Igår satt jag inne hela dagen (likaså i lördags, torsdags och lördags) och skrev på en portfolioanalys som vi sen gick igenom/redovisade lite av idag i skolan. Sen följde jag med Camilla spontant på en liten julshoppingrunda på kvällen (köpte en kudde till ett kuddfordragl, plastblommor, tvål och diskborstar på IKEA och rusta). 
 
Men vad jag skulle säga var att jag inte brukar gilla att sitta hemma och plugga men nu när mörkret och regnrusket tagit över har jag inte haft något emot det. Dessutom har jag hittat vilken musik jag ska lyssna på när jag pluggar. Jag behöver näligen lite pepp i form av musik men inte så fokus tas från plugget. Därför tycker jag om dessa låtar som texten inte är så tydlig i eller på ett språk som jag förstår. Där funkar ju samiska och 80-tal tydligen ganska bra. I 80-tal liksom synteen över texten tycker jag för annars blir det att jag skriver fel saker eller fokuserar för mycket på texten. Vad jag menar är att det är musiken jag vill ha när jag pluggar. 
 
Förörvirgt är Jon Henriks musik så vacker! Såg att han skulle vara med melodifestivalen nästa år. Jag hejar redan på honom. Det är dags att han får representera Sverige!
 
// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0