Här är första delen i min årliga årsresumé. Vi börjar med de fyra första månaderna:
 
Januari
 
 
Januari - Jag började 2017 (efter en glammig nyårsfest på nation) att fira Josefines födelsedag.Sen åkte jag tillbaka till skolan och fortsatte pluggade det sista innan mekaniktentan. Jag var så stressad över den så när jag klarade den efter en lång kurs blev jag så glad. Sen var jag och bowlade med Frida, såg La La Land på bio med Niclas och köpte välbehövliga nya vinterskor.
 
Februari
 
 Februari: Läste kurs i Skissteknik och CAD-modellering. Men det bästa på hela månaden var möbelmässan. När jag var ledig hälsade jag på mormor och farmor. På kvällarna försökte jag gymma med Madde och Camilla. Sen fick jag besök i min lägenhet utav Niclas föräldrar. Sen följde jag ju mello hela månaden.
 
Mars
 
 
Mars: I skolan filade jag på en 3D-printad kapsylöppnare designad av mig. Jag kom igång med träningen med Madde på kvällarna. Därför var jag på mitt första spinningpass någonsin. Det var så jobbigt. Sen kom Robin upp och hälsade på en kväll (det blev Max till middag). Det blev en del fika på stan med kompisar, mer fika när mormor fyllde 90 år (!) och sen kom mamma och Carina och bjöd mig på en superfin brunch.
 
April
 
April: Jag var äntligen och gjöt fotinlägg, jobbade på en brödrostprojekt i skolan och byggde hinderbanor för ett ägg under en workshop med några norrmän. Sen kom årets lamm. Lilla Charlie och Carina var extra gosiga. Även Madde och hennes son och sambo kom och hälsade på dem. Jag fick även se ett lamm födas. Efter det firades påsk och även årets första fika utomhus hos Josefin. Tillsist var det i april som jag slingade håret - det sitter fortfarande i än.
 
Fortsättning kommer,
 
// Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0