrig varit så förkyld som då, jag blödde så mycket näsblod och det gör jag aldrig. Niclas var i alla fall snäll och kom och tog hand om mig, tack vare det "orkade" jag med skolan. Väl tillbaka i skolan bjöd min lärare på mat med insekter i (smakade dock inget) som intro till en uppgift.. Jag lev också frisk nog till möbelmässan tack och lov för den ville jag verkligen inte missa.När jag orkade åkte dessutom jag och Camilla till en utsik/skidbacka för att få lite sportlovskänsla och det var så fint med snön. Sen såg jag på melodifestivalen, köpte en ny mobil och var på bokrea med Camilla. Jag besökte också mormor när jag var frisk nog men hon var knappt vid medvetande vilket var jobbigt att se.
 
Mars 2018 
 
I Mars tog jag promenader i vinterlandskapet med Camilla, såg på mello och dekorerade jeans på fritiden. I skolan hade vi  graffiti och maracasprojekt men behövde hjälp av pappa och Niclas så jag åkte hem till dem en helg. En annan hälsade jag på Robin (och fick hemmagjorda hamburgare till middag) och även mormor som fyllde 91 år för jag kunde inte vara med på födelsedagen (vilket jag ångrar idag för hon bara sov är jag var där och idag finns hon inte här med). En annan helg släpade jag med Niclas på bomässa och gjorde våfflor på våffeldagen. 
 
Sen kom påsken då jag hälsade på både farmor och mormor men eftersom jag hade börjat en ny kurs i miljöpsykologi hade jag en hel del att läsa över påsk. Men det var väldigt intressant och precis som designhistorakursen i januari älskade jag den kursen. Sen i slutet av månaden föddes också de fem första lammen för året!
 
April 2018
 
 Påsken fortsatte i April så då firade jag påsk hemma, hälsade jag även på Niclas familj och hann träffa Amanda för en fika på stan. Sen hälsade jag på lammen så mycket som jag kunde under ledigheten och jag hade också en arbetsintervju. I skolan läste jag ergonomi och skrev hemtenta i Miljöpsykologi. Jag tog mer promenenader med Camilla (ett tag var det 18-20 grader), skypade med Ann-Krisitin och Alexandra) och firade sista April hos Josefin och Ian. Morbror kom också förbi och bjöd på mat och kollade på min lägenhet. 
 
Fotsättning följer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0